گزارش: Horizon: Zero Dawn در سال جاری میلادی از طریق Steam و Epic Games Store به PC خواهد آمد

Hamid Payne

کاربر سایت
797864.jpg

منابعی مورد اعتماد به وبسایت Kotaku اعلام کرده اند که ساخته تحسین شده استودیو Guerrilla Games برای PlayStation 4 یعنی Horizon: Zero Dawn امسال به کامپیوترهای شحصی خواهد آمد.
به گفته 3 منبع آگاه به برنامه های Sony، این شرکت در حرکتی بی سابقه عنوان Horizon: Zero Dawn را به PC خواهد آورد تا به سنت عرضه انحصاری ساخته های استودیوهای داخلی خود بر روی کنسول های PlayStation پایان داده و آینده عناوین اختصاصی خود را طور دیگری رقم بزند. اکنون سه سال از عرضه Horizon می گذرد و این بازی برای اولین بار به پلتفرم دیگری خواهد آمد. منابع Kotaku از عرضه همزمان این بازی بر روی Steam و Epic Games Store خبر داده اند (البته این مسئله هنوز نهایی نشده است). از زمان تصاحب استودیو Guerrilla در سال 2005 توسط Sony...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
اولا آروم برادر:D
دوم: بله ویندوز برای مایکروسافته دیگه:D سونی منطقا نمیاد لایبریشو با کل انحصاریهاش پر کنه. فوقش تعدادی از عناوین انحصاریش مثل HZD یا DS رو عرضه کنه.
اولا من به جرات میتونم بگم بی طرف‌‌ترین کاربری هستم که تو این تاپیک نظر داده. هیچ پلتفرم یا کمپانی‌ای رو هیچ وقت بی جا ستایش نکردم و هر کسی هم زحمت بکشه و محصول خوب تحویل کاربرش بده خوشحال میشم (چه سونی باشه، چه مایکروسافت، و چه نینتندو). پس مشخصه که برای مسائل مربوط به پلتفرم ها و یا بازیها عصبانی نمیشم، بلکه چون نظر شما اصلا منطقی پشتش دیده نمیشد یه مقدار تند جواب دادم.

دوما بازم میگم صرف اینکه ویندوز برای مایکروسافته دلیل نمیشه یک کمپانی مثل سونی که میتونه میلیاردها دلار در این پلتفرم سود داشته باشه، از این سود صرف نظر کنه و مثل طرفدارای دو آتیشه‌ی خودش چشم بسته بگه "نه!، ما هیچوقت سراغ پلتفرم دیگه ای نمیریم و تا پای جان بر سر حرفمون خواهیم ایستاد!!"
بلکه سونی مثل هر شرکت دیگه ای همیشه در حال رصد کردن اوضاع هست و همونطور که تصمیمات 15 سال اخیرش حاصل تحقیق بوده، تصمیمات 5 سال اخیرش هم بی دلیل نبوده و الان هم با نگاه به آینده ممکنه تصمیمات جدید و متفاوتی رو اتخاذ کنه.
اینکه "ویندوز سیستم عامل مایکروسافته" سطحی‌ترین دلیل برای رد کردن "شایعه‌ی" مطرح شده توسط جیسن شرایر هست.

طرف میگه دوست نداره بازی انحصاری کنسول مورد علاقش بیاد خوب دوست نداره حالا تو هی بگو مگه سهامدار شرکتی
این حرفا یعنی چی منم نه دوست دارم این بازی بیاد نه بازی انحصاری دیگه سونی واسه pc
من مشتری ، دارم پول میدم واسه کنسول مورد علاقم که برند سونی که کل موفقیت بزرگش تو این نسل و نسل قبلی بخاطر بازی های انحصاری بودش مخصوصا تو نسل قبل که مدیون انحصاریاشه
حالا اینجا بگی دوست نداری انحصاریا سونی واسه pc بیاد برچسب سهام دار و .. میچسبونن من فن سونی شدم یا الان فنشم فقط واسه بازی های انحصاریش بوده که دلیل اصلی خرید کنسول
که غیر این باشه منم سمت ps5 نمیرم
موفیقت و فروش بیشترش نسبت به مایکروسافت مدیون انحصاریاش بود
حالا اینجا یدفعه شده سیاست بد ، سر عقل اومدن ،یا حتی یه سری میگن سیاست درست مایکروسافت پیش گرفته شرکتی که این نسل فروش کنسولش سر همین بازیا انحصاری از ۱۰۰ m کنسول گذشت
کاش بابت این طرفداری، حداقل سونی یک سنت به حساب شما واریز کنه.

