اگه یه 10 مین هم صبر کنید و بعد استارت کنید هم درست میشهبا vpn حل میشه ولی یه راه ساده تر هم داره اونم اینکه یه 20-30 بار مدام resum کنید دانلود شروع میشه.همه دانلودها بدون استثنا با این کار شروع به دانلود میشن
اگه یه 10 مین هم صبر کنید و بعد استارت کنید هم درست میشهبا vpn حل میشه ولی یه راه ساده تر هم داره اونم اینکه یه 20-30 بار مدام resum کنید دانلود شروع میشه.همه دانلودها بدون استثنا با این کار شروع به دانلود میشن
امتحان کردم جواب نمیدهبا vpn حل میشه ولی یه راه ساده تر هم داره اونم اینکه یه 20-30 بار مدام resum کنید دانلود شروع میشه.همه دانلودها بدون استثنا با این کار شروع به دانلود میشن
اینم همینطوراگه یه 10 مین هم صبر کنید و بعد استارت کنید هم درست میشه
همه مشکل دارن چون تا جایی که من فهمیدم سرور اپدیت ها توسط دانشمندان و حضرات فیلتر شده و نمیشه گفت اون بازی و این بازی فرقی داشته باشه بیشتر رندوم و شانسی شدهامتحان کردم جواب نمیده
این روش رو قبل از اینکه شما بگی یه جای دیگه هم خونده بودم اما واسه من که جواب نداد
اینم همینطور
.
بعد یه نکته ای که هست اینه که مثلا بعضی از بازی ها این مشکل رو ندارن یعنی بدون هیچ قطعی ای دانلود میشن تموم میشه
زیر 4 گیگ(پارت اول) راحت دانلود میشه و بالای 4 گیگ(پارت دوم به بعد) که سرورش عوض میشه فیلتر هستامتحان کردم جواب نمیده
این روش رو قبل از اینکه شما بگی یه جای دیگه هم خونده بودم اما واسه من که جواب نداد
اینم همینطور
.
بعد یه نکته ای که هست اینه که مثلا بعضی از بازی ها این مشکل رو ندارن یعنی بدون هیچ قطعی ای دانلود میشن تموم میشه
من امروز sign out كردم ديگه ساين اين نميشه تمام بازي هام قفل شده هم شاتل و فن اوا و ايرانسل تست كردم هيچكدوم ساين اين نميشهسرور های PSN یه چند روزی هست که دچار مشکل شدن..
حالا این مشکل فیلتر و دانلود لینک ها به کنار
ظاهرا سرورهای سونی بدجوری اختلال پیدا کردن و فقط مربوط به ایران نیست