گواهینامه ی DivX برای PS3 صادر شد.

omid750

کاربر سایت
چندی پیش صحبت از این شد که PS3 در آِینده نزدیک می تونه فرمت DivX رو پشتیبانی کنه. حالا رییس شرکت DivX به طور رسمی اعلام کرد که PS3 تونسته گواهینامه DivX رو دریافت کنه و از این به بعد PS3 هایی که به بازار میان می تونن DivX رو پخش کنن.

به نقل از آقای Kevin hell مدیر عامل شرکت DivX :
ما از همکاریمان با شرکت سونی جهت ارایه فرمت DivX در PS3 بسیار خوشحالیم.تکنولوژی ما قابلیت های رسانه ای PS3 رو افزایش میده و دارندگان PS3 می تونن به مجمعوعه ی عظیمی از فیلمها و رسانه های DivX دسترسی داشته باشند.

همچنین گفته شده که افرادی PS3 دارند ،می تونن با آپدیت های بعدی که برای PS3 میاد این قابلیت رو به دستگاهشون اضافه کنن
من خودم فکر می کنم حرکت خیلی خوبی انجام شده . به نظر می رسه سونی بعد از اومدن PS3 40GB خیلی جدی شده و کاهای خوبی داره انجام می ده. از کارهای بزرگ بعدی که می خوان انجام بدن ، راه اندازی پروژه ی Home و قابلیت IPTV هستش.

بچه ها خبر رو خودم ترجمه کردم. و از دوستان دیگه هم می خوام که وقتی خبری رو ترجمه می کنن ،خبر رو خودشون اول متوجه بشن بعد ترجمه کنن، تا همه بفهمن.مثلا خبری که یکی از بچه ها ترجمه کرده بود به این عنوان " نگهبانان Ps3 را ترجیح می دهند" و هیچکس هم متوجه نشد یعنی چی ... این خبر مربوط به تستی بود که روزنامه Guardian بود وPS3 رو بالاتر از X360 قرار داده بود ولی با این ترجمه نادرست ، همه به اشتباه افتاده بودن.

مخلص همه ی بر و بچ PS3 باز.

DivX playback headed for the PS3

The link

The press release is a bit short on details, but it's hard to miss the meat of the story: the PS3 is set to include DivX playback in the near future. Users will be able to add the feature for everyday media playback with a forthcoming update, and developers can start using DivX playback in their games with the latest version of the Development Kit. With all the rumors of DivX support coming to the 360 -- other Media Center Extenders already manage DivX and XviD -- it's hard to tell who will add the feature first, but perhaps we should instead be asking ourselves why it took this long for the both of them.

Divx coming to PS3...YAY

PS: Sorry no Farsi keyboard here

این خبر دیروز اومد فکر میکنم با این اوصاف حتما واسه 360 هم میاد!

Could DivX be Coming to the Xbox 360?

DivX support on the Xbox 360 is something that a lot of people want to see, and thanks to a little blurt from the new CEO of video codec company, we have a little bit more fuel to add to the fire. A JP Morgan analyst, Paul Coster, asked Kevin Hell, DivX's new CEO, whether the Xbox 360 would get DivX certification given that Microsoft Media Extender just got it. Here's how the conversation went down:

Paul Coster: Just a minor point here, but there was a recent Microsoft (MSFT) conference where I believe their media extender now incorporates the DivX codec on it, is that correct? Can you confirm that and does that mean we’re soon going to see Xboxes with DivX on them?

Kevin Hell: Yes! that, uh, we’re in discussions with Microsoft on that at this point in time, so I can’t go into any great detail on that. Um that is not a certified, that is not a certified or licensed product at this time.

What do you think? Is Hell hiding something or what?

منبع:planetxbox360

+++++++++++++++++++++=
اشکان یادمه گفتی چون سونی خودش شرکت فیلم سازی داره امکان اومدن این فرمت روی ps3 کمه:confused:

salam

این خبر دیروز اومد فکر میکنم با این اوصاف حتما واسه 360 هم میاد!

