گوشی سونی اریکسون ARC نقره ای و آکبند

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام
یه گوشی آرک نقره ای آکبند هستش که ازم خواستن بفروشمش ، قبلا قرار بود به یکی از دوستان خوبم در فروم بدمش ولی نهایتا گوشی دیگه ای رو پسندید ، حالا گفتم برای این ARC یه تاپیک بزنم تا فروخته بشه ...
همون طور که شاید بدونید آرک در بازار بسته بندی های مختلفی داره که از لحاظ لوازم اضافه داخلشون با هم فرق دارن ... تمام بسته بندی ها شامل شارژر و سیم usb و هدفون و مموری 8 گیگ هستند و این یکی از بسته بندی های موجوده ... بقیه وسایلی که ممکنه تو به پک باشن شامل کابل hdmi ، کابل usb بلند و 90 درجه ، محافظ صفحه ، کیف اورجینال ، شارژر فندکی هستند ... گوشی که الان پیش من هستش برای فروش به جرات می تونم بگم جز کامل ترین پک هایی هستش که دیدم و تمام وسایل بالا رو به غیر از کابل hdmi داره ... رنگش هم که گفتم و تو عکس هم معلومه نقره ای هستش .... آکبند هم هستش و تا الان استفاده نشده ( جعبه گوشی برچسب پلمپ نداشته اصلا که بخواد پاره بشه برای باز کردن جعبه ) ... یه قاب کپ دیس اورجینال هم همراهش هستش که اونم آکبنده ...

قیمت رو هم برای گوشی و قاب همراهش و با توجه به وسایل داخل پک گوشی ، صاحب گوشی مقطوع 505 هزار تومان در نظر گرفته ... اگه قیمتش گرونه یا مشکل دیگه ای داره اصلا خودتون رو ناراحت نکنید ، به من و شما چه ، مال خودشه ...

اگه کسی خریدار بود پ.خ بده ... ممنون
blx79wpg5xxxqf3ja7g8.jpg

من با گوشیم عوض میکنم
مدل گوشیم HTC HD7
بشرطی که گوشیت درحد نو باشه و خط و خش و ضربه نخورده باشه
من یک 2هفته ست که گوشیمو خریدم و درحد نو هستش و قاب وکیف داره و با 40تومن جلبریکش کردم و 1 هندسفری بلوتوث موزیک پلیر 70تومنی هم داره
اگه خواستی با این شماره تماس بگیر خوشحال میشم صدای گرمتو بشنوم
09123327353
و
09380271011

واقعا جالب وقتی میگن گوشی آکبند هستش و برای فروش ، همچنین مشتری هم پیدا کرده . بعضی ها می خوان تعویض کنند با عنواع شرط... شاید عزیزان درست تاپیک ها رو نمی خونند ؟

قیمتش خیلی خوبه مبارک خریدار :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or