یوبیسافت از اشتباهاتش در Watch Dogs درس گرفته است

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
در زمان عرضه Watch Dogs، این بازی با انتقادات زیادی نظیر افت کیفیت بازی نسبت به تریلر نشان داده شده توسط یوبی سافت در E3 2012 مواجه شد.

lstwcnxleqsyb6wil3md.jpg

آقای Yves Guillemot، مدیر Ubisoft، اکنون می گوید که از آن پس ما باید مطمئن باشیم که بازی ما بر روی سخت افزار مورد نظر قابل اجرا است و سپس آن را در رویداد هایی مانند E3 نمایش بدهیم.

او گفت:" در E3 2015 ما با خود گفتیم درسته ! ما ابتدا باید اطمینان حاصل کنیم که آیا کیفیت مورد نظرمان بر روی سخت افزار های مورد قابل اجرا و بازی هست یا خیر"

قبل از انتشار Watch Dogs تریلر هایی از این بازی منتشر می شد که کاملا افت کیفیت بازی را نسبت به نسخه نمایشی در E3 2012 نشان میداد.

Guillemot درمورد این موضوع گفت گفت:" قبل از نمایش بازی ما از تیم سازنده می خواهیم که آن ها مطمئن باشند که کیفیت نسخه نمایشی با کیفیت محصول نهایی تفاوتی نداشته باشد و این تجربه بسیار مهمی است که Watch Dogs گرفته ایم - اگر بازی هنوز روی سخت افزاد مورد نظر قابل بازی نباشد پس نمایش دادن آن یک ریسک است."

البته او باور دارد که Watch Dogs یک گام مثبت برای ایجاد یک تجربه جدید است.
" ساختن این نوع بازی ها همیشه حساس است و منطقی است که امکان دارد در همه چیز کامل نباشد. ما معتقدیم که کیفیت خوبی از بازی را منتشر کردیم و این برای یک برند جدید گام مهمی است."

Ubisoft تایید کرده است که فرانچایز Watch dogs یک عنوان دنباله دار است. Tony Key معاون بخش بازاریابی می گوید:

"ساختن یک فرانچایز جدید مانند این سخت ترین کار ممکن در این صنعت است و چالش های زیادی همراه آن وجود دارد. ما از بابت فروش موفقی که Watch Dogs داشته است خوشحال هستیم و حالا در فکر این هستیم که قدم بعدی را چگونه برداریم."

تاکنون Watch Dogs بیش از 9 ملیون نسخه بر روی X360 , PS3 , PS4 , Xone و PC شیپ کرده است.

Source

آخرین ویرایش:
تریلر معرفی WD و The Division رو PC بودند، نمی دونم چرا همون اول رو کنسول ها اجراشون نکرده بودند که بعد با مشکلی مثل "اجرا نشدن بازی رو سخت افزارهای مورد نظر" مواجه نشدند، دقیقا این موضوع در مورد The Witcher 3 هم صدق میکنه اگر از همون اول نمایش ها رو میزاشتند رو کنسول ها بحث دانگرید اصلا بوجود نمیومد چون همون کیفیت ابتدایی میشد کیفیت نهایی ...
الان هم درست گفتند، گند زده شده تو گرافیک The Division این نشونه خوبیه که برای اولین بار بشه به صحبت های یوبیبسافت اعتماد کرد، که بازی رو کنسول اجرا کردند و کیفیت بازی احتمالا در حد همین نمایش آخر هست اما حیف، Division بازی ای بود که حداقل از نظر من گرافیک بالاتر در حد نمایش اول میتونست به جذابیت و واقع گرایی بیشترش کمک اما ....
2012 سر Watch_Dogs که هنوز کنسولا معرفی نشده بودن 2013 هم سر معرفی Division اونم تازه کنسولا معرفی شده بودن یوبی هم که از خدا خواسته از فرصت استفاده کرد لقمه بزرگتر از دهنش برداشت به عمد هم برداشت (برا تبلیغات) ! بعد جالبه دوباره سر یونتی دوباره این کارو تکرار کرد ! در کل یوبی فقط داره تاوانه سیاست های غلط پولیش رو میده هرچند چیزی رو هم از دست نداده با این حال این حرفا هم که صرفا حرفای تبلیغاتی ـه و بس .
پ.ن: شرکتی که یک زمانی کلی فن راضی داشت الان برا خودش یک عالمه هیتر درست کرده ...

آخرین ویرایش:
چه جالب، بین حرفاش همه چی رو هم داره میندازه گردن کنسول ها. یکی به اینا بگه بازی های دیگه هم هستن که نشان دهنده قدرت کنسول ها هستن و از بازی های شما هم کیفیت بمراتب بهتری دارن.