• Like
Reactions: g4mer and vaan 2
بلکه چون نظر شما اصلا منطقی پشتش دیده نمیشد یه مقدار تند جواب دادم.
بله اکثریت هم کاملا منطقی فکر میکنن که قراره tlou 2 و باقی لاین آپ انحصاری آینده سونی از انحصار خارج شن هنوز هیچی نشده!
اینکه "ویندوز سیستم عامل مایکروسافته" سطحی‌ترین دلیل برای رد کردن "شایعه‌ی" مطرح شده توسط جیسن شرایر هست.
دقیقا چرا سطحی ترین دلیل برای رد این شایعه ست؟
گویا ایکس باکس بعدی از استیم هم قراره پشتیبانی کنه... دیگه بهتر. کلا هر چی ربط به PC داره سرش از مایکروسافت و حتی خود ایکس باکس بیرون میزنه:D ویندوز بماند.
من فکر میکنم این داستانها نهایتا از طریق PS Now انجام شه. چه فقط HZD باشه چه بازیهای دیگه ای هم باشن.
البته همش به خاطر بی اطلاعی ملت و اینکه سونی معمولا چیزی تایید یا تکذیب نمیکنه الان هم شایعه های نسل بعد داغ ملت دارن سو استفاده زیاد میکنن الان هر پستی تو توییتر یا ویدیو یوتوب نگاه میکنی همه برای ما اینسایدر شدن و همه دارن یک چیزایی رو تایید یا تکذیب میکنن .
درسته ولی خیلی آش شور شده به اصطلاح:دی
همین یه خبر چند تا تاپیک داره تو بخش. کلا مدتهاست چند نفر تاپیک های ضد استکباری علیه سونی رو به شکل جهت دار رهبری میکنن، کسایی که مدتها مورد ظلم و ستم سونی واقع شدن و الان در لحظه سقوط امپریالیزم سونی دارن حسابی جشن برگزاری میکنن هیچی نشده:دی

آخرین ویرایش:
بله اکثریت هم کاملا منطقی فکر میکنن که قراره tlou 2 و باقی لاین آپ انحصاری آینده سونی از انحصار خارج شن هنوز هیچی نشده!

گویا ایکس باکس بعدی از استیم هم قراره پشتیبانی کنه... دیگه بهتر. کلا هر چی ربط به PC داره سرش از مایکروسافت و حتی خود ایکس باکس بیرون میزنه:D ویندوز بماند.
من فکر میکنم این داستانها نهایتا از طریق PS Now انجام شه. چه فقط HZD باشه چه بازیهای دیگه ای هم باشن.
PlayStation™ Now | PS Now on PC
همین الانم بیشتر انحصاری‌های Ps از جمله tlou و hzd و حتی Uncharted برای PC از طریق PS now تایید شده، هر بحثی هست سر استیم و اپیک گیمز هست!

• Like
Reactions: Cait Sith
من کاری به اکثریت ندارم. نظر خود من اینه که احتمال عرضه TLOU2 روی PC وجود داره، اما نه به این زودیا. من اعتقاد دارم که اگر، تکرار میکنم اگر سونی تصمیم بگیره که بازیهای انحصاریشو رو PC منتشر کنه، سیاستی شبیه سیاست مایکروسافت رو به هیچ وجه در پیش نمیگیره چون همیشه تاثیر بازیهای انحصاری رو روی فروش سخت افزارش دیده (بر خلاف مایکروسافت).. سونی در بهترین حالت بازیهای AAA خودشو دو سال بعد از عرضه اولیه میده رو PC. که من هیچ ایرادی در این قضیه نمیبینم.

