گیمرها در سال 2012 بیشتر منتظر بازی Halo 4 هستند. پیشی گرفتن از Black ops 2.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Halo-4-Pic.jpg

درود.

در طی جدیترین نظر‌سنجی که سایت Nielson ترتیب داد، از خوانندگان 7 تا 54 سال خود پرسید که بگویند در سال 2012 بیشتر منتظر کدام عنوان بازی هستند؟ در این مصاحبه که 4,823 نفر در ان شرکت داشتند نتیجه بسیار جالبی بدست امد و آن هم اول شدن بازی معروف شرکت بزرگ ماکروسافت یعنی Halo 4 و دوم شدن بازی Call of Duty: Black Ops 2 در این نظرسنجی بود.
هر چند در قسمت کنسول PS3 بازی Black ops 2 در مکان اول قرار دارد ولی در بخش 360، این بازی در مکان دوم بعد از Halo 4 جای دارد.
شایان ذکر است این نظر سنجی برای سه پلتفرم PS3, 360, و Wii صورت گرفت که برای کنسول Wii نیز بازی Just Dance 4 در مکان اول و بازی Madden NFL 13 نیز در مکان دوم قرار دارد.

نکته: اگر در بخش PS3 یا در دیگر پلتفرم‌ها شما شاهد هستید بازی‌هایی چون God Of War Ascension، The Last Of Us، GTA 5، Tomb Raider و غیره وجود ندارد به خاطر ان هست که این عناوین در سال 2013 منتشر خواهند شد و در این لیست که مختص 2012 است جای نمی‌گیرند.

متاسفانه از پلتفرم PC در این نظرسنجی خبری نیست.لیست کامل به شرح زیر است.

• Xbox 360

1. Halo 4
  2. Call of Duty: Black Ops 2
  3. Assassin's Creed 3
  4. Madden NFL 13
  5. Resident Evil 6
  6. Borderlands 2
  7. NCAA Football 13
  8. NBA 2K13
  9. FIFA Soccer 13
  10. Fable: The Journey
  11. Darksiders II
  12. Need For Speed: Most Wanted (2012)
  13. Far Cry 3
  14. Medal of Honor: Warfighter
  15. NHL 13

• PlayStation 3

1. Call of Duty: Black Ops 2
  2. Madden NFL 13
  3. Assassin's Creed 3
  4. Resident Evil 6
  5. NCAA Football 13
  6. Borderlands 2
  7. NBA 2K13
  8. Darksiders II
  9. NHL 13
  10. FIFA Soccer 13
  11. Far Cry 3
  12. Need For Speed: Most Wanted
  13. Hitman: Absolution
  14. Transformers: Fall of Cybertron
  15. WWE ‘13

• Wii

1. Just Dance 4
  2. Madden NFL 13
  3. Just Dance: Disney Party
  4. Epic Mickey 2: The Power of Two
  5. Disney Princess: My Fairytale Adventure

Nielsen

آخرین ویرایش:
ولی امار غیر رسمی حکایت از فروش حدود 12 میلیون نسخه ای این بازی داره که این فروش هنوز هم ادامه داره
آمار از سایت رسمی بازی :دی
Halo 3 is the concluding chapter in the Halo trilogy—an international award-winning action series that grew into a global entertainment phenomenon, selling more than 14.5 million games worldwide, logging more than 650 million hours of multiplayer action on Xbox LIVE
=========
=========
خب این شد حرف حساب :biggrin1: الان من دو راه دارم:
1. حرف شما رو قبول کنم و در ادامش بگم ولی همون سال هم BO بهترین شوتر سال شد و بیشتر از ریچ هم فروخت نسخه 360ـش و آمار بازی شدنش تو لایو هم خیلی بهتر بود.
2. به روش دوستمون dark souls مغلطه کنم و بگم نه بابا امتیاز کیلو چنده، حتی منتقد ها هم قادر به درک عظمت BO و MW3 نبودن.
چه کنیم؟ :biggrin1:
به نظر من، اگه تو مقایسه دو تا بازی یه مرجع کلی در نظر بگیریم، اون مرجع امتیاز هست :دی بقیه چیزها بعد از امتیاز قرار میگیرن(موقعی که شرط امتیاز تقریبا برابر هست). دیگه وقتی یه بازی با متای 91 داریم و یکی با متای 87، نباید سراغ چیزهای دیگه رفت :دی این قضیه در مورد بقیه بازی ها هم صدق میکنه. البته اینو هم بگم که امتیاز صرفا یه عدده و بهترین بازی این نسل واسه من متاش 83 ـه، بهترین بازی نسل قبلم هم متاش 84 ـه :دی

آخرین ویرایش:
:))
همه این بازی ها به جز آنچارتد1 توی سال هایی غیر از 2007 اومدن
همون آنچارتد هم که 2007 اومد 4 میلیون فروخت.
خداییش این فن های 360 تهش هستن=))(البته میانگین سنی شونم دور و بر 13-14 هست.)