البته این چند وقته جوری شده که EA باید بیاد پیش UBI واحداشو پاس کنه :d 2 سال نمیشه EA رو به زمینو هوا کوبیدن ، حالا در مقابل UBI عددی نیست . بله ... خواستن توانستن است :d

دیگه نشد نگم.پای این کنسولای بدبخت ۴۰۰ دلاری رو هم میکشه وسط اونم به دروغ.
که چی اینا نتونست بکشن؟
تو اگه باری ساز بودی درست میساختی.
کارت گرافیک 980ti که قیمتی معادل ۶۵۰ دلار داره بماند که که سیستمی که باید اینو بکشه خودش یه دنیای دیگست و قیمت به آسمان کوبونده میشه در حالتhdفقط و فقط ۵۲.۵ فریم مرحمت میکنه و میفرسته رو صفحه ی شما.جای هیچ دفاعی نیست

آخرین ویرایش:
یعنی بعد از خبر دانگرید شدن Watch Dogs بدجور از یوبی سافت متنفر شدم ، چون بار یکمش نبود پیش از اون هم Farcry 3 رو با گرافیک دروغین نشون داد ولی در آخر دانگرید شده بود.

در مورد واچ داگز هنگامی که دیدم چهره شخصیت بازی بعد از چندین ماه سکوت مطلق خبری از این رو به اون رو شد در همون نگاه نخست متوجه افت گرافیکی شدید بازی شدم

small_WatchDogs-Comparison.jpg

شخصیت پیشینش انیمشنهای روون تر و چهره ای واقع گرایانه تر داشت اما یوبی سافت عوضی بدجور گ.ن.د زد به همه چیز بازی ، جالب اینجاست همون روزا که همه از افت گرافیکی بازی میگفتن به پر روگی هر چه تمام برگشت گفت که هیچ کاهش گرافیکی صورت نگرفته و برعکس از گاهش جهت ها گرافیکش بهتر هم شده!!!

الانم که The Division رو دانگرید کرده،حالا ممکنه یه سری بیان حرفهای کلیشه ای بزنن مانند: مگه همه چیزه بازی گرافیکه!! البته که گرافیک در بازیهای اکشن ماجراجویی یکی از مهم ترین عناصر بازی هست و اگر قرار بود گرافیک برای کسی مهم نباشه به نسل بعد کنسولها و یا نسل بعد کارتهای گرافیکی PC مهاجرت نمیکرد!..

گرافیک یک بازی اکشن چه سوم شخص چه اول شخص و ... اونقدری مهم هست که اگر گرافیکشون پایین باشه از سوی همون منتقدانی که نمره میدن به دلیل استفاده از گرافیک تاریخ گذشته نمره پایین دریافت میکنن.

گناه هم به نظر من به گردن کنسولها نباید انداخت چون همون کنسولی که Watch Dogs رو با اون گرافیک نه چندان عالیش بارگذاری کرد عناوینی بسیار خوش گرافیکی تری چون The Order ، Infamous Second Son رو هم به راحتی بدون هیچ مشکلی بارگذاری کرد و در آینده هم قراره میزبان Uncharted 4 باشه.

پس مقصر یوبی و ناتوانی تیم فنیش هست که بلد نیستن رو سخت افزار پلتفرمهای مقصد خوب کار کنن، البته بازی AC Unity یکی از بازیهایی بود که به نظرم گرافیک نسل جدید گونه ای داشت و بسیاری از WD زیباتر نمایان شد اما متاسفانه مشکلات فنی بازی کارو خراب کرد!

امیدوارم در هر صورت یوبی سافت سیاست های کثیفش رو تغییر بده وگرنه مانند EA Games که در لیست بدترین شرکتهای سازنده نسل گذشته قرار داشت در نسل هشتم Ubisoft جایگزین اون میشه... تنها راهی هم که یوبی سافت میتونه در صددش آموخته هاش رو نشون بده و جبران کنه گذشته رو بازی Watch Dogs 2 خواهد بود و نه چیز دیگه چون امیدها نسبت به گرافیک The Division هم به فنا داد این لعنتی...

آخرین ویرایش:
یعنی بعد از خبر دانگرید شدن Watch Dogs بدجور از یوبی سافت متنفر شدم ، چون بار یکمش نبود پیش از اون هم Farcry 3 رو با گرافیک دروغین نشون داد ولی در آخر دانگرید شده بود.

در مورد واچ داگز هنگامی که دیدم چهره شخصیت بازی بعد از چندین ماه سکوت مطلق خبری از این رو به اون رو شد در همون نگاه نخست متوجه افت گرافیکی شدید بازی شدم

small_WatchDogs-Comparison.jpg

شخصیت پیشینش انیمشنهای روون تر و چهره ای واقع گرایانه تر داشت اما یوبی سافت عوضی بدجور گ.ن.د زد به همه چیز بازی ، جالب اینجاست همون روزا که همه از افت گرافیکی بازی میگفتن به پر روگی هر چه تمام برگشت گفت که هیچ کاهش گرافیکی صورت نگرفته و برعکس از گاهش جهت ها گرافیکش بهتر هم شده!!!

