خبر رسمی یوبیسافت E3 2023 را ترک کرد، بازگشت Ubisoft Forward

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت Ubisoft رسما اعلام کرده که در E3 امسال حضور نخواهد داشت و بجای آن، رویداد Ubisoft Forward را در تاریخ 22 خرداد برگزار خواهد کرد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

رویداد Ubisoft Forward

پس از نینتندو و ایکس باکس، یوبیسافت کمپانی بزرگ بعدی است که از رویداد E3 2023 کناره‌گیری کرده و قصد دارد تا رویداد مستقل خود را برگزار کند. کمپانی فرانسوی این خبر را با انتشار بیانیه‌ای از طریق رسانه VGC به گوش مخاطبان رسانده و گفته:

«E3 همواره در طول سال‌های اخیر لحظات بیادماندی را در سراسر این صنعت به ارمغان آورده است. هر چند ما ابتدا برنامه داشتیم تا در E3 حضور پیدا کنیم، اما اکنون تصمیم خود را تغییر دادیم و به سمت مسیر متفاوتی حرکت خواهیم کرد. ما قصد داریم تا در تاریخ 12 ژوئن (22 خرداد)، رویداد Ubisoft Forward Live را در لس آنجلس برگزار کنیم و مشتاقیم تا در آینده نزدیک، جزئیات بیشتری را با بازیکنان به اشتراک بگذاریم.»

یوبیسافت پیش از این وعده فهرستی قوی از بازی‌ها را برای E3 امسال داده بود، اما باید دید که با شایعات تأخیر بازی‌های Assassin's Creed Mirage و نسخه جدید The Crew، آیا تغییراتی در برنامه‌های این کمپانی ایجاد خواهد شد یا خیر.

در هر صورت، با کناره‌گیری کمپانی‌های بزرگ، آینده E3 نامطمئن‌تر از همیشه به‌نظر می‌آید. ریدپاپ که ارگان برگزارکننده رویداد E3 2023 محسوب می‌شود، تاکنون به بیانیه یوبیسافت واکنشی نشان نداده است.

کدوم یک از ناشرهای بزرگ هنوز هستن؟
اگه کسی رو پیدا کردید به ما هم بگید. :D قبلا یه شایعه ای (که منبعش همین VGC بود فکر کنم) میگفت کونامی میخواد رونمایی هاش رو داخل E3 انجام بده. اما از یه طرفم همین یوبیسافت چند هفته پیش رسما اعلام کرده بود حضور داره که خب الان دیدیم برنامه هاش رو تغییر داده.

این مسخره بازیارو اول سونی شروع کرد
امیدوارم یوبی نابود شه و ماکروسافت بخرتش

ارزش خرید نداره یوبی سافت :D

سرطانه اینقدر پرسنل و کارمند داره که مثل باتلاق هر کی نزدیکش بشه میکشه پایین:D

نهایت تیکه تیکه فروخته میشه هر کی چیزی که به کارش میاد برمیداره

E3 که کارش تمومه ولی خوب مراسمای امسال مهماشون حول حوش همون بازه E3 هستن برنامه جف کیلی هشتم Xbox یازدهم یوبی هم میوفته دوازدهم امیدوارم سونی و نینتندو هم همون حوالی برنامه برگزار کنن تا همه چی تکمیل بشه

یادش بخیر E3 های نسل های قبلی. همه منتظر بودن ببینن نمایش سونی و مایکروسافت چی داره. بین طرفدارا کل کل بود. سایت Gamersyde ویدیو ها رو با کیفیت میذاشت برای دانلود میذاشتم شبانه دانلود بشه. اصلا یک شور و هیجان خاصی داشت. در کنار اون کاز پلی های کاراکتر های بازی ها رنگ و لعاب خاصی به مراسم میداد. کم کم طی سالهای اخیر برنامه ها بی مزه شد یک کنفرانس یک ساعته چهل دقیقش حرف زدن های حوصله سر بر و برنامه کودک شده بود. کینکت!! چه چیز مضخرفی بود!
دلایل افت کیفیت کنفرانس ها میتونه این باشه که دیگه بازیهای پروسه ساختشون یکی دوسال نیست و شرکت ها در حد یک ساعت معرفی درست حسابی ندارند. به نظرم E3 آینده درخشانی نداشت کرونا هم کامل زدش زمین. شرکت نکردن شرکتها توی E3 فقط توجیه مالی داره ولی به نظرم اگر یک رویداد جدید بیاد که تخصصی مربوط به گیم باشه و یک نوآوری جدید داشته باشه دوباره میتونیم از اون کنفرانس ها ببینیم.

