گزارش گزارش جدید: کنسول دستی ایکس‌باکس در سال 2025 عرضه می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000010584.png

طبق گزارش جدیدی از Jez Corden در Windows Central، مایکروسافت قصد دارد در سال 2025 یک کنسول دستی با برند ایکس‌باکس عرضه کند. این دستگاه که با اسم رمز "Keenan" شناخته می‌شود، مستقیماً توسط مایکروسافت تولید نخواهد شد، بلکه با همکاری یک تولیدکننده شخص ثالث (OEM) ساخته می‌شود.

طبق گزارش، این کنسول دستی از نظر طراحی کاملاً شبیه به ایکس‌باکس خواهد بود و حتی دکمه Xbox Guide را نیز خواهد داشت. اطلاعات زیادی درباره ویژگی‌های آن منتشر نشده، اما پیش‌بینی شده که مانند همکاری Lenovo و Valve در SteamOS، این دستگاه بیشتر به سمت یک سیستم مبتنی بر ویندوز متمایل باشد و از Microsoft Store، PC Game Pass و همچنین پلتفرم‌هایی مانند Steam پشتیبانی کند.

مایکروسافت هنوز درباره این گزارش واکنشی نشان نداده است.​

اینکه پرچمدار هندهلد گیمینگ رو استیم دک میدونید واقعا قلبمو به درد میاره :D یعنی دیوایسی که 150 میلیون عدد فروخته پشم بوده بعد یه دیوایس با فروش 3 میلیونی عامل رونق هندهلد گیمینگ بوده :D بابا خود استیم دک از صدقه سر سوییچ به وجود اومد اصلا.
سوییچ واقعا دستگاه خوبیه، ولی برای نینتندو فنها
فکر نکنم به وجود اومدن استیم دک ربط به سوییچ داشته باشه، بیشتر بخاطر فقدان سونی تو این عرصه بود و رشد موبایل گیمینگ
خودم عاشق زلدا و jrpg هاشم ولی باید واقعیت رو پذیرفت.
دستگاهی که رزیدنت اویل ۷ رو به صورت استریم میتونه اجرا کنه و چند تا عنوان نسل هشتی پیش افتاده دیگه رو مسلما بازارش با استیم دک یکی نیست
استیم دک هم والو ادامه ش بده میتونه جا باز کنه تو بازار اصلا مقایسه ش با کنسول نینتندو با اون قدمت عقلانی نیست
در کل اینجا هم کسی کاری به سوییچ نداره من خودم کارمو باهاش تموم کردم، سوییچ۲ هم متاسفانه امکان خرید ندارم چون مشخص نیست کی هک شه و‌ وضع قیمت بازیای نینتندو که هم همه میدونن (باز همین موردو مقایسه کن با استیم دک)

اینکه پرچمدار هندهلد گیمینگ رو استیم دک میدونید واقعا قلبمو به درد میاره :D یعنی دیوایسی که 150 میلیون عدد فروخته پشم بوده بعد یه دیوایس با فروش 3 میلیونی عامل رونق هندهلد گیمینگ بوده :D بابا خود استیم دک از صدقه سر سوییچ به وجود اومد اصلا.

منم قلبم به درد میاد 😁
پرایدی که فروشش ده‌ها میلیون بود رو با پورشه مقایسه میکنید 😁
اصلاً چیزی به نام کمیت و کیفیت تا الان شنیدی؟ و تعریفشو می‌دونی؟

مگه فروش بیشتر دلیل بر برتر بودن یه چیزیه؟
اگه به فروش باشه nokia 1100 پرفروش‌ترین گوشیه دنیاست
ولی همون زمان همون دوره گوشی هوشمند

منم قلبم به درد میاد 😁

یعنی سوییچ الان پرایده؟ بیخیال دیگه! حتی گفتن این حرف زشته. من با سوییچم خیلی بازی کردم.:دی

