Pzt_Kami کاربر سایت Dec 4, 2015 #156 نوشته شده توسط karenss1: سلام كسي pes16 اينجا نميزنه؟؟ ايدي karenmashhad بیشتر... من موفق نشدم بازی رو حتی با ف.ی.ل.ترشکن آنلاین انجام بدم حالا اگر مایل هستی من رو ادد کن شاید تونستیم راهش بندازیم
نوشته شده توسط karenss1: سلام كسي pes16 اينجا نميزنه؟؟ ايدي karenmashhad بیشتر... من موفق نشدم بازی رو حتی با ف.ی.ل.ترشکن آنلاین انجام بدم حالا اگر مایل هستی من رو ادد کن شاید تونستیم راهش بندازیم
K karenss1 کاربر سایت Dec 5, 2015 #157 سلام آیدیت چیه؟من با یکی از بچه ها تونستیم بزنیم . آخرین ویرایش: Dec 5, 2015
Pzt_Kami کاربر سایت Dec 6, 2015 #158 نوشته شده توسط karenss1: سلام آیدیت چیه؟من با یکی از بچه ها تونستیم بزنیم . بیشتر... به هر حال بازی همیشه خودش رو بروز میکنه بنابراین گمان نکنم مشکل ازینجا باشه
نوشته شده توسط karenss1: سلام آیدیت چیه؟من با یکی از بچه ها تونستیم بزنیم . بیشتر... به هر حال بازی همیشه خودش رو بروز میکنه بنابراین گمان نکنم مشکل ازینجا باشه
K karenss1 کاربر سایت Dec 6, 2015 #159 نوشته شده توسط Pzt_Kami: به هر حال بازی همیشه خودش رو بروز میکنه بنابراین گمان نکنم مشکل ازینجا باشه بیشتر... سلام ننوشتم update نوشتم gamer taget چیه حاجی؟
نوشته شده توسط Pzt_Kami: به هر حال بازی همیشه خودش رو بروز میکنه بنابراین گمان نکنم مشکل ازینجا باشه بیشتر... سلام ننوشتم update نوشتم gamer taget چیه حاجی؟
Pzt_Kami کاربر سایت Dec 6, 2015 #160 نوشته شده توسط karenss1: سلام ننوشتم update نوشتم gamer taget چیه حاجی؟ بیشتر... SS Truppe عزیز گیمرتگم رو اگه روی آیکون لایو زیر آواترم کلیک کنی میبینی
نوشته شده توسط karenss1: سلام ننوشتم update نوشتم gamer taget چیه حاجی؟ بیشتر... SS Truppe عزیز گیمرتگم رو اگه روی آیکون لایو زیر آواترم کلیک کنی میبینی