گزارش: Ghost of Tsushima حداقل تا اواخر 2020 عرضه نخواهد شد!

Hamid Payne

کاربر سایت
120488

سردبیر خبری وبسایت Kotaku یعنی جیسون شرایر لحظاتی قبل بعد از اعلام تاخیر در عرضه The Last of Us Part II تا بهار 2020، در گزارشی جدید تایید کرد که تاریخ عرضه دیگر انحصاری مهم Sony یعنی Ghost of Tsushima نیز تغییر کرده است.

شرایر در توییت جدید خود اعلام کرد در پی تاخیر در عرضه عنوان در دست ساخت Naughty Dog، عرضه عنوان Ghost of Tsushima نیز به بازه عرضه کنسول PS5 یعنی اواخر 2020 موکول شده است. با این حال شرایر در ادامه توییت خود تایید کرد که Ghost of Tsushima همچنان برای PS4 ساخته می شود.

Naughty Dog گزارش شرایر را تایید و اعلام کرد که The Last of Us Part II تا May 29 2020 تاخیر خورده است.

خب قشنگ توی توییتش داره میگه دیگه، طبق چیزی که شنیده با اینکه سونی و ساکرپانچ تاریخی به شکل عمومی اعلام نکردن ولی برنامه قبلیشون این بوده که بازی نیمه اول 2020 عرضه بشه اما الان دیگه هدفشون این نیست.

همین چند مدت پیش هم اتفاقا زمانی که تاریخ انتشار دث استرندینگ هنوز مشخص نشده بود کوجیما میگفت یخورده از برنامه اصلیمون عقب افتادیم، کلا انگار این چیزا پیش میاد همیشه. :D

خوب مشکل منم با توییت طرف که هیچ جوره منطقی نیست هر کسی میخواد باشه والله منی که ساکرپانچ یکی از بازی ساز های مورد علاقم و اخبارش دنبال میکنم یک همچین برنامه قبلی ندیدم ازشون اعلام کنه بازی قراره نیمه اول 2020 عرضه بشه.

خوب مشخصا این که 100% همیشه پیش میاد و همیشه برنامه ها عقب جلو میشه صحبت من سر اینکه یکی بیاد سر تاریخ عرضه نامشخص اعلام کنه یک چیزی که تاریخ نداره تاخیر خورده ملت هم اه بکشن وقتی تاریخ نداشته اصلا. :|

بچه ها نمیخوام حال گیری کنم ولی این اخبار و همینطور تاخیر در لانچ بازیهای یوبی برای من یه معنی داره اینکه لانچ احتمالا نوامبر ps5 تاخیر خورده و اون خبر لانچ دسامبر احتمالا درسته
اگر فرض بگیریم سونی تاریخ لانچ 5 رو نسبت به تصمیم قبلی خودشون عقب انداختن اونوقت این تاخیرا معنی دار میشه
حدس من اینه کمپانیهای ثرد پارتی دیگه هم یه تغییراتی تو لانچ بازیاشون بدن البته به شرط درست بودن اون فرضیه

بچه ها نمیخوام حال گیری کنم ولی این اخبار و همینطور تاخیر در لانچ بازیهای یوبی برای من یه معنی داره اینکه لانچ احتمالا نوامبر ps5 تاخیر خورده و اون خبر لانچ دسامبر احتمالا درسته
اگر فرض بگیریم سونی تاریخ لانچ 5 رو نسبت به تصمیم قبلی خودشون عقب انداختن اونوقت این تاخیرا معنی دار میشه
حدس من اینه کمپانیهای ثرد پارتی دیگه هم یه تغییراتی تو لانچ بازیاشون بدن البته به شرط درست بودن اون فرضیه
احتمالش هستش اما خیلی حال گیری هستش کلا وقتی بازی تاخیر میخوره . :Wallbash:

خوب مشکل منم با توییت طرف که هیچ جوره منطقی نیست هر کسی میخواد باشه والله منی که ساکرپانچ یکی از بازی ساز های مورد علاقم و اخبارش دنبال میکنم یک همچین برنامه قبلی ندیدم ازشون اعلام کنه بازی قراره نیمه اول 2020 عرضه بشه.
خب عزیز من نکته اینجاست که ایشون از برنامه های داخل استودیو خبر داشته که چنین چیزی گفته دیگه. اتفاقا از اونجایی که منبع خبر هم "هر کسی" نیست انقد سر و صدا کرده.:D ناسلامتی همین دیروز بود که کوتاکو از تأخیر Tlou P2 خبر داد و چند ساعت بعدش رسمی شد... و اینکه بله به شکل رسمی هیچی اعلام نشده بود منتهی چیزی که ایشون میگه اینه که برنامه ای که سونی و ساکرپانچ قبلا داشتن تغییر کرده و هدفشون از الان به بعد دیگه نیمه اول 2020 نیست. به همین سادگی. :D