آره من 14 سالمه
یعنی اینجا کسی یادش نمیاد ؟ اون خبری که گفته بودن هیلو 3 فروشش از همه اونهایی که نام بردم بیشتر شده ؟عجیبه! همین یکی دو سال پیش بود
آهان لینک خبر پیدا شد http://forum.bazicenter.com/thread30869/

آخرین ویرایش:
الان دارین سر چی بحث می‌کنین؟ همین الانش هیلو 3 با بیشتر از 14.5 میلیون نسخه فروش بدون در نظر گرفتن فروش کینکت ادونچر(چون با باندل فروش رفت) پرفروش‌ترین بازی X360 هستش و MW3 و Black OPS و MW2 و COD4 نتونستن جاش رو بگیرن. کسانی هم که به قول دوستان دستشون به هیچ‌جا بند نیست و از نرده‌بون نینتندو میرن بالا، درجه‌بندی سنی هیلو رو با امثال Mario Kart Wii مقایسه کنن به نتایج جالبی میرسن.

همین الان تو VGChartz هیلو4 با قدرت هرچه تمام‌تر تو صدر جدول پیش‌فروش آمریکا هستش و اگه پیش‌فروش تمامی پلتفرم‌های Black OPS 2 رو با هم جمع بزنیم هم به سختی میرسه به هیلو4 تنها رو یه پلتفرم! تازه تمام این‌ها قبل از شروع شدن موج اصلی مارکتینگ مایکروسافت هستش و مسلما با شروع به پخش Forward Unto Dawn، هیتر‌های هیلو روزای سختی رو پیش‌رو خواهند داشت.

و سخن آخر اینکه من دقیقا نمی‌دونم فنای سونی چی می‌خوان تو این تاپیک. دو تا ابر فرنچایز امسال با هم رقابت دارن که اولیش کلا انحصاری مایکروسافت هستش، دومیش هم n ساله میاد تو کنفرانس مایکروسافت و DLC انحصاری زمانی و ... داره، فروشش روی پلتفرم مایکروسافت دو برابر PS3 هستش و اینقدر برای مایکروسافت اهمیت داره که کنفرانس امسالش رو با نمایشش تموم می‌کنه. باید از دوستان پرسید نبود حتی یدونه Bomb After Bomb انحصاری توی برگزیده‌های این نظرسنجی روی پلتفرم PS3 رو ول کردین، چسبیدین به فروش بیشتر ماریو نسبت به هیلو؟ کجان اون انحصاریای خیلی شاخ؟

1. Call of Duty: Black Ops 2
  2. Madden NFL 13
  3. Assassin's Creed 3
  4. Resident Evil 6
  5. NCAA Football 13
  6. Borderlands 2
  7. NBA 2K13
  8. Darksiders II
  9. NHL 13
  10. FIFA Soccer 13
  11. Far Cry 3
  12. Need For Speed: Most Wanted
  13. Hitman: Absolution
  14. Transformers: Fall of Cybertron
  15. WWE ‘13

در ضمن خواهشا صحبتی از فروش نکنید وقتی پرفروش‌ترین بازی کنسول محبوبتون(GT5 با درجه سنی E) تقریبا نصف پرفروش‌ترین بازی کنسول رقیب (هیلو3 با درجه‌بندی سنی M) فروخته! همون به نینتندو توسل کنید بهتره.

