Maniac Gamer کاربر سایت Oct 5, 2014 #47 ما هم بالاخره بعد از مدت ها به نسل جدید اومدیم. فعلا فقط فیفا15 دارم، دوستانی که مایل هستن ادد کنن. گیمرتگ: King EMIN3M 3rd
ما هم بالاخره بعد از مدت ها به نسل جدید اومدیم. فعلا فقط فیفا15 دارم، دوستانی که مایل هستن ادد کنن. گیمرتگ: King EMIN3M 3rd
saeed.rmatin کاربر سایت Oct 9, 2014 #48 منم هستم ، saeedrm ، بچه ها تو این titan fall کسی نیست ؟ کف کردیم اینقدر با ملت اجنبی بازی رفتیم D:
.Evanescence. کاربر سایت Oct 28, 2014 #54 رییس احسان و بهرام تو هورایزن 2 :laughing: Nil Hot آخرین ویرایش: Oct 28, 2014
wand3r کاربر سایت Oct 29, 2014 #56 دوستان عزیز میتونین تو لاین هم با هم در ارتباط باشین... Groupe name:Bax Xbox One Iran
wand3r کاربر سایت Oct 29, 2014 #58 نوشته شده توسط SMM9: اینم از من SMM9 :d بیشتر... سلام شما forza هم بازی میکردی؟ اگر بازی میکردی خواستم بگم ولمون کن باع تو همه کلاسا هستی یه بارم ازت باختم
نوشته شده توسط SMM9: اینم از من SMM9 :d بیشتر... سلام شما forza هم بازی میکردی؟ اگر بازی میکردی خواستم بگم ولمون کن باع تو همه کلاسا هستی یه بارم ازت باختم