گرافیک Uncharted 4 واقعا نزدیک به فیلم CGI است

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
19km08d3i8dzol3edl9b.jpg

درود
با توجه به سابقه درخشان ناتی داگ به احتمال زیاد بازی Uncharted 4 بهترین بازی از لحاظ بصری است که ناتی داگ تا کنون ساخته است . بر اساس گفته های آقای Tzengi گرافیک بازی در حال بهتر شدن است و هم اکنون به اندازه ای خوب هست که ناتان درک در یک فیلم بعنوان بازیگر بازی کند

وی همچنین افزود:

اگه به کاری که ما داریم در ناتی داگ میکنیم توجه کنید میفهمید که درحال حاظر کیفیت بازی بسیار نزدیک به فیلم CGI است. بر اساس کیفیت، جزئیات، رنگ و هرچیزی که ما در این کارکتر قرار دادیم از نظر من این قاعدتا یه کارکتر فیلم هست. این کارکتر به آسانی میتواند یک بدل دیجیتالی در یک فیلم باشد. بنابراین از نظر من بازی های ویدئویی دارند به کیفیتی مشابه کیفیت فیلم ها نزدیک می شوند و این دقیقا کاری است که ما داریم در ناتی داگ انجام میدهیم. تمامی این ها دارند بازی های ویدئویی رو به کیفیتی میرسانند که ما برای این صنعت میخواهیم و ان کیفیتی مثل فیلم هست و من فکر می کنم که ما در چند سال آینده قطعا به انجا خواهیم رسید

منبع

آخرین ویرایش:
چشای نیتن رو نگاه کنید با ادم حرف میزنن::d

rz5cdln780cdbhq1l89.jpg

خستست میفهمی خسته:d

این گرافیک رو میشه تو بازی The Order 1886 هم دید که رسما CG هستش....
چیزی نمونده که بازی ها هم مثل فیلمای پرخرج هالیوودی بشن

با اینکه گرافیک این بازی بهترین سال 2015 خواهد بود(با اطمینان 95 درصد:d)یعنی واقعا به نظر شما گرافیک بازی مثه فیلم؟:-/
به غیر از کات سینها که میشه نزدیک فیلم حسابشون کرد داخل و حین بازی هنوز خیلی با فیلم فاصله داره......فک کنم تو دو سه نسل دیگه به این مهم برسیم:d

مگر اینکه شما در حال هایپ کردن و این مسایل باشید که بحث دیگریست:d
.

با اینکه گرافیک این بازی بهترین سال 2015 خواهد بود(با اطمینان 95 درصد:d)یعنی واقعا به نظر شما گرافیک بازی مثه فیلم؟:-/
به غیر از کات سینها که میشه نزدیک فیلم حسابشون کرد داخل و حین بازی هنوز خیلی با فیلم فاصله داره......فک کنم تو دو سه نسل دیگه به این مهم برسیم:d

مگر اینکه شما در حال هایپ کردن و این مسایل باشید که بحث دیگریست:d
.
فکر می کنم که چندوقت پیش بود که تایید کردن کاتسینها کاملا ریلتایمن و هیچ فرقی با خود گیمپلی ندارن . این وسط مدل نیتن هم چه تو کاتسین چه تو بازی همینه . فقط می مونه گرافیک محیط بازی که به نظر من هم فعلا جای کار داره و اگه واقعا اون بیلدی که نشون دادن پری آلفا بوده باشه . به نظرم می تونن تا روز عرضه . کیفیت محیط بازی و نورپردازیو ... رو هم به این حد برسونن .

فکر می کنم که چندوقت پیش بود که تایید کردن کاتسینها کاملا ریلتایمن و هیچ فرقی با خود گیمپلی ندارن . این وسط مدل نیتن هم چه تو کاتسین چه تو بازی همینه . فقط می مونه گرافیک محیط بازی که به نظر من هم فعلا جای کار داره و اگه واقعا اون بیلدی که نشون دادن پری آلفا بوده باشه . به نظرم می تونن تا روز عرضه . کیفیت محیط بازی و نورپردازیو ... رو هم به این حد برسونن .

Ok کاملا تایید می کنم
ولی مساله اینه باز هم خیلی با فیلم فاصله داره......تقصیر هیچکس هم نیست کلا هنوز صنعت بازی به این حر نرسیده با این سخت افزار و ........
گفتم شاید دو نسل دیگه به این حد برسیم:d

.

مدل نیتن بهترین مدل In-Gameـی هست که تا حالا توی یه بازی دیدم. باقی قسمتای بازی با توجه به دموی PSX هنوز خیلی جای کار دارن. در حال حاضر گرافیک The Order رو ترجیح میدم :دی

Ok کاملا تایید می کنم
ولی مساله اینه باز هم خیلی با فیلم فاصله داره......تقصیر هیچکس هم نیست کلا هنوز صنعت بازی به این حر نرسیده با این سخت افزار و ........

.
به فیلم که قطعا نرسیده . ولی به نظرم بیلد نهاییش کلا مرز بین ریلتایم و CGI و محو می کنه .:d

Ok کاملا تایید می کنم

.

البته یه شفاف سازی بکنم این وسط :دی
در مورد کلیت بازی و نزدیک بودنش به فیلم ، منظورشون روی همون بخش CG هست نه فیلم سینمایی :دی

Uncharted 4 lead character artist Frank Tzengi believes game models are close to the fidelity seen in movie CGI

و گرنه شبیه بودن کل بازی به فیلم سینمایی اونم با محدودیت های کنسول که هیچ با سخت افزار نامحدود PC هم چیزیه که نمیشه به این راحتیا بهش رسید :دی
ولی در مورد مدل خود نیتن نه ، انقدری خفن هست که می تونه مثل مدل های کامپیوتری که توی فیلم ها استفاده میشه ، استفاده بشه :دی عکس In Game اولی که گذاشتم کاملاً این موضوع رو نشون میده :دی مدل نیت خیلی راحت مشابه یه آدم واقعیه :دی

البته یه شفاف سازی بکنم این وسط :دی
در مورد کلیت بازی و نزدیک بودنش به فیلم ، منظورشون روی همون بخش CG هست نه فیلم سینمایی :دی

و گرنه شبیه بودن کل بازی به فیلم سینمایی اونم با محدودیت های کنسول که هیچ با سخت افزار نامحدود PC هم چیزیه که نمیشه به این راحتیا بهش رسید :دی
ولی در مورد مدل خود نیتن نه ، انقدری خفن هست که می تونه مثل مدل های کامپیوتری که توی فیلم ها استفاده میشه ، استفاده بشه :دی عکس In Game اولی که گذاشتم کاملاً این موضوع رو نشون میده :دی مدل نیت خیلی راحت مشابه یه آدم واقعیه :دی

آهان ...حل شد:d
من دیگه نرفتم متن اصلی رو بخوونم و چون تو متن ترجمه فیلم نوشته شده بود تعجب کردم

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or