گواهینامه ی DivX برای PS3 صادر شد.

omid750

کاربر سایت
چندی پیش صحبت از این شد که PS3 در آِینده نزدیک می تونه فرمت DivX رو پشتیبانی کنه. حالا رییس شرکت DivX به طور رسمی اعلام کرد که PS3 تونسته گواهینامه DivX رو دریافت کنه و از این به بعد PS3 هایی که به بازار میان می تونن DivX رو پخش کنن.

به نقل از آقای Kevin hell مدیر عامل شرکت DivX :
ما از همکاریمان با شرکت سونی جهت ارایه فرمت DivX در PS3 بسیار خوشحالیم.تکنولوژی ما قابلیت های رسانه ای PS3 رو افزایش میده و دارندگان PS3 می تونن به مجمعوعه ی عظیمی از فیلمها و رسانه های DivX دسترسی داشته باشند.

همچنین گفته شده که افرادی PS3 دارند ،می تونن با آپدیت های بعدی که برای PS3 میاد این قابلیت رو به دستگاهشون اضافه کنن
من خودم فکر می کنم حرکت خیلی خوبی انجام شده . به نظر می رسه سونی بعد از اومدن PS3 40GB خیلی جدی شده و کاهای خوبی داره انجام می ده. از کارهای بزرگ بعدی که می خوان انجام بدن ، راه اندازی پروژه ی Home و قابلیت IPTV هستش.

بچه ها خبر رو خودم ترجمه کردم. و از دوستان دیگه هم می خوام که وقتی خبری رو ترجمه می کنن ،خبر رو خودشون اول متوجه بشن بعد ترجمه کنن، تا همه بفهمن.مثلا خبری که یکی از بچه ها ترجمه کرده بود به این عنوان " نگهبانان Ps3 را ترجیح می دهند" و هیچکس هم متوجه نشد یعنی چی ... این خبر مربوط به تستی بود که روزنامه Guardian بود وPS3 رو بالاتر از X360 قرار داده بود ولی با این ترجمه نادرست ، همه به اشتباه افتاده بودن.

مخلص همه ی بر و بچ PS3 باز.

باور کنین نه کیفیت بعضی فیلما مثل همون dvd هست من خودم تست کردم البته به شرطی که نرم افزار هایی مثل xp codec pack رو کامپیوتر نصب باشه در غیر این صورت افتضاح میشه راستی یه سوال:
من تا حالا با dvd player فیلم divx نگاه نکردم میخواستم بدونم کیفیتش مثل زمانی هست که این نرم افزار رو کامپیوتر نصب باشه یا زمانی که نباشه؟
ممنون

حرفه شما درست نيست چون كيفيت Divx خيلى از DVD پايين تره.
شما لابد DVD كه bootleg هست ديدى وگرنه فرقه Divx با DVD روى TV كه در پيت باشه و 14" هم بشه تابلو هست چه برسه روى monitor يا HDTV كه جفتشون داراى HD resolution هستن.
همينطور كه گفتم اين مساوى اين هست كه بگى MP3 @ 128kbps برابر با CD هست چون امكان نداره!
ربطى هم به اينكه از چه software استفاده كنى نداره چه روى PC چه TV كيفيت Divx قبل مقايسه با DVD اوريجينال نيست.
شما جددا فرق Divx با DVD رو تشخيص نميدى؟
تو پست قبلى هم پرسيدم شما وقتى Divx ميبينى اين همه artifacts و macroblocking داره متوجه نميشى؟

PS: قصد من كوبيدن Divx نيست. من خودم از Divx مخصوصا براى podcasts زياد استفاده ميكنم. شما به اشتباه گفتى كيفيت Divx برابر با DVD هست كه نيستش اينطورى.

