گیب نویل: Counter-Strike: Global Offensive و امکان بازی بین پلتفرمی

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که بتوانید بخش چند نفره ی عنوان مورد علاقه خود را با دوستانتان بر روی پلتفرم های مختلف به صورت آنلاین تجربه کنید؟
آیا شما عقیده دارید که با دسته کنسولی میتوانید در یک عنوان شوتر اول شخص از پس دوستی که حسابی پز موس وکیبورد را به شما میدهد برآیید؟

CSGOaug.jpg

گیب نویل در گفت و گویی با سایت خبری آلمانی PC Games گفت :"ما در شرکت Valve احساس می کنیم بازیکنان فارغ از اینکه از چه پلتفرمی استفاده میکنند، باید بتوانند با یکدیگر بازی کنند."
"ما هیچ وقت نمی خواهیم این چزیره های بازیکنان را بسازیم"(اشاره به محدودیت ارتباط بین پلتفرم های مختلف برای انجام بازی ها)
وی افزود: "شما باید به تفاوت کنترلر ها حساس باشید و مطمئن شوید که آن را هماهنگ کرده اید. اما، میدانید، دیدگاه ما این است که بازیکنان باید بتوانند به عنوان بخشی از اجتماع بر روی هر ابزاری که می توانند با هم بازی کنند."
"میدانید، بعضی وقت ها قرارداد هایی وجود دارند، یا مسائل دیگری که این کار را دشوار می کند. وقتی یک نفر، مثلاً صاحب امتیاز یک پلتفرم به هر دلیلی مخالف انجام این کار توسط شماست. اما ترجیح ما همواره این بوده است که مشتریان بتوانند بخشی از یک جامعه بزرگتر باشند."
باید دید آیا گیب نویل میتواند این حصار بزرگ را در هم شکند و بازیکنان را به جهانی وسیع تر در عرصه بازی های آنلاین چند نفره وارد کند.

Counter-Strike: Global Offensive برای انتشار در اوایل سال 2012 برنامه ریزی شده است. این بازی در نمایشگاه های PAX و EuroGamer EXPO 2011 قابل بازی خواهد بود.

منبع

والا من به پست های هر دو طرف نگاه کردم اما با دیدن پست های PC بازای هم فکر شما واقعاً احساس کردم یه عده از دماغ فیل ولو شدن :دی البته همه پست های دو طرف شوخی بوده.
اتفاقاً به نظر من هم جواب اینجور آدم هایی که خود بزرگ بینی مفرط به خاطر پلتفرمشون دارن، رو نباید داد :دی
اخه تازگی هرکی pc gamer باشه یا حداقل وانمود کنه که هست کلاس داره و کلا کنسول بازها noob هستن*

وقتی بحث مورد ادعات R6 Vegas باشه دیگه تا ته خط معلومه :|:lol:
خوب جالبه من اسمی از خودم نبردم دوست عزیز و حالا چرا R6 فک کنم کسایی که این بازی رو حتی یکم انلاین بازی کرده باشن می دونن که سخت ترین Aim کردن رو تو کنسول ها داره به همین دلیل گفتم.

درسته که هیچی به پای موس کیرد نمیرسه ولی نه این که auto aim هم در مقابلش کم بیاره !!!
كم مياره مثل چي !!!ا
اولا كه اوتو ايم دقت تير اندازي رو كم ميكنه فقط مياد رو طرف .. شما باز بايد زماني صرف كني بري رو سر يا پا يا هر جا :d
جداي از سرعت عمل دقت عمل ماوس هم خيلي بالاتره !!
توي كسري از ثانيه شما حساب كن كه اوتو ايم چه ريكشني داره و ماوس چه ريكشني !!

