گوشی galaxy sl

JAvAD14

کاربر سایت
Rating - 100%
20   0   0
مغازه دار 480 خرید با قیمتاتون فقط شادمون کردید)x

Attachments

• عکس۰۱۵۱[1].jpg
    عکس۰۱۵۱[1].jpg
    88.2 KB · مشاهده: 177
  • عکس۰۱۵۰[1].jpg
    عکس۰۱۵۰[1].jpg
    88.4 KB · مشاهده: 103
آخرین ویرایش:
دوست عزیز کاش می گفتید گوشی روت شده یا نشده و اندروید روش نسخه جدید هست اگه مموری یا حافظه داره چقدره.
قصد دخالت نداشتم برای آگاهی خریدار گفتم.
باتشکر

ببین دوست عزیز شما تو قسمت منو نگاه کن اگه تو اون قسمت ROm manager و super user باشه دیگه تابلو روت شده هست .
بعد اگه از روز اول گوشی رو نو خریدی و روت ندادی بشه پس روت نشده هست من الان دیزایر دارم و اندوریدم 2.3.7 هست.

نه پس روت نشده
ممنون از راهنمایی شما

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 PM ارسال شده بود ----------

بالااااااا

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:23 PM ارسال شده بود ----------

upppppppp
یک مشتری پیدا شده ببینم به توافق میرسیم

upppppppp

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 PM ارسال شده بود ----------

uaaaaaaaaaaaaaappppppp

---------- نوشته در 03:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

uppppp

upppppppppppppp

---------- نوشته در 06:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:39 PM ارسال شده بود ----------

بیاااااااااااااااید
بخرید دیگه

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

upppppppppppp

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:30 PM ارسال شده بود ----------

همانا اقا نوید بر اعمال شما نظارت دارد جرات ندارید جم بخورید=))

---------- نوشته در 09:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

اپپپپپپپپپپپپپپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or