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
خب عزیز من نکته اینجاست که ایشون از برنامه های داخل استودیو خبر داشته که چنین چیزی گفته دیگه. اتفاقا از اونجایی که منبع خبر هم "هر کسی" نیست انقد سر و صدا کرده.:D ناسلامتی همین دیروز بود که کوتاکو از تأخیر Tlou P2 خبر داد و چند ساعت بعدش رسمی شد... و اینکه بله به شکل رسمی هیچی اعلام نشده بود منتهی چیزی که ایشون میگه اینه که برنامه ای که سونی و ساکرپانچ قبلا داشتن تغییر کرده و هدفشون از الان به بعد دیگه نیمه اول 2020 نیست. به همین سادگی. :D
حاجی میگم نره میگی بدوش میگم من و شما و کل دنیا که خبر نداشتیم میتونست بگه بازی قراره نیمه دوم سال بیاد . :Wallbash::Wallbash::Wallbash:

اون بازی تاریخ ریلز داشته کل دنیا هم میدونسته قرار هستش May بیاد طرف امده گفته تاخیر خورده بازی این چه ربطی داره به بازی که اصلا کل دنیا نمیدونستن کی قرار هستش تاریخ ریلیزش کی باشه آخه چرا گودرز به شقایق ربط میدین .

شما دیده بودین این آقا قبلا بگه بازی قرار هستش برای مثال نیمه اول سال بیاد الان امده باشه حتی شایعه قبلی اصلاح کنه بیاد بگه بازی قرار هستش نیمه دوم سال بیاد هیچ شایعه ای از اینکه بازی قراره نیمه اول سال بیاد وجود نداشته .

کلی ملت شاکی بودن که هیچ خبری از بازی نیست و تاریخ ریلز نداره بعد این آقا میاد میگه بازی تاخیر خورده و رفته برای فلان موقع خوب مشخصا با هیچ منطقی این پست جور در نمیاد باشه اینسایدر چرا اگه میدونسته بازی قرار هستش نیمه اول امسال بیاد قبلا نگفته بود که الان که بازی تاخیر خورده بیاد بگه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: benjohn
حاجی میگم نره میگی بدوش میگم من و شما و کل دنیا که خبر نداشتیم میتونست بگه بازی قراره نیمه دوم سال بیاد . :Wallbash::Wallbash::Wallbash:

اون بازی تاریخ ریلز داشته کل دنیا هم میدونسته قرار هستش May بیاد طرف امده گفته تاخیر خورده بازی این چه ربطی داره به بازی که اصلا کل دنیا نمیدونستن کی قرار هستش تاریخ ریلیزش کی باشه آخه چرا گودرز به شقایق ربط میدین .

شما دیده بودین این آقا قبلا بگه بازی قرار هستش برای مثال نیمه اول سال بیاد الان امده باشه حتی شایعه قبلی اصلاح کنه بیاد بگه بازی قرار هستش نیمه دوم سال بیاد هیچ شایعه ای از اینکه بازی قراره نیمه اول سال بیاد وجود نداشته .

کلی ملت شاکی بودن که هیچ خبری از بازی نیست و تاریخ ریلز نداره بعد این آقا میاد میگه بازی تاخیر خورده و رفته برای فلان موقع خوب مشخصا با هیچ منطقی این پست جور در نمیاد باشه اینسایدر چرا اگه میدونسته بازی قرار هستش نیمه اول امسال بیاد قبلا نگفته بود که الان که بازی تاخیر خورده بیاد بگه .
یعنی جایزه مقاومت سال رو باید به شما بدن واقعا! :D

اتفاقا قبلا شایعه شده بود که بازی قراره نیمه اول سال 2020 عرضه بشه و از قضا همین جیسون شرایر هم چنین چیزی رو گفته بود:

Ghost of Tsushima Reportedly Releasing in The First Half of 2020

Ghost of Tsushima is coming in 2020, according to this rumour | GamesRadar+

حالا شما اگه از این ماجرا خبر نداری یا به هر دلیلی یادتون رفته عیبی نداره، ولی این وسط من چجوری دارم گودرز رو به شقایق ربط میدم آخه. :D انشاءلله الان دیگه اون توییت براتون منطقی جلوه کنه. :D

دیگه دیوانگیه روی ps4 خریدنش، روی 5 با کیفیت بالاتر و قیمت کمتر (10دلار ) آدم میخردش
5 رو 90% ملت اینجا تا دو سال بعد لانچم شاید نشه بخرن خب
حالا اگه 2020 که بازی لانچ میشد کنسول دستمون بود، یه چیزی...
3 وقتی دلار هزار تومن بود! تا یکی دو سال رسما از غنائم اسلام محسوب میشد از لحاظ قیمت وای به حال 5
اون 500 یورو یا دلار رو زیر متکا هم بذاریم تا لانچش قیمتو ضربدر دو حداقل میدن

3 وقتی دلار هزار تومن بود! تا یکی دو سال رسما از غنائم اسلام محسوب میشد از لحاظ قیمت وای به حال 5

سه رو تا دو یه سال بعد لانچش ، به خاطر بازار انحصاری و مافیایی تا ۸۰۰-۹۰۰ هم میفروختن ، خریدش ظلم بود ، الان فرق کرده آنقدر دست زیاد شده و بازار رقابتی، نهایتش تا دو سه ماه قیمتش واقعی میشه! الان معضلمون اینه که خود سونی چقدر قیمت میزنه !

اگه کنسول ۴۰۰ باشه یه اکبندش رو میتونم بگیرم ، اگه پونصد باشه یه کارکردش رو ، فقط کافیه کنسولای قبلی رو بفروشم! فقط منتظرم ببینم بکوارد چطور میشه! الان انگار تازه ps3 افتاده و بورس !۱۶۰۰ الی ۱۸۰۰ معامله میکنن!

آخرین ویرایش:
سه رو تا دو یه سال بعد لانچش ، به خاطر بازار انحصاری و مافیایی تا ۸۰۰-۹۰۰ هم میفروختن ، خریدش ظلم بود ، الان فرق کرده آنقدر دست زیاد شده و بازار رقابتی، نهایتش تا دو سه ماه قیمتش واقعی میشه! الان معضلمون اینه که خود سونی چقدر قیمت میزنه !

اگه کنسول ۴۰۰ باشه یه اکبندش رو میتونم بگیرم ، اگه پونصد باشه یه کارکردش رو ، فقط کافیه کنسولای قبلی رو بفروشم! فقط منتظرم ببینم بکوارد چطور میشه! الان انگار تازه ps3 افتاده و بورس !۱۶۰۰ الی ۱۸۰۰ معامله میکنن!
3 واقعا هم تازه افتاده رو بورس از 4 فتم بعضا گرونتر میدن:D
حالا از این جالبتر وضع نینتندوئه، سوییچ یه ساله هکش پچ شده ملت میخرن میبینن هک نمیشه بازیام قیمت فضاییه میذارن دیوار:D
قابل هکشم بصورت آکبند دوستان میگن گیر نمیاد، یه جا پشت شهرداری میداد 5200 :)) همون دست دوم قابل هک یه چیزی حدود 4 تومن میدن... یه گروه بودم دیشب یکی اومد 10 تا پرو کنترلر چینی سوییچ تو کسری از ثانیه خرید. پیدا کن دیگه پرتغال فروش رو. جوریه میخرن مثل زیرخاکی نگه میدارن:D چه خود کنسول چه بازیشو (حالا وضع انحصاریای خودش بد نیست البته باز گرونن) چه لوازم جانبی:D
نینتندو بیاد وضع بازار ما رو ببینه یه استور رایگان راه میندازه مخصوص ما :D

غیر از اون با این قیمت ها بیسی هم براش ایجاد نمیشه
خیلی ها کنسول 1.5 گرفتن و مهمتر از اون بازی هاش هم 200 اینا بود شیرینگش 100 دست دوم هم کمتر از اینا
خیلی ها بخاطر قیمت بازی منصرف میشن
البته بحث بکوارد هم مخصوصا اگه همه ی کنسول ها باشه ارزششو میبره بالا ولی بحث اصلی همچنان باقیه
در کنار اینا بحث خرید تلویزیون 4k یا مانیتور هم هست

3 واقعا هم تازه افتاده رو بورس از 4 فتم بعضا گرونتر میدن:D
حالا از این جالبتر وضع نینتندوئه، سوییچ یه ساله هکش پچ شده ملت میخرن میبینن هک نمیشه بازیام قیمت فضاییه میذارن دیوار:D
قابل هکشم بصورت آکبند دوستان میگن گیر نمیاد، یه جا پشت شهرداری میداد 5200 :)) همون دست دوم قابل هک یه چیزی حدود 4 تومن میدن... یه گروه بودم دیشب یکی اومد 10 تا پرو کنترلر چینی سوییچ تو کسری از ثانیه خرید. پیدا کن دیگه پرتغال فروش رو. جوریه میخرن مثل زیرخاکی نگه میدارن:D چه خود کنسول چه بازیشو (حالا وضع انحصاریای خودش بد نیست البته باز گرونن) چه لوازم جانبی:D
نینتندو بیاد وضع بازار ما رو ببینه یه استور رایگان راه میندازه مخصوص ما :D
همون دعا کن نیاد ببینه که آبرو نداشتمون به خاک میره..!!!:-s همون بیاد ببینه اول از همه 4 شاخ میمونه بعد به خودش میگه اینا چه ملتی هستن به خودشون رحم نمیکنن :D میگه برگردم ژاپن حتما به نخست وزیرمون میگم بره با ترامپ صحبت کنه ریش گرو بزاره کلا دوره ایران ابدی خط بکشن:D:D میگه من چیزایی دیدم شما ببینید شبونه دربست با فضا پیما درمیرید مریخ:D به قول دوستمون PS3 رو فول گیم از فته PS4 گرونتر معامله میکنن :D:D:D خداوکیلی خودت تعجب نمیکنی خندت بگیره.؟؟!!!:)):)):)) اینجا کشوریه ماشین استهلاک خورده 10 سال کار کرده به قیمت ماشین صفره یه مدل ماشین دیگه معامله میشه..!!!!:D:D:D بله اینطوریاست:)):))

همون دعا کن نیاد ببینه که آبرو نداشتمون به خاک میره..!!!:-s همون بیاد ببینه اول از همه 4 شاخ میمونه بعد به خودش میگه اینا چه ملتی هستن به خودشون رحم نمیکنن :D میگه برگردم ژاپن حتما به نخست وزیرمون میگم بره با ترامپ صحبت کنه ریش گرو بزاره کلا دوره ایران ابدی خط بکشن:D:D میگه من چیزایی دیدم شما ببینید شبونه دربست با فضا پیما درمیرید مریخ:D به قول دوستمون PS3 رو فول گیم از فته PS4 گرونتر معامله میکنن :D:D:D خداوکیلی خودت تعجب نمیکنی خندت بگیره.؟؟!!!:)):)):)) اینجا کشوریه ماشین استهلاک خورده 10 سال کار کرده به قیمت ماشین صفره یه مدل ماشین دیگه معامله میشه..!!!!:D:D:D بله اینطوریاست:)):))
داداش من به عینه این چیزا رو دیدم یکی از رفیقام ps3 کپی خور شو فروختیم 1300 با همون قیمت ps4 خریدیم براش با دوتا بازی بعد رفت خونه داداشش گفت تو که میدونستی این بازیهاش گرونه اینترنت میخواد چرا خریدی همون ps3 بهتر بود :))
آدم میشناسم کلی زمین و ملک املاک داره و مغازه دار هست خودش هر سه ماه گوشی هر 6 ماه لپتاپ عوض میکنه ولی ps4 نمی‌گرفت تا میگفتی چرا میگفت بازیهاش گرونه
حالا بخاطر اکانت هکی رفته خریده اون زمان 1200 میدادن ناز می‌کرد الان رفته 3 تومن داده خریده :))

برای مثال یعنی شما در طول تجربه RDR2 متوجه شوتینگ از نفس افتاده اش نشدید؟
اول و آخر همه متا رو میبینن حالا بگو شوتینگ قلانه یا ماموریت ها فلانه راکستار عملا چون بی رقیبه تو سبک خودش میخوای با چی مثلا مقایسه کنی الان مثلا یوبی سافت داره سالی یکدونه ghost recon division میده خود گیلومت گفته آنقدر افتضاح فروختن که باید تجدید نظر کنیم و همه چیشون مثل قبلی هست تا باشه از این تاخیرها باشه بازی با کیفیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or