گیم بازای حرفه ایی کدوم رو پیشنهاد میکنند

Download off

کاربر سایت
باسلام:

یکی از دوستان من که دکتر هم می باشد و زن+بچه داره

به شدت عاشق بازی های کامپیوتری هست.

با من مشورت کرده می خواد یه سیستم توپ واسه بازی جمع کنه. (فقط بازی)

من پیشنهاد کردم اگه واسه بازی می خواد کنسول بگیره.

از نظر مالی اوکی هستش.
من پی اس 3 پیشنهاد کردم.

شما دوستان چی پیشنهاد می کنید سیستم بگیره یا کنسول(نام کنسول بگید)

درضمن گرافیک بازی خیلی واسش مهمه

تا حالا ضرر زیادی روی سیستم کامپیوتر کرده.
(توی اتاقش به جای کتاب و مجله های پزشکی سی دی های بازی و مجله های بازی پیدا میشه.

با تشکر

سلام
به نظر من 360 از همه نظر بهتره
من اگر ps3 قیمتش از 360 کمتر بود بازم 360 میگرفتم حالا که نیست:cheesygri
اگر فقط بازی 360
اگر برای crysis و امثال crysis فقط pc

شما که میگی مشکل مالی نیست بگو یه 360 با یه pc توپ بگیره.چون اگه 360 بگیره بازیهایی مثل crysis و اگه pc بگیره بازیهایی مثل halo3 , gears of war رو از دست میده.;)

به نظر من و بازم میگم این نظر شخصی من هست برای بازی فقط pc چون امکان به رو ز کردنش وجود داره اما کنسول برای یه مدت 4 یا 5 ساله هست ولی pc رو هروقت دوست داشتی میتونی به روز کنی ولی وقتی کنسول جدید بیاد کنسول قبلی دیگه بازی براش زیاد نمیاد که بتونه قابل توجه باشه ولی وقتی pc داشته باشی بعد از 4 سال میتونی قطعاتش رو بفروشی و به روز کنی

به نظر من یه PC High-End
چون به کلاس یه دکتر کنسول و... زیاد نمی خوره! از نظر مالی هم که مشکل نداره...
بهرحال بر می گرده به سلیقه خودش و جیبش ! که اگه دوست داره می تونه هر 4 تاشو بگیره (PC,X360.PS3,WII)

اگر نظر هنوز ميخواي، نظر من اينه كه اگر به لحاظ مالي مشكلي نداره PS3 بگيره، علاوه بر اينكه امكانات جانبي منحصر به فردي داره از سيستم آنلاين مجاني بهرمنده و چون كلاً الان بايد هردو رو اوريجينال بخري منظور هم 360 هم ps3 خوب ps3 بهتره بخصوص اينكه همه ما 360 داراي كپي خور از XBL بن شديم...

نگاه کن اگه مشکل مالی نداره میتونه هم ایکس باکس 360 و هم پی اس 3 رو بگیره فکر نکنم این جوری هیچ بازی خفنی رو از دست بده
اخه احتمال اینکه کرایسیس برای این کنسول ها بیاد زیاده

يه پيشنهاد. ميتونه يه نوت بوك مخصوص بازي بخره به همين راحتي.
هزينش زياد ميشه ولي حالا كه ميگي به گرافيك خيلي اهميت ميده Crysis رو بازي كنه پشيمون نميشه.
يا ميتونه يه ps2 با يه hdtv بخره و God Of War II بازي كنه. مطمئنا خوشش مياد.

يه پيشنهاد. ميتونه يه نوت بوك مخصوص بازي بخره به همين راحتي.
هزينش زياد ميشه ولي حالا كه ميگي به گرافيك خيلي اهميت ميده Crysis رو بازي كنه پشيمون نميشه.
يا ميتونه يه ps2 با يه hdtv بخره و God Of War II بازي كنه. مطمئنا خوشش مياد.
ps2!!!!!!!!!!!!
آدم که برای 1 بازی نمیره یه کنسول بخره.
در ضمن پول 1 نوت بوک رو میده یه pc با یه 360 یا ps3.
ولی به نظر من خرید هر 3 تاش خوبه

با سلام:

دوستان امشب به اتفاق دکتر رفتیم Ps3 60g خریدیم + 5 بازی+ تلویزیون اچ دی یه چیزی حدود 5 میلیون پیاده شد.

این Ps3 با این Hd معنی پیدا میکنه.

فعلآ سرش گرمه تا یه مدتی

به کله ام زده برم یه Ps3 بگیرم.

به نظر من بازی های پی اس 3 هنوز به اون درجه تکامل نرسیدن و نمیشه با این چند بازی محدودی که انگشت شمار هم هستن در مورد این کنسول نظر داد.

ولی خدایی می ازره فقط دی وی دی هاش بالاست اگه این هکرها بتونن هک کنند خیلی عالی میشه

با سلام:

دوستان امشب به اتفاق دکتر رفتیم Ps3 60g خریدیم + 5 بازی+ تلویزیون اچ دی یه چیزی حدود 5 میلیون پیاده شد.

این Ps3 با این Hd معنی پیدا میکنه.

فعلآ سرش گرمه تا یه مدتی

به کله ام زده برم یه Ps3 بگیرم.

به نظر من بازی های پی اس 3 هنوز به اون درجه تکامل نرسیدن و نمیشه با این چند بازی محدودی که انگشت شمار هم هستن در مورد این کنسول نظر داد.

ولی خدایی می ازره فقط دی وی دی هاش بالاست اگه این هکرها بتونن هک کنند خیلی عالی میشه

بهترين كاررو انجام داد، اميدوارم كه يك عمر لذتش رو ببره. PS3 FTW! در مورد بازي ها هم بازيهاي خوبش در راه هستن و مطمئن باش ضرر نميكني، الان همه اونائي كه 360 مود شده گرفته بودن 400 تومان ضرر كردن، چون خيلياشون بن شدن... عناوين مشترك بين دو كنسول زياده، عناوين انحصاري هم PS3 كم نداره. خلاصه مبارك باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or