سوییچ واقعا دستگاه خوبیه، ولی برای نینتندو فنها
فکر نکنم به وجود اومدن استیم دک ربط به سوییچ داشته باشه، بیشتر بخاطر فقدان سونی تو این عرصه بود و رشد موبایل گیمینگ
خودم عاشق زلدا و jrpg هاشم ولی باید واقعیت رو پذیرفت.
دستگاهی که رزیدنت اویل ۷ رو به صورت استریم میتونه اجرا کنه و چند تا عنوان نسل هشتی پیش افتاده دیگه رو مسلما بازارش با استیم دک یکی نیست
استیم دک هم والو ادامه ش بده میتونه جا باز کنه تو بازار اصلا مقایسه ش با کنسول نینتندو با اون قدمت عقلانی نیست
در کل اینجا هم کسی کاری به سوییچ نداره من خودم کارمو باهاش تموم کردم، سوییچ۲ هم متاسفانه امکان خرید ندارم چون مشخص نیست کی هک شه و‌ وضع قیمت بازیای نینتندو که هم همه میدونن (باز همین موردو مقایسه کن با استیم دک)
سوییچ دستگاه خوبیه برای هندهلد فن ها. حتی ساختار بازیای سوییچ کاملا مناسب هندهلد گیمینگه. استیم دک و بقیه هندهلد ها بیشتر برای دوستداران تکنولوژیه. مثل کسایی که گوشی هایی مثل z fold رو میخرن.

ولی در کل صحبتم اینه که تو مارکتی که جمع هندهلد دیوایس هایی که اسمشون برده میشه حتی یک بیستم سوییچ هم نفروختن، تاثیرشون رو این مارکت در حد یه قطره تو اقیانوسه در مقابل سوییچ.
پستای تاپیک یه جوری به آدم القا میکرد که مثلا اگه مایکروسافت با کنسول هندهلدش استیم دک رو بگیره مارکت هندهلد گیمینگ رو قبضه کرده :D

درمورد ارزش خرید سوییچ تو ایران قبلا هم گفتم واقعا خرید کنسولای نینتندو به صورت اورجینال و غیرهکی فقط واسه قشر ایلیت جامعس :D ولی اگه سوییچ 2 به هرشکلی قابل هک بشه باارزش ترین کنسول هندهلدیه که میشه خرید تو ایران. مخصوصا اینکه قیمتشم به واسه انعطافی که نینتندو میتونه داشته باشه ارزش خریدشو بالاترم میبره.
منم قلبم به درد میاد 😁

داریم درمورد تاثیرگذاری یه دیوایس رو مارکت صحبت میکنیم نه صرفا فروشش. سوییچ 2 وقتی بیاد هر بازی ای که رو استیم دک اجرا میشه رو اجرا میکنه و کماکان مارکت لیدر خواهد بود.

یعنی سوییچ الان پرایده؟ بیخیال دیگه! حتی گفتن این حرف زشته. من با سوییچم خیلی بازی کردم.:دی

کسی همچین مثالی بزنه منم بلدم مثال بزنم 😁
نینتندو اصلاً خودش رسما اعلام کرد ما سیاست اقیانوس آبی داریم
که بنا به این سیاست اقیانوس آبی ما هیچ رقابتی با بقیه کمپانی‌های کنسول ساز نداریم
بازار مستقل خودمونو داریم
هدف ما گیم پلی هست
و ...
بعد طرف میاد مثلاً می‌خواد کنسول دستی ایکس باکس که بیاد رو با نینتندو سوییچ مقایسه کنه 😁
خود نینتندو میگه آقا ما بازارمون جداست مشتریمون فرق می‌کنه دنبال رقابت و مقایسه و غیره نیستیم 😁

اکثر بچه ها نمی‌دونستن نینتندو چیه من خودم نیتندو باز بودم در گذشته
هم میکرو داشتم ، هم gb color , هم gba micro , هم 3ds اونم چنتا ، هم wii ، هم ds و ... داشتم 😌

همین ds خیلی بیشتر از psp فروخت
ولی از نظر سخت افزاری و گیم در حد هم بودن عمراً چون من دوتاشو داشتم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith
سوییچ دستگاه خوبیه برای هندهلد فن ها. حتی ساختار بازیای سوییچ کاملا مناسب هندهلد گیمینگه. استیم دک و بقیه هندهلد ها بیشتر برای دوستداران تکنولوژیه. مثل کسایی که گوشی هایی مثل z fold رو میخرن.

