گزارش:PS5 از کارت گرافیک AMD NAVI استفاده میکند و در سال2020 منتشر میشود

ULTIMATE TEAM

True Online Gaming
کاربر سایت
به نام خدا
هنگامی که در E2018 سونی روی بازی ها مستقیما تمرکز داشت .به نظرمیرسد این کمپانی بی سروصدا برای نسل بعد اماده میشود.

PS5 برای 2020 در نظرگرفته شده است و از تکنولوژی کارت های گرافیک AMD NAVI استفاده میکند.قبلا پیشنهاد شده بود که پلی استیشن 5 از تکنولوژی AMD RYZEN استفاده خواهد کرد و به نظر میرسد کارت گرافیک این کنسول هم از خانواده AMD باشد.
براساس یک گزارش WCCFtechو به نقل از منابع به شدت آشنا به وضعیت.بعلاوه لغزش زمانی ای که ما از PS5 انتظار داریم, واستدلالی که می توان از عدم انتشار کارت های گرافیک Computex 2018 برداشت کرد و از این می شود برنامه های سفارشی در فضای پرمنفعت را پیدا کرد.باتوجه اینکه چگونه AMD با مشکل نقدینگی مواجه شده است و آن را حس میکند.
بودجه کم است اما حجم آن زیاد است و درآمد خالص ثابت است.تهیه قطعات گیم بخشی از قمار نبوده.این امر AMD را قابل رشد می کند.به لحاظ مالی کمپانی قدرتمند بود.در اینجا یک واقعیت جالب هست:VEGAدر درجه اول برای اپل طراحی شده و NAVI بطور دقیق برای PS5 طراحی شده است.گزارش ادعا میکند قبل از اینکه توضیخ دهد نقشه راه AMD برای NAVI وابسطه به سونی است.این بدان معنی است که بخش گرافیکی باید به طور مستقیم به برنامه های نیمه سفارشی که دنبالش هستند گره خورده باشد.
از آنجایی که سونی به کارت گرافیک NAVI نیاز داشت تا برای لانچ PS5 آماده شود.(انتظار می رود برای 2020)این یک مهلت زمانی است برای انجام کار نیاز دارند.
به طور مشابه برای VEGA جدول زمانی اپل همان چیزی است که در واقع آزاد سازی کارت گرافیک را دیکته کرد نه راه های دیگر .کارت های گرافیکی AMD RADEON به صورت پیچیده ای با طرحهای نیمه سفارشی صنعت طراحی شده اند و این چیزی است که بسیاری از مردم باهاش مخالف هستند.

این همان چیزی است که من شک دارم خروج مدیران کلیدی مخصوصا رئیس RAJA KODURI که من را بیشتر شکاک کرد.

تشکر از پروفایل Linkedin برنامه نویس شرکت.به نظر میرسد سونی با ADM برای یکپارچه سازی فن آوری RAZEN کار میکند.باتوجه به بلاگ Phoronix سیمون پالگاریم یک برنامه نویس اصلی سونی است در حال کار برای پشتیبانی طراحی میکرو AMD RADEON برای LLVM compiler stack است
LLVM کامپلایر cpu مورد استفاده در کیت توسعه PS4 می باشد.با استفاده از PS4 با پردازشگر هشت هسته ای نیمه سفارشی AMD Jaguar و یک پردازنده گرافیکی AMD، می توان گفت که فناوری AMD سنگ بنای PS5 را تشکیل می دهد.

قبل از این رئیس پلی استیشن آقای جان کُدِرا پیشنهاد کرده بود سه سال قبل از پایان عمر کنسول خود فکر کند(بفکر توسعه کنسول بعد باشد).در مصاحبه ای با بلومبرگ ژاپن (Serkan Toto کارشناس ژاپنی بازی های ژاپنی)آقای کُدِرا گفت که پلی استیشن وارد مرحله نهایی زندگی اش شده است و سونی سه سال دیگر را صرف آماده سازی کنسول بعدی سپری خواهد کرد.

والله من PS5 ندارم جزو Insider ها هم نیستم با توجه به صحبت ها و شایعه ها و واقعیت های قبلی جواب دوستان میدم .:D:D:D
اما تا انجا که من خبر ها رو دنبال میکردم و شایعه ها رو احتمال اینکه یک سری تغییرات دسته داشته باشه وجود داره البته 100% نیست اما بعضی صحبت ها رو دنبال میکردم گفته شده بود احتمال اینکه تاچ پد روی دسته تغییراتی داشته باشه وجود داره .
:)):)):)):)):D به امید خدا بخری یدونه فابریکشو :D دستت درد نکنه

• Like
Reactions: vivanred
نه سونی کلا بازار هدفش با نینتندو فرق داره نمیتونه اگه بخواد هم اینجوری بکنه طرفدار هاش پدرش در میارن شاید دوباره ویتا 2 یا یه همچین چیزی بسازه صحبتش هم بود که سونی داره در موردش فکر میکنه اما PS5 بحث ش از پایه فرق میکنه .

تازه با این قیمت دلار باید فکر PS5 از سرمون بیرون کنیم چه برسه به بازی های PS4 الان با قیمت دلار 9200 همه جا دارن محاسبه میکنن بازی پایه میشه 550 هزار تومان از اون طرف کنسول PS5 اگه بگیم 500 دلار باشه میشه 4.600 که واقعا زیاده امیدوارم تا اون موقع وضعیت این دلار درست بشه.

تا وقتی ps5 بخواد به بازار بیاد دلار 20 هزار تومنی هم گیر نمیاد
Ps4 آخرین نسل کنسول برای افراد معمول جامعه ایران بود.
تازه واردات کنسول هم که کلا ممنوعه

والله من PS5 ندارم جزو Insider ها هم نیستم با توجه به صحبت ها و شایعه ها و واقعیت های قبلی جواب دوستان میدم .
اما تا انجا که من خبر ها رو دنبال میکردم و شایعه ها رو احتمال اینکه یک سری تغییرات دسته داشته باشه وجود داره البته 100% نیست اما بعضی صحبت ها رو دنبال میکردم گفته شده بود احتمال اینکه تاچ پد روی دسته تغییراتی داشته باشه وجود داره .
كاش analog اصلي هم بره بالا مثه وان

به چیزی دست نزنن فقط جنسش بهتر باشهx_xقشنگ زباله دسته ps4
PS4 اولیه انالوگش کیفیت روکشش افتضاح بود اما سری بعدی که دسته های PS pro بود این مشکل برطرف شده و واقعا دسته ها از کیفیت خوبی برخورداره من که باهاش هیچ مشکلی ندارم .

كاش analog اصلي هم بره بالا مثه وان
با نظرت مخالفم جای انالوگ جاش خوبه اینکه یکی میگه جاش بالا خوبه یه موضوع روانی هستش ربطی به واقعیت های استفاده نداره من که نه با دسته XBOX مشکل دارم نه با دسته PS به نظرم هر کدام به نوعی خوبی و بدی دارن که جای انالوگ به نظر من جزو خوبی یا بدی حساب نمیشه .
تا وقتی ps5 بخواد به بازار بیاد دلار 20 هزار تومنی هم گیر نمیاد
Ps4 آخرین نسل کنسول برای افراد معمول جامعه ایران بود.
تازه واردات کنسول هم که کلا ممنوعه
دیگه توهم نزنیم داداش زمان جنگ هم که کشور تعطیل بود وضعیت این همه تورم نبود الان هم نیست دلار 9 هزار تومانی فقط حباب وگرنه ارزش واقعی دلار خیلی باشه درستش همون 5-6 تومان با وضعیت اقتصادی الان حتی تو زمان تحریم ها هم دلار 9 تومان نبود الان هم همش حباب الکی هستش تازه الان هنوز تحریم نشدین سپتامبر اجرایی میشه .
در اینکه PS4 آخرین کنسول برای افراد معمولی جامله 100% اما اینم حساب کن که اگه وضعیت بدتر بشه برای اقشار بالای جامعه هم اولویت های بالاتر از خرج کردن سر کنسول بازی بوجود میاد و برای همه آخرین نسل بازی کنسولی میشه .

PS4 اولیه انالوگش کیفیت روکشش افتضاح بود اما سری بعدی که دسته های PS pro بود این مشکل برطرف شده و واقعا دسته ها از کیفیت خوبی برخورداره من که باهاش هیچ مشکلی ندارم .

با نظرت مخالفم جای انالوگ جاش خوبه اینکه یکی میگه جاش بالا خوبه یه موضوع روانی هستش ربطی به واقعیت های استفاده نداره من که نه با دسته XBOX مشکل دارم نه با دسته PS به نظرم هر کدام به نوعی خوبی و بدی دارن که جای انالوگ به نظر من جزو خوبی یا بدی حساب نمیشه .

