یوبیسافت: ماموریت های جانبی AC IV: Blackflag بسیار زیاد نیستند.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
AC4BF_SC_SP_05_UnderwaterTreasure.jpg

یکی از بزرگترین مشکلات Assassin’s Creed 3 با حساب نکردن باگ ها ی زیاد آن بخش داستانی حوصله سربر آن بود، با پایانی نا امید کننده و قهرمانی مبتذل، و ماموریت های جانبی بی استفاده.خوشبختانه کارگردان هنری Assassin’s Creed IV: Blackflag گفت که این شماره اینطور نخواهد بود.

"ما یک کارائیب بزرگ Open World داریم که پر از فعالیت و ماموریت های جانبی است. شما می توانید به قلعه ها حمله کنید، کشتی آواره پیدا کنید، غار های قاچاقچی ها را پیدا کرده و نفوذ کنید، کشتی های متحد را اسکورت کنید، مسیر های بازرگانی را مختل کنید، حیوان شکار کنید، پیدا کردنی ها را پیدا کنید و ...."

کلید اصلی این است که تمام این فعالیت ها در زمینه Open World هستند و شما هیچ وقت فکر نمی کنید که این فعالیت ها اضافی و بیش از حد هستند.همه آنها برای یک دلیل وجود دارند، و همه آنها جذاب هستند. شما این فعالیت ها را انجام می دهید تا دزد دریایی و اساسینی بهتری شوید.

او در مورد مکانیک کنترل ها صحبت کرد.
" نبرد های آن بسیار شبیه به ACIII است. ولی چیزهایی که به آن اضافه شده آنرا به یک مرحله بالاتر می برد. دو پیستول به شما اجازه می دهد که هنگام نبرد به دشمنان تیر بزنید. و به شما یک نگاه جدید در جنگ می دهد. Free-aim به شما اجازه می دهد که قبل از شروع شدن جنگ چند نفری را بکشید که خیلی کمک می کند.

Asssassin’s Creed IV: Blackflag در 29 اکتبر در امریکای شمالی برای Wii U, PC, Xbox 360, Playstation 3 عرضه می شود و نسخه های Xone و PS4 در راه هستند.

Source

آخرین ویرایش:
به شخصه دیگه حالم از این سری بازی بهم میخوره و هر چی قبلا واسه شماره 1 و 2 بازی ساخته بودند با ساختن کلون های بعدی و شماره 3 خراب کردن.
دیگه هر چه قدر هم از شماره 4 تعریف کنن باور نمی کنم.
به عبارتی از اون دسته بازی های نسل بعدی واسم محسوب میشه هیچ علاقه ای به بازی کردنش ندارم.

تا همین دو، سه ماه پیش نسبت به ACIV خیلی ناامید بودم، اما با تریلرهایی که از این شماره دیدم خیلی بهش امیدوار شدم:bighug:
امیدوارم بتونه موفقیت های 2 و Brotherhood رو تکرار کنه:x

خیلی جکه انصافا روند سیر این سری . وقتی ACII اومد همه گفتم ACII خیلی خوب بود ولی اتمسفرش به پای نسخه اول نمی رسید ، یوبی توجهی نکرد و AC:BH رو ساخت ، وقتی اون اومد باز هم مزه ی نسخه 1 و اتمسفرش زیر دندون همه بود . یوبی قول داد AC:R مثه نسخه 1 شه ، افتضاح از آب در اومد همه گفتن کاشکی اقلا مثه 1 نمی شد مثه BH و II می شد ؛ بعد قول داد AC III مثه ACII حسابی پیشرفت کنه و یه شخصیت جدید و عالی معرفی کنه ، بازم گند زد . حالا هم که میگه قرار نیست مثه ACIII باشه ACIV خب الان چه نتیجه ای میشه گرفت ؟

یوبی سافت و کونامی یک وحه اشتراک دارن : دو تا IP دارن که یک زمانی تو اوج بودند و هر سال دارن بیشتر در باتلاق فرو میرن، اینور AC اونور PES
نمی دونم بازی OW و شعار اینکه ماموریت های جانبی اش کمه یا به اندازه است ، اصلا با هم جور در نمیان

AC که من می شناختم داستان شاخی داشت، نوآوری داشت و قرار بود یک سه گانه باشه و در قسمت سوم خیلی محشر تموم بشه، امان از پول، امان ..

ماشاله حالت تهوء سر گیجه استفراغ از این بازی رو همه دارن:dبعد یک هفته زودتر از موعد همه صف میکشن واسه خرید بازی :dتازه دنبال Burner max ش هم میگردن:dای خدا بگم چیکارتون کنه:dمن که میدونم میخرین بازی هم میکنین:d

مطمئنا یکی از دلایلی که یوبیسافت هر سال یه نسخه از این بازی رو میده بیرون فروش زیادش بوده
ملت هر سال این بازی رو میخرن و بعدشم میگن حالمون بهم خورد :d
خیلی قشنگه :d

AC به کل از اون چیزی که قرار هست باشه خارج شده. اصلا دیگه اسم AC به درد این بازی نمیخوره. مشکلی نیست که بازی پر از ماموریت باشه و اینا ولی در وحله اول باید بدونن اصلا AC به چه معناست. آدم الطایر رو با این شخصیت جدید مقایسه میکنه حساب کار دستش میاد. الطایر نمونه واقعی یه قاتل خاموش بود. در واقع هیچکس نمیدونست این شخصیت وجود داره یا نه. ولی وقتی به اتزیو و کانر نگاه میکنیم، میبینیم پا توی هر شهری که میذارن کلی آدم میان به استقبالشون:| این مثلا قاتلیه که هیچکس نباید بشناستش:|

بازی AC III درسته از قسمتای قبل بخصوص AC I بدتر بود ولی خب گیمپلی بازی رو در نظر بگیرید که پیشرفت داشته...:dدرسته سری AC کلا بخاطر جوش و داستان فوق العادش تا بحال موفق بوده ولی خب مطمینا هیچوقت دوباره نمیشه اون تجربه ای که گیمرها از قسمت اول داشتن و ubi هم نمیتونه حس اون رو دوباره بهشون منتقل کنه!
AC I زمانی ک اومد از همه نظر(تقریبا) بیرقیب بود...هوش مصنوعی خوب و نوع آوری در گیمپلی مهمتریناش بوده ک به نظرم دیگه تکرار نمیشه:d
با این حال ای جماعت گیمر شما که همگی بازی رو میگیرید؛پس بیاید و کمتر بخودتون قبل از عرضه تلقین کنید که بازی مزخرفه چون در اون صورت بازی GOTY هم ک بشه بازم شما باهاش حال نمیکنید:what::d
در کل منم امیدوارم بتونن دوباره داستان سری رو جذاب کنن و جمعش کنن (بعد از خرابکاریاشون توی ac iii) ک حداقل ارزش داشته باشه بازی رو چندبار بازی کرد و رقبت به100% کردنش بوجود بیاد...

اساسین هر چقدر هم که تکراری بشه برای من فرقی نداره هر سال میگیرمش و باهاش حال میکنم من فقط با کاراکترش مشکل دارم بعد اتزیو کانر که جالب نبود اینم همچین خوب نی هیچکدوم اتزیو نمیشن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or