Fenris Wolf
کاربر سایت
گیم نت:آزادگان یادمه یکی بود به اسم نینجا ! یکی هم جلوی نان شهر!
کلوپ:پایین تر از شیرینی توتک میدون نبوت!
کلوپ:پایین تر از شیرینی توتک میدون نبوت!
درود عزیزمچند وقت نرفتی وست؟ میدونم رفته یازدهم. یه مدت هم اونجا بازی می کردیم ولی الان گیم نتش بسته شده و فقط مغازه هست. پاساژ 9 منظورت خیابون نهم هست؟ میشه یکم توضیح بدی؟
اون کلمه ی عوضی رو خوب اومدیاون وست گیم عوضی،اون موقع م بین 11ام و 12ام بود، داشت.الان نمیدونم هنوز دارش یا نه.
اولا Hardcore بازی میکنیم.شما روی PC هم COD بازی میکنید؟
Pro Mode یا نرمال؟
اولا کمپ کردن هنره .اگه آنلاین Black ops بازی کرده باشی میبینی همه کمپ کردن.در ضمن اگه هنر کمپ کردن نداشته باشی HQ نمیتونی بازی کنی.
اه.... کمپ.... من نمیام !!! :d
همون گیم نتی رو میگی که دو طبقس؟ بغلش هم یه کلوپ Xbox ـه؟ باو 2 - 3 هفتس داریم میایم اونجا،
اولا خیلی نوبن! فقط کمپ می کنن!
دوما فقط COD 4 میزنن! باو این COD 6 رو هم لن کنید دیگه! تازه COD 4 هم به زور میزنن! 70 % دارن کانتر میزنن!
اولا کمپ کردن هنره .اگه آنلاین Black ops بازی کرده باشی میبینی همه کمپ کردن.در ضمن اگه هنر کمپ کردن نداشته باشی HQ نمیتونی بازی کنی.
دوما ما اصلا توی گیم نت نیستیم.باید بیای کلوپ XBOX بیشتر اوقات ما اونجاییم.
کانتربازها رو هم ول کن .دلشون به یه هدشات خوشه .
منم موافقم.ما MW2 خودمون بهت بازی میکنیم ولی به مسعود باید بگم که پچ MW2 رو بریزه.یکم عریض تشریف دارن ایشون:d
در ضمن تیم ما فرصت نفس کشیدن به شما نمیده.خیالت راحت.از بازی لذت میبری
عزیز من. من تا حالا 550 ساعت MW2 و 150 ساعت Black Ops آنلاین زدم. و تا حالا ندیدم کسی بگه کمپ کردن هنره!!!!
هر کی میتونه یه جا بشینه تا یکی بیاد و بکشش!
اون هایی هم که کمپ میکنن یه مشت نوبن.
اگه بری توی سرور های Black OPs هم میبینی نوشته :
No camping / No noobtube .
پس هیچ کس با کمپ موافق نیست!
حالا اینارو بیخی! اسمت چیه؟ بیام اونجا شرطی بزنم بات :d
من با شما Tekken 6 رو مسابقه میدمهرکسی هر چی خواست بازی کنه به جز WOW باهاش مسابقه میدهیم!
باو من کلا تو عمرم 10 بار بیشتر نرفتم گیم نت! یه 3 - 4 باری هم اومدم وست! اونم نه خیلی وقت پیش! کی گفتم وستی ام؟!حالا شما کی باشی که هم وست بودی