گرافیک Uncharted 4 واقعا نزدیک به فیلم CGI است

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
19km08d3i8dzol3edl9b.jpg

درود
با توجه به سابقه درخشان ناتی داگ به احتمال زیاد بازی Uncharted 4 بهترین بازی از لحاظ بصری است که ناتی داگ تا کنون ساخته است . بر اساس گفته های آقای Tzengi گرافیک بازی در حال بهتر شدن است و هم اکنون به اندازه ای خوب هست که ناتان درک در یک فیلم بعنوان بازیگر بازی کند

وی همچنین افزود:

اگه به کاری که ما داریم در ناتی داگ میکنیم توجه کنید میفهمید که درحال حاظر کیفیت بازی بسیار نزدیک به فیلم CGI است. بر اساس کیفیت، جزئیات، رنگ و هرچیزی که ما در این کارکتر قرار دادیم از نظر من این قاعدتا یه کارکتر فیلم هست. این کارکتر به آسانی میتواند یک بدل دیجیتالی در یک فیلم باشد. بنابراین از نظر من بازی های ویدئویی دارند به کیفیتی مشابه کیفیت فیلم ها نزدیک می شوند و این دقیقا کاری است که ما داریم در ناتی داگ انجام میدهیم. تمامی این ها دارند بازی های ویدئویی رو به کیفیتی میرسانند که ما برای این صنعت میخواهیم و ان کیفیتی مثل فیلم هست و من فکر می کنم که ما در چند سال آینده قطعا به انجا خواهیم رسید

منبع

آخرین ویرایش:
این تازه الان حکم انچارتد 1 واسه نسل قبل رو داره.فرض کن ناتی داگ تا پایان نسل چیکار میکنه.
تازه علاوه بر جلوه ی بصری کارکتر ، میگن فیزیک کارکتر هم خیلی ردیفه.

چشای نیتن رو نگاه کنید با ادم حرف میزنن::d

rz5cdln780cdbhq1l89.jpg

خستست میفهمی خسته:d

این گرافیک رو میشه تو بازی The Order 1886 هم دید که رسما CG هستش....
چیزی نمونده که بازی ها هم مثل فیلمای پرخرج هالیوودی بشن
تازه مو های سینش تکون میخوره:|

چیزی که کلا تو بازی های ND خیلی تو چشم هست اینه که تصمیم میگیری مثلا یک کاری بکنی و میری میکنی و میبینی بازی یه پاسخو براش داره.
مثلا تو TLoU رفتم نور انداختم تو صورت الی بعد چند ثانیه دستشو گرفت جلو چشمش و بعد هم با دستش علامت داد نور بنداز اونور، خیلی این خب برام جالب بود!
یا مثلا توی آنچارتد 1 بود که برای اولین بار لباس شخصیت خیس میشد یا با رفتن چین و چروک رو لباسش عوض میشد.

از این مدلا زیاده، مثلا توی همین تریلر یه جا شخصیت رو میچسبه به دیوار یه آبشار کوچولو درست شده از بالا میاد، سریع شخصیت ها خیس میشن و آب میخوره رو سرشون، این جزئیات ریز تو بازی های ND دقیقا مثل Remedy منو جذب بازی میکنه.
مثلا توی یه بازی حتا مثل Crysis 2 با اون همه هایپ گرافیک، آشغال هایی که رو آب شناور بودن وقتی نزدیک میشدی میرفت تو بدن شخصیت و هیچ تکونی نمیخوردن ولی توی TLoU بطری و حتا گل های روی سطح آب هم تکون میخوردن!!!

