یوبیسافت: ماموریت های جانبی AC IV: Blackflag بسیار زیاد نیستند.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
AC4BF_SC_SP_05_UnderwaterTreasure.jpg

یکی از بزرگترین مشکلات Assassin’s Creed 3 با حساب نکردن باگ ها ی زیاد آن بخش داستانی حوصله سربر آن بود، با پایانی نا امید کننده و قهرمانی مبتذل، و ماموریت های جانبی بی استفاده.خوشبختانه کارگردان هنری Assassin’s Creed IV: Blackflag گفت که این شماره اینطور نخواهد بود.

"ما یک کارائیب بزرگ Open World داریم که پر از فعالیت و ماموریت های جانبی است. شما می توانید به قلعه ها حمله کنید، کشتی آواره پیدا کنید، غار های قاچاقچی ها را پیدا کرده و نفوذ کنید، کشتی های متحد را اسکورت کنید، مسیر های بازرگانی را مختل کنید، حیوان شکار کنید، پیدا کردنی ها را پیدا کنید و ...."

کلید اصلی این است که تمام این فعالیت ها در زمینه Open World هستند و شما هیچ وقت فکر نمی کنید که این فعالیت ها اضافی و بیش از حد هستند.همه آنها برای یک دلیل وجود دارند، و همه آنها جذاب هستند. شما این فعالیت ها را انجام می دهید تا دزد دریایی و اساسینی بهتری شوید.

او در مورد مکانیک کنترل ها صحبت کرد.
" نبرد های آن بسیار شبیه به ACIII است. ولی چیزهایی که به آن اضافه شده آنرا به یک مرحله بالاتر می برد. دو پیستول به شما اجازه می دهد که هنگام نبرد به دشمنان تیر بزنید. و به شما یک نگاه جدید در جنگ می دهد. Free-aim به شما اجازه می دهد که قبل از شروع شدن جنگ چند نفری را بکشید که خیلی کمک می کند.

Asssassin’s Creed IV: Blackflag در 29 اکتبر در امریکای شمالی برای Wii U, PC, Xbox 360, Playstation 3 عرضه می شود و نسخه های Xone و PS4 در راه هستند.

Source

آخرین ویرایش:
اساسین هر چقدر هم که تکراری بشه برای من فرقی نداره هر سال میگیرمش و باهاش حال میکنم من فقط با کاراکترش مشکل دارم بعد اتزیو کانر که جالب نبود اینم همچین خوب نی هیچکدوم اتزیو نمیشن:|

به نظر من هیچ کی Altair نمیشه...خدابیامرزتش،قاتل خفنی بود...

انقدر حرفای همدیگرو تکرار نکنید شاید BLACK FLAG و نسخه های قبلش شاهکار شدن کی میدونه؟؟؟
شاید وقتی اصلا Assassin's Creed از بین رفت و بازی های دیگه جاشو گرفت همه ی ما از حرفمون پشیمون شیمو بگیم که عجب بازی باحالی بود
میدونم خیلیا از وقتی که AC3 اومد از Assassin's Creed ناامید شدن ولی خیلیا هم امیدوار شدن
همونطور که همتون میدونید کارگردان بازی از BH به اینور عوض شده(موتور باز هم از ACIII)شاید این همون اشتباه یوبی بوده شاید patrice desilets بزرگ (خالق سری Assassin's Creed) برگرده و همه ی مارو راضی کنه!!!
من ازتون میپرسم چند نفر Blackflag و سری های بعدشو بازی کردن که میگن مزخرفه؟؟؟

یکی از بزرگترین مشکلات Assassin’s Creed 3 با حساب نکردن باگ ها ی زیاد آن بخش داستانی حوصله سربر آن بود، با پایانی نا امید کننده و قهرمانی مبتذل، و ماموریت های جانبی بی استفاده.خوشبختانه کارگردان هنری Assassin’s Creed IV: Blackflag گفت که این شماره اینطور نخواهد بود.

Source

من نمی فهمم این تکراری بودن گیمپلی و حوصله سر بری AC3 از کجا اومده . گیمپلی حوصله سر بر رو AC1 داشت . یه دنیای بزرگ بدون هیچگونه روحی که توش هیچکاری نمی شد کرد . یه سری آدم و می کشتی و بازی تمام ! هیچ چیز دیگه ای توی این دنیای بزرگ نذاشته بودن . حوصله سر بر ترین گیمهای این نسل بود . بعد الان یه سری میان پشتش نماز هم می خونن . AC3 هرچی بود به حوصله سر بری نسخه 1 سالها جا داره که برسه .

