یه اکانت گلد بدون استفاده

• Thread starter Thread starter Medi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Medi

کاربر سایت
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
سریع میرم سره اصل مطلب. یه اکانت گلد یک ماه که حدود 5 روزه فعال شده رو دستم مونده. هر کس فکر می کنه تو این 25 روز مونده خیلی به Live وصل میشه پیغام بده تا براش بفرستم. ( به چندتا از دوستای خودم گفتم هیچکدوم لازم نداشتند)
فعلا بای

سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
سریع میرم سره اصل مطلب. یه اکانت گلد یک ماه که حدود 5 روزه فعال شده رو دستم مونده. هر کس فکر می کنه تو این 25 روز مونده خیلی به Live وصل میشه پیغام بده تا براش بفرستم. ( به چندتا از دوستای خودم گفتم هیچکدوم لازم نداشتند)
فعلا بای
دوست عزیز من برای یک از دوستام می خوام حتما. 3 هفته هست Gold نداره. برات پیغام هم گذاشتم.

دوستان عزیز اگر منظور شما گیمرتگ هست که هیچی ولی اگر منظورت گلد هست که 5 روز استفاده شده ، قابل انتقال نیست ...

چون غالبا دیده شده که گیمرتگ فروخته شده به طور مثال 3 4 ماه پیش گیمرتگ یکی از بچه ها به مبلغ 70 هزار تومان فروخته شد ...

البته عادی نبود چون گیمرتگ حاوی : Rank Cod4 (Gold Cross ) , 30000Gs , ... بود ...

دوستان عزیز اگر منظور شما گیمرتگ هست که هیچی ولی اگر منظورت گلد هست که 5 روز استفاده شده ، قابل انتقال نیست ...

چون غالبا دیده شده که گیمرتگ فروخته شده به طور مثال 3 4 ماه پیش گیمرتگ یکی از بچه ها به مبلغ 70 هزار تومان فروخته شد ...

البته عادی نبود چون گیمرتگ حاوی : Rank Cod4 (Gold Cross ) , 30000Gs , ... بود ...
امیر جان ایشون خود GT رو می خوان بدن و من هم برای نوید ( Navid_Xbox360 ) می خوام. هیچ مشکلی هم نیست. متوجهی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or