دوما اينكه اوتو ايم يك فاصله قانوني داره براي عكس العمل نشون دادن اما ماوس شما ميتونيد از سره مَپ ته مپ رو هدف بگيريد و طرف رو هدشات كنيد :d
فرض كن كه بشه ..
طرف اگر ته نقشه باشه و يه سري تكون بخوره ..
با انالوگ چطوري ميخواي هدف بگيريش؟ :d در حالي كه با ماوس خيلي راحت ميشه تعقيب كرد هدف رو

کیوان یادته بهت گفتم تو نمیخوای یاد بگیری یاد نمی گیری ؟ :دی من هم دستم روون نبود رو کنسول چاره ای نداشتم یاد گرفتم . شما تمرین کن یاد میگیری . :دی

والا من به پست های هر دو طرف نگاه کردم اما با دیدن پست های PC بازای هم فکر شما واقعاً احساس کردم یه عده از دماغ فیل ولو شدن :biggrin1: البته همه پست های دو طرف شوخی بوده.
اتفاقاً به نظر من هم جواب اینجور آدم هایی که خود بزرگ بینی مفرط به خاطر پلتفرمشون دارن، رو نباید داد :biggrin1:
من توی این سایت 1 همفکر بیشتر ندارم اونم امیده ... که اصلا پست نمیده.
بعد PC باز های این سایت رو که بیخیال...فکر میکنن کلاس داره بگن PC بازن! (در حالی که نیستن! واقعا نیستن) اونم توی دوره ای که PC تقریبا مرده و اکثر گیم ها از روی کنسول روش پورت میشه (سره همین من عمرا روی PC بازی نمیکنم) مگه اینکه Lead Platform یه بازی PC باشه که امیدوارم CS GO اینطوری باشه.
البته گیمپلی کلاسیک CS روی کنسول واقعا خنده دار و مسخرست! حتی CS Source ... امیدوارم گیم پلی قدیو رو حفظ کنه و یه چیزی شبیه به CoD نشه...
اصلا جواب ادمی که گیم شده زندگیش و بازیسنتر محل رقابتش با دیگرون رو نباید داد ... و اینکه فکر کنه با گیم میتونه کلاس بذاره و ... البته سره سنه اینا حل میشه بعد از یه مدت براشون (امیدوارم)

• Like
Reactions: Dreadlord
ممنون بابت خبر
-----------------
یا علی بابا :دی اینقد پرو تو این سایت بود ما خبر نداشتیم :دی.
امیدوارم که این طرح قطعی نشه چون به دلایل واضح اصلاً عملی نیست :دی
حالا اون پُرتال بود ولی خوب این خیلی فرق میکنه ها :دی

این شاخ بازی های قوطی بازا ما رو کشته=))

یه موس واسه pc میگیری کل کنسولتون رو میخره
بعد میخواین اون کنترلر اشغال رو با موس یکی کنید ؟ =))

در ضمن کسی pc gamer هست که اگه حتی سالی یه بار هم واسه pc بازی بیاد بشینه همونو با ذوق و شوق بازی کنه و حسرت بازیهایی مثل gow3 و ... رو نخوره
نه اینکه اکثر بچه های اینجا میرن تو تاپیک کنسول بازها با حسرت میگن کاشکی واسه pc هم بیاد
رفتن تو تاپیک read dead redemtion ابروی هر چی pc بازه بردن
ننگ بر چنین pc بازهایی باد=))

مردک رفته تو تاپیک gow 3 اونم با این 2 شکلک :=((:-s گفته کاش این بازیها هم واسه pc پورت بشه!

من برم سرمو بکن تو چاه
برم سرمو بکنم تو توالت
برم سرمو بکنم تو Goh

• Like
Reactions: slipkboy
بعد PC باز های این سایت رو که بیخیال...فکر میکنن کلاس داره بگن PC بازن! (در حالی که نیستن! واقعا نیستن) اونم توی دوره ای که PC تقریبا مرده و اکثر گیم ها از روی کنسول روش پورت میشه (سره همین من عمرا روی PC بازی نمیکنم) مگه اینکه Lead Platform یه بازی PC باشه که امیدوارم CS GO اینطوری باشه.
البته گیمپلی کلاسیک CS روی کنسول واقعا خنده دار و مسخرست! حتی CS Source ... امیدوارم گیم پلی قدیو رو حفظ کنه و یه چیزی شبیه به CoD نشه...
اصلا جواب ادمی که گیم شده زندگیش و بازیسنتر محل رقابتش با دیگرون رو نباید داد ... و اینکه فکر کنه با گیم میتونه کلاس بذاره و ... البته سره سنه اینا حل میشه بعد از یه مدت براشون (امیدوارم)

همین PC مرده به قول شما 5 بازی Lead Platform از سوی اپیک قراره براش ساخته بشه و ... . کارمک هم دیروز صداش در اومده بود و شکایت میکرد از کنسولها و بزرگترین اشتباه این نسلش رو اطمینان کردن به کنسولها گفته چون 6 سال پیش فکر میکرد قدرت کنسولها به همین منوال باقی میمونه ولی به قول خودش نمیدونسته اینقدر رو به زوال میرن .

نخیر داداش خیلی از ماها چون با PC بزرگ شدیم نمی تونیم ترکش کنیم . برای من که نتیجه نداد . والا گیم تنها چیزی که نداره کلاسه :دی که بخوای برای دیگران هم بزاری . حالا باز کسایی که زیاد فیلم می بینن یه چیزی :دی اکثرا گیم رو واسه بچه کوچیک ها میدونن . حالا بگذریم . دوستان جدا از شوخی من کانتر یادم رفته تقریبا . از بر و بچ بازی سنتر کیا بازی می کنن ؟ خوشحال می شیم بازی کنیم البته ذوق زده نشین من به درجه آخریت نوبیت رسیدم تو کانتر . انقد خودمونو خفه کردیم با CoD و BF که یادمون رفت تقریبا .

اول اینکه اگه کسی pcگیمر باشه همیشه براش بازی هست و بازی میسازن دوم هم اینکه شما عملا داری به شعور کسایی که سرگرمی اصلیشون گیمه با این جمله اخرت توهین میکنی.من به گیم علاقه دارم و تا هر زمانی هم که ازش لذت ببرم ادامش میدم و به هیچ کس هم ربطی نداره که من چند سالمه و چرا دوست دارم بازی کنم. شما بهتره این نگاه فرسوده و واپس گرات رو نسبت به گیمرا عوض کنی.

این شاخ بازی های قوطی بازا ما رو کشته=))

یه موس واسه pc میگیری کل کنسولتون رو میخره
بعد میخواین اون کنترلر اشغال رو با موس یکی کنید ؟ =))

در ضمن کسی pc gamer هست که اگه حتی سالی یه بار هم واسه pc بازی بیاد بشینه همونو با ذوق و شوق بازی کنه و حسرت بازیهایی مثل gow3 و ... رو نخوره
نه اینکه اکثر بچه های اینجا میرن تو تاپیک کنسول بازها با حسرت میگن کاشکی واسه pc هم بیاد
رفتن تو تاپیک read dead redemtion ابروی هر چی pc بازه بردن
ننگ بر چنین pc بازهایی باد=))

مردک رفته تو تاپیک gow 3 اونم با این 2 شکلک :=((:-s گفته کاش این بازیها هم واسه pc پورت بشه!

من برم سرمو بکن تو چاه
برم سرمو بکنم تو توالت
برم سرمو بکنم تو Goh
مرد حسابی همین تو نبودی متال گیر 4 و هوی رین بازی کرده بودی کف و خون قاطی کرده و لول میفرستادی به PC Gamer ـها ؟! حالا واسه من شاخ شدی ؟:|
:دی

=))
تو خوبي بابا !! :d

همین PC مرده به قول شما 5 بازی Lead Platform از سوی اپیک قراره براش ساخته بشه و ... . کارمک هم دیروز صداش در اومده بود و شکایت میکرد از کنسولها و بزرگترین اشتباه این نسلش رو اطمینان کردن به کنسولها گفته چون 6 سال پیش فکر میکرد قدرت کنسولها به همین منوال باقی میمونه ولی به قول خودش نمیدونسته اینقدر رو به زوال میرن .
اقا حالا بذار ساخته بشه... اخرای نسل هم هست امیدوارم باز 1-2 سالی PC بتازونه...منم بدم نمیاد باز یه high-end جمع کنم مثل سال 2004-5 بشینم پای PC عشق و حال.گیمهایی مثل HL2-Riddick-FEAR-Doom3 ... و Crysis که وقتی اومد رفتم 8800GT گرفتم براش و راضیم از کارم...منم عاشق PC هستم ولی دوست دارم یه گیم واقعی PC بازی کنم یه یه گیم پورت شده که به خاطر کنسول گیمپلیش تغییر کرده و روی گرافیک محدود شده...به یه دلیل از این کنسول ها متنفرم...اینکه واقعا ترمز شده! الان با سخت افزاری که روی pc هست گیم های خیلی با کیفیت تری میتونیم ببینیم ولی سره اینکه میخوان واسه کنسول هم گیم رو بدن مجبوریم با همون کیفیت (با رزولوشن بالاتر-aa بیشتر و یه مقدار کمی شیدر مدل بهتر) روی pc ببینیم...سال 2008 یه CRYSIS اومد که قدرت رو به رخ همگان کشید و هنوزم رو دستش نیومده! حالا با سخت افزار امروز چه کارها که نمیشه کرد (ولی سره کنسول ها و کاسبی نمیکنن :| )
نخیر داداش خیلی از ماها چون با PC بزرگ شدیم نمی تونیم ترکش کنیم . برای من که نتیجه نداد . والا گیم تنها چیزی که نداره کلاسه :biggrin1: که بخوای برای دیگران هم بزاری . حالا باز کسایی که زیاد فیلم می بینن یه چیزی :biggrin1: اکثرا گیم رو واسه بچه کوچیک ها میدونن . حالا بگذریم . دوستان جدا از شوخی من کانتر یادم رفته تقریبا . از بر و بچ بازی سنتر کیا بازی می کنن ؟ خوشحال می شیم بازی کنیم البته ذوق زده نشین من به درجه آخریت نوبیت رسیدم تو کانتر . انقد خودمونو خفه کردیم با CoD و BF که یادمون رفت تقریبا .
والا منم با PC بزرگ شدم و اگه بخوام فن بازی در بیارم شک نکن فن PC هستم ولی به شرطی که 2 تا بازی درست درمون بیاد واسه این لامصب! من گیم رو واسه همه سنین میدونم:دی هر سنی که ازش لذت ببره! اصلا یه سری بازی ها سن بالا میخواد تا مخ ادم بالغ شده باشه توش. من CS هستم با Nick R.I.P ... دوست داشتی گیم نت نیروانا یا انلاین در خدمتم...ولی بهت توصیه نمیکنم. مخصوصا وقتی میگی بازیت بد شده :دی دری وری زیاد میشنوی از ملت :دی
اول اینکه اگه کسی pcگیمر باشه همیشه براش بازی هست و بازی میسازن دوم هم اینکه شما عملا داری به شعور کسایی که سرگرمی اصلیشون گیمه با این جمله اخرت توهین میکنی.من به گیم علاقه دارم و تا هر زمانی هم که ازش لذت ببرم ادامش میدم و به هیچ کس هم ربطی نداره که من چند سالمه و چرا دوست دارم بازی کنم. شما بهتره این نگاه فرسوده و واپس گرات رو نسبت به گیمرا عوض کنی.
شما بهتره اول از همه 3 تا نفس عمیق بکشی بعد یه لیوان اب بخوری خدایی نکرده سکته نزنی.
بعدش مثل اینکه اشتباه برداشت کردی جمله منو! من نگفتم گیم برای بچه هاست دیگه وقت گیم زدن ما گذشته و ... خیر! من خودم همین الان بالای 3-4 ساعت گیم رو تو شبانه روز میزنم! پس منو از قشر گیمر ها جدا نکن.حرف من این بود که گیم یه تفریحه و جزوی از زندگی (حالا یکی تفریحش فوتباله یکی فیلم یکی سریال و ...) ولی نه اصل زندگی! به هر حال تفریحه و ادم وقت داشته باشه و لذت ببره ازش,چرا که نه؟! اصلا نمیدونم چرا بحث رو کشیدی اینجا...منظورم توی پست قبلیم مشخصه و حوصله اضافه کاری کردن و دوباره نویسی رو ندارم.
جواب خط اخرت هم نمیدم ;) چون از پایه اشتباه برداشت کردی.من به شعور هیچ کسی توهینی نکردم...الکی حرف در نیار.

=))
تو خوبي "بابا" !! :d
چه خبر؟ بالاخره بعد از این همه مدت فهمیدی... :دی

آخرین ویرایش:
مرد حسابی همین تو نبودی متال گیر 4 و هوی رین بازی کرده بودی کف و خون قاطی کرده و لول میفرستادی به PC Gamer ـها ؟! حالا واسه من شاخ شدی ؟

من؟
من غلط بکنم همچین کاری کنم
اصلا تا حالا دستم به کنسول نخورده چه برسه بخوام یه بازی رو تموم کنم
جوسازی نکن اقا
جو سازی نکن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or