![19km08d3i8dzol3edl9b.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F8pic.ir%2Fimages%2F19km08d3i8dzol3edl9b.jpg&hash=312d8e8ed259a016488bee656587e5e0)
درود
با توجه به سابقه درخشان ناتی داگ به احتمال زیاد بازی Uncharted 4 بهترین بازی از لحاظ بصری است که ناتی داگ تا کنون ساخته است . بر اساس گفته های آقای Tzengi گرافیک بازی در حال بهتر شدن است و هم اکنون به اندازه ای خوب هست که ناتان درک در یک فیلم بعنوان بازیگر بازی کند
وی همچنین افزود:
اگه به کاری که ما داریم در ناتی داگ میکنیم توجه کنید میفهمید که درحال حاظر کیفیت بازی بسیار نزدیک به فیلم CGI است. بر اساس کیفیت، جزئیات، رنگ و هرچیزی که ما در این کارکتر قرار دادیم از نظر من این قاعدتا یه کارکتر فیلم هست. این کارکتر به آسانی میتواند یک بدل دیجیتالی در یک فیلم باشد. بنابراین از نظر من بازی های ویدئویی دارند به کیفیتی مشابه کیفیت فیلم ها نزدیک می شوند و این دقیقا کاری است که ما داریم در ناتی داگ انجام میدهیم. تمامی این ها دارند بازی های ویدئویی رو به کیفیتی میرسانند که ما برای این صنعت میخواهیم و ان کیفیتی مثل فیلم هست و من فکر می کنم که ما در چند سال آینده قطعا به انجا خواهیم رسید
منبع
آخرین ویرایش: