گرشاسپ... God Of War ایرانی!

خوب بود ولی.. کاش تقلید نمیکردن! من مطمئنم کارگردان بازی خدای جنگ رو بازی میکرده و همزمان نکات جالبش رو یادداشت میکرد تا تو گرشاسب استفاده کنه. من یه لحظه احساس کردم دارم تریلر خدای جنگ 2 رو میبینم! به خدا!
با وجود اینکه گیم پلی بازی همچنان مشکل داره و بازی در حد نسل قبلیه ولی بازم چون وطنیه، ارزش خریدن رو داره.
امیدوارم تو پروژه های بعدی این معایب به کل بر طرف بشه.

از تريلرهااي بازي مشخصه بازيه جالبي از اب در بياد ولي از گيم پلي جالبي برخوردار نيست

اميدوارم بازيهاي ايراني در دنيا حرفي براي گفتن داشته باشند...:)

آخرین ویرایش:
درسته بازی در مقایسه با GOW هیچی نیست!
ولی جالبه برام بدونم گیم پلی GOW3 تو این نسل!! چه فرقی با نسل قبل داره که به این گیم پلی می گن نسل قبل؟!

درسته بازی در مقایسه با GOW هیچی نیست!
ولی جالبه برام بدونم گیم پلی GOW3 تو این نسل!! چه فرقی با نسل قبل داره که به این گیم پلی می گن نسل قبل؟!
سرزنا گر کند خوار مقیلان غم مخور
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
راهی نیست کان را نیست پایان
غم مخور

اینقدر زخم زبون نزنید

الان بگم یه برنامه بنویسید که کلیک چپ کنی عکس الاغ بیاد کلیک راست کنی عکس میمون نمی تونید !

می دونید چه قدر زحمت کشیدن ؟ با 2 تا جمله می برید زیر سوال :-&

کسی نگفت که گیم پلیش قدیمیه. نسل قبلی نیست اشکالاتش زیاده.
بعدشم بازی رو درست میکنن خودشون میخوان بازی کنن؟! درسته با این امکاناتی که داریم این از سرمون هم زیادیه ولی اگه انتقاد و فشار افکار عمومی نباشه بازی سازی ما هم میره قاطی هزار و یک زمینه ای که به گند کشیده شد.
به فن افزار باید آفرین گفت. شما روتون میشه بگید بازی عملیات انهدام رو ایرانیا ساختن؟! میگیرن میزننت! ولی گرشاسب با شرایط فعلی فوق العادس.

دلیل این‌همه تأخیر برای عرضه این بازی چیه؟ اصلاً جالب نیست این‌همه تأخیر، من شنیدم بازی خیلی وقته ساختش تموم شده.
من به‌شخصه پشتیبانی می‌کنم ازشون و بازشون رو می‌خرم، با این حال کسی از این بازی انتظار God of War 1 رو هم نداره به‌نظر من در حد بازی‌های 7-8 سال پیشم یه بازی کاملاً متوسط زده‌باشن واقعاً شاهکار کردن.

نوشته شده توسط saeid64:
دلیل این‌همه تأخیر برای عرضه این بازی چیه؟ اصلاً جالب نیست این‌همه تأخیر، من شنیدم بازی خیلی وقته ساختش تموم شده.
من به‌شخصه پشتیبانی می‌کنم ازشون و بازشون رو می‌خرم، با این حال کسی از این بازی انتظار God of War 1 رو هم نداره به‌نظر من در حد بازی‌های 7-8 سال پیشم یه بازی کاملاً متوسط زده‌باشن واقعاً شاهکار کردن.
درسته
بازی خیلی وقته که تموم شده. شرکت یکماه پیش اعلام کرد که کار ساخت تموم شده و اگر بلافاصله بنیاد تاریخ عرضه و ناشر رو مشخص میکرد مجددا بد قول نمیشدیم و توی تیرماه بازی عرضه شده بود.
اما متاسفانه هنوز هم خبری از تاریخ انتشار و ناشر نیست.
قرار بود 22 تیرماه جشن رونمایی و 23 تاریخ عرضه بازی باشه. امروز 27 هستش و ما همچنان منتظریم.

از لطف دوستان هم خیلی ممنون. مخصوصا دوستان منتقدی که بعد از عرضه با نظرات دقیق و اصولیشون به ما توی ساخت بازی بعدی کمک میکنن.

جدا دارن بازی رو میجوئن؟یا گذاشتن خاک بخوره؟؟؟مگه تموم کردن یه بازی روی PC چقدر زمان میبره؟6 ساعت که فکر نکنم بیشتر باشه.

دارن شورش رو در میارنا!

جدا دارن بازی رو میجوئن؟یا گذاشتن خاک بخوره؟؟؟مگه تموم کردن یه بازی روی PC چقدر زمان میبره؟6 ساعت که فکر نکنم بیشتر باشه.

دارن شورش رو در میارنا!
بازی رو خیلی وقته که تسترهای بنیاد تموم کردن. قبل از همون یکماه پیش.
ظاهرا مسائل دیگه ای درمیونه

بازی رو خیلی وقته که تسترهای بنیاد تموم کردن. قبل از همون یکماه پیش.
ظاهرا مسائل دیگه ای درمیونه
اسمش رو كه عوض كردن!بازي رو هم كه تموم كردن؟ ديگه مسئله اي بجز پول دوستي درميون نيست!100% پول بگيرند جواز صادره:d

من تايلر بازي را ديدم فوقولاده هست :-o:-oدمشون گرم واقعا يک شاهکاره با اين همه تحريف و فلان و بهمان خوب درست کردند /:)
اگر براي تمام جهان عرضه بشه که چي ميشه ما هم معرف ميشم البته ايراني ها را ميگم;)>:d<
اگر بدونند يک بازي ايراني ساخته شده چند هزار يا نه چند ميليون نفر بازيش ميکنند و چند ميليون نفر دربارش صحبت ميکنند اخ اخ توي سايتش نوشته 16 مرداد ديگه مياد اي کاش ديکه تاخير نخوره:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or