گیم کوب با بازی های اورجینال

Shino2dream

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام من یه گیم کوب به رنگ بنفش دارم که هنوز کپی خور نشده (چون از کانادا برام آوردن و حیفم اومد دستکاریش کنن )+کلیه وسایل که اعم از کابل برق و دسته و ...
همراه با جعبه کامل و 3 تا مموری که دو تاش 4 و یکیش 8 مگ هست + دیسک فری لودر که کلی گشتم پیداش کردم به همراه بازیهای اورجینال
1. اویل 0 ( 2 دیسک )
2. اویل 1 ( 2 دیسک )
3. اویل 4 ( 2 دیسک )
4. متال گیر 1 ( 2 دیسک )
5. میتروید (1 دیسک )
6. ماریو سان شاین ( 1 دیسک )
7. پی ان 03 ( 1 دیسک )
8. فاینال فانتزی ( 1 دیسک )
7. زلدا ( یک دیسک )
که همه بازیها قاب و دفترچه شون کامل و سالم و تمیز موندن.
همه رو یک جا می دم 650 تومن دلیل فروشم هم سیل عظیم بازی های PS3 هست که تو راهه و پول لازم دارم وگرنه نمی فروختم و توصیم به اونهایی که کلکسیون جمع می کنن اینه که این فرصت رو از دست ندن چون بخدا آتیش زدم به مالم مثلا همین اویل 4 رو اوایل 130 دادم با گمرک و ... از کانادا برام آوردن ...
اینم بگ همه رو یکجا می فروشم و تکی نمی دم و قیمت هم مقطوع هست .
خواستین اینم شماره منه : 09144823001

سلام من یه گیم کوب به رنگ بنفش دارم که هنوز کپی خور نشده (چون از کانادا برام آوردن و حیفم اومد دستکاریش کنن )+کلیه وسایل که اعم از کابل برق و دسته و ...
همراه با جعبه کامل و 3 تا مموری که دو تاش 4 و یکیش 8 مگ هست + دیسک فری لودر که کلی گشتم پیداش کردم به همراه بازیهای اورجینال
1. اویل 0 ( 2 دیسک )
2. اویل 1 ( 2 دیسک )
3. اویل 4 ( 2 دیسک )
4. متال گیر 1 ( 2 دیسک )
5. میتروید (1 دیسک )
6. ماریو سان شاین ( 1 دیسک )
7. پی ان 03 ( 1 دیسک )
8. فاینال فانتزی ( 1 دیسک )
7. زلدا ( یک دیسک )
که همه بازیها قاب و دفترچه شون کامل و سالم و تمیز موندن.
همه رو یک جا می دم 650 تومن دلیل فروشم هم سیل عظیم بازی های PS3 هست که تو راهه و پول لازم دارم وگرنه نمی فروختم و توصیم به اونهایی که کلکسیون جمع می کنن اینه که این فرصت رو از دست ندن چون بخدا آتیش زدم به مالم مثلا همین اویل 4 رو اوایل 130 دادم با گمرک و ... از کانادا برام آوردن ...
اینم بگ همه رو یکجا می فروشم و تکی نمی دم و قیمت هم مقطوع هست .
خواستین اینم شماره منه : 09144823001

سلام دوست عزیز اون زمان گذشت که می خریدین 700 تومان الان گیم کیوب خودم 2 تا تو ارشیوم هستش الان از دبی راحت با 100 میشه اکبندش رو گرفت من خودم اویل 1 رو 133 هزار گرفتم اما الان با این کنسولهای جدید الان پک اویل 1 و 4 و 0 رو میدن کلا 90 هزار یعنی هر بازی ارجینال 30 تومن بعدش من پلی 3 با 4 تا بازی ارجینال فروختم 400 دوست من الان ادم با 650 میتونه 2 تا ایکس اکس 360 بگیره یا یدونه پلی 3 40 گیگ با کلی بازی شما اگه این رو بتونید 200 هم بفروشی کار بزرگی کردی چون الان کنسول وی نینتندو همه بازی های گیم کیوب کپی رو هم اجرا میکنه نگرش داری به نفعت هستش

ّبله منم به دوست خوبم Shino2dream پيشنهاد مي كنم حتما نگه داره چون ارزشش 650 هزار تومن هست اما پول نميده كسي. پس بهتره نگهش داشت.
GOOD LUCK

دوستان خوبم شما حق دارید و خیلی هم متشکرم.
منم دلم نمی آد بفروشم اما حیف که
:(شما لطف کنین یه قیمتی بدین شاید منم قبول کردم ...

برخی بهبود ها و تغییرات به وجود آماده در نسخه جدید بازی فیفا 2009
- قابلیت چینش ترکیب تیم در 140 حالت مختلف هجومی و 40 حالت دفاعی و حتی ذخیره ترکیبات و به کار گیری آنها برای تقویت نقاط ضعف تیم طی بازی !
بهبود در responsiveness یا واکنش و پاسخدهی به دستوراتی که به بازیکنان می دهید به عنوان مثال توپ را با سرعت طبیعی و سریع رها می کنند.
- حرکت با توپ بسیار روان و شتاب طبیعی که در نسبت به نسخه های پیشین بسیار پیشرفت کرده است .
- سیستم تنه زدن و حرکت شانه به شانه جدید که قدرت بدنی بازیکنان به خوبی نمایان است .
- سیستم کاملا تغییر و بهبود یافته ضربه زدن چه به توپ و چه خطا که به دقت سرعت، شتاب، وزن و قدرت هر بازیکن را هنگام ضربه زدن به توپ می سنجد که به موجب آن هر بازیکن فقط و فقط مانند خودش شوت می زند !
- سیستم جدید دربازه بانی بازی که دربازه بان بسیار طبیعی تر جاگیری می کند و واکنش های بسیار واقعی و انسان گونه تری از خود به نمایش می گذارد و همچنین قادر است پس از یک شیرجه سخت در زمان کمی آمادگی خود را پیدا کند!

- اگر دستور تعویض صادر شود، بازیکن جایگزین در کنار تعویض شروع به گرم کردن می کند و اگر این کار بین بازی صورت گیرد تنها صحنه دست دادن و بغل گردن بازیکنان و شاید صحبت کردنشان نمایش داده می شود، جالب اینکه نتیجه بازی نیز در این صحنه ها نقش دارد و بازیکن موفق و تیم پیروز برای تماشا گران دست می زند و حتی برخی بازیکنان ناراضی از تعویض اعتراضات و رفتار بدی را نشان می دهند به عنوان مثال اگر بازیکن تاثیر گزار و کلیدی بازی را بی دلیل تعویض کنید با این صحنه روبرو می شوید !
- نقش کاپیتان در این بازی بسیار موثر است و در کارگروهی تیم و کارشخصی بایکن کاپیتان توانا و باتجربه بسیار موثر است .

فیفا 2009 عظیم ترین نسخه بازی فوتبال از لحاظ گرفتن حق امتیاز لیگ ها و تیم ها و بازیکنان است و توانسته حق امتیاز بیش از 500 تیم باشگاهی،40 تیم ملی فوتبال دنیا، 30 لیگ معتبر و مطرح فوتبال و 42 تورنومنت مطرح دنیای فوتبال و همچنین استادیم های مطرح فوتبال دنیا همچون استادیم ملی انگلستان یعنی ویمبلی لندن را از آن خود کند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or