گوشی سونی اریکسون ARC نقره ای و آکبند

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام
یه گوشی آرک نقره ای آکبند هستش که ازم خواستن بفروشمش ، قبلا قرار بود به یکی از دوستان خوبم در فروم بدمش ولی نهایتا گوشی دیگه ای رو پسندید ، حالا گفتم برای این ARC یه تاپیک بزنم تا فروخته بشه ...
همون طور که شاید بدونید آرک در بازار بسته بندی های مختلفی داره که از لحاظ لوازم اضافه داخلشون با هم فرق دارن ... تمام بسته بندی ها شامل شارژر و سیم usb و هدفون و مموری 8 گیگ هستند و این یکی از بسته بندی های موجوده ... بقیه وسایلی که ممکنه تو به پک باشن شامل کابل hdmi ، کابل usb بلند و 90 درجه ، محافظ صفحه ، کیف اورجینال ، شارژر فندکی هستند ... گوشی که الان پیش من هستش برای فروش به جرات می تونم بگم جز کامل ترین پک هایی هستش که دیدم و تمام وسایل بالا رو به غیر از کابل hdmi داره ... رنگش هم که گفتم و تو عکس هم معلومه نقره ای هستش .... آکبند هم هستش و تا الان استفاده نشده ( جعبه گوشی برچسب پلمپ نداشته اصلا که بخواد پاره بشه برای باز کردن جعبه ) ... یه قاب کپ دیس اورجینال هم همراهش هستش که اونم آکبنده ...

قیمت رو هم برای گوشی و قاب همراهش و با توجه به وسایل داخل پک گوشی ، صاحب گوشی مقطوع 505 هزار تومان در نظر گرفته ... اگه قیمتش گرونه یا مشکل دیگه ای داره اصلا خودتون رو ناراحت نکنید ، به من و شما چه ، مال خودشه ...

اگه کسی خریدار بود پ.خ بده ... ممنون
blx79wpg5xxxqf3ja7g8.jpg

قیمتی که دوستمون گذاشتن خوبه!
پیدا کردن این گوشی با این محتویات و قیمت خوب در بازار واقعا سخت هستش!

من خودم یک مدل دیگه گرفتم وگرنه حتما از محمد علی عزیز می خریدمش!

قیمتی که دوستمون گذاشتن خوبه!
پیدا کردن این گوشی با این محتویات و قیمت خوب در بازار واقعا سخت هستش!

من خودم یک مدل دیگه گرفتم وگرنه حتما از محمد علی عزیز می خریدمش!

اونی که تو گرفتی که این رو می خوره اونم دوبار ... من خودمم S2 دارم ... زندگیه ... باهاش MKV 1080 پلی می کنم ، اونم با پلیر خود گوشی ... آخ نمیگه تا حالا هیچ گوشی دیگه ای ندیدم و نداشتم که بتونه این کار رو بکنه ، حتی تبلت های دو هسته ای سامسونگ هم نمی تونن ... لامصب cpu و gpu بی نظیری برای این کار داره ... اگه بدمش بره فقط جاش نوت میاد که اونم همین cpu رو داره و صفحه بهتر یا نگهش میدارم یه تبلت گالاکسی 7.7 میگیرم وقتی بیاد که اونم همون cpu نوت رو داره ... کلا باسه منی که باز کردن کدک های مختلف و رزولوشن بالا برام مهم ترین چیزه فقط سامی با این cpu و gpu جواب میده فعلا ...

به دوستان هم میگم اگه 700 بودجه دارین برین S2 بخرین که خیر دنیا و آخرته ... ولی اگه 500 بودجه دارید یا قیافه و طراحی گوشی براتون مهمترینه آرک بهترین گزینه هستش ... من به هرکی هم مشاوره میدم برای خرید گوشی تا 500 تومن پیشنهاد اولم آرک هستش الان ...

اونی که تو گرفتی که این رو می خوره اونم دوبار ... من خودمم S2 دارم ... زندگیه ... باهاش MKV 1080 پلی می کنم ، اونم با پلیر خود گوشی ... آخ نمیگه تا حالا هیچ گوشی دیگه ای ندیدم و نداشتم که بتونه این کار رو بکنه ، حتی تبلت های دو هسته ای سامسونگ هم نمی تونن ... لامصب cpu و gpu بی نظیری برای این کار داره ... اگه بدمش بره فقط جاش نوت میاد که اونم همین cpu رو داره و صفحه بهتر یا نگهش میدارم یه تبلت گالاکسی 7.7 میگیرم وقتی بیاد که اونم همون cpu نوت رو داره ... کلا باسه منی که باز کردن کدک های مختلف و رزولوشن بالا برام مهم ترین چیزه فقط سامی با این cpu و gpu جواب میده فعلا ...

به دوستان هم میگم اگه 700 بودجه دارین برین S2 بخرین که خیر دنیا و آخرته ... ولی اگه 500 بودجه دارید یا قیافه و طراحی گوشی براتون مهمترینه آرک بهترین گزینه هستش ... من به هرکی هم مشاوره میدم برای خرید گوشی تا 500 تومن پیشنهاد اولم آرک هستش الان ...

موافق هستم پخش فیلم روی S2عالی هستش!
مخصوصا که از MKVپشتیبانی می کنه!
کلا دیدن فیلم روی S2لذت بخشه!

برای شروع 480 خریدارم:|

اگه واقعا 480 میخره بهشون بدید
الان تو شیراز آکبد با همین لوازم و پک قیمت 460-70 هست
گوشیه شما هم چون پلمب نیست و معلومه لوازم باز شده من 400 خریدارم فوری
خودم هفته پیش یدونه مشکیش که خیلی هم از نقره ایش شیک تره واسه داداشم خریدم 465 تومن / پلمب هم بود / لوازمش هم دست نخورده بود

فوری 400 خریدارم

اگه واقعا 480 میخره بهشون بدید
الان تو شیراز آکبد با همین لوازم و پک قیمت 460-70 هست
گوشیه شما هم چون پلمب نیست و معلومه لوازم باز شده من 400 خریدارم فوری
خودم هفته پیش یدونه مشکیش که خیلی هم از نقره ایش شیک تره واسه داداشم خریدم 465 تومن / پلمب هم بود / لوازمش هم دست نخورده بود

فوری 400 خریدارم

خب دوستان قیمت خوب پیدا شد ... هرکی میخواد ایشون براشون از شیراز تهیه میکنن ... تازه مال من هم که از عکس معلوم شد باز شده هستش و لوازمش هم دست خورده ... واقعا 400 هم نمی ارزه ... من اگه به این 400 بفروشمش و بکنم تو پاچه شون با وجدان خودم چجوری کنار بیام ، واقعا !!!

ببخشید که اسپم میدم ولی گفتید فقط s2 می تونه FULL HD پخش کنه ولی من با سنسیشن MKV تست کردم و تونست بخونه

دوستان واقعا عالیه من که میگم قیمتش خوبه کسی خرید منم یه کابل hdmi به mini hdmi دارم آکبنده اونم از من بخره بزار تاپیک جدا نزنم :d
هرگز نشه فراموش :d up میکنه اسپمو خاموش

ببخشید که اسپم میدم ولی گفتید فقط s2 می تونه FULL HD پخش کنه ولی من با سنسیشن MKV تست کردم و تونست بخونه

دوست عزیز من خودم سینسیشن داشتم و بر اساس تجربیاتم این رو گفتم ... سنسیشن اولین مشکلش اینه که پلیر خودش از فرمت های خیلی کمی پشتیبانی میکنه و اونم ناقص ، بنابراین من روش چند تا پلیر نصب کردم از جمله راک پلیر ... باهاش همه فرمت ها رو پلی کردم ولی تا رزولوشن 720 جواب میداد و حجم های کم زیر 1 گیگ ... ولی S2 تمام فایل ها رو با پلیر خودش باز میکنه و بدون لگ پخش میکنه ، من باهاش فیلم 1080 mkv با حجم 11 گیگ پخش کردم و بدون لگ اجرا کرد ... تمام ویدیو کلیپ های فول اچ دی ام رو هم همین طور ولی سنسیشن در این کار موفق نبود برای همین ردش کردم رفت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or