این که این دستگاه (کنسول مورد علاقه) یه گروه باشه دلیل بر این نیست مالک عناوین سونی باشن!و نمیتونن تعیین کنن که برای چه دستگاهی منتشر بشه و نشه!
موفقیت سونی توی این نسل نسبت به Xbox one از اول نسل شروع شد بخاطر قیمت کمتر و قدرت بیشتر و بله انحصاری های بهتر و بیشتر!ولی چه ربطی به پی سی داره؟
کیفیت بازی و در دسترس بودنش روی پلتفرمای مختلف تعیین میکنه موفق بشه یا نه حالا مالک و ناشرش هرکی میخواد باشه!
فروش کنسول همش بخاطر انحصاریه؟این دقیقا از کجا اومد؟خیلیا کنسول میخرن فقط بخاطر بازیایی مثل Call of duty یا fifa و اصلا نمیدونن انحصاری چیه!تعداد این افراد کم هم نیستن
بعد سونی این همه هزینه میکنه یه بازی AAA با کیفیت عالی میسازه تهش مثلا 5 ملیون میفروشه!چرا؟چون دسترسی بهش محدوده!کسی که همه زندگیش و کارش رو کامپیوتر هست هر از گاهی هم تفننی یه گیمی میزنه هیچوقت نمیاد بخاطر یه سری گیم که اصلا نمیشناستشون 460 دلار هزینه کنه کنسول بخره !ولی همین بازی اگه بیاد روی پی سی و تجربش کنه ممکنه بعدا این کار رو بکنه!
سونی بازی های انحصاریش در مقابل کنسول رقیب رو خواهد داشت!همونطور که مایکروسافت انحصاری های خودش رو داره و برای کنسول رقیب منتشر نمیشه!خیلیا پول میدن کنسول میخرن چون ارزونترین و راحت ترین راه برای بازی کردن هست!شما خودتون رو نبینید که فقط بخاطر انحصاری کنسول میخرید!خیلیای دیگه اینطوری نیستن!شاید یه سری طرفدار متعصب یه مدت رگ گردنشون باد کنه و سونی رو بایکوت کنن ولی بعد از یه مدت همونا هم برمیگردن و گیمشون رو میزنن!زمانی که مایکروسافت شروع کرد به منتشر کردن بازیاش برای پی سی زیاد از این چیزا شاهد بودیم...
من اصلا نمیگم فروش کنسول فقط واسه بازی انحصاری ولی رکن اصلی
شما این نسل گفتی چرا نسل قبلو نمیگی ؟
ps3 گرونتر بود -یکسال دیر عرضه شد-سخت افزار پیچیده -ضعیف تر اجرا شدن بازی مولتی پلتفرم -مشکلات زیاد psn
ولی واسه عناوین با کیفیت انحصاریش دیدی تا جایی که میدونم فروشش از مایکروسافتی که اون نسل ترکونده بود بیشتر شد واقعا ۹۹٪ come back سونی تو نسل قبل تو فروش و رضایت طرفدارا واسه انحصاریا ۲ سال اخر عمر ps3 بود
صد در صد نمیگم مالک عناوین سونی ام
من یه طرفدارم یه مشتری ام سونی داره پول مشتری میگیره پس باید تمام توانشو بزاره که کسی محصولشو خریده رازی کنه
شرکت مورد علاقم ولی دلیل نمیشه که به فکر این باشم بازیش جا ۱۵ m چون رو pc نیومده ۱۰ m فروخته اونقدر عناوینش با کیفیت که فروششون عالی باشه که استدیو سراغ ای پی بعدی بره به اندازه کافی سود کنن نمونش انحصاری ها این نسلش که همشون تو فروش عالی عمل کردن
پس وظیفه شرکت این اول مشتری مدار باشه اول طرفداراشو راضی کنه
بشخصه من اگه کنسول نسل بعدیو بخرم god of war بعدی واسه pc تایید شه اون ps5 دیگه بکار من نمیاد نمیگم همه مثل من این نظرو دارن یا اینقدر فن شدیدی باشن نه خیلیا واسشون مهم نیست پول کنسولشو داده واسه pc هم میاد ولی نمیشه منکرش شد شاید ۲۰٪ مثل من ناراضی باشن اصلا بگو 5% اون درصد کمم حق دارن راضی باشن
من فقط بحثم تو این تاپیک این بود که طرف دوست نداره عناوینش واسه pc بیاد اصلا چیز بدی نیست فن بازی و طرفداری اگه بجا و باشه خوبم هست دیگه لازم نیست برچسب های زننده به طرف بزنن
فقط همین وگرنه حرف شما هم متین
ولی در کل باید صبر کرد ببینیم چطور عمل میکنه این شمشیر یا سیاست ۲ لبه
این حرفا هم نظر شخصی من بود