گیمرها در سال 2012 بیشتر منتظر بازی Halo 4 هستند. پیشی گرفتن از Black ops 2.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Halo-4-Pic.jpg

درود.

در طی جدیترین نظر‌سنجی که سایت Nielson ترتیب داد، از خوانندگان 7 تا 54 سال خود پرسید که بگویند در سال 2012 بیشتر منتظر کدام عنوان بازی هستند؟ در این مصاحبه که 4,823 نفر در ان شرکت داشتند نتیجه بسیار جالبی بدست امد و آن هم اول شدن بازی معروف شرکت بزرگ ماکروسافت یعنی Halo 4 و دوم شدن بازی Call of Duty: Black Ops 2 در این نظرسنجی بود.
هر چند در قسمت کنسول PS3 بازی Black ops 2 در مکان اول قرار دارد ولی در بخش 360، این بازی در مکان دوم بعد از Halo 4 جای دارد.
شایان ذکر است این نظر سنجی برای سه پلتفرم PS3, 360, و Wii صورت گرفت که برای کنسول Wii نیز بازی Just Dance 4 در مکان اول و بازی Madden NFL 13 نیز در مکان دوم قرار دارد.

نکته: اگر در بخش PS3 یا در دیگر پلتفرم‌ها شما شاهد هستید بازی‌هایی چون God Of War Ascension، The Last Of Us، GTA 5، Tomb Raider و غیره وجود ندارد به خاطر ان هست که این عناوین در سال 2013 منتشر خواهند شد و در این لیست که مختص 2012 است جای نمی‌گیرند.

متاسفانه از پلتفرم PC در این نظرسنجی خبری نیست.لیست کامل به شرح زیر است.

• Xbox 360

1. Halo 4
  2. Call of Duty: Black Ops 2
  3. Assassin's Creed 3
  4. Madden NFL 13
  5. Resident Evil 6
  6. Borderlands 2
  7. NCAA Football 13
  8. NBA 2K13
  9. FIFA Soccer 13
  10. Fable: The Journey
  11. Darksiders II
  12. Need For Speed: Most Wanted (2012)
  13. Far Cry 3
  14. Medal of Honor: Warfighter
  15. NHL 13

• PlayStation 3

1. Call of Duty: Black Ops 2
  2. Madden NFL 13
  3. Assassin's Creed 3
  4. Resident Evil 6
  5. NCAA Football 13
  6. Borderlands 2
  7. NBA 2K13
  8. Darksiders II
  9. NHL 13
  10. FIFA Soccer 13
  11. Far Cry 3
  12. Need For Speed: Most Wanted
  13. Hitman: Absolution
  14. Transformers: Fall of Cybertron
  15. WWE ‘13

• Wii

1. Just Dance 4
  2. Madden NFL 13
  3. Just Dance: Disney Party
  4. Epic Mickey 2: The Power of Two
  5. Disney Princess: My Fairytale Adventure

Nielsen

آخرین ویرایش:
@ dark souls
آقا بیخیال. وقتی نظر شخصیت رو میخوای به خورد همه بدی بحث کردن با شما فقط استهلاک کیبوردم رو بالا میبره. هیچی نمیتونه از ارزش های هیلو کم کنه. امتیاز ها پشم، Goty ها پشم، آمار لایو پشم، فروش پشم، کلا همه چی پشم اما نظر هیلو فن = Fact غیر قابل انکار...
خوب دوست عزيز در مورد امتيازها هم بحث كرديم كه هيلو 3 بالاتر بود در مورد گاتي هم حق با شماست...در مورد آمار لايو و فروش هم باز هيلو هميشه جز بهترين بوده ودر اين نسل رقابت خوبي با سري كال آف ديوتي داشته...
من هم فكت صادر نكردم اومديم با دليل و منطق در مورد برتري هاش بحث كرديم واز اول بحث من سر اين بود كه هيلو در ميان بازي هايه انحصاري بزرگترين هست كه شما بحثو از انحصاري ها خارج كردي و كشوندي به كال آف ديوتي...

دیگه وقتی ایشون میگه سایت ها هم نمیتونن عظمت هیلو رو درک کنن من چی بگم واقعا؟
من نگفتم همه سايت ها منظورم تعداد خيلي كمي از سايت ها بود وقتي يه سايت برميگرده نمره صفر ميده به halo:reach خوب وضعيت اون سايت مشخصه ديگه.

وقتی mw1 عرضه شد هیچ اول شخصی توان رقابت با جو نظامی و هیجان سحرانگیزش رو نداشت.وقتی mw2 عرضه شد از 10سایت جایزه بهترین بازی سال رو برد اونم در سالی که یگانه بازی چون u2 عرضه شده بود.
عزیزان هیلو هم بازیه فوق العاده ای هست ولی شک نکنید بازیه بنام cod در مقابلش قرار داره که همیشه سرتر بوده.البته این سرتر بودن به این معنی نیست که تفاوت این دو بازی زیاده ولی رغبت گیمرها به آنلاین مطمئنا به سود cod هست..
نکته بعدی هم اینه که بعد از اتفاقاتی که در استودیو iw افتاد دیگه اون ابهت زیبایی و جذابیت سحرگونه cod رو در این سری نخواهید دید و احتمالا کفه تزازو از این به بعد به نفع هیلو هست.

من هیچ وقت نفهمیدم چرا این halo اینقدر طرفدار داره من که یه سری بازی کردم به این حالت در اومدم :-&
واقعا چی داره این بازی؟؟

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 AM ارسال شده بود ----------

واقعا متوجه نمیشم چطوری بعضی از سایتها با جدیت تمام به این بازی 9.5 میدن 0 هم از سرش زیاده

حسین مطمئن باش هیلو 4 به شکل عجیبی روی 360 میفروشه و به شکل عجیبتری هم ملت میریزن آنلاینش رو میترکونن :d با توجه به اینکه 1 هفته هم زودتر میاد کلا ملت تا یه مدت تو کف هیلو خواهند بود ولی در ادامه شاید وضعیت عوض شه
من که خودم تاحالا Cod بازی نکردم آنلاین اما مهم این است که همیشه پرچم لایو بالاست :d
وقتی هیلو 3 اونجوری 14.5 فروش کرد خیلی دوست دارم فروش 4 رو ببینم :d

یه چهره ی جدید دیگه :d

من هیچ وقت نفهمیدم چرا این halo اینقدر طرفدار داره من که یه سری بازی کردم به این حالت در اومدم :-&
واقعا چی داره این بازی؟؟
---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 AM ارسال شده بود ----------

واقعا متوجه نمیشم چطوری بعضی از سایتها با جدیت تمام به این بازی 9.5 میدن 0 هم از سرش زیاده
وسط بازی نخود کیشمیش پخش میکنه ما هم خوشمون میاد بازی میکنیم!

همیشه بهترین ملاک فروش هست سازننده ها هم هیچ چیزی غیر از فروش بیشتر براشون اهمیت نداره الانم برای این بازی کاملا صادق هست چه این بازی goty بشه چه نشه اگه پر فروش ترین بازی امسال بشه یعنی کار خودش رو انجام داده یهنی بهرین fps سال

حسین مطمئن باش هیلو 4 به شکل عجیبی روی 360 میفروشه و به شکل عجیبتری هم ملت میریزن آنلاینش رو میترکونن :d با توجه به اینکه 1 هفته هم زودتر میاد کلا ملت تا یه مدت تو کف هیلو خواهند بود ولی در ادامه شاید وضعیت عوض شه
من که خودم تاحالا Cod بازی نکردم آنلاین اما مهم این است که همیشه پرچم لایو بالاست :d
وقتی هیلو 3 اونجوری 14.5 فروش کرد خیلی دوست دارم فروش 4 رو ببینم :d

یه چهره ی جدید دیگه :d

نویدجان اول باید بهت بگم که بهتره هرچه سریعتر آنلاین cod رو تجربه کنی چون شک نکن بهترین آنلاین این نسل رو همین بازی داره.
نکته بعدی اینه که در عرائضم هم گفتم که منحنی امتیازات و فروش cod از این به بعد رو به زوال میره شک نکن.
نکته آخر هم اینه که مطمئنا هیلو 4 بدجور خواهد ترکاند و برام فرقی نداره کدوم بازی بهتر ظاهر بشه ولی اونچیزی که باید دوستان بهش توجه کنن اینه که با وجود فوق العاده بودن هیلو هیچ بازیی در این نسل نتونسته با cod رقابت کنه.این یه حقیقته.

مدیران عزیز اخه چرا گذاشتن GIF رو غیر قانونی اعلام کردید؟:((

---------- نوشته در 11:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

ممنون بازیسنتر.دکتر جان خیلی دیگه دانا شده.باید یکم ببرمش سایتای دیگه,کمی مغزش خنک شه,دوباره بیارمش اینجا دوباره اطلاعات جمع کنه.
++++++++++++++++
خوشمزه بازي هم يه حدي داره از كال آف ديوتي برايه خودت يه اسطوره ساختي...!!!
منم دكتر نيستم از بازي اينا هم هيچي سرم نميشه شما همه چيرو ميدوني وقتي بازي اسطوره ايت كال آف ديوتي هست...من ديگه چي بگم از بهترين fps تاريخ يعني كال آف ديوتي لذت ببر.

وقتي ميگم كال آف ديوتي باعث شده خلاقيت در بازي هايه اين نسل كمرنگ تر بشه دليل دارم به عنوان مثال بازي resident evil كه اصالتش سبك survival horror هست رو در نظر بگير سازنده هاش گفتن ميخواهيم بازيرو جوري بسازيم كه ميليون ها طرفداران بازي كال آف ديوتيرو به سمت خودمون بكشونيم كه پول بيشتري به جيب بزنيم اين يعني چي؟يعني نابود شدن خلاقيت در بازي ها...
ديگه شركتا به جاي اينكه به فكر ساختن آي پي هايه جديد باشن همچين ريسكي نميكنن وميگن بازيمونو شبيه كال آف ديوتي ميسازيم كه همه خوششون بياد وپول بيشتري هم از فروش بازي بدست بياريم... بخاطر همينه كه خيلي از بزرگان صنعت گيم ميگن كال آف ديوتي جلويه خلاقيت هارو گرفته و اين صنعترو صرفا داره فقط به يك تجارت تبديل ميكنه.

آخرین ویرایش:
من از الان نگران حال یه عده موقع تاپیک امتیازات هیلو 4 شدم، نکنین با خودتون این کارا رو:(

البته فکر نمی کنم به تعداد صفحات انچارتد برسه چون حال نگران کننده تعداد زیادی اونجا گزارش شد و وخیم اعلام شده بود
با این حال باز باید منتظر موند و دید

واقعا چی داره این بازی؟؟

اون وقت kill zone چی داره اگه این هیچی نداره ؟

البته فکر نمی کنم به تعداد صفحات انچارتد برسه چون حال نگران کننده تعداد زیادی اونجا گزارش شد و وخیم اعلام شده بود
با این حال باز باید منتظر موند و دید

اگه اونجوری باشه که وضع تاپیک امتیازات GT5 داغون بود :d

به کجا رسیدیم . کلا تایک های هیلو خیلی پر برکتن آخرش اسم تمام بازی ها توش میاد و یادی ازشون کرده میشه :d

همیشه بهترین ملاک فروش هست سازننده ها هم هیچ چیزی غیر از فروش بیشتر براشون اهمیت نداره الانم برای این بازی کاملا صادق هست چه این بازی goty بشه چه نشه اگه پر فروش ترین بازی امسال بشه یعنی کار خودش رو انجام داده یهنی بهرین fps سال

دوست عزیز یک نگا به بازی های مونده به اخر سال رو بنداز اویل 6 که یخیال
میمونه اساسین 3 و هیتمن که اگه اونا شانس بیارن میتونن حرفی بزنن وگرنه دیگه بازی انچنانی نموند که بشه گوتی همین هیلو 4 رو از الان گوتی بدونیم بهتره چون رقیبی نداره هر چی بود رفت 2013

آقا اینجا " فن بوی " میفروشند ؟! کیلویی چند ؟! بگید ما هم بخرید

تو هر صحفه از 10 یا 12 نظر نصفش نظر خودبینانست یا فن بویانه
!

-

حالا از این ها بگذریم بریم سراغ یه بازی بی طرف

هیتمن نباید انقدر پایین باشه !!!!!

من که فکر میکنم نه الان نه تا 2-3 سال اینده هیچ شوتری به پای کال اف دیوتی برسه چه هیلو باشه چه بتلشیلد چه مدال . حالا هر چقدر دوست دارید تو سر هم بزنید . خوده طرفدارا هم این موضوع رو میدونن ولی قبول ندارن :|

واقعا چی داره این بازی؟؟

1.داستانی به وسعت کهکشان راه شیری!
2.یک تنه پر فروش ترین میشه!
3.مولتی پلیر خیلی شاخ!
4.طراحی هنری بسیار زیبا!
5.مدیون بودن بیشتر FPS ها به این بازی بدلیل اینکه FPS رو روی کنسول معنا کرد!
6.یک تنه XBOX Orginal رو زنده نگه داشت برای ادامه حیات!
7.پشتیبانی همیشه عالی سازنده از بازی!
8.ناشر آمریکایی!
9.شخصیت پردازی عالی و مرموزانه!
10.تبلیغات گسترده بازی که شاید سونی نتونه برای 10تا از بازیاش انجام بده!
11.بدلیل این همه دلیل طرفداری میشه تا قدر این عنوان دونسته شه!
12.حدودا 6تا عنوان از Halo عرضه شده که همشون به گیمر و ریشه ها احترام گذاشته اند!
و .......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or