گزارش نِتال: شما به 4 متر فضا احتياج داريد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
natal1.jpg

طبق اين مقاله گفته شده كه نِتال به فضاي زيادي براي اجراي صحيح احتياج داره . كه اين براي كساني كه در خونه هاي كوچيك زندگي ميكنن يكم مشكل سازه.

"اگر بخوايم دقيق باشيم شما به فاصله اي حداقل 4 متري با تلوزيون احتياج داريد، اين فضايي است كه سنسور ها براي تشخيص احتياج دارن. در رابطه با عرض و ارتفاع كه سنسور ها براي تشخيص ميتونن انجام بدن برابر با 4 متر عرض و 2.7 متر بلندي است."

به نظر مياد اين اطلاعات از خود مايكروسافت اومده ، البته هنوز معلوم نيست كه آيا شما واقعا به اين فضا براي اجرا احتياج داريد يا اين فقط يك پيشنهاد براي بهتر كاركردن دستگاه هست.
سايت VG براي جزئيات با مايكروسافت تماس گرفته.

منبع

بابا یه کم ذهن خود استفاده کنید:2*2=4:biggrin1:
مساحت مربع:ضلع به توان2
گفته که به 4 متر فصا احتیاج دارید حالا اگه ارتفاع رو هم در نظر نگیریم میشه یه مربع با ضلع 2 که اونقدر ها هم بزرگ نیست.

بابا یه کم ذهن خود استفاده کنید:2*2=4:biggrin1:
مساحت مربع:ضلع به توان2
گفته که به 4 متر فصا احتیاج دارید حالا اگه ارتفاع رو هم در نظر نگیریم میشه یه مربع با ضلع 2 که اونقدر ها هم بزرگ نیست.

شما این رو بخون

"اگر بخوايم دقيق باشيم شما به فاصله اي حداقل 4 متري با تلوزيون احتياج داريد، اين فضايي است كه سنسور ها براي تشخيص احتياج دارن. در رابطه با عرض و ارتفاع كه سنسور ها براي تشخيص ميتونن انجام بدن برابر با 4 متر عرض و 2.7 متر بلندي است."

گفته از تلویزیون حداقل چهار متر فاطله داشته باشید
نکفته چهار متر مربع یا مکعب فضا داشته باشید که

بابا 4 متر که غمی نیست.برای بازی هایی مثل milo که احتیاجی به این فضا نیست. شاید برای بازی های فایتینگ که احتیاج به حرکت و اینجور چیزها باشه نیاز به این فضا بشه.حتی توی اون ویدئویی که نشون دادن و اون زن و مرد که یک چیزی رو رنگ کردن شبیه فیل هم اینقدر فضا نبود.

دیروز یه خبر دیدم که نمیدونم چرا کسی نگذاشت!
تو آمازون بازی به نام Yoga Natal در لیست فروش بازیهای 360 قرار گرفته!

yoganatalamazon.jpg

همونطور که انتظار داشتم Natal بازیهای هاردکور نداره و تمرکزش رو مشتریهای دیگست! در واقع مایکروسافت مشتریهاش رو به دو دسته تقسیم کرده! با Natal به سمت گیمرهای Casual میره و با خود X360 هم هاردکورها !
یادش به خیر! تو این سایت چه صحبتهایی میشد از این که با Natal چجوری GeOW بازی کنیم:دی

خدایش باید همینها رو هم تجربه کنیم!من که حاضر نیستم از دست بدم!
برای یک hardcore هم این چیزها جالبه!دیگه کنسول جدید که نمیخره - بوسیله همین نِتال خانوادش رو هم تغذیه میکنه!
من واقعا خونوادم -مخصوصا خواهر کوچیکم خیلی خوشش اومده(بچه بازی هم رو 360 راه افتاد:دی احمید رضا امضات رو در این باره بساز اماده کن:دی)

تاریخ عرضه رو هم طبق همون چیزی که تو ویدئو یارو پرونده بود باید اکتبر بدونیم!

صبح به خیر ایران!

جدی نمیدونی یا داری شوخی میکنی؟

اگه واقعا نمیدونی توی google یه سرچ بزن project natal همه چی میاد دستت البته تاپیکش توی فروم هم هست ولی سرچ کنی اطلاعات کامل تری میگیری
به جون شما جدی گفتم

از صحبتهای بچه ها حدس زدم بازی بدون دسته اجرا میشه ولی این چیز جدیدی نیست شبیه Nintendo Wii ه من خیلی وقت پیش این تکنولوژی رو تو نمایشگاه بین المللی دیدم

به جون شما جدی گفتم

از صحبتهای بچه ها حدس زدم بازی بدون دسته اجرا میشه ولی این چیز جدیدی نیست شبیه Nintendo Wii ه من خیلی وقت پیش این تکنولوژی رو تو نمایشگاه بین المللی دیدم
اين با wii خيلي فرق داره
اين دوربين كه حسگر حركتي داره
ديگه هيچ چيزي دستت نميگيري :biggrin1:

فوتبال که ن بصورت کامل!مثلا شاید پنالتی یا کرنر و کاشته رو بدن بزنی:دی

-بازیها یکسری همزمان و کم کم در ادامه و بعد از عرضه نتال عرضه میشن!
نمونش همین Yoga که 29 اکتبر میاد!نتال هم همون موقع ها میاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or