گوشی واکمن لایو سونی اریکسون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Phoenix-rsx

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
کمتر از 3 ماه ازش استفاده شده فاکتور خرید با قیمت و تمامی لوازم داخل پک موجوده چون دست پدر گرامی بوده فقط باهاش تماس گرفته شده و با اک تفاوتی نداره / بدون خط و خش /
مشخصات
Sony Ericsson Live With Walkman - گوشی موبایل سونی اریکسون با والکمن زندگی کن
تست صدایی که از خروجی هدفون این گوشی گرفتم فوق العاده بود یکی از بهترین گزینه ها واسه هدفون های بیتس
با توجه به قیمت اک من قیمت پایه 250 تومن رو می زارم کمتر قیمت ندین چون کیه که بفروشه ;) تعویض هم در کار نیست ...
دوربینی که باهاش این عکس ها رو گرفتم زیاد تاپ نبود ... ممنون

Attachments

• DSC00022 (Копировать).jpg
    DSC00022 (Копировать).jpg
    60.3 KB · مشاهده: 47
آخرین ویرایش:
فعلا بالاترین پیشنهاد قیمت پایه یعنی 250 تومن بوده تا فردا شب مزایده ادامه داره .....

260 بالاترین پیشنهاد up.....

---------- نوشته در 11:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 AM ارسال شده بود ----------

چون فروش رو به صورت مزایده گذاشتم لطف کنید قیمت پیشنهادی رو همین جا اعلام کنید ..... فعلا 265 بالاترین پیشنهاد ....up ....

سلام گوشی کاملا سالمه ؟؟؟؟ اون چیز سفید تو غکس انعکاس نوره یا ضزبه خورده ؟/ ممنون

سلام گوشی کاملا سالمه ؟؟؟؟ اون چیز سفید تو غکس انعکاس نوره یا ضزبه خورده ؟/ ممنون
الان عکس رو اپدیت می کنم یه ماتی هستش ممنون بابت اطلاع .....
عکس جدید گذاشتم هیچ لکی روی گوشی نیست

آخرین ویرایش:
عزیز گرفتی ما رو خوب یه نگاه به لینک مشخصاتش بنداز ..... بله داره

نه قربونت برم ! چرا بگیرم ;)

آخه تو سایت جی اس ام زده داره . اما تو نقدش نوشته یکی از ضعفهاش اینه که دوربین دوم نداره !

گفتم شما که داشتی بهتر میدونی از شما بپرسم . ببخش ناراحتت کردم داداش گلم :)

راستی باتریش چقدر شارژ نگه میداره ؟

خواهش ..... دوربین دوم داره .... شارژ رو اطلاع دقیق ندارم چون گوشی دست خودم نبوده ولی یه سری 72 ساعتی بدون شارژ تو مسافرت بودیم باش ...

شارژش چطوره؟من یه زمانی دنبال این گوشی بودم متاسفانه در مورده شارژش خوب نمیگفتن(24 ساعت)
من قیمت پایه خریدارم
مرسی

سر در تاپیک عرض کردم تعویض نمی کنم ..... کرج و تهران حضوری ...... در مورد شارژش گفتم که من تجربه استفاده ندارم ولی 48 ساعت رو مطمعن هستم ......اخرین قیمت پیشنهادی 275 بوده .....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or