---------
کلا بیشتر از اینکه من دنبال کیفیت بافت ها یا سطح بالای جزئیات تو اجزای صورت شخصیت ها تو بازی هایی که ND میسازه باشم و متحیر بشم، دنبال همین ریزکاری هایی هستم که تو بازیاش داره و برا من یکی کافیه، چون کاری میکنه که حس نکنی داری یک بازی انجام میدی، حس میکنی داری با شخصیت همراه میشی، اصلا هم هیچ وقت دوست ندارم یک بازی انجام بدم که همه چیزش عینن واقعیت باشه، اگه دنبال تکسچر بالا و . . . باشم خب میرم تو خیابون دنبالش میگردم :D.

به نظر من تریلری که از گیم پلی تو گیمزکام نمایش دادن به هیچ عنوان حتی نزدیک کیفیت فیلم های CGI نبود! حالا من نمی دونم منظورش CGI های چه سالی و چه فیلم هایی هست، ولی چیزی که من از این نوع فیلم ها تو ذهنم دارم، فرسنگ ها با کیفیت گیم پلی این بازی فاصله داره .... خصوصا تو یه سری ویژگی ها مثل کیفیت برگ درخت ها ....
البته اینم اضافه کنم که کیفیت تیزر بازی تو E3 رو واقعا میشه با فیلم های CGI مقایسه کرد، اگر کیفیت به اون حد برسه حرف ایشون درسته ....

تماما نظر شخصی بود ....

گیمزکام؟؟؟گیمزکام که نمایش نداشت بنظرم منظورت psx هست!
اولین نمایشِ گیم پلی منظورم هست، مراسمش مهم نیست ....

آخرین ویرایش:
با اینکه گرافیک این بازی بهترین سال 2015 خواهد بود(با اطمینان 95 درصد:d)یعنی واقعا به نظر شما گرافیک بازی مثه فیلم؟:-/به غیر از کات سینها که میشه نزدیک فیلم حسابشون کرد داخل و حین بازی هنوز خیلی با فیلم فاصله داره......فک کنم تو دو سه نسل دیگه به این مهم برسیم:dمگر اینکه شما در حال هایپ کردن و این مسایل باشید که بحث دیگریست:d.
قبول دارم با فیلمها هنوز خیلی فاصله داره بطور کلی لیکن فکر میکنم منظورش مدل نیت بوده و نه کلیت بلزی. خیلی هم ببراه نگفته بنظرم مدل نیت خیلی رئال هست .البته هنوزم با واقعیت فاصله داره! :)

- - -ویرایش - - -

به نظر من تریلری که از گیم پلی تو گیمزکام نمایش دادن به هیچ عنوان حتی نزدیک کیفیت فیلم های CGI نبود! حالا من نمی دونم منظورش CGI های چه سالی و چه فیلم هایی هست، ولی چیزی که من از این نوع فیلم ها تو ذهنم دارم، فرسنگ ها با کیفیت گیم پلی این بازی فاصله داره .... خصوصا تو یه سری ویژگی ها مثل کیفیت برگ درخت ها ....البته اینم اضافه کنم که کیفیت تیزر بازی تو E3 رو واقعا میشه با فیلم های CGI مقایسه کرد، اگر کیفیت به اون حد برسه حرف ایشون درسته ....تماما نظر شخصی بود ....
گیمزکام؟؟؟گیمزکام که نمایش نداشت بنظرم منظورت psx هست!

از شرکتی که نسل پیش با اون همه محدودیت آنچارتد و تلو تحویل دنیا داد بیشتر از این ها انتظار میره . ناتی داگ رسما بهترین استودیوی بازی سازیه . صحنه های سینماتیک و حماسی ، داستان پردازی های قوی و گیمپلی فیلم مانند چیزیه که تو نسل پیش تعریف شد و تنها روی پلتفرم PS برای مخاطبان عرضه شد و من عاشق این روند جدید شدم . استاد کیج هم این روند رو کامل کرد و 2 تا شاهکار تحویل ما داد.
حساب کنید قدرت پلی 4 چیزی حدود 10 برابر پلی 3 شده . آخر نسل فک ها بدجوری به زمین خواهد افتاد! .
In Sony n N@ughty Dog I trust
قیافه و پست های بعضیا بعد از عرضه The Order و Uncharted 4 دیدنیه!

