گیر کردن gta v روی loading story PS3

rasamer

کاربر سایت
سلام
من روی ps3 بازی gta v روی نصب کردم و چند بار هم بازی کردم ولی بعد از یه مدت روی تصاویر اول بازی گیر میکنه و لود نمیشه!
لطفا کمک کنید.

علیک سلام دوست عزیز
اسم ایرادی که شما داری Frozen Loading forever gta هست بیشتر روی دستگاه های کپی اینجوری میشه ولی اورجینال هم داشتم که این مشکل رو داشته، دلایل مختلفی داره من جمله خاموش نکردن صحیح و فرگمنت داشتن هارد

راه حل کار شما این هست که از طریق Safe mode یک بار دیتابیس رو Rebuild کنید.
دستگاه رو خاموش میکنید، دکمه پاور رو نگه میدارید تا دو تا بوق بزنه و بعد ول میکنید
بعد از باز شدن منوی ریکاوری گزینه های restore the file system و rebuild the database رو انتخاب کنید.
بعد از اتمام اگر همچنان مشکل داشتید دیتای نصبی بازی رو به همراه سیو پروفایل تنظیمات (نه سیو خودتون فقط سیو تنظیمات که فایلش جدا هست) پاک کنید و مراحل بالا رو دوباره انجام بدید.
بعد از اتمام اجازه بدید دوباره بازی دیتای نصبی خودش رو نصب کنه.

اگر همچنان موفق نبودید همین نوشته رو نقل قول کنید تا راه حل آخر آخر رو هم بگم.

علیک سلام دوست عزیز
اسم ایرادی که شما داری Frozen Loading forever gta هست بیشتر روی دستگاه های کپی اینجوری میشه ولی اورجینال هم داشتم که این مشکل رو داشته، دلایل مختلفی داره من جمله خاموش نکردن صحیح و فرگمنت داشتن هارد

راه حل کار شما این هست که از طریق Safe mode یک بار دیتابیس رو Rebuild کنید.
دستگاه رو خاموش میکنید، دکمه پاور رو نگه میدارید تا دو تا بوق بزنه و بعد ول میکنید
بعد از باز شدن منوی ریکاوری گزینه های restore the file system و rebuild the database رو انتخاب کنید.
بعد از اتمام اگر همچنان مشکل داشتید دیتای نصبی بازی رو به همراه سیو پروفایل تنظیمات (نه سیو خودتون فقط سیو تنظیمات که فایلش جدا هست) پاک کنید و مراحل بالا رو دوباره انجام بدید.
بعد از اتمام اجازه بدید دوباره بازی دیتای نصبی خودش رو نصب کنه.

اگر همچنان موفق نبودید همین نوشته رو نقل قول کنید تا راه حل آخر آخر رو هم بگم.
سلام میگن بخاطر اینکه کپی خور هستش و برنامه HEN رو داره نمیاره بالا این حرف درسته ؟

سلام میگن بخاطر اینکه کپی خور هستش و برنامه HEN رو داره نمیاره بالا این حرف درسته ؟
من خودم رو hen بازی رو ریختم و کار کرد البته اولش صفحه سیاه میومد و فریز میکرد رفتم سرچ کردم فهمیدم باید چند تا کار کرد اونا رو انجام دادم و درست شد البته زیاد وقت نکردم بازیش کنم ولی تا اونجایی که من بازی کردم که ایرادی ندیدم

ببینین من restore the file system کردم الان هرچی ps3 رو روشن میکنم میگه باید ۱۰۰ درصد بشه کامل که میشه خاموش میشه و دوباره روشن میشه دوباره میگه باید restore the file system بشه دوباره که ۱۰۰درصد کامل میشه دوباره همون اتفاق قبلی میافته

من خودم رو hen بازی رو ریختم و کار کرد البته اولش صفحه سیاه میومد و فریز میکرد رفتم سرچ کردم فهمیدم باید چند تا کار کرد اونا رو انجام دادم و درست شد البته زیاد وقت نکردم بازیش کنم ولی تا اونجایی که من بازی کردم که ایرادی ندیدم
سلام. من بازی gta v رو کپی کردم روی دستگاه و دقیقا همین مشکلی که شما داشتین و صفحه سیاه میشه و فریز میکنه رو دارم. لطفا راهنمایی کنید چطور مشکل رو حل کردید. تشکر

سلام. من بازی gta v رو کپی کردم روی دستگاه و دقیقا همین مشکلی که شما داشتین و صفحه سیاه میشه و فریز میکنه رو دارم. لطفا راهنمایی کنید چطور مشکل رو حل کردید. تشکر
سلام والا داداش سعی کردم یادم بیاد ولی یادم نیومد اصلا که چکار کردم و نتم یه سرچ کوچیک زدم نتونستم به جواب واضحی برسم تنها کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که تو نت سرچ کن gta v freeze and black screen on hen برو ببین چه راهکارایی پیشنهاد کردن که البته متاسفانه باید انگلیسی بلد باشی و اینم بهت بگم که فقط یادمه کاره زیاد خاصی نداشت درست کردنش اگه اشتب نکنم تو یه پوشه بازی به نام param یا همچین چیزی باید محتویاتش رو جایگزین میکردی و یا تغییر اسم میدادی و بعد که بازی رو میریختی بازی درست اجرا میشد در کل ایراد خیلی ریز و ساده ای بود و راحت حل میشد و نیاز به کارای وقت گیر مثل تبدیل به iso و پارت پارت کردن بازی نبود امیدوارم موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or