آخرین ویرایش:
یادش بخیر E3 های نسل های قبلی. همه منتظر بودن ببینن نمایش سونی و مایکروسافت چی داره. بین طرفدارا کل کل بود. سایت Gamersyde ویدیو ها رو با کیفیت میذاشت برای دانلود میذاشتم شبانه دانلود بشه. اصلا یک شور و هیجان خاصی داشت. در کنار اون کاز پلی های کاراکتر های بازی ها رنگ و لعاب خاصی به مراسم میداد. کم کم طی سالهای اخیر برنامه ها بی مزه شد یک کنفرانس یک ساعته چهل دقیقش حرف زدن های حوصله سر بر و برنامه کودک شده بود. کینکت!! چه چیز مضخرفی بود!
دلایل افت کیفیت کنفرانس ها میتونه این باشه که دیگه بازیهای پروسه ساختشون یکی دوسال نیست و شرکت ها در حد یک ساعت معرفی درست حسابی ندارند. به نظرم E3 آینده درخشانی نداشت کرونا هم کامل زدش زمین. شرکت نکردن شرکتها توی E3 فقط توجیه مالی داره ولی به نظرم اگر یک رویداد جدید بیاد که تخصصی مربوط به گیم باشه و یک نوآوری جدید داشته باشه دوباره میتونیم از اون کنفرانس ها ببینیم.
یادش بخیر
فیلتر تر ها باید وایمیسادیم تا CD مجله های گیم میومد باهاش و اونجا می‌دیدیم....
پیر سگ شدیم :)))

منم مثل بعضی از بچه‌ها خیلی دلم تنگ شده برای اون دوران شکوهمند E3. :(
یه جورایی برای ماها شبیه یه مراسم آیینی(!) و مخصوص بود که کل سال رو منتظرش بودیم و وقتی بهش نزدیک می‌شدیم، دیگه از شدت خوشحالی در حال پرواز بودیم. کنفرانس‌ها معمولاً از سر شب شروع می‌شد (فکر کنم اکثر اوقات مایکروسافت اول بود) و بعدش به تدریج در طول شب با الکترونیک آرتز و یوبیسافت جلو می‌رفت (و بعضی وقت‌ها خزعبلات تاریخ‌سازی مثل کنفرانس کونامی توی E3 2010!) و در نهایت هم صبح زود به سونی می‌رسید و نینتندو هم فکر کنم شب بعدش بود. کلاً انقدر جذابیت داشت که خیلی‌هامون اون شب رو اصلاً نمی‌خوابیدیم و تا صبح سرگرم کنفرانس‌ها و بعدش دانلود تریلرها با کیفیت بالا بودیم و توی سر و کله همدیگه می‌زدیم که کنفرانس مایکروسافت فلانه و سونی چنانه و این بهتره یا اون یکی و... :D
حیف که تموم شد اون دوران. نینتندو که زد تو خط Direct و سونی هم کلاً E3 رو کنار گذاشت و بعدش هم رفت سراغ روش نینتندو با State of Play و بقیه هم هرکدوم وارد یه فاز دیگه‌ای شدن. با اینکه الآن این مدل نمایش‌های از پیش ضبط شده خیلی محبوب هستن، ولی من عاشق همون کنفرانس‌های زنده بودم که کلی آدم توی سالن می‌نشستن و به طور واقعی و real time(!) نسبت به اتفاقات واکنش نشون می‌دادن. می‌خندیدن، دست می‌زدن، غافلگیر می‌شدن و سالن منفجر می‌شد و...
واقعاً برام قابل مقایسه نیست با این نمایش‌هایی که یکی میاد خیلی مصنوعی جلوی دوربین بیانیه می‌خونه و بعدش یه تیکه ضبط شده از بازی رو نشون می‌دن و تمام. اون فضای زنده کنفرانس‌ها کجا و اینا کجا! یا مثلاً اتفاقات خنده‌دار و سوتی‌هایی که می‌دادن و یه دفعه Battlefield درست اجرا نمی‌شد و یه بار Uncharted 4 باگ‌خور شد و... :D
خیلی فضای جذابی بود، ولی به تاریخ پیوست دیگه. باز دم جف کیلی گرم که با اینکه هر سال کلی فحش می‌خوره و تبدیل به یکی از میم‌های صنعت بازی شده، ولی حداقل سنت کنفرانس‌های این مدلی رو زنده نگه داشته و جزو آخرین امیدهای ما کنفرانس‌دوستان هست. :دی