ولی در کل صحبتم اینه که تو مارکتی که جمع هندهلد دیوایس هایی که اسمشون برده میشه حتی یک بیستم سوییچ هم نفروختن، تاثیرشون رو این مارکت در حد یه قطره تو اقیانوسه در مقابل سوییچ.
پستای تاپیک یه جوری به آدم القا میکرد که مثلا اگه مایکروسافت با کنسول هندهلدش استیم دک رو بگیره مارکت هندهلد گیمینگ رو قبضه کرده :D

درمورد ارزش خرید سوییچ تو ایران قبلا هم گفتم واقعا خرید کنسولای نینتندو به صورت اورجینال و غیرهکی فقط واسه قشر ایلیت جامعس :D ولی اگه سوییچ 2 به هرشکلی قابل هک بشه باارزش ترین کنسول هندهلدیه که میشه خرید تو ایران. مخصوصا اینکه قیمتشم به واسه انعطافی که نینتندو میتونه داشته باشه ارزش خریدشو بالاترم میبره.

داریم درمورد تاثیرگذاری یه دیوایس رو مارکت صحبت میکنیم نه صرفا فروشش. سوییچ 2 وقتی بیاد هر بازی ای که رو استیم دک اجرا میشه رو اجرا میکنه و کماکان مارکت لیدر خواهد بود.
من خودم به واسطه JRPG ها خصوصا سری SMT که راحت ممکنه انحصاری نینتندو شه یه شماره شون نینتندو دوست دارم
با زلدا BotW زندگی کردم
اما،
نباید این حقیقت رو خاک کنیم که کنسول دستی نینتندو مدتهاست پشتیبانی ثرد پارتیها رو اونطور که باید و شاید نداشته. از کی؟ دقیقا از وقتی سونی کنسول دستیشو داد! برای PSP خودت ببین چه بازیهای اومد: GTA, MGS, Silent Hill و شماره الحاقی مهم FF VII یعنی Crisis Core
تمام این بازیها هم مهم بودن حالا بگیم یه GTA شماره فرعی بود که اونم مثل MGS PW فرعی مهم. اینجا سونی اومد واقعا یه کنسول دستی هاردکور هم از لحاظ تکنولوژی ارایه کرد در برابر DS در ادامه باز نگاه کنی گیم هاردکور خاصی باز برای 3DS ندادن ثردپارتیهای غربی، این موضوع برای منی که JRPG بازم هم مهمه چون درصدیم بازیهای غربی رو میرم
فقط بیشتر بازیهای انحصاری خود نینتندو و یه سری بازی نقش آفرینی ژاپنی رو اینا مطرح بوده و چه عالی، ولی این به معنی این نیست اصلا که همه رو جذب کنه صرفا نینتندو قدیمیه و فن بیس داره میفروشه همین.
ثرد پارتی میخوای بازیاش رو همون استیم و استور مایکرو هست، استور نینتندو تکلیفش مشخصه کلهم نود درصد بازیهای خودشه و بازیای ژاپنی خب این منم راضی نمیکنه خیر سرم خواستم تو کنار اینا یه بازی دیگه هم بازی کنم. نمیشه دیگه.
دیگه اینکه سونی سر ویتا یهو قاطی کرد کنسول رو ول کرد دیگه هم کنسول دستی نداد بحث دیگری هست.
سونی اگه محکم ویتا رو میچسبید و یه سری اشتباهاتم سر لانچش نداشت اوضاع خیلی فرق میکرد، صفحه نمایش ویتا هنوزم برام فک براندازه یا بازیهاش مثل پرسونا۴ گلدن که جزو تاپ تن عمرم هست، اگه با همون فرمون بازی میساخت شرایطش خیلی فرق میکرد (سر بازیاش البته مثل همین پرسونا متکی به ثرد پارتیها میبود)
الان چیزی که واضحه، سخت افزار به حدی رشد کرده که حداقل گرافیک نسل هشت رو روی کنسولهای دستی بیارن، چرا باید تو چنین شرایطی معطل نینتندو باشیم و محدود به استور و بازیهاش؟ به نظر من حالا سونی قطعا ولی نینتندو با اون قیمت بازیها تو ایران صرفه نداره کنسول دستیش. اگه کنسول قوی بده بیرون یه چیزی ولی تجربه نشون داده باز چیزی میده احتمالا امولاتورش رو کنسول ویندوزی مایکرو کار بده:دی (اگه بخواد بکوارد سوییچ داشته باشه معماریشم شبیه اونه و کار بر و بچ تیمای شبیه ساز بسیار راحت:دی)
در کل اگه آدم احساسی فکر نکنه کنسول دستی سونی یا مایکروسافت بهتره نه تنها از لحاظ قدرت بلکه از لحاظ عدم محدودیت تو انتخاب بازی و همینطور قیمت بازیا و تخفیفها. از لحاظ سخت افزاریم باز موکدا بهتر. ضعف سخت افزاری بلای جون نینتندو هست که باعث میشه ثرد پارتیها زیاد دور و برش نباشن یا بازی جدید براش پورت نکنن و ما هم واقعا مثل خارجیها با بازیاش بزرگ نشدیم که اسیرش باشیم.

