شایعه گرافیک PSP2 قابل مقایسه با عناوین اولیه PS3

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

M4ST3R

کاربر سایت
psp22.jpg

گفته میشود که گرافیک بازی های PSP2 قابل مقایسه با عناوین اولیه کنسول PS3 میباشد!

بر طبق گزارشی از سایت IGN :
" تا آنجایی که به گرافیک مربوط میشود PSP