گویا ایکس باکس بعدی از استیم هم قراره پشتیبانی کنه... دیگه بهتر. کلا هر چی ربط به PC داره سرش از مایکروسافت و حتی خود ایکس باکس بیرون میزنه:D

سطحی ترین دلیل هست چون عرضه بازی رو ویندوز نمیتونه ربطی به بحث رقابت رو در روی کنسول های سونی و مایکروسافت داشته باشه.
اما در مورد اینکه قراره Xbox جدید از استیم یا ویندوز پشتیبانی کنه، بله موافقم واسه منم سوال ایجاد کرد. اتفاقا چند روز پیش همین موضوع رو اینجا مطرح کردم:

گزارش: Horizon: Zero Dawn در سال جاری میلادی از طریق Steam و Epic Games Store به PC خواهد آمد

:( نباید بخش اول با فونت معمولی می نوشتم :(
psn صرفا psn در سال 2018 با 12.5 میلیارد دلار
به تنهایی بیشتر از کل ایکس‌باکس و نینتندو درآمد داشته:))
دقیقا منم همینو گفتم . اولا گزارش سال مالی هیچ زمانی این شکلی نبوده. سال مالی سونی گزارشش بر پایه ین هست و در 8 بخش داده میشه و بخش گیمینگ یکپارچه هست و درآمد اونها حدود 20 میلیارد بوده و سود اونها حدود 2.8 میلیارد ،یعنی 13 درصد. درآمد نشانه برتری نیست ،سود کمپانی و خرج به برج هست که وضعیت کمپانی رو نشون میده
قیاسات هم اشتباهه.نینتندو کمپانی ترد پارتی خوری نیست و معمولا بخاطر سخت افزار ضعیفش ،این عناوین یا براش عرضه نمیشن یا با مشکلات و معضلات فراوان عرضه میشن که حتی فیفا 20 نسخه سوییچ ،جزء ده بازی افتضاح سال 2019 از لحاظ نمره متا قرار گرفت.پس ورود اون به این مقایسه اشتباه است.
بعد همون مایکرو پلتفرم دومش باعث شده. درآمد کل اون از 110 میلیارد دلار رد کنه که کل کمپانی سونی براش 78 میلیارد بوده
و درآمد 35.1 بعد از حذف مالیات رو تجربه کرد.و سود خالص 16.5 میلیاردی
و سود خالص کمپانی سونی 8.3 میلیارد دلار

https://www.microsoft.com/en-us/annualreports/ar2018/annualreport
Sony 2018-19 Financial Year Results - Most Profitable Year Ever Powered by PlayStation
تفاوت سود سونی با مایکرو رو اینجا ببین.تا متوجه این بشی که چرا سونی دست به اینکار زده،تازه سال مالی 2018 بخاطر درآمدهای جانبی که سونی مثل ps now داشت و هزینه کمی میگرفت اوضاع بهتر شده و گر نه تو 2017 سود بخش گیمینگ سونی حدود 9 درصد بود و کل کمپانی 5 درصد
هنوزم اگه دنبال این هستید که چرا سونی داره ،کاهش هزینه میده.کیج رو گذاشت بره ،یاکوزا و کلی بازی دیگه.و هنوزم دنبال قانع شدنید و میخواید بگید سونی 100 میلیون فروخته کنسول.من بی جوابم ،اگه ریاضی و آمارهای واقعی و اعلامی شرکتها هم نمیتونه راضیتون کنه. من کاری دیگه نمیتونم بگه
سونی خریدهای چند هزار دلاری شما ،کمکش نکرد. سود 9 درصدی براش داشته ،با pps now و این سرویسها به زور به 13 درصد رسیده ،عرفی که کمپانی تو این سطح تعریف میکنه باید بالای 15 باشه و سونی داره از بین میبره ،مواردی که سودشون کمه و به دنبال راه جانبی افتاده
vita رو میبنده ،معلومه .کیج خیلی نمیفروشه ،میه خداحافظ.
سود ترد پارتیهایی که براش بازی میساختن کم بود ،گفت خداحافظ.
الانم اگه میخواد با pc همکاری کنه ،چون سود میخواد، و سودی میخواد که هزینش کم باشه و گر نه Godfall که لانچشه رو نمیومد با pc شریک بشه . عین گذشته ترد پارتیهاشو برا خودش نگه میداشت

چیز دیگه که سونی رو تحریک میکنه برای انتشار بازی روی پی سی این هست که فروش روی پی سی ۹۹ درصد دیجیتالی هست ولی روی کنسول مقدار زیادیش به صورت فیزیکی!و هر دو هم به یک قیمتن
هزینه تولیدی دیسک و بسته بندی و ارسال و چیزای اینجوری خرج زیادی روی دست سونی میزارن،خیلی از افراد هم دیسک ها رو به هم هدیه میدن و دست دوم تبادل میکنن و ..... که باعث کاهش سود میشه...
ولی اگه قیمت بازی 10 دلار هم بشه و بفروشه بازم سود داره برای سونی
ولی اگه نسخه فیزیکی هی رد و بدل بشه این وسط دلال سود میکنه فقط و سونی عملا هیچ
پس بهش حق بدین که به سمت مارکت پی سی بیاد

درسته ولی خیلی آش شور شده به اصطلاح:D
همین یه خبر چند تا تاپیک داره تو بخش. کلا مدتهاست چند نفر تاپیک های ضد استکباری علیه سونی رو به شکل جهت دار رهبری میکنن، کسایی که مدتها مورد ظلم و ستم سونی واقع شدن و الان در لحظه سقوط امپریالیزم سونی دارن حسابی جشن برگزاری میکنن هیچی نشده:D

خداییش هیچ وقت این ملت درک نکردم چه روزی که ماکروسافت امد به صنعت یک سری ضد استکباری ماکورسافت صف کشدین چه الان که یک سری بر علیه گوگل صف کشیدن چه یک زمانی ملت سونی و نینتندو صف میکشدین خدایش هرچی علاقه داری برو بخر بازی کن دیگه جز اینکه بازی مهمه ؟ الان فکر میکنی بازی های نینتندو بیشتر به سلیقه شما میخوره میتونی تهیه کنی میری طرف چیزی که میتونی داشته باشی حالا بقیه میخوان ... بازی دیگه داشته باشن انتخاب خودت کسی کسی مجبور نمیکنه از چیزی خوشش بیاد.

خوب سونی بازی خوب میسازه که من بیشتر دوست دارم خوب مشخصه از بازی که دوست دارم طرفداری میکنم ماکروسافت بیاد Black &white و Rise of nation و AGE و HALO و Geow بده ببینه من چطور اینجا ازشون برای اون بازی ها اگه خوب باشه طرفداری میکنم بعضی ها فکر میکنن با نبود ماکروسافت یا سونی چیزی براشون حل میشه نمیدونن نبود هر کدوم میشه یک بازار یک طرفه بدون رقابت و دیگه خبری از این بازی های خوب و پشتیبانی های قوی هم نیست .

حتما اول نسل هم ملت مورد ظلم ماکروسافت واقع شده بودن سونی ریده بود با عرضه بازی هاش روی PS3 و کیفیت بازی های مولتی روی 360 کل نسل قبل بیشتر موقع ها بهتر بود .:| به شخصه مشکلی ندارم کسی حالش گرفته بشه اگه کسی کل کل الکی میکنه از دو طرف یا از هر طرف بزار حالش گرفته بشه که یاد بگیرن که انقدر الکی تو سر هم نزنن .