به نظر من تریلری که از گیم پلی تو گیمزکام نمایش دادن به هیچ عنوان حتی نزدیک کیفیت فیلم های CGI نبود! حالا من نمی دونم منظورش CGI های چه سالی و چه فیلم هایی هست، ولی چیزی که من از این نوع فیلم ها تو ذهنم دارم، فرسنگ ها با کیفیت گیم پلی این بازی فاصله داره .... خصوصا تو یه سری ویژگی ها مثل کیفیت برگ درخت ها ....
البته اینم اضافه کنم که کیفیت تیزر بازی تو E3 رو واقعا میشه با فیلم های CGI مقایسه کرد، اگر کیفیت به اون حد برسه حرف ایشون درسته ....

تماما نظر شخصی بود ....
این بنده خدا داره در مورد نتیجه نهایی کار و یه همچین چیزی صحبت میکنه نه پری آلفاش :دی
ضمن اینکه صحبتش بیشتر در مورد کار خودش و کاراکتره :دی

توی بالاتر بودن گرافیک انچارتد از بازیهای دیگه هیچ شکی نیست ولی نزدیک بودن به فیلم؟؟؟وقتی به بیشتر گیمرهای محترم یه گرافیک واقعا سی جی مانند در حال گیم پلی نشون بدن دیگه نمیان بگن انچارتد گرافیک فیلم مانند داره.زمانی که نسل بعدی کنسولا بیان شما از اینکه گرافیک انچارتد رو با فیلم مقایسه میکردی خندتون میگیره.
کلا ایشون فکر کنم بیشتر از لحاظ جنبه های دیگه مثل روایت داستان و شخصیت پردازی منظورش بوده که سینمایی شده یا کلا در حال هایپ کردنه وگرنه هر کسی که توی گرافیک بازیا دستی داره میدونه که تا نورپردازی ray tarcing کامل به صورت ریل تایم توی بازیا پیاده نشه نمیشه به این مهم دست پیدا کرد که اونم یه دو نسل دیگه کمش زمان میبره با این پیشرفت کم کنسولا که توی این نسل دیدم.

توی بالاتر بودن گرافیک انچارتد از بازیهای دیگه هیچ شکی نیست ولی نزدیک بودن به فیلم؟؟؟وقتی به بیشتر گیمرهای محترم یه گرافیک واقعا سی جی مانند در حال گیم پلی نشون بدن دیگه نمیان بگن انچارتد گرافیک فیلم مانند داره.زمانی که نسل بعدی کنسولا بیان شما از اینکه گرافیک انچارتد رو با فیلم مقایسه میکردی خندتون میگیره.
کلا ایشون فکر کنم بیشتر از لحاظ جنبه های دیگه مثل روایت داستان و شخصیت پردازی منظورش بوده که سینمایی شده یا کلا در حال هایپ کردنه وگرنه هر کسی که توی گرافیک بازیا دستی داره میدونه که تا نورپردازی ray tarcing کامل به صورت ریل تایم توی بازیا پیاده نشه نمیشه به این مهم دست پیدا کرد که اونم یه دو نسل دیگه کمش زمان میبره با این پیشرفت کم کنسولا که توی این نسل دیدم.

وقتی ترجمه ناقص باشه همین میشه. منظور ایشون از فیلم، فیلم های CGI بودن که توی ترجمه اصلا اشاره نشده.

ای خدا 8-|8-|8-|8-|8-|
بابا یارو نگفته مدل هایی که ما تو U4 داریم از هریسون فورد تو ایندیانا جونز بهتره که -_- هی حالا حرفتون رو تکرار کنید !!
Uncharted 4 lead character artist Frank Tzengi believes game models are close to the fidelity seen in movie CGI
با این ابعاد واضح هست !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or