Could DivX be Coming to the Xbox 360?

DivX support on the Xbox 360 is something that a lot of people want to see, and thanks to a little blurt from the new CEO of video codec company, we have a little bit more fuel to add to the fire. A JP Morgan analyst, Paul Coster, asked Kevin Hell, DivX's new CEO, whether the Xbox 360 would get DivX certification given that Microsoft Media Extender just got it. Here's how the conversation went down:

Paul Coster: Just a minor point here, but there was a recent Microsoft (MSFT) conference where I believe their media extender now incorporates the DivX codec on it, is that correct? Can you confirm that and does that mean we’re soon going to see Xboxes with DivX on them?

Kevin Hell: Yes! that, uh, we’re in discussions with Microsoft on that at this point in time, so I can’t go into any great detail on that. Um that is not a certified, that is not a certified or licensed product at this time.

What do you think? Is Hell hiding something or what?

منبع:planetxbox360

+++++++++++++++++++++=
اشکان یادمه گفتی چون سونی خودش شرکت فیلم سازی داره امکان اومدن این فرمت روی ps3 کمه:confused:

خدا کنه بیاد ف ما که بخیل نیستیم ، فعلا که اعلام شده واسه ps3 قراره بیاد و من هم

عاشقانه منتظرم:cheesygri واقعا دمه سونی گرم... حال اساسی داد ...

با اینکه Divx یک فرمت مشهور برای دانلود فیلمها بصورت عیر قانونی هست. ولی گفته شده تعداد بسیار زیادی هم فیلم به صورت Divx بصورت قانونی هست.

خدا کنه فقط بیاد ، من خصوصا بابت dvd player ، صد هزار تومان جلو میافتم:laughing:

قانونی و غیر قانونی رو بیخیالش;) خدا کنه توی تا قبل از سال 1387 بیاد :biggrin1:

یه نوع فرمت تصویری هست که حجمش خیلی کمه ولی همون کیفیت فیلم های dvd رو داره مثلا هر فیلم حدودا 700 mb میشه

Divx كيفيتش بد نيست ولى در حد و اندازه DVD نيست.
Divx در حدى هست كه فقط قابل تماشاست اما مقايسش با DVD اشتباهه و در اون حد و اندازه نيست. شما Divx نگاه ميكنى اين همه artifacts و macroblocking داره نميبينى?
همانند اينكه شما بردارى MP3 رو با كيفيت CD مقيسه كنى.

با اینکه Divx یک فرمت مشهور برای دانلود فیلمها بصورت عیر قانونی هست. ولی گفته شده تعداد بسیار زیادی هم فیلم به صورت Divx بصورت قانونی هست.
درسته نمونه هاشم :
Podcasts, Home made movies,trailers ......

Divx كيفيتش بد نيست ولى در حد و اندازه DVD نيست.
Divx در حدى هست كه فقط قابل تماشاست اما مقايسش با DVD اشتباهه و در اون حد و اندازه نيست. شما Divx نگاه ميكنى اين همه artifacts و macroblocking داره نميبينى?
همانند اينكه شما بردارى MP3 رو با كيفيت CD مقيسه كنى.

درسته نمونه هاشم :
Podcasts, Home made movies,trailers ......

باور کنین نه کیفیت بعضی فیلما مثل همون dvd هست من خودم تست کردم البته به شرطی که نرم افزار هایی مثل xp codec pack رو کامپیوتر نصب باشه در غیر این صورت افتضاح میشه راستی یه سوال:
من تا حالا با dvd player فیلم divx نگاه نکردم میخواستم بدونم کیفیتش مثل زمانی هست که این نرم افزار رو کامپیوتر نصب باشه یا زمانی که نباشه؟
ممنون

قبلا هم می شد با نصب نسخه لینوکس Ps3 این فرمت و 100 ها فرمت دیگر را بخش کرد

با Ps2 هم میشد با یک نرم افزار این فیلمها رو پخش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or