گسترش Square Enix برای کنسول های جدید

Behrooz

کاربر سایت
Square Enix برنامه دارد که دومین استودیوی کانادایی خود را باز کند که در این استودیو حداقل 100 نفر بر روی ساخت بازیهای بزرگ نسل جدید کنسول های خانگی تمرکز خواهند داشت.
تصمیم برای محل دقیق این استودیو هنوز گرفته نشده است اما می تواند Quebec .Montreal یا Toronto باشد.
بر اساس گزارش La Presse افتتاح آن و باز شدن این استودیو احتمالا سال آینده خواهد بود.

آقای Stephane d'Astous رئیس استودیوی Eidos Montreal گفته است:نسل جدید کنسول ها نیاز به توجه بیشتر و کارکنان بیشتر خواهد داشت.ما می خواهیم خودمان را آماده کنیم.
البته هنوز هیچ کدام از کمپانی های سونی ماکروسافت و نینتندو کنسول های بعدی خود را آشکار نکرده اند. اما از این سه کمپانی بزرگ.انتظار می رود که نینتندو این کار را زودتر انجام دهد.تابستان امسال چشمهای زیادی به E3 دوخته شده است تا پلتفرمی جدید اعلام بشود.

ماکروسافت عمر XBOX 360 را با با لانچ Kinect در نوامبر 2010 تمدید کرد.همچنین سونی چند ماه پیش PlayStation Move را اضافه کرد.این لانچ ها عمر این نسل را افزایش خواهند دادو این موضوع را نشان می دهند و هر دوی آنها(ماکروسافت و سونی) درباره این موضوع صحبت کرده اند.

از توسعه دهندگان هم آقای Danny Bilson از THQ هم گفته است که آمدن کنسول های جدید در ظرف 3 سال آینده وحشتناک و فاجعه خواهد بود.
با این حال برای نگاه به جلو و شور و اشتیاق آن Epic Games دید خود را نسبت به این که نسل جدید موتور Unreal Engine چگونه است به اشتراک گذاشته است.

آخرین ویرایش:
.تابستان امسال چشمهای زیادی به E3 دوخته شده است تا پلتفرمی جدید اعلام بشود.
مثلا کی؟ نیتندو که سرش به 3DS گرمه و به هیچ وجه امکانش نیست که با جود لانچ اون در مارس امسال یه کنسول خونگی هم معرفی کنه.اون دو تا هم که عمرا چنین کاری رو بکنن. E3 امسال کاملا نرم افزاری هست و خبری از سخت افزار جدید نیست.
شاید بشه گفت که سال 2012 نیتندو یه تکونی به خودش بده ولی بازم فکر نمی کنم خبری از کنسول های جدید کمتر از 2013 یا 14 باشیم البته اونم باز از طرف نیتندو نه سونی یا ماکروسافت

• Like
Reactions: Isildur
حال نسل بعد شروع شه که مثلا چی کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

همین حالا کینکت خودش میتونه و تونسته یه نسل جدید باشه و مایکروسافت مطمئنا در E3 بهش به چشم یه پلتفورم بزرگ و مجزا نگاه خواهد کرد !

SONY و Nintendo هم که دوتا Handheld غول دارن که کلی ملت تو کفشن !

این دو سه سالا از نظر من دوباره شاهد بازگشت PC DEV ها به روی این پلتفورم خواهیم بود تا آزمایش های آغاز نسل جدید را روی PC آغاز کنند مثل 2004 و 2005.

به نظر من امکان داره که امسال نیتندو یه کنسول جدید معرفی کنه چون فروشش کمتر شده و این را هم در نظر بگیرید که امکان داره نسل جدید با یه کمپانی جدید شروع بشه مثل اپل یا سامسونگ البته اینا همش پیش بینی هست

من فکر کنم این اقداد Square علاوه بر نظارت وسیعتر رو کنسولها و افزایش کیفیت بازیهای کنسولیشون باعث میشه رو عناوین غرب دوستانه هم بیشتر تلاش کنن.

جه بخوان چه نخوان باید افرادشون رو زیاد کنن برای نسل بعد وگرنه به مشکل بر میخورن باید با افراد بیشتر در وقت و هزینه صرفه جویی کنن که نسل بعد به مشکل بر نخورن .

دوستانی هم که میگن نسل بعد کجا شرکت ها باید از الان خودشون رو اماده کنن مخصوصا برای انجین های نسل بعدشون دیگه 2-3 سال زمانی نیست که بخوان پشت گوش هم بندازن وگرنه میشه همین نسل که شرکت ها خیلی هاشون دیر وارد این نسل شدن و زمانی زیادی برد برای اماده کردن انجین هاشون .

بلخره باید یک پایه و امکاناتی رو اماده کنن برای نسل بعد از تحقیق گرفته تا طراحی تا نرم افزار های بهتر برای نسل بعدشون .

و بیشترشون هم که بخاطر این که انجین درست درمونی نداشتن دست به دامن آنریل انجین شدن .

به نظر من امکان داره که امسال نیتندو یه کنسول جدید معرفی کنه چون فروشش کمتر شده و این را هم در نظر بگیرید که امکان داره نسل جدید با یه کمپانی جدید شروع بشه مثل اپل یا سامسونگ البته اینا همش پیش بینی هست
منم فکر میکنم اول نینتندو شورع میکنه...................ولی فکر نمیکنم بتونه موفقیت این دوره رو کسب کنه..................
سونی هم خیلی احتمالش هست که یه رونمایی انجام بده...چون همه چیزش جوره ..بلوری ...چیپ سل "که تونستن چیپهای سل 65 نانو رو تا شیش گیگاهرتز اور کنند ..وای به حال 45 و پایینتر" تازه 100 درصد مولتی cpu خواهد بود......
http://www.cdrinfo.com/sections/news/Details.aspx?NewsId=22444

اونم با این کاهش قیمتی که تو تولید چیپ سل داشتند

مارکوسافت هم فکر کنم تو فکر استفاده از پردازندهای جدید سه تا شرکت معظم باشه که اونم پیشبینی میکنم مولتی cpu باشه......................

منم فکر میکنم اول نینتندو شورع میکنه...................ولی فکر نمیکنم بتونه موفقیت این دوره رو کسب کنه..................
سونی هم خیلی احتمالش هست که یه رونمایی انجام بده...چون همه چیزش جوره ..بلوری ...چیپ سل "که تونستن چیپهای سل 65 نانو رو تا شیش گیگاهرتز اور کنند ..وای به حال 45 و پایینتر" تازه 100 درصد مولتی cpu خواهد بود......
http://www.cdrinfo.com/sections/news/Details.aspx?NewsId=22444

اونم با این کاهش قیمتی که تو تولید چیپ سل داشتند

مارکوسافت هم فکر کنم تو فکر استفاده از پردازندهای جدید سه تا شرکت معظم باشه که اونم پیشبینی میکنم مولتی cpu باشه......................

دوست عزيز سوني تازه مدل اسليم غير قابل هك رو روانه ي بازار كرده !!
اين يعني چي؟
يعني تمديد عمر ps3 تا زماني كه يا دوباره هك بشه، يا واقعا عمرش تموم بشه !!
-------------
حداقل 2 سال مونده تا كنسول هاي بعدي

دوست عزيز سوني تازه مدل اسليم غير قابل هك رو روانه ي بازار كرده !!
اين يعني چي؟
يعني تمديد عمر ps3 تا زماني كه يا دوباره هك بشه، يا واقعا عمرش تموم بشه !!
-------------
حداقل 2 سال مونده تا كنسول هاي بعدي
دوست محترم و عزیز
برای شرکت سخت افزاری مثل سونی کاری نداره یه مدل جدید ضد هک جدید طراحی کنه......................من خودم یه زمانی کنسولهای ps2 بچه ها رو می بردم برای تبدیل ...تقریبا هر 4 تا 6 ماه بردها یه تغییر کلی می کردند برای جلوگیری از هک...............
این یعنی چی؟
یعنی اینکه هیچ ربطی به کنسول ضد هک نداره.....تازه سونی موقع عرضه ps4 تا مدتها ps3 ساپورت و تولید خواهد کرد....موقع عرضه ps3 هم تا چند سال ps2 ساپورت و تولید میکرد...
به نظر من ظرف یک یا حد اکثر دو سال اینده کنسول جدید خواهد اومد

دوستان قبل از اینکه ابرکنسول هک کامل بشه خبرهایی از ژاپن میرسید(اخبار سایتها) که سونی داره روی ps4 تحقیق میکنه البته همونجور که میدونید تحقیق یک کنسول حداقل 2 3 سال بطول خواهد انجامید.بعد از اونکه جورج هاتز ابرکنسول رو هک کرد بازم خبرایی رسید مبنی بر اینکه سونی تحقیق روی ps4 رو ترک کرده و تمرکزشو گذاشته روی ps3 ضد هک و ngpهمونجور که میدونید سونی از هک ابرکنسول خیلی ناراحت شده و میخواد هرجور شده یه راهکار واسه هک پیدا کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or