dream2 کاربر سایت Mar 1, 2007 #1 salam doostan.تو هر بازی ای مشکت داشتین ما در خدمتیم.اگه خاستین به ایمیله خودم مسیج بفرستین. e_mail address:williamblueforest@yahoo.com Attachments screenshot1.jpg 68.8 KB · مشاهده: 28
salam doostan.تو هر بازی ای مشکت داشتین ما در خدمتیم.اگه خاستین به ایمیله خودم مسیج بفرستین. e_mail address:williamblueforest@yahoo.com
P prince_fable کاربر سایت Mar 7, 2008 #4 سلام من تو بازی wild arms 5 تو یه قسمتیش گیر کردم. از یه نردبون میری بالا به یه جایی میرسی که روی دیوار ها یه چیزایی شبیه نقشس که بعضی هاشون یه نقطه نورانی داره. plz کمک کنید:cheesygri
سلام من تو بازی wild arms 5 تو یه قسمتیش گیر کردم. از یه نردبون میری بالا به یه جایی میرسی که روی دیوار ها یه چیزایی شبیه نقشس که بعضی هاشون یه نقطه نورانی داره. plz کمک کنید:cheesygri
S shabeberahne3 کاربر سایت Aug 22, 2008 #5 کد ورونیکا در کد ورونیکا بعد از سقوط هواپیما و گرفتن ماسک باید چیکار کنم؟واهش میکنم کمک کنید!
S shabeberahne3 کاربر سایت Aug 22, 2008 #6 کد ورونیکا در کد ورونیکا بعد از سقوط هواپیما و گرفتن ماسک باید چیکار کنم؟