یوبیسافت : DRM موفقیت امیز بوده است

nathan mckane

کاربر سایت
Ubisoft.png
یوبیسافت مدعی شده است که استراتژی جنجال بر انگیز مبنی بر اجباری بودن اتصال دایم به اینترنت برای بسیاری از عناوین PC منجر به کاهش موفقیت امیز میزان استفاده از بازی های کپی شده است.

یک سخنگوی این شرکت به PC gamer گفت که این روش منجر به کاهش ملموس piracy در عناوینی شده است که اتصال به اینترنت اجباری بوده و از این نقطه نظر این استراتژی موفقیت امیز بوده است.

بر اساس خبری که اوایل این هفته منتشر شد اخرین بازی یوبیسافت با عنوان Driver: San Francisco از جمله عناوینی خواهد بود که نیازمند اتصال کاربران به اینترنت در حین بازی خواهد بود. از جمله عناوین قبلی که از این روش برای جلوگیری از استفاده از بازی های کپی استفاده کرده بودن میتوان از Settlers 7 و Assassin's Creed: Brotherhood نام برد.

بازی Driver: San Francisco در تاریخ 2 سپتامبر امسال برای پلتفرم های PC , 360 , PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

اخه هکر وقتش رو از سر راه که نیاورده برای همچین بازی مزخرفی کلی زمان بذاره مطمئن باش اگه بازی شاخ باشه حتمی هک می شه

این یوبی سافت هم شبیه... خالی بند شده کلی ها صداشون دراومده حتی کسایی که اصل خریدن
دوست من گرشاسپ هک شد اونوقت این ارزش هک شدن نداره:-/:-/

دوست من گرشاسپ هک شد اونوقت این ارزش هک شدن نداره:-/:-/
تو به کرک گرشاسپ میگی هک اون حتی هک هم نداشت :)):d
اون که هک کردنش کاری نداشت یه کد میخواست برا فعال سازیش که اونم در عرضه 5 دقیقه هم نشد هک شد;)
دیگه این دروغه که کرک DRM از Win 7 بدتر باشه یا سختر :d

مثل rock star میشد که RDR رو برای PC عرضه نمیکرد خوب بود؟ برید خدارو شکر کنید لااقل داره برای یه عده حتی محدود (PC GAMER) های واقعی عناوینش رو عرضه میکنه و اونارو تو خماری نگه نمیداره. بشخصه از گذاشتن همچین سیستمی گلایه دارم چون Splinter cell اورج دارم و بدون نیاز به اینترنت حتی قسمت single player ش رو نمیتونم انجام بدم. اما ubi رو بخاطر عرضه تمام عناوینش روی PC ستایش میکنم. با این حرکت نشون میده از PC Gamer واقعی حمایت میکنه و مثل بعضی از ناشر ها که PC رو به نوعی حساب نمیکنن رفتار نمیکنه.

واقعا تو برخی بازیها موفق امیز بود هنوز هم که هنوزکرک درست settlers 7 نیومده و بازی مشکل داره و باید به اینترنت وصل شه :|

پس هکر ها چی کاره اند؟ :d

البته یوبی تو گذاشتن قفل های اذیت کن همیشه استاد بوده، ولی اگر گیم به اندازه کافی بزرگ و پرطرفدار باشه بالاخره یه جوری درستش می کنند.
128fs318181.gif

pc هم چه دنگ و فنگ هایی داره ها

انقدر ها هم اذیت نمی کنه PC، فقط باید بلد باشی چی کار کنی. کنسول از لحاظ گرفتاری های هک بدتره واقعا.

باید بگردی یه آدم ماهر و کاربلد و در عین حال با انصاف که فرم ویر جدید می ریزه پیدا کنی، و هی چند وقت یه بار دستگاه رو با بدبختی برداری ببری پیشش و آپگریدش کنی! تازه معلوم نیست دوران خوش کنسول ها توی نسل بعد هم ادامه پیدا می کنه یا نه؟
gaah.gif

این روش منجر به کاهش ملموس piracy در عناوینی شده است که اتصال به اینترنت اجباری بوده
بزار ادامه اش را بگم
این روش منجر به کاهش ملموس piracy و هم چنین کاهش شدید فروش عناوینی شده است .....

آقا خوب میلیون ها دولار خرج کرده نمیتونه که مفت در اختیار همه قرار بده شما نگران نباش افرادی مثل ایرانی ها سرشون از صدقه سر Cracker ها اونور بی کلاه نمیمونه حداقل اگر ایرانی ها عرضه داشتن میرفتن خودشون بازی را کرک میکردن کلا آماده خور هستیم ما 30 چند سال پیش انتخاب کردیم که دزد (کوپپ خور باشیم )باشیم

• Like
Reactions: 779
آقا خوب میلیون ها دولار خرج کرده نمیتونه که مفت در اختیار همه قرار بده شما نگران نباش افرادی مثل ایرانی ها سرشون از صدقه سر Cracker ها اونور بی کلاه نمیمونه حداقل اگر ایرانی ها عرضه داشتن میرفتن خودشون بازی را کرک میکردن کلا آماده خور هستیم ما 30 چند سال پیش انتخاب کردیم که دزد (کوپپ خور باشیم )باشیم

این الان چه ربطی داشت؟:|
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میگه موفقیت آمیز بود،درست! 2تا از این موفقیت ها رو بگو ملت هم بدونن.لابد کم شدن امتیازها سر وجود این قفل نوعی موفقیته.یا شاید اذیت کردن اوریج خورها هم موفقیته ما نمیدونیم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or