دیگه توهم نزنیم داداش زمان جنگ هم که کشور تعطیل بود وضعیت این همه تورم نبود الان هم نیست دلار 9 هزار تومانی فقط حباب وگرنه ارزش واقعی دلار خیلی باشه درستش همون 5-6 تومان با وضعیت اقتصادی الان حتی تو زمان تحریم ها هم دلار 9 تومان نبود الان هم همش حباب الکی هستش تازه الان هنوز تحریم نشدین سپتامبر اجرایی میشه .
در اینکه PS4 آخرین کنسول برای افراد معمولی جامله 100% اما اینم حساب کن که اگه وضعیت بدتر بشه برای اقشار بالای جامعه هم اولویت های بالاتر از خرج کردن سر کنسول بازی بوجود میاد و برای همه آخرین نسل بازی کنسولی میشه .
بنظرم بالا باشه شصت ديرتر خسته ميشه اينو يكي dg از دوستان هم قبول داشت حالا شما مخالفي حتما سليقه اي هست

آخرین ویرایش:

این پست رو بوکمارک کن موقع عرضه PS5 ببین قیمت دلار چند میشه.

Rohani is that you?:D

بحث تاپیک به بخش اقتصادی کشیده نشه یک شایعه دیگه بگم که احتمال خیلی زیاد کنسول نسل بعد سونی اوایل 2020 عرضه میشه.
Rohani is that you?:D
yes.gif

نه داداش روحانیم کجا بود نیازی به روحانی بودن نداره فقط کافیه به تاریخ نگاه کنی .
وضعیت بده درست اما دیگه چیزی که الان داره اتفاق میفته یگ جوریه ادم با تمام مشکلات کشور نمیتونه درک کنه شوخیش هم مسخره دلار 9 تومانی با وجود اینکه نه تحریم مثل قبل که همه کشور ها بهمون فشار میاوردن هستیم الان نه هنوز نه نفتمون کم شده هنوز نه ... موارد دیگه .

این پست رو بوکمارک کن موقع عرضه PS5 ببین قیمت دلار چند میشه.
داداش نستراداموس که نیستیم شاید حرف شما درست در بیاد شاید نیاد اما چیزی که الان داره اتفاق میفته با هیچ منطقی جور در نمیاد داداش .

• Like
Reactions: benjohn
نه سونی کلا بازار هدفش با نینتندو فرق داره نمیتونه اگه بخواد هم اینجوری بکنه طرفدار هاش پدرش در میارن .
در اینکه ps5 مثل سوئیچ نخواهد بود منم تردیدی ندارم، ولی اون قسمت که گفتی اگه سونی حرکت نامطلوب بزنه گیمرا پدرشو درمیارن اصلاً قبول ندارم! جماعت گیمرا خیلی بی‌بخار تر و بی‌اراده تر از اون چیزی هستن که شما فکر میکنی. چه خارجیاش چه ایرانیاش. فقط هارت و پورت دارن پای عمل که میرسه هیچ کاری نمیکنن. چرا راه دور بریم؟ سر اون قضیه کنسول میان نسلی دیدی سونی و مایکروسافت چقدر راحت همه‌‌ی کسایی که نسخه اصلیِ ps4 و xbox رو خریده بودن تحقیر کردن و یه کنسول قویتر ساختن؟ گیمرا هم که اولش مثلاً عصبانش شده بودن گفتن تحریم میکنیم ال میکنیم بل میکنیم ولی آخرش هیچکی تحریم نکرد چس‌ناله‌هاشونم تموم شد بعد همین‌ آقایون رفتن مدل pro رو هم خریدن! خب حالا به نظرت این آدما میخوان جلو حرکت اضافه سونی وایستن؟ بهت قول میدم اگه سونی بجای ps5 از این آتاری دستی‌های بچگونه هم بسازه و بده تو بازار، گیمرای محترم اولش یخورده آه و ناله میکنن بعدش میرن میخرن و بعدش هم شروع میکنن به توجیه کردن موضوع و حتی تعریف و تمجید از این حرکت سونی و مایکروسافت. بعله، سونی و مایکروسافت هم اینو میدونن، به قول معروف دندونای این جماعتو شمردن و با خیال راحت هر کاری دلشون بخواد میکنن، فقط دو تایی با هم بصورت هماهنگ عمل میکنن تا عنان کار از دستشون درنره.

آخرین ویرایش:
در اینکه ps5 مثل سوئیچ نخواهد بود منم تردیدی ندارم، ولی اون قسمت که گفتی اگه سونی حرکت نامطلوب بزنه گیمرا پدرشو درمیارن اصلاً قبول ندارم! جماعت گیمرا خیلی بی‌بخار تر و بی‌اراده تر از اون چیزی هستن که شما فکر میکنی. چه خارجیاش چه ایرانیاش. فقط هارت و پورت دارن پای عمل که میرسه هیچ کاری نمیکنن. چرا راه دور بریم؟ سر اون قضیه کنسول میان نسلی دیدی سونی و مایکروسافت چقدر راحت همه‌‌ی کسایی که نسخه اصلیِ ps4 و xbox رو خریده بودن تحقیر کردن و یه کنسول قویتر ساختن؟ گیمرا هم که اولش مثلاً عصبانش شده بودن گفتن تحریم میکنیم ال میکنیم بل میکنیم ولی آخرش هیچکی تحریم نکرد چس‌ناله‌هاشونم تموم شد بعد همین‌ آقایون رفتن مدل pro رو هم خریدن! خب حالا به نظرت این آدما میخوان جلو حرکت اضافه سونی وایستن؟ بهت قول میدم اگه سونی بجای ps5 از این آتاری دستی‌های بچگونه هم بسازه و بده تو بازار، گیمرای محترم اولش یخورده آه و ناله میکنن بعدش میرن میخرن و بعدش هم شروع میکنن به توجیه کردن موضوع و حتی تعریف و تمجید از این حرکت سونی و مایکروسافت. بعله، سونی و مایکروسافت هم اینو میدونن، به قول معروف دندونای این جماعتو شمردن و با خیال راحت هر کاری دلشون بخواد میکنن، فقط دو تایی با هم بصورت هماهنگ عمل میکنن تا عنان کار از دستشون درنره.
دوست عزیز اول فونت درست کن من که نمیخونم چی نوشتی پدر چشام در آمد چرا انقدر بزرگ مینوسی ؟ بزرگ مینوسی بویلد میکنی رنگ سیاه هم میکنی .:|:-?

این مطلب که نوشتی درستش کن ببنم چی گفتی اصلا .:)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اول فونت درست کن من که نمیخونم چی نوشتی پدر چشام در آمد چرا انقدر بزرگ مینوسی ؟ بزرگ مینوسی بویلد میکنی رنگ سیاه هم میکنی .:|:-?

این مطلب که نوشتی درستش کن ببنم چی گفتی اصلا .:)
حالا من که میدونم تا الان سه دور خوندیش، ولی چشم کوچیکترش میکنم. درضمن فونت بزرگ پدر چشم رو در نمیاره، اون فونت کوچیکه که چشم رو اذیت میکنه :)

حالا من که میدونم تا الان سه دور خوندیش، ولی چشم کوچیکترش میکنم. درضمن فونت بزرگ پدر چشم رو در نمیاره، اون فونت کوچیکه که چشم رو اذیت میکنه :)
داداش خوبی ؟ چرا خوندم ؟ چشام درد گرفت در صفحه بزرگ نوشته شما هم بزرگ یکم انصاف هم خوب چیزیه خوب چرا انقدر بزرگ مینویسی ؟ فکر میکنی خوب بزرگ بنوسی چی میشه ؟ داداش الان درستش کردی . :|
ببخشید اما این نظر شماست و قابل احترام من ندیدم کسی زمان عرضه PS4 pro تحریم راه بندازه ایران نمیدونم اما سایت های خارجی خیلی ها موافق بودن.
اینم بازم نظر من مخالف چرت بسازه نمیخریم همون جور که ماکروسافت این نسل راه نیومد و انتظاری که ازش داشتم مثل نسل قبل به جا نیاورد و دیگه خودم به شخصه کنسولش نخریدم به همین راحتی .
زیاد به این غر زدن ها در اینترنت توجه نکن یک چیز عمومی هستش هر کسی از هرچی ناراضی باشه بیان میکنه خوب اما دلیل نداره نخره مثل ماشین ایران همه از پراید و... مینالن اما کی میخره همین مردم .

• Like
Reactions: AMIN-1399F

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or