بستگی داره به کدوم CDN متصل بشید !! چون llnwd.net فیلتر کردن هروقت به این دامنه وصل بشید cant download میده !!کلا شانسیه دانلود از psn من الان دارم یه بازی ۳ گیگی دان میکنم هر چند دقیقه یه بار ارور میده هفته پیش یه بازی گرفتم ۱۱ گیگ فقط یه بار ارور داد با سرعت بالا هم دانلود کرد.
البته الان خوبیش اینه ارور که میده دوباره میزنی بعد چند بار راه میوفته
مرسی من انجام دادم.امیدوارم بچه های سایتم همراهی کنندوستان من پیگیری کردم برای مشکل cant download که جدیدا روی شبکه پلی استیشن موقع دانلود آپدیتها و بازی ها بوجود میاد.
نزدیکترین CDN برای کشور ما llnwd.net هستش که متاسفانه به اشتباه فیلتر شده!
CDN ها دارای هیچ محتوی نیستن که بخواد مجرمانه یا خلاف قوانین کشوری باشه و فقط عمل دانلود محتوی سهولت میبخشن.
لطفا به سایت Internet.ir مراجعه کنید و این دامنه جهت رفع فیلتر به کارگروه مصادیق مجرمانه اعلام کنید تا مشکل زودتر برطرف بشه و سرعت دانلود از PSN هم وظعیت بهتری پیدا کنه چون هرچقدر درخواست رفع فیلتر 1 دامنه بیشتر باشه احتمال رفع فیلتر اون بیشتره!
درود
اگردر چند روز اخیر هنگام اتصال به شبکه PSN با مشکل مواجه شدید و امکان دانلود آپدیتها و بازی ها را ندارید لطفا با ذکر نام ISP و مشکل خود اطلاع رسانی کنید تا پیگیری شود.
با تشکر
شما این موضوع که این CDN محتوی مجرمانه داره از کجا پیدا کردین ؟!؟!سلام
این CDN محتوای مجرمانه داره و بعید میدونم رفع شه
یه سری سایت ها اونجا فیلم هاشون رو گذاشتند
شانسی!!!شما این موضوع که این CDN محتوی مجرمانه داره از کجا پیدا کردین ؟!؟!
بعید میدونم به این راحتی ها بشه محتوی cdn ها به دست آوردشانسی!!!
سلام.اقا علی وضعیت حتی از قبل بدتر هم شده.یعنی اکر همه isp های خانگی فیلتر بودن و کمی ایرانسل راه میداد ، الان ایرانسلم کلا ترکید.قشنگ شده مثل یه ویروسی که هر روز داره حادتر میشه و مجموعه رو کامل به سمت مرگ میکشونه.درود
مشکلات رو منتقل کردم و قرار شد موضوع پیگیری بشه.
ممنون از همگی