آخرین ویرایش:
منم مثل بعضی از بچه‌ها خیلی دلم تنگ شده برای اون دوران شکوهمند E3. :(
یه جورایی برای ماها شبیه یه مراسم آیینی(!) و مخصوص بود که کل سال رو منتظرش بودیم و وقتی بهش نزدیک می‌شدیم، دیگه از شدت خوشحالی در حال پرواز بودیم. کنفرانس‌ها معمولاً از سر شب شروع می‌شد (فکر کنم اکثر اوقات مایکروسافت اول بود) و بعدش به تدریج در طول شب با الکترونیک آرتز و یوبیسافت جلو می‌رفت (و بعضی وقت‌ها خزعبلات تاریخ‌سازی مثل کنفرانس کونامی توی E3 2010!) و در نهایت هم صبح زود به سونی می‌رسید و نینتندو هم فکر کنم شب بعدش بود. کلاً انقدر جذابیت داشت که خیلی‌هامون اون شب رو اصلاً نمی‌خوابیدیم و تا صبح سرگرم کنفرانس‌ها و بعدش دانلود تریلرها با کیفیت بالا بودیم و توی سر و کله همدیگه می‌زدیم که کنفرانس مایکروسافت فلانه و سونی چنانه و این بهتره یا اون یکی و... :D
حیف که تموم شد اون دوران. نینتندو که زد تو خط Direct و سونی هم کلاً E3 رو کنار گذاشت و بعدش هم رفت سراغ روش نینتندو با State of Play و بقیه هم هرکدوم وارد یه فاز دیگه‌ای شدن. با اینکه الآن این مدل نمایش‌های از پیش ضبط شده خیلی محبوب هستن، ولی من عاشق همون کنفرانس‌های زنده بودم که کلی آدم توی سالن می‌نشستن و به طور واقعی و real time(!) نسبت به اتفاقات واکنش نشون می‌دادن. می‌خندیدن، دست می‌زدن، غافلگیر می‌شدن و سالن منفجر می‌شد و...
واقعاً برام قابل مقایسه نیست با این نمایش‌هایی که یکی میاد خیلی مصنوعی جلوی دوربین بیانیه می‌خونه و بعدش یه تیکه ضبط شده از بازی رو نشون می‌دن و تمام. اون فضای زنده کنفرانس‌ها کجا و اینا کجا! یا مثلاً اتفاقات خنده‌دار و سوتی‌هایی که می‌دادن و یه دفعه Battlefield درست اجرا نمی‌شد و یه بار Uncharted 4 باگ‌خور شد و... :D
خیلی فضای جذابی بود، ولی به تاریخ پیوست دیگه.
و اون باگ U4 ، خودش تبدیل به یک تروفی تو بازی شد و به عنوان لحظه تاریخی ثبتش کردن:دی

هعی هعی :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or