AC به کل از اون چیزی که قرار هست باشه خارج شده. اصلا دیگه اسم AC به درد این بازی نمیخوره. مشکلی نیست که بازی پر از ماموریت باشه و اینا ولی در وحله اول باید بدونن اصلا AC به چه معناست. آدم الطایر رو با این شخصیت جدید مقایسه میکنه حساب کار دستش میاد. الطایر نمونه واقعی یه قاتل خاموش بود. در واقع هیچکس نمیدونست این شخصیت وجود داره یا نه. ولی وقتی به اتزیو و کانر نگاه میکنیم، میبینیم پا توی هر شهری که میذارن کلی آدم میان به استقبالشون:| این مثلا قاتلیه که هیچکس نباید بشناستش:|

حرف دل منو زدی. اون ابهتی که جناب الطیر داشت دیگه هیچ کدوم از شخصیت های اصلی Ac نداشتند .
من دلم میخواد بیشتر به داستان این فرقه ببردازند .

این بازی هم شده مثل سری COD همه میگن وای حالم دیگه داره بهم میخوره همش تکرار.تکرار
بازی نیومده همه ی اینایی که این حرفارو میزنن تموم کردن بازیو دارن سر مسائل جانبی مثل تروفی و مولتی پلیر و این حرفا بحث میکنن
تا زمانی که بازیهای مثل این که هرسال منتشر میشن و هرسال هم از سال قبل بیشتر فروش میکنن همین اش و همین کاسه

من نمی دونم از نظرتون پیشرفت گیم پلی چیه وقتی همه موارد گسترده تر شدن و در عین حال سطحی تر شدن . من تو بازی یک بار هم وسیله ای نخریدم ! در صورتی که ACII یادمه شِل شِل بمب دود می خریدم . این حالت Free Run ـشم که احمقانه شده بود ! حالت بازی های قبلی خیلی کنترل بهتری به بازیکن می داد آپشن های مختلفی هم می داد . این حالت که سادش کردن چیزی رو که فوق العاده ساده بود فقط باعث لطمه خوردن به بازی شده بود . از لحاظ گیم پلی تلاش برای بهتر کردنش دیده می شد ولی جای این که چشم رو عمل کنن زده بودن کورش کرده بودن .

علت تنفر دوستان فقط یک کلمه ست : تکراری ، دیگه واقعا به اوج تکراری بودن رسیده این بازی من یه زمانی دیوونه ش بودم ولی الان یه چیز عادی شده، اگه همون یه سال درمیون میدادنش این جوری نمیشد، امان از پوللللللللللللللل

ایشون را به یه شکل نامناسب انداختن بیرون و ایشون با یوبی، شکایت و شکایت کشی دارن. بعیده برگرده.
اره.خودشم گفته بود که بعد از BH قرار بود بازی بعدی در سال 1666 باشه که نشد متاسفانه
موتور بازی هم که همون ANVIL هست

دوستان عزیز فوق حرفه ای که میگن AC III از AC I بهتر بوده...:dحق کاملا با شماست...
کل این بازی تا بحال بخاطر داستان و مخفی کاری مورد پسند بوده که واقعا به شخصه به عنوان یکی از طرفداران خفن این فرنچایز به نظرم در AC III داستان کانر یه جورایی کشکی کشکی بیان شد:d
خیلی از کسانی که از AC III ناراضی بودن و میگن نسبت به نسخه های قبل پسرفت داشته منظورشون(منظورمون) بیشتر از بعد داستانی هست وگرنه نوآوری در این بازی کم نبود والبته کسانی که بازی رو تا حد 99%،100% رفتن بیشتر این موضوع رو درک میکنن...من درکل تنها کسی در بازی شخصیتش برام جالب و برتر بود؛ استاد بزرگ بازی اکیلس بود که خدابیامرزتش...:dامیدوارم نویسندهء این سری بتونه یه داستان خوب بهمون بده بلکه بازم این بازی بتونه طرفداران قدیمی(مثل بعضی ها تو همین فروم) رو راضی کنه و بکشونه سمت این بازی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or