من مشکلم فقط زمانی پیش میاد که واقعیت ملت میخوان جور دیگه ای جلوه بدن مثل این خبر اصلا کاری به عرضه بازی برای PC ندارم سونی مالش اختیار داره هر جا خواست عرضه کنه منم کاره ای نیستم که بتونم یا بخوام کاری انجام بدم همون جوری که ماکروسافت بازی هاش روز اول داد به نظرم برای کنسولش بد بود که الان شاید خیلی ها بگن نه خوبه اما برای یکی مثل من ارزش خرید کنسول میاره پایین نظرم شاید برای یکی دیگه نباشه اینجوری الان برای سونی هم نظرم همینه من ادمی نیستم صبر کنم برای بازی که دوست دارم اگه بازیش برای PC روز اول بده سونی هم میره کنار ماکروسافت برام ارزش خرید کنسول میاره پایین .

• Like
Reactions: g4mer
دقیقا منم همینو گفتم . اولا گزارش سال مالی هیچ زمانی این شکلی نبوده. سال مالی سونی گزارشش بر پایه ین هست و در 8 بخش داده میشه و بخش گیمینگ یکپارچه هست و درآمد اونها حدود 20 میلیارد بوده و سود اونها حدود 2.8 میلیارد ،یعنی 13 درصد. درآمد نشانه برتری نیست ،سود کمپانی و خرج به برج هست که وضعیت کمپانی رو نشون میده
قیاسات هم اشتباهه.نینتندو کمپانی ترد پارتی خوری نیست و معمولا بخاطر سخت افزار ضعیفش ،این عناوین یا براش عرضه نمیشن یا با مشکلات و معضلات فراوان عرضه میشن که حتی فیفا 20 نسخه سوییچ ،جزء ده بازی افتضاح سال 2019 از لحاظ نمره متا قرار گرفت.پس ورود اون به این مقایسه اشتباه است.
بعد همون مایکرو پلتفرم دومش باعث شده. درآمد کل اون از 110 میلیارد دلار رد کنه که کل کمپانی سونی براش 78 میلیارد بوده

Sony 2018-19 Financial Year Results - Most Profitable Year Ever Powered by PlayStation
تفاوت سود سونی با مایکرو رو اینجا ببین.تا متوجه این بشی که چرا سونی دست به اینکار زده،تازه سال مالی 2018 بخاطر درآمدهای جانبی که سونی مثل ps now داشت و هزینه کمی میگرفت اوضاع بهتر شده و گر نه تو 2017 سود بخش گیمینگ سونی حدود 9 درصد بود و کل کمپانی 5 درصد
هنوزم اگه دنبال این هستید که چرا سونی داره ،کاهش هزینه میده.کیج رو گذاشت بره ،یاکوزا و کلی بازی دیگه.و هنوزم دنبال قانع شدنید و میخواید بگید سونی 100 میلیون فروخته کنسول.من بی جوابم ،اگه ریاضی و آمارهای واقعی و اعلامی شرکتها هم نمیتونه راضیتون کنه. من کاری دیگه نمیتونم بگه
سونی خریدهای چند هزار دلاری شما ،کمکش نکرد. سود 9 درصدی براش داشته ،با pps now و این سرویسها به زور به 13 درصد رسیده ،عرفی که کمپانی تو این سطح تعریف میکنه باید بالای 15 باشه و سونی داره از بین میبره ،مواردی که سودشون کمه و به دنبال راه جانبی افتاده
الانم اگه میخواد با pc همکاری کنه ،چون سود میخواد، و سودی میخواد که هزینش کم باشه و گر نه Godfall که لانچشه رو نمیومد با pc شریک بشه . عین گذشته ترد پارتیهاشو برا خودش نگه میداشت