آخرین ویرایش:
من خودم به واسطه JRPG ها خصوصا سری SMT که راحت ممکنه انحصاری نینتندو شه یه شماره شون نینتندو دوست دارم
با زلدا BotW زندگی کردم
اما،
نباید این حقیقت رو خاک کنیم که کنسول دستی نینتندو مدتهاست پشتیبانی ثرد پارتیها رو اونطور که باید و شاید نداشته. از کی؟ دقیقا از وقتی سونی کنسول دستیشو داد! برای PSP خودت ببین چه بازیهای اومد: GTA, MGS, Silent Hill و شماره الحاقی مهم FF VII یعنی Crisis Core
تمام این بازیها هم مهم بودن حالا بگیم یه GTA شماره فرعی بود که اونم مثل MGS PW فرعی مهم. اینجا سونی اومد واقعا یه کنسول دستی هاردکور هم از لحاظ تکنولوژی ارایه کرد در برابر DS در ادامه باز نگاه کنی گیم هاردکور خاصی باز برای 3DS ندادن ثردپارتیهای غربی، این موضوع برای منی که JRPG بازم هم مهمه چون درصدیم بازیهای غربی رو میرم
فقط بیشتر بازیهای انحصاری خود نینتندو و یه سری بازی نقش آفرینی ژاپنی رو اینا مطرح بوده و چه عالی، ولی این به معنی این نیست اصلا که همه رو جذب کنه صرفا نینتندو قدیمیه و فن بیس داره میفروشه همین.
ثرد پارتی میخوای بازیاش رو همون استیم و استور مایکرو هست، استور نینتندو تکلیفش مشخصه کلهم نود درصد بازیهای خودشه و بازیای ژاپنی خب این منم راضی نمیکنه خیر سرم خواستم تو کنار اینا یه بازی دیگه هم بازی کنم. نمیشه دیگه.
دیگه اینکه سونی سر ویتا یهو قاطی کرد کنسول رو ول کرد دیگه هم کنسول دستی نداد بحث دیگری هست.
سونی اگه محکم ویتا رو میچسبید و یه سری اشتباهاتم سر لانچش نداشت اوضاع خیلی فرق میکرد، صفحه نمایش ویتا هنوزم برام فک براندازه یا بازیهاش مثل پرسونا۴ گلدن که جزو تاپ تن عمرم هست، اگه با همون فرمون بازی میساخت شرایطش خیلی فرق میکرد (سر بازیاش البته مثل همین پرسونا متکی به ثرد پارتیها میبود)
الان چیزی که واضحه، سخت افزار به حدی رشد کرده که حداقل گرافیک نسل هشت رو روی کنسولهای دستی بیارن، چرا باید تو چنین شرایطی معطل نینتندو باشیم و محدود به استور و بازیهاش؟ به نظر من حالا سونی قطعا ولی نینتندو با اون قیمت بازیها تو ایران صرفه نداره کنسول دستیش. اگه کنسول قوی بده بیرون یه چیزی ولی تجربه نشون داده باز چیزی میده احتمالا امولاتورش رو کنسول ویندوزی مایکرو کار بده:دی (اگه بخواد بکوارد سوییچ داشته باشه معماریشم شبیه اونه و کار بر و بچ تیمای شبیه ساز بسیار راحت:دی)
در کل اگه آدم احساسی فکر نکنه کنسول دستی سونی یا مایکروسافت بهتره نه تنها از لحاظ قدرت بلکه از لحاظ عدم محدودیت تو انتخاب بازی و همینطور قیمت بازیا و تخفیفها. از لحاظ سخت افزاریم باز موکدا بهتر. ضعف سخت افزاری بلای جون نینتندو هست که باعث میشه ثرد پارتیها زیاد دور و برش نباشن یا بازی جدید براش پورت نکنن و ما هم واقعا مثل خارجیها با بازیاش بزرگ نشدیم که اسیرش باشیم.
البته علیرغم تمام این حرفهام، نینتندو‌ زلدای جدید داد خودم اتوماتیک وار سوییچ۲ رو میخرم و اینو نمیشه کاریش کنم:دی
همونطور که سر BotW و TotK هر بار شد:دی

