یا فروش Modem ADSL TP-link Wi-Fi با وایکمس ایرانسل

Al!reza

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
مشخصه کاملا مدل TD-W8951ND ... یک ماه پیش خریدم الان جایی اومدیم که فیبر نوری هست و هیج جوره ADSL جواب نمیده و فقط وایمکس جواب میده ظاهرا !
مودم 150 Mbps هست و 4 پورت Lan هم داره و کاملا سالم و کلا فرقی با نو نداره !
فقط با وایکمس ایرانسل تعویض میکنم و اگر وایمکس ـتون اکانت داشته باشه مطمئنا سر خواهیم داد !
قیمت آک مودم ظاهرا 76 ـه ... وایمکسم به مناسبت والفجر با هزینه نصب در میاد 58 ! ....
http://www.eforosh.com/aradonline/36379/65098
در ضمن فروش هم هست اگر کسی وایمکس نداشت !

Attachments

• DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    66.2 KB · مشاهده: 31
آخرین ویرایش:
سلام من یه مودم لازم دارم اگه قیمت رو پیام خصوصی کنید ممنون میشم
ضمنا اگه حضوری بتونم تحویل بگیرم خیلی بهتره
یه مودم وایمکسم هست (وای فای)
لطف کنید شرایط تعویضتون رو هم بفرمایید
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز قصدم فقط راهنماییه.

منم خط خونمون فیبر نوری بود و به غیر از وایمکس نمیتونستم چیزه دیگه ای بگیرم ولی چون نیاز به سرعت بالا داشتم پیگیرش که شدم دیدم میشه کاری کرد.

شما باید بری منطقه مخابراتی که خط اونجاه بگی میخوام خطی بهم بدین که رو فیبر نوری نباشه چون میخوام ADSL بگیرم.بعد باید به شرکتی که اونجا ADSL میده خبر بدی که درخواست ADSL ات رو برای اونا بفرسته اینجوری میشه که اونا خط شما رو به یه شما دیگه رو خط مسی میندازن.

سلام دوست عزیز قصدم فقط راهنماییه.

منم خط خونمون فیبر نوری بود و به غیر از وایمکس نمیتونستم چیزه دیگه ای بگیرم ولی چون نیاز به سرعت بالا داشتم پیگیرش که شدم دیدم میشه کاری کرد.

شما باید بری منطقه مخابراتی که خط اونجاه بگی میخوام خطی بهم بدین که رو فیبر نوری نباشه چون میخوام ADSL بگیرم.بعد باید به شرکتی که اونجا ADSL میده خبر بدی که درخواست ADSL ات رو برای اونا بفرسته اینجوری میشه که اونا خط شما رو به یه شما دیگه رو خط مسی میندازن.
کل کوچه ما فیبر نوری ـه و اصلا راه نداره متاسفانه !
آپـ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or