گری جانسون: Gears Of War 1 در برابر Gears Of War 2 هیچ حرفی برای گفتن ندارد.

Nobunaga Oda

کاربر سایت
گری جانسون یکی از مسئولان شرکت اپيک در مصاحبه اي با يک سایت المانی خیلی قاطع اعلام کرده که Gears Of War 1 در برابر Gears Of War 2 هیچ حرفي براي گفتن ندارد . او با اشاره به داستان بسیار جذاب Gears Of War 2 و همچنين استفاده از موتور گرافيکي ue4 که باعث میشه شما شاهد گرافيکي بسیار بهتر از Gears Of War 1 باشید و همچنین تغییر کلی گيم پلي بازي و اضافه شدن المان هاي جديد و بسيار جذاب در بازی که به کلی گیم پلی بازیرو تغییر خواهد داد , با قاطعیت تمام اعلام کرده که Gears Of War 1 در برابر Gears Of War 2 هیچ حرفي براي گفتن ندارد و اختلاف این 2 بازی بسیار با هم زیاد است .:eek::-":-"

ضمن اینکه جانسون در پاسخ به سوالی که در رابطه با زمان عرضه بازی از او شده به طور قطعی حرفی نزده اما زمان احتمالی عرضه بازیرو اواخر سال 2009 یا اوایل 2010 اعلام کرده .

( چند وقت پیش هم اپیک از این حرفها میزد برای بازار گرمی درست یادم نیست کجا بود :confused: )

موفق و پیروز باشید .

خدا کنه فقط داستانش پیشرفت کنه چون تنها ایرادی که به نسخه 1 وارد بود داستان نه چندان جذاب بود.ولی اگر بتونن انریل 4 رو تو این بازی وارد کنن غوغا میشه پیش بسوی گیرز 2:love:

UE 4.0 ؟ مگه میشه ؟ Shader Model 4 و DX 10 رو با چی میخوان اجرا کنن ؟ درسته که Level کاری Xenos بیشتر از DX 9C هستش ولی دیگه 10 نیست . و UE 4.0 هم به DX 10 بودن و استفاده از Shader Model 4 هستش که شده UE 4.0 .

همچين تاپيكي قبلا نبود ؟:confused:

دقیقا
همین مطالب رو من خودم نوشتم و بعد چند ساعت خیلی ها مسخره کردم تایپیک رو و خود مدیران پاک کردن(بدون هیچ دلیلی)
در ضمن(Nobunaga Oda) من دقیقا همین چیزایی که شما نوشتین رو نوشتم و تبلیغ اضافه نکرده بودم---و الکی شلوغ هم نکرده بودم.
شما که یادتون نمیاد بهتر پست هایه دیگرون رو زیر سوال نبری
100% این تایپیک هم مثل مال من پاک میشه

آخرین ویرایش:
دقیقا
همین مطالب رو من خودم نوشتم و بعد چند ساعت خیلی ها مسخره کردم تایپیک رو و خود مدیران پاک کردن(بدون هیچ دلیلی)
در ضمن(Nobunaga Oda) من دقیقا همین چیزایی که شما نوشتین رو نوشتم و تبلیغ اضافه نکرده بودم---و الکی شلوغ هم نکرده بودم.
چی میگی عزیز ؟؟ برو درست پست من رو بخون کسی اصلا به شما کار نداشت که گفتم همش تبلیغاته اپیکه . من راجبه ر اپیک دارم حرف میزنمنه تاپیک شما . در مورد اینکه قبلا هم این خبرو گزاشتی گفتم که چند وقت پیش به یه سایت دیگه هم از این چیزا گفته بودن حالا چرا مدیرا پاکش کردن برو از خودشون بپرس.

خدا کنه فقط داستانش پیشرفت کنه چون تنها ایرادی که به نسخه 1 وارد بود داستان نه چندان جذاب بود.ولی اگر بتونن انریل 4 رو تو این بازی وارد کنن غوغا میشه پیش بسوی گیرز 2:love:
اینطور که اینا راجب تغییرات اساسی گیم پلی صحبت کردن مثل اینکه گیم پلی بازی هم دچار دگرگونی اساسی خواهد شد. ;)

چی میگی عزیز ؟؟ برو درست پست من رو بخون کسی اصلا به شما کار نداشت که گفتم همش تبلیغاته اپیکه . من راجبه ر اپیک دارم حرف میزنمنه تاپیک شما . در مورد اینکه قبلا هم این خبرو گزاشتی گفتم که چند وقت پیش به یه سایت دیگه هم از این چیزا گفته بودن حالا چرا مدیرا پاکش کردن برو از خودشون بپرس.

عزیز من میگم درست عین همین چیزایی که شما نوشتی رو من منوشتم نه یک کلمه زیاد نه یک کلمه کم (متوجه شدی حالا)
منبع خبر رو لطفا بگین

این خبر مال 1 ماه پیشه تقریبا!
دقیقا
دلیل قفل شدن تاپیک شما هم این بود که خبر رو از یه سایت فارسی کپی کرده بودید اینجا! که این کار خلاف هست.
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8706

gears of war 2 و استفاده از ue4 يكي از حرفهايي كه من گفته بودم چند روز بحثي داشتين روش ;)

همه حرفاش درست، ولی Ut4 رو خالی اومده :).

چرا بايد خالي اومده باشه ؟!

UE 4.0 ؟ مگه میشه ؟ Shader Model 4 و DX 10 رو با چی میخوان اجرا کنن ؟ درسته که Level کاری Xenos بیشتر از DX 9C هستش ولی دیگه 10 نیست . و UE 4.0 هم به DX 10 بودن و استفاده از Shader Model 4 هستش که شده UE 4.0 .

من نميدونم چطور بگم . قرار نيست وقتي يه موتور جديد ميسازند فقط و انحصارا از dx10 استفاده كنه .
اين همه موتور هاي جديد از قديم مربوط به چند سال پيش كه از ورژن هاي گوناگون dx استفاده ميكردند اين اتفاق افتاده .
الان خيلي از موتور هاي جديد دارن طراحي ميشن كه همشون از dx9 هم استفاده ميكنند . كه هنوز يك بازي هم باهاشون ساخته نشده .
dx9 هنوز هم پتانسيل زيادش مونده همين نمونش crysis .

حالا نميدونم خبر به طور رسمي اعلام شده كه gears of war 2 از ue4 استفاده خواهد كرد يا نه .
ممكنه استفاده نشه ولي نميشه گفت كه امكانش هم نيست همينطور كه بالا گفتم .

آخرین ویرایش:
این خبر مال 1 ماه پیشه تقریبا!

نه اشکان جان این خبر 2 بار اعلام شده یه بار یکی دو ماه پیش بود اپیک با یه سایته دیگه هم مصاحبه کرده بود همینارو گفته بود ( یادم نیست کدوم سایت :confused: )
یه بارم همین 2 روز پیش بود توی مصاحبه با سایت المانی cynamit این حرف هارو زدن که این خبر هم مال همون سایته فقط تنها حرف جدیدشون هم این بوده که تاریخ ریلیز بازیرو به احتمال زیاد اواخر 2009 یا اوایل 2010 اعلام کردند . البته همونطور که توی متن خبر هم اومده به صورت قطعی چیزی نگفتن و فقط احتمال دادن که این موقع ها بیاد :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or