این همه بحث برای چیه خدایی ؟
آقا تکلیف مشخصه از این به بعد تمام بازیا سونی رو پی سی میان این همه بحث نداره حالا با PS5 حال میکنید اونو بخرید با PC حال میکنید بخرید دیگه این همه بحث دعوا معنی نداره

یه لیک اومد،برا سونی. تو تاپیک اونجا زدم.در مورد tlou هم اینو گفته ،که به نظر منطقی تر میاد. مخصوصا اینکه قبلا هم تایید شده بود عناوین مولتی روی pc هم میان.
اینکه به سرعت دنبال از دست دادن باشن ،منطقی نیست. مخصوصا اینکه نسخه اول نیومده رو pc
و اگه میخواستن به این سرعت تغییر رویه بدن. یه بازی جدیدتر مثل اسپایدر من رو انتخاب میکردن
-TLOU: Factions will be revealed, coming to PS4, PS5 and PC these holidays. It is a multiplayer only title made to replace the "Factions" mode of the original TLOU. It features an open world similar to games like DayZ, but with the love and care that you can expect expect from a team like ND.

سونی هرگز نمیاد در کوتاه مدت چنین منبع درامد بزرگی فدای فروش چند میلیونی انحصاری ها روی pc کنه چقد قراره بفروشن 10 میلیون ؟
با عرضه انحصاری روی pc عملا psnow دچار مشکل میشه
از 1.15 میلیارد بازی که روی ps4 فروش رفته حدود 20 میلیارد دلار درامد داشت
نتیجه سیاست های مایکروسافت
127471

127469
با منطق شما هشت درصد سود بخش xbox تازه نسبت به سال قبلش رشد داشته یک فاجعه بزرگ
----------
vita که سال ها پیش 2014 مرده بود سونی اصلا توانایی پشتیبانی از دو کنسول نداشت vita فدای ps4 کرد
کیج هم بعد از Heavy Rain عملا داشت درجا می زد چه از نظر فروش چه نظر کیفیت
Godfall اصلا ربطی به سونی نداره Counterplay Games سازندش ناشر هم Gearbox Software
سونی احتمالا بخش از هزینه ساخت داده تا مدتی در انحصار ps5 باشه شاید چند ماه بعد هم برای xbox عرضه بشه
-----------------
اگه هدف سود که سونی 100 ها بازی قدیم تر داره
god of war legacy collection
uncharted the nathan drake collection
همین دو تا به راحتی روی استیم 10 میلیون می فروشن
چرا از horizon zero dawn شروع کرده ؟
قبلا هم گفتم مگه اینکه سونی بخواد Decima به عنوان یه موتور بازی سازی به بازار عرضه کنه
-------------------
TLOU: Factions خود هم قبول داری مضحک

-----------------------

• Like
Reactions: Cait Sith
این همه بحث برای چیه خدایی ؟
آقا تکلیف مشخصه از این به بعد تمام بازیا سونی رو پی سی میان این همه بحث نداره حالا با PS5 حال میکنید اونو بخرید با PC حال میکنید بخرید دیگه این همه بحث دعوا معنی نداره
کی خود سونی چنین چیزی گفته؟ :|:D
و اینکه همین خبرها تو سایتهای معتبر رو صفحه اصلی کار میشه. اینجا که یه فرمه. تمام فرومهای دنیا،شایعات بی محتواتر هم میزارن ،4chan-resetera-reddit
حکومت نظامی که نمیشه تو تاپیک اعلام بشه. فروم جای بحثه. و اینکه بخواین ،فقط اخبار با دقت 100 درصد زده بشه که نمیشه فروم
درسته ولی مسئله اینجاست اینجا بخش اخبار رسما شده شایعات و خبرهای واقعی رفتن تو حاشیه.
الان چندین ماهه این شایعات ادامه داره و همیشه هم ختم به عرضه در PS Now شده و در آینده ام میشه...
انقدر علی Venom تاپیک زد همه باورشون شده اول خودش باورش شد PS Now همون پورت رو PC ه بعد بقیه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or