میگم برای رقابت بیشتر برا تیم حریف(!)لقب هم بزارید.اینور لنگ اونور کیسه کش!
بسه دیگه بابا.10 20 نفر حتما باید بن بشن؟

به نظر من، اگه تو مقایسه دو تا بازی یه مرجع کلی در نظر بگیریم، اون مرجع امتیاز هست :دی بقیه چیزها بعد از امتیاز قرار میگیرن(موقعی که شرط امتیاز تقریبا برابر هست). دیگه وقتی یه بازی با متای 91 داریم و یکی با متای 87، نباید سراغ چیزهای دیگه رفت :دی این قضیه در مورد بقیه بازی ها هم صدق میکنه. البته اینو هم بگم که امتیاز صرفا یه عدده و بهترین بازی این نسل واسه من متاش 83 ـه، بهترین بازی نسل قبلم هم متاش 84 ـه :دی
بله درست میگی. امتیاز معتبر ترین مرجع هست. اون چیزا رو گفتم که بگم BO هم پشمک نبود اون سال و هیلو یکه تاز و برنده ی مطلق نبود :دی
حالا منم یه چیزی میگم :دی: از سال 2009 که MW2 اومد و میانگین 94 گرفت و اون همه گاتی درو کرد (اون هم در حضور غول هایی مثل U2 و Batman: AA) هیچ FPSــی نتونسته به این رکورد برسه. حتی خود سری COD. یعنی تو این نسل بی سابقه بوده. حالا باید ببینیم امسال هیلو 4 میتونه این رکورد رو بزنه یا نه. این هم میشه دیگه، نه؟

پ.ن: خدا رو شکر بالاخره یه نفر پیدا شد رو منطق بحث کنه.
فروشش روی پلتفرم مایکروسافت دو برابر PS3 هستش.
اختلاف فروش سری COD روی PS3 و 360 چیزی حدود 5% هست. این آمار رو از کجا دراوردی؟ فکر کردی ما گوشامون درازه؟
در ضمن خواهشا صحبتی از فروش نکنید وقتی پرفروش‌ترین بازی کنسول محبوبتون(GT5 با درجه سنی E) تقریبا نصف پرفروش‌ترین بازی کنسول رقیب (هیلو3 با درجه‌بندی سنی M) فروخته! همون به نینتندو توسل کنید بهتره.
باز خوبه حداقل به هر مناسبتی هی نسخه رایگان نکردن تو جعبه کنسول.

آقایون بیایید یه لیست درست کنیم با شماره حساب از فنای ایکس باکس و پی اس تری بفرستیم برا سونی و مایکروسافت هر چقد کرمشون بود به حسابا واریز کنن دیگه...

اختلاف فروش سری COD روی PS3 و 360 چیزی حدود 5% هست. این آمار رو از کجا دراوردی؟ فکر کردی ما گوشامون درازه؟
خیلی علاقه ندارم راجع به دراز بودن گوش کسی فکر کنم اما:

List of best-selling video games - Wikipedia, the free encyclopedia

به استناد این لیست برای مثال، Black OPS بر روی X360 حدود 12 میلیون نسخه فروخته و روی PS3 چیزی حدود 3.5 میلیون نسخه(نزدیک به سه برابر) که خب تو لینک بالا منبع تمامی آمار‌های ارائه شده هم قرار داره. اگر هم اشتباه باشه این آمار مسلما برمی‌گرده به اون منبع اصلی(گیم تریلرز برای آمار فروش روی PS3 و گیم اسپات برای آمار X360) پس اینجاست که اون 5 درصد شما که کاملا از رو هوا عنوان شده خودنمایی می‌کنه.

باز خوبه حداقل به هر مناسبتی هی نسخه رایگان نکردن تو جعبه کنسول.

ازون 14.5 میلیون چقدرش تو جعبه کنسول بوده حالا به هر مناسبتی ؟ :d

از سال 2009 که MW2 اومد و میانگین 94 گرفت و اون همه گاتی درو کرد (اون هم در حضور غول هایی مثل U2 و Batman: AA) هیچ FPSــی نتونسته به این رکورد برسه. حتی خود سری COD. یعنی تو این نسل بی سابقه بوده. حالا باید ببینیم امسال هیلو 4 میتونه این رکورد رو بزنه یا نه. این هم میشه دیگه، نه؟
معمولا یه حد رو واسه تراز قرار دادن یه چیز در نظر می گیرن، مثلا بالای 80 یا بالای 90 و ... حالا مشکلی نیست همون 94 هم در دسترسه به نظرم :دی البته 94 هم نشه مهم نیست، فقط بالای 90 بشه یکی از معدود بازی هایی میشه که تمامی شماره های اصلیش امتیاز بالای 90 گرفتن.

خیلی علاقه ندارم راجع به دراز بودن گوش کسی فکر کنم اما:

List of best-selling video games - Wikipedia, the free encyclopedia

به استناد این لیست برای مثال، Black OPS بر روی X360 حدود 12 میلیون نسخه فروخته و روی PS3 چیزی حدود 3.5 میلیون نسخه(نزدیک به سه برابر) که خب تو لینک بالا منبع تمامی آمار‌های ارائه شده هم قرار داره. اگر هم اشتباه باشه این آمار مسلما برمی‌گرده به اون منبع اصلی(گیم تریلرز برای آمار فروش روی PS3 و گیم اسپات برای آمار X360) پس اینجاست که اون 5 درصد شما که کاملا از رو هوا عنوان شده خودنمایی می‌کنه.
=))
Black ops چیزی بیشتر از 25 میلیون نسخه فروخته. خب حالا 12 رو بعلاوه ی 3.5 میکنیم و بعد از 25 کم میکنیم. جمع و تفریق ساده. 10 میلیون نسخه میمونه.
میشه به من بگی این 10 میلیون نسخه ی مجهول رو چه پلتفرمی فروخته شده؟ :-/ حتما رو PC :))

آمار فروش بلک اپس

مدیرای بازیسنتر باید به تاپیکایی که مربوط به HALO میشه به جد رسیدگی کنن و اجازه ندن که صفحات مربوط به اخبار این بازی به این وضع دچار بشه تقریبا تو همه ی تاپیکایی که به این بازی مربوط میشه شاهد چنین بحثای چیپ و مسخره ای هستیم که هیچ نتیجه ایم نداره و فقط اعصاب آدم رو خورد میکنه
طرفدرای HALO هم نباید به صحبتای افرادی توجه کنن که کارشون فقط و فقط چرت و پرت گفتن در مورد این بازی اونم به شکلی بی منطقه
توصیه میکنم از پستای یاکوزا جان در مورد HALO به سادگی بگذرید و جدی نگیریدش چون ایشون رو همه میشناسن و به این حرکتش عادت دارن

آقا این هیلو 4، 2 میلیون بیشتر نمیفروشه، امتیازهاش هم زیر 80 میشه، سایت gholigamer.com هم بهش هیچ جایزه ای نمیده. تخیلی و فضایی هم که هست (دقت کنید اینا نکته منفیه:دی)، تیرهاش هم رنگی و دشمن هاش هم غورباقه و ملخه. منم همینجا مینویسم امضا میکنم تمام طرفداراش توهم دارن و چرت و پرت میگن.

بکشید بیرون از این بدبخت، بگذارید زندگیش رو بکنه. یه بار نشد تاپیکی درباره این بازی فلک زده باشه که هیترها نریزن سرش (جدای از اون افرادی که پای ثابتش هستن، هر دفعه هم یه سری چهره های جدید پیدا میشن...:دی). ولش کنید، فکر کنید اصلا بازی با نام هیلو وجود نداره. خودتون رو عذاب ندید انقدر...

من از الان نگران حال یه عده موقع تاپیک امتیازات هیلو 4 شدم، نکنین با خودتون این کارا رو:(

مدیرای بازیسنتر باید به تاپیکایی که مربوط به HALO میشه به جد رسیدگی کنن و اجازه ندن که صفحات مربوط به اخبار این بازی به این وضع دچار بشه تقریبا تو همه ی تاپیکایی که به این بازی مربوط میشه شاهد چنین بحثای چیپ و مسخره ای هستیم که هیچ نتیجه ایم نداره و فقط اعصاب آدم رو خورد میکنه
طرفدرای HALO هم نباید به صحبتای افرادی توجه کنن که کارشون فقط و فقط چرت و پرت گفتن در مورد این بازی اونم به شکلی بی منطقه
توصیه میکنم از پستای یاکوزا جان در مورد HALO به سادگی بگذرید و جدی نگیریدش چون ایشون رو همه میشناسن و به این حرکتش عادت دارن
چشم. امری دیگه نیست؟ میخوای مدیرای ارشد رو مسئول تاپیک های هیلو کنیم که کسی بهش چپ نگاه نکنه؟

پ.ن: تو تاپیک های دیگه، به طور مثال تاپیک های در مورد دیوید کیج ملت اورانیوم غنی میکنن، فقط ما اینجا داریم بحث چیپ و مسخره میکنیم و اعصاب دوستان رو خورد میکنیم.
پ.ن 2: منطق چیه؟ همونی که از فن های 360 چکه میکنه اسمش منطقه، نه؟
===
Dreadlord @ خب قربون دستت آقا اینا که گفتی رو به بقیه فن هاش هم تفهیم کن که سر هر تاپیکی نیان به صورت Fact وار یه سری از بازی های مورد علاقه ی ما رو زیر سوال ببرن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or