الانم که The Division رو دانگرید کرده،حالا ممکنه یه سری بیان حرفهای کلیشه ای بزنن مانند: مگه همه چیزه بازی گرافیکه!! البته که گرافیک در بازیهای اکشن ماجراجویی یکی از مهم ترین عناصر بازی هست و اگر قرار بود گرافیک برای کسی مهم نباشه به نسل بعد کنسولها و یا نسل بعد کارتهای گرافیکی PC مهاجرت نمیکرد!..

گرافیک یک بازی اکشن چه سوم شخص چه اول شخص و ... اونقدری مهم هست که اگر گرافیکشون پایین باشه از سوی همون منتقدانی که نمره میدن به دلیل استفاده از گرافیک تاریخ گذشته نمره پایین دریافت میکنن.

گناه هم به نظر من به گردن کنسولها نباید انداخت چون همون کنسولی که Watch Dogs رو با اون گرافیک نه چندان عالیش بارگذاری کرد عناوینی بسیار خوش گرافیکی تری چون The Order ، Infamous Second Son رو هم به راحتی بدون هیچ مشکلی بارگذاری کرد و در آینده هم قراره میزبان Uncharted 4 باشه.

پس مقصر یوبی و ناتوانی تیم فنیش هست که بلد نیستن رو سخت افزار پلتفرمهای مقصد خوب کار کنن، البته بازی AC Unity یکی از بازیهایی بود که به نظرم گرافیک نسل جدید گونه ای داشت و بسیاری از WD زیباتر نمایان شد اما متاسفانه مشکلات فنی بازی کارو خراب کرد!

امیدوارم در هر صورت یوبی سافت سیاست های کثیفش رو تغییر بده وگرنه مانند EA Games که در لیست بدترین شرکتهای سازنده نسل گذشته قرار داشت در نسل هشتم Ubisoft جایگزین اون میشه... تنها راهی هم که یوبی سافت میتونه در صددش آموخته هاش رو نشون بده و جبران کنه گذشته رو بازی Watch Dogs 2 خواهد بود و نه چیز دیگه چون امیدها نسبت به گرافیک The Division هم به فنا داد این لعنتی...
کاملا موافقم
هرکی تریلرو میدی فک میکر فوق العادس
ولی...

Witcher 3 ، Watch DOGS ، Division و خدا میدونه چند تا بازی که من اطلاعی ندارم دانگرید شدن. بقیه رو نمیدونم ولی یقینا مطمئنم اصلا دوس نداشتن Witcher 3 دانگرید بشه ولی مسلما مجبور شدن. وقتی روی کنسول نمیتونن مثل نمایش اولیه بازی رو درست نشون بدن مجبورن گرافیک رو بیارن پایین. از طرفی هم اصلا نمیخوان فرق زیادی بین گرافیک نسخه ی کنسولی با PC داشته باشه. خودم که طرفدار سر سخت PC هستم ولی بهشون حق میدم. فروش اصلی هم روی کنسوله. تنها اشتباهشون همینه که قبلش با کنسول ها چک نمیکنن. موقع ساخت Divsion و W3 کنسول ها عرضه شده بودن. مطمئنم اگه همون گرافیک رو دانگرید نمیکردن اصلا نمیشد بازی رو روی کنسول درست اجرا کرد.

شباهت من و یوبی سافت
من : از فردا درس میخونم
یوبیسافت : از عنوان قبلی درس گرفتیم در عنوان بعدی شاهد هیچکدوم از این مشکلات نیستیم
من شب امتحان : استاد اصلآ معلوم نیست به چه زبونی گفته
یوبیسافت زمان تریلر لانچ بازی : نه , اصلآ افت گرافیکی در کار نیست اون تریلر لانچ نسل پیشه
من بعد امتحان : رسمآ گند زدم نمیشه هم درستش کرد
یوبی سافت بعد ریلیز بازی : با یه آپدیت درستش میکنیم
قیافه من بعد دین کارنامه : :(
قیافه یوبی سافت بعد دیدن متا : :(
واکنش من به کارنامه در مقابله دیگران : استاد با من لج بود
واکنش یوبیسافت به فیدبکای گیمرا : کنسول توان اجرای بازی و نداشتن
(عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه / همین الان 10 عنوان مثال میزنم که گرافیکشون بهتر از WD ـه)
یادمه یه زمانی اسمه یوبی میومد به عنوان یه شرکت خلاق و سرشار از ایده یاد میشد / از دید خیلیا یوبی سافت حد کمال یه ناشر بود با عناوینی چون AC/POP/R6/SC/GR میشناختنش الان دارن به دید EA/ ACTIVISON چند سال پیش نگاه ش میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or