• Like
Reactions: sony_boy
البته علیرغم تمام این حرفهام، نینتندو‌ زلدای جدید داد خودم اتوماتیک وار سوییچ۲ رو میخرم و اینو نمیشه کاریش کنم:دی
همونطور که سر BotW و TotK هر بار شد:دی

31_sad_o5m1.gif

گویا چیپ Project Kennan قراره Ryzen Z2 Go باشه
چیز جالبی نیست حالا Z2 Exterme بود یه چیزی!
در کل سخت افزار سوییچ۲ رو سرچ کردم... با چیپ اختصاصی T239 انویدیا و ۱۲ گیگ رم (اگه ۱۶ میبود بهتر بود ولی چون کنسول هستش اپتمایز میکنن) به عنوان کنسول میتونه بهترین کنسول دستی نسل بعد شه که این بار تمام گیمرها (شامل ایرانیا یعنی:دی) هم جذب کنه...
حتی راکستار هم hint هایی داده که نینتندو رو میخوان ساپرت کنن و بیراه نیست. نسل قبل همین سوییچ ثرد پارتیهاش خصوصا اوایل خوب بودن اسکایریم ویچر و ولفنشتاین و غیره. سوییچ۲ بوش اونطور که میاد یهو کلی بازی ثرد پارتی نسل نهی قدیمیتر و حتی نسل هشتی بیاد ر‌وش همون اوایل لانچ و بعدشم ادامه هم پیدا کنه دیگه لایبریش جوری باشه همه پسند باشه دیگه نه فقط برای JRPG و نینتندو فن. این ارتقا رو خودمم انتظارشو نداشتم از نینتندو.
تو حالت دستی این تا آخر نسل نه جواب هست.

نمیشه کتمان کرد بالاخره کنسول هندهلده و تا حدودی بازار هدفش با Switch2 هم پوشانی داره.

ولی انتظار دارید ماکروسافت چکار کنه! پنج سال صبر کنه تا سوییچ ۲ از رونق بیوفته؟ دیگه همینه تو این بازار رقابت وجود داره.

• Like
Reactions: sony_boy
البته من بیشتر فکر میکنم هدف مایکروسافت اینه که راهکاری برای مقابله با رشد لینوکس گیمینگ داشته باشه تا رقابت با مثلا نینتندو و یا حتی استیم دک.

Valve تو این سه سال واقعا لینوکس گیمینگ رو چند برابر رشد داده و خب آینده سیستم عامل کاستوم شدش خیلی روشنه.
با اینکه همچنان جلوی کاربرهای ویندوز واقعا عددی نیست.

ولی طراحی یه سیستم عامل برای کنسولهای دستی که بتونه با steam os رقابت کنه برای مایکروسافت واقعا حیاتی بود.
شرایطی که کنسولهای دستی فعلی که ویندوز دارن عملا یه PC دستی یا مینی لپ تاپ هستن و اصلا حس یه کنسول رو نیمدن.

حالا با Asus هماهنگ شدن و یه کنسول دستی رو باهاش دارن توسعه میدن مثل کاری که Valve با لنوو کرد و سیستم عاملش رو به اونها هم داد.
با این تفاوت که اسم خودش رو آورده پشتش که جذابیت بیشتری ایجاد کنه.

مطمئنا امسال و سال بعد جنگ و رقابت سیستم عامل ها رو تو کنسولهای دستی میبینیم که هر کدوم معایب و مزایای خودشون رو دارن.

چون Valve هم میخواد Steam os رو به سازنده های بیشتری بده و بحث کنسول خونگی خود ولو هم که مطرحه.
پس مشخصه که مایکرو هم باید براش جوابی میداشت.

آخرین ویرایش:
نمیشه کتمان کرد بالاخره کنسول هندهلده و تا حدودی بازار هدفش با Switch2 هم پوشانی داره.

ولی انتظار دارید ماکروسافت چکار کنه! پنج سال صبر کنه تا سوییچ ۲ از رونق بیوفته؟ دیگه همینه تو این بازار رقابت وجود داره.
درسته ولی من باشم یکم صبر میکنم با Z3 روانه میکنم کنسول دستیو
چون با Z2 Go واقعا برتری آنچنانی نسبتا به سوییچ ۲ پیدا نمیکنه... (از لحاظ گرفتن چشم کسایی که به قدرت گرافیکی دستگاه اهمیت میدن، من موندم چه فکری کردن چیپ پایینتر از Z1 Exterme؟)
بهتره بذاره کنسول نینتندو بیاد بعد تصمیم بگیره منم اصلا مشخصات سوییچ۲ رو چک نکرده بودم و نمیدونستم این میخواد با Z2 Go عرضه شه که اصلا آش دهن سوزی نیست. بیاد بخاطر اسم نینتندو و فروش دستگاه قبلی وقتی دیگه محدودیت سخت افزاریم نیست سیل پورت بازیای نسل هشت و نه هه که ناشرا شروع کنن و اونوقت کار برای مایکروسافت سخت میشه... پرایس تگ ۴۹۹ الی ۵۹۹ دلار که پیش بینی میشه هم بذاره گرونه.
تحلیلگرا دیدم پیش بینی کردن شاید یه ورژن اندرویدی ارزونم بده حتی اینم گزینه خوبیه که یهو کل پروژه به چوخ نره!
در کل ولی یکم صبر کنه بهتره شانس سونی و مایکرو نینتندو این نسل سفت چسبیده:دی
البته سونی دستگاه بده فرق داره. کافیه یه فاینال انحصاری بده رو کنسول دستیش فروشش تو ژاپن از کنسول نینتندو هم بالاتر میزنه، به بیان دیگه سیبیل اسکوئر و اتلوس رو چرب کنه بازی انحصاری برای PSP2 بزنن جلوی سوییچ۲ هیچ غمی نداره و فروشش تضمین شده س. سر ویتا هم چهار تا! بازی دیگه مثل پرسونا۴ گلدن میداد کامبک میزد، نمیگم نسل رو میبرد ولی فروشش رو در حد بالا داشت چون این آی پی های ژاپنی معروف رو ساعت مچیم بیاد ملت تو ژاپن میرن غارتشون میکنن. الانم واقعا نمیدونم از چی میترسه؟
ولی مایکرو فعلا کلاهشو باید بچسبه باد نبره... سر صبر یه کنسول دستی قویتر رونمایی کنه وگرنه اینطور فایده نداره با این تفاسیر با نینتندو سرشاخ شه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or