گیم پد های Wii U هم مجهز به Region lock هستند !

Techman

کاربر سایت
wii-u-gamepad.jpg

گیم پد های Wii U هم مجهز به Region lock هستند !

گویا بازی های Wii U تنها محصول این شرکت نیستند که به قفل منطقه ای یا همان Region lock مجهزند.
به دنبال گزارشی که NintendoEverything ارائه کرده، گیم پدهای Wii U هم قابلیت استفاده در مناطق مختلف را ندارند. بر اساس این گزارش، آنها تماس های زیادی از بلاگ های ژاپنی داشته اند که گیم پد هایی که از مناطقی غیر از ژاپن از جمله اروپا،استرالیا و آمریکای شمالی و ... خریداری شده اند بر روی کنسول های ژاپنی کار نمی کنند و احتمالا گیم پد های این کشور هم برای سایر مناطق غیر قابل استفاده می باشد.
این گیم پد ها در مدل های شماره داری که عرضه شده اند مجهز به Region lock بوده تا نینتندو اطمینان حاصل کند که کاربران هر منطقه از گیم پد های منحصر به ناحیه خودشان استفاده می کنند.
این در حالی است که حتی قفل منطقه ای برای نرم افزار ها و بازی های این کنسول هم غیر ضروری و دست و پاگیر محسوب میشود و اعمال چنین سیستمی بر روی گیم پد های این کنسول دیگر واقعا یک عمل عجیب است.
و این عمل نینتندو را هم می توان به لیست تصمیم گیری های عجیب این شرکت در مدت اخیر اضافه کرد.

منبع

بالاخره ریجن بازی ها یه جورایی واسه این کنسول ژاپنی قابل توجیه هستش چون یه سری محتوا محتص ژاپن تولید میشه ولی لاک ریجن واسه دسته خیلی عجیبه!هدف نینتندو چیه ؟!؟!؟!!!۱

چرت ترین چیز دنیا بعد از کِرکِرهای عمودی همین ریجین لاک هست..آخه که چی شاید یک بنده خدای میخواست هدیه برای بچش مثلا از آلمان یک کنسول بیاره..

چرت ترین چیز دنیا بعد از کِرکِرهای عمودی همین ریجین لاک هست..آخه که چی شاید یک بنده خدای میخواست هدیه برای بچش مثلا از آلمان یک کنسول بیاره..
محمد امین ببین این رجین لاک برای ژاپن هست فقط یعنی تو آمریکا کنسول بگیری ببیری آلمان میشه استفاده کرد ولی از ژاپن بگیری ببری نه ژاپن کلا اینطوریه

زنگ می زنه می گه اقا واسه این ادرس یک دسته بگیرید به همین سادگی:d

---------- نوشته در 05:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:09 PM ارسال شده بود ----------

محدودیت چیزیه که همه ماها ازش بدمون میاد، چیزی که کمپانی هائی مثلا پل و نینتندو میزارن روی دستگاهاشون و یه عده رو خر میکنن که بخرنشون.
یعنی چی ریجن لاک؟ یه دوره طولانی همه مایکروسافت رو به خاطر ریجن لاک سرزنش میکردن بعد الان این شرکت اومده برای دسته اش هم ریجن لاک گذاشته دیگه از این مسخره تر؟
یعنی چی چه مشکلی پیش میاد من از اروپا دسته بخرم برم وصل کنم به کنسول ژاپنیم؟ اومدیم من هفته دیگه بلند شدم رفتم ژاپن یه سال اونجا بودم یه از اینا خریدم بعد بلند شدم رفتم اروپا دستم شیکست باید چیکار کنم؟ برگردم ژاپن یه دسته بگیرم یا کنسول نو بگیرم کلا؟ :|؟
زنگ می زنی سفارش می دی گمرک هم وجود نداره :dشما برو بگیر دستش با من خودم میام برات می فرستم

خیلی کار مزخرفی هست!! کلا ریجن لاک خیلی بیخوده حالا چیزی میخواد باشه! خدا رو شکر سونی و ماکرو ول کردن این کار رو!! این نینتندو هم شورش رو در آورده قفل بازی ها کم بود کنترلر هم اضافه شد!!!

مضخرفترين كار ممكن از طرف نينتندو.
به قولن طرف بخواد واسه بچه اش يه دسته هديه بخره بايد چه غلطي بكنه؟
یک ساعت دارم توضیح میدم ریجن لاک برای ژاپن هست فقط کسی کنسول بخره از آمریکا بیاره انگلیس یا آلمان ریجین لاک نداره از ژاپن بیاری بیرون ژاپن ریجن لاک داره. مثلا MGS HSC داخل ژاپن به همراه نسخه اول بازی عرضه شد ولی بیرون ژاپن خبری از نسخه اول بازی داخل دیسک نبود.

یک ساعت دارم توضیح میدم ریجن لاک برای ژاپن هست فقط کسی کنسول بخره از آمریکا بیاره انگلیس یا آلمان ریجین لاک نداره از ژاپن بیاری بیرون ژاپن ریجن لاک داره. مثلا MGS HSC داخل ژاپن به همراه نسخه اول بازی عرضه شد ولی بیرون ژاپن خبری از نسخه اول بازی داخل دیسک نبود.
خو چرا عصبي هستي؟
يك ساعت كجا بود تازه گفتي:d

محمد امین ببین این رجین لاک برای ژاپن هست فقط یعنی تو آمریکا کنسول بگیری ببیری آلمان میشه استفاده کرد ولی از ژاپن بگیری ببری نه ژاپن کلا اینطوریه
من کلی گفتم..حتی 360 هم که بازیهاش ریجین لاک بود خیلی مشکل داشت..

اصلا چه داخل ژاپن باشه چه خارج ژاپن. کار مسخره است. کار مسخره هم محدودیت کشوری نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or