:::::::::::::::گوشی و تبلت اندرویدی:::::::::::::::::::

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Killer Queen

کاربر سایت
Rating - 66.7%
2   1   0
سلام دوستان عزیز من چند تا گوشی و تبلت آندرویدی میخوام بخرم. البته منظورم از چند تا 3 تا هست. دوتاشون واسه برادرام و یکی هم خودم.

البته باید بگم قراره 2 ت گوشی بخرم و یک تبلت.

دوستان عزیز گوشی ها و تبلت های خودشون که قصد فروش دارن به من پ.خ بزنن. حتما باید جعبه داشته باشه و تمیز هم باشه.

از دوستان عزیز فروشنده خواهش میکنم که با قیمت روز بازار دستگاه خودشون رو پیشنهاد بدن نه با قیمتی که خودشون خریداری کردن حالا چه کم چه زیاد.

با تشکر فراوان.

سلام رفیق من یه HTC HD2 تر تمییز دارم به سال نیمه کار کرده تا حالا آخم نگفته خودش یه رم 2 داشت که یه 8 انداختم روش 28000 تومن که با وجود اینکه 2 رو گم کردم 8 بهت مفت میدم
روش اندرید 2.3.5 هست CPU1 گیگا هرتز رمش یادم رفت فک کنم 512 حالا خودت برو توو DIGIKALA.COMببین خودم توو ارزونی (یادم رفت بگم گوشیم ویندوز بود یه 25 دادم اندریدش کردم و 20 پرگرمیمنگ که اینم رایگان ) 570 گرفتم 400 میدم
خدایش یکی توو همین فروم دیدم که 420 میداد شاید ایشون بعد سر معامله تخفیف میداد ولی من الان میگم 400
اگه خواستید به من پ.خ بده

آخرین ویرایش:
سلام رفیق من یه HTC HD2 تر تمییز دارم به سال نیمه کار کرده تا حالا آخم نگفته خودش یه رم 2 داشت که یه 8 انداختم روش 28000 تومن که با وجود اینکه 2 رو گم کردم 8 بهت مفت میدم
روش اندرید 2.3.5 هست CPU1 گیگا هرتز رمش یادم رفت فک کنم 512 حالا خودت برو توو DIGIKALA.COMببین خودم توو ارزونی (یادم رفت بگم گوشیم ویندوز بود یه 25 دادم اندریدش کردم و 20 پرگرمیمنگ که اینم رایگان ) 570 گرفتم 400 میدم
خدایش یکی توو همین فروم دیدم که 420 میداد شاید ایشون بعد سر معامله تخفیف میداد ولی من الان میگم 400
اگه خواستید به من پوخ بده

سلام دوست عزيز اندرويد رو گوشيتون مشکلى نداره؟ يعنى بدون لگ اجرا ميشه؟ کدوم شهر هستيد؟

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

نه داداش مشکلی نداره
اصفهان ، فولادشهر
دوربینشم 5

---------- نوشته در 09:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 AM ارسال شده بود ----------

بعد اگه نگرانی که کلاه برداری اینا نباشه می تونی با آقای LASTFOX معامله کنین
ایشون امتیاز بازارچه دارن

نه داداش مشکلی نداره
اصفهان ، فولادشهر
دوربینشم 5

---------- نوشته در 09:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 AM ارسال شده بود ----------

بعد اگه نگرانی که کلاه برداری اینا نباشه می تونی با آقای LASTFOX معامله کنین
ایشون امتیاز بازارچه دارن

يه عکس ازش ميزارى واسم؟ خب اگه شرايط منو قبول کنى نگران نيستم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

رفیق شرایط تو بزام پ.خ کن
تا ظهر عکسم میزارم
بعدشم من اینجا معامله هم داشتم ولی چون پریمیوم نبودم امتیاز ندادن
یه ایکس با کس 360 خریدم

HTC Chacha دارم در حد نو(فرقی با آکبند نداره)
رنگ سفید
آندروید2.3.5
هم تاچ و هم کیبورد سخت افزاری
خواستی در خدمتم
htc-chacha.jpg

تبلت هیوندا a7

اندروید 4.0.3
قابلیت اجرای بازی های HD
رم 1 گیگ DDR3
)
پشتیبانی کامل از زبان فارسی(حتی منو فارسی)
مناسب برای کتاب خوانی
مناسب برای تماشای فیلم و اینترنت

پشتیبانی بالا

مشخصات :

: CPU
Allwinner A10,1.0GHz
ARM Mali-400
Android 4.0.3
Memory:
1GB DDR3 RAM, 8GB Nandflash Support up to 32GB via micro SD card

اک بند موجود دارم با کابل otg فلش خور 300 تومان
تحویل حضوری یا با پست پیشتاز
تلفن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or