گلادیاتور ها به PS Move ملحق می شوند

.Evanescence.

کاربر سایت
به نظر می رسد یک بازی به جمع انحصاری های PS Move اضافه خواهد شد و خیلی از قابلیت های Move را به رخ خواهد کشید.استودیو ترکی Lamagama بر روی این بازی کار می کند.

19167369153346543271.jpg

ما اطلاعات زیادی از این بازی در دست نداریم،اما چند عکس از این بازی در سایت رسمی این استودیو قرار گرفت است.نام بازی Quadratum Mortis است و توضیحی که در مورد این بازی داده اند بسیار مبهم است.
"برای به دست گرفتن سلاح ها و جنگ با دوستانتان در playstation network آماده شوید!به زودی عکس های بیشتری از این بازی نمایش داده خواهد شد"
به نظر می رسد بازی مبارزات بین گلادیاتور ها باشد.شما به Navigation در کنار Move برای کنترل کردن سرباز خود نیاز خواهید داشت.
آن ها همچنین بر روی یک بازی به نام Egg n Roll برای Vita و iOS مشغول به کار هستنند.
منبع

اول اینکه سازنده گان استرینگر هم تعداد اعضاش کم بود ولی یکی از بهترین بازیای کینکتو ساختن!
2.هنوز نه به باره نه به دار:دی اونوقت میای میگی پوز کینکتو بزنه؟ RYSE رو چیزی ازش شنیدی؟
مطمئن باش اگه این بازی قدرت موو رو هم نشون بده نمیتونه پوز کینکتو بزنه به خاک:)
تازه وقتی تعداد اعضا کم تر باشه همکاری بینشون خیلی بیشتر میشه!!
به امید اینکه بازی موفقی بشه :)

نمیدونم چرا ولی من از بچگی عاشق این گلادیاتورها هستم و ارزو دارم اگر گلادیاتور نشدم حداقل با این تمرینات بدنسازی بتونم ظاهرم رو مثل اونا کنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or