گری جانسون: Gears Of War 1 در برابر Gears Of War 2 هیچ حرفی برای گفتن ندارد.

Nobunaga Oda

کاربر سایت
گری جانسون یکی از مسئولان شرکت اپيک در مصاحبه اي با يک سایت المانی خیلی قاطع اعلام کرده که Gears Of War 1 در برابر Gears Of War 2 هیچ حرفي براي گفتن ندارد . او با اشاره به داستان بسیار جذاب Gears Of War 2 و همچنين استفاده از موتور گرافيکي ue4 که باعث میشه شما شاهد گرافيکي بسیار بهتر از Gears Of War 1 باشید و همچنین تغییر کلی گيم پلي بازي و اضافه شدن المان هاي جديد و بسيار جذاب در بازی که به کلی گیم پلی بازیرو تغییر خواهد داد , با قاطعیت تمام اعلام کرده که Gears Of War 1 در برابر Gears Of War 2 هیچ حرفي براي گفتن ندارد و اختلاف این 2 بازی بسیار با هم زیاد است .:eek::-":-"

ضمن اینکه جانسون در پاسخ به سوالی که در رابطه با زمان عرضه بازی از او شده به طور قطعی حرفی نزده اما زمان احتمالی عرضه بازیرو اواخر سال 2009 یا اوایل 2010 اعلام کرده .

( چند وقت پیش هم اپیک از این حرفها میزد برای بازار گرمی درست یادم نیست کجا بود :confused: )

موفق و پیروز باشید .

اقا این بازی اگر با همون گرافیک و موتور قبلی بیاد باز هم شاخه و هیچ بازی به گرد پاش هم نمیرسه.
(عکس بغل رو تو رو خدا نگاه کن!!!:love:)

UE 4.0 ؟ مگه میشه ؟ Shader Model 4 و DX 10 رو با چی میخوان اجرا کنن ؟ درسته که Level کاری Xenos بیشتر از DX 9C هستش ولی دیگه 10 نیست . و UE 4.0 هم به DX 10 بودن و استفاده از Shader Model 4 هستش که شده UE 4.0 .

چه ربطي داره ue4 هم از dx9 هم از dx10 پشتيباني مي كنه
مثل كراي انجين 2
داري اشتباه فكر مي كني ارتقاع موتور فقط به dx مربوط نميشه

حالا سورنا (Nobunaga Oda ) اين خبر مال كيه و مال كدوم سايته اگه ميشه منبع را لطف كنيد .
منبع رو که توی پستی که از اشکان نقل قول کردم گفتم که ;) این خبر از یه سایت سایت المانی به نام cynamit هستش و البته اینو 3 روز پیش خوندم تو اون سایت منتهی چون اونموقع نمیتونستم تاپیک باز کنم ( به دلیل اینکه تاز عضو سایت شده بودم ) به خاطر همین الان این خبرو گزاشتم .

البته زیاد هم نمیشه روی این مانورهای الکی حساب کرد اخه دیگه خیلی شلوغش کردن که گفتن قرار گیم پلی به کلی عوض بشه :-"

پ.ن : شما هم که اسمتو به ما نگفتی ؟؟؟؟؟ :-"

Dx10

این خبر مال 1 ماه پیشه تقریبا!

دلیل قفل شدن تاپیک شما هم این بود که خبر رو از یه سایت فارسی کپی کرده بودید اینجا! که این کار خلاف هست.
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8706
عجیبه ههههههههه :)
هروقت که آقای lich king یه پست میزد 40 نفر از ش تشکر میکردن
ولی اندفه چرا....؟
dx10 از dx9 هم پشتی بانی میکنه مثلا وقتی روی ویندوز dx9 رو نصب کرده باشید اگر بخواهید dx8 رو هم نصب کنید پیغام میده و میگه قبلا نصب شده
فکر کنم DX9 روی کنسول ها بتونه DX10 رو تقریبا شبیه سازی کنه

به نظر من که شماره جدید این بازی از آنریل 5/3 استفاده میکنه مثل سپلینتر سل 4

اسپلینتر سل 4 موتورش UT2.5 بود تازه کی گفته که UT4 فقط از DX10 استفاده می کنه اگه منبع دارید دراین مورد بزارید ممنون میشم

تاریخ عرضه یا عکسی چیزی از بازی ندادن
خداییش اگه اینجوری باشه که اینا میگن باید از گیم اسپات بگیره 20 از 10 نمره:p

عزیزم من منظورم این که ازut3 استفاده نمیکنه میدونستم انجین سپلینتر سل 4 ut 2/5 هست;) حرف کسی هم نیست نظر خودم رو گفتم با توجه به فاصله زمانی گفتم شاید از ut 3/5 استفاده کنه همون طور که ut 2/5 از پیکسل شیدر3 پشتیبانی می کرد ut 3/5 هم از پیکسل شیدر 4 پشتیبانی میکنه اما از خصوصیات dx10 به طور کامل نه
در ضمن این حرفا فقط نظر خودم بود

اولا اگه بخواد از شماره اولش بهتر نشه که باید بزارن لب چشمه باد بیاد . :biggrin1: خدا کنه منظورش فقط از گرافیک نگفته باشه .
در مورد پیکسل شیدر 4 باید بگم ut 3/5 ازش پشتیبانی کامل میکنه و هم از dx10 درسته که بطور کامل پشتیبانی نمیشه فقط مساله اینجاس اگه هم بطور کامل از dx10 پشتیبانی میشد . 360 از آن پشتیبانی نمیکند و باید حتما براساس dx9 ساخته شود . اما اگر نسخه pc در کار باشد که حتما هست دیگه تمام قضایا فرق دارد .:-" امیدوارم خوب گفته باشم .

تاپیک که نمیدونم ولی یادمه یکی دو ماه پیش بود که اپیک ورداشته بود توی مصاحبه با یه سایت دیگه هم همینطوری از بازی تعریف کرده بود و الکی شلوغش کرده بود . همش تبلیغات الکیه:-"
هر شرکت دیگه ای این حرفا رو می زد تبلیغات الکی بود ولی Epic یه چیز دیگس... :cool:
پ.ن: امیدوارم GOW رو بازی کرده باشی... ;)
اما اگر نسخه pc در کار باشد که حتما هست دیگه تمام قضایا فرق دارد . امیدوارم خوب گفته باشم .
میشه بگی شما از کجا این حرفتو در اوردی؟

میشه بگی شما از کجا این حرفتو در اوردی؟[/quote]

من بمیرم تورو خدا جمله رو یه کلمه رو جا ننداز;) . من نگفتم بازی انحصاری 360 نیست . گفتم اگه نسخه pc در کار باشد قضایا فرق میکند .

هر شرکت دیگه ای این حرفا رو می زد تبلیغات الکی بود ولی Epic یه چیز دیگس... :cool:
پ.ن: امیدوارم GOW رو بازی کرده باشی... ;)

وقتی می گن قرار گیم پلی بازی به کلی تغییر کنه و طوری بشه که شماره 1 بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره :eek: اونموقع خیلی راحت میشه فهمید که همش تبلیغاته الکیه . مسلما شماره 2 بازی خیلی عالی هستش ولی دیگه نه اونطوری که شماره 1 بازی جلوش هیچی نباشه :-"

پ.ن : امیدوار نباش ........مطمئن باش که بالای 20 بار بازی کردم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or