حرفه شما درست نيست چون كيفيت Divx خيلى از DVD پايين تره.
شما لابد DVD كه bootleg هست ديدى وگرنه فرقه Divx با DVD روى TV كه در پيت باشه و 14" هم بشه تابلو هست چه برسه روى monitor يا HDTV كه جفتشون داراى HD resolution هستن.
همينطور كه گفتم اين مساوى اين هست كه بگى MP3 @ 128kbps برابر با CD هست چون امكان نداره!
ربطى هم به اينكه از چه software استفاده كنى نداره چه روى PC چه TV كيفيت Divx قبل مقايسه با DVD اوريجينال نيست.
شما جددا فرق Divx با DVD رو تشخيص نميدى؟
تو پست قبلى هم پرسيدم شما وقتى Divx ميبينى اين همه artifacts و macroblocking داره متوجه نميشى؟

PS: قصد من كوبيدن Divx نيست. من خودم از Divx مخصوصا براى podcasts زياد استفاده ميكنم. شما به اشتباه گفتى كيفيت Divx برابر با DVD هست كه نيستش اينطورى.

ببینین اولا من معنی این 2 تا واژه ای که گفتین رو نمیدونم اگه میشه توضیح بفرمایین
ثانیا باز هم میگم من خودم خیلی به کیفیت اهمیت میدم ولی تفاوتی ندیدم
اصلا شما یه عکس بزار که تفاوت divx با dvd مششخص بشه
البته بعضب از این divx ها کیفیتشون خیلی خرابه شاید شما اونا رو میگین

ببینین اولا من معنی این 2 تا واژه ای که گفتین رو نمیدونم اگه میشه توضیح بفرمایین
ثانیا باز هم میگم من خودم خیلی به کیفیت اهمیت میدم ولی تفاوتی ندیدم
اصلا شما یه عکس بزار که تفاوت divx با dvd مششخص بشه
البته بعضب از این divx ها کیفیتشون خیلی خرابه شاید شما اونا رو میگین

اگه نميدونى اين دو تا چى ميشه مفهومش پس چرا اطمينان ميگى كه كيفيت Divx با DVD برابره؟
شما احتمال زياد تا الان DVD اوريجينال نديدى كه ميگى كيفيتشون با هم برابره....
شما ميگى فرمت Divx كه خيلى خدشو خفه بكنه تا 750kbps bitrate ميره از MPEG2 كه روى DVD تا 8mbps bitrate ميره بلاتره؟
اين تفاوت رو به صورت رياضى هم ميشه ثابت كرد اون وقت شما ميگى فرقى نيست؟
شما اگه تفاوتى نميبينى اون مربوط به خودت هست اما دليل نميشه كه تفاوتى نباشه و بقيه نبينن!
فقط قبله اينك جواب بدى فكر كن. امكان داره تصوير رو از يك Lossy codec به يك Lossy codec ديگه تبديل كنى و كيفيت يكسان باشه؟ اصلا اين امر شدنيه? Divx انكدينگ هم lossy هست پس چجورى ميتونه برابر بشه با MPEG2 كه ازش برداشتن و انكدش كردن؟
در ضمن جوب منو ندادى..شما ميگى كيفيت MP3 @ 128kbps هم برابر با lossless هست؟ اگه جواب اين سوال نه هست پس چجورى ميگى Divx و DVD برابرن؟
به صورت رياضى هم ثابت ميكنم باز شما ميگى نه؟
PS:من فيلم روى Divx اصلا نگاه نميكنم. كسى كه براش كيفيت تصوير مهم بشه با Divx فيلم نگاه نميكنه. البته يكى هم برش كيفيت مهم نيست و با Divx فيلم ميبينه كه چيزه بدى نيست ولى اينكه بگى Divx و DVD با هم كيفيت برابر دارن خيلى غلطه
PS:اگه اينقدر هم صد در صد مطمينى كه بريم AVSforum يه تاپيك بزنيم ببين جوابو چى ميدن
PS: جالبه..يه چيز غلطى ميگين اين همه هم ازش دفا ع ميكنين!

Macroblocking

Compression artifact

من که تو فیلمای divx که دیدم هیچ کدوم از دو موردی رو که شما گفتین ندیدم
نه من همون کیفیت dvd کپی منظورم هست با divx (کی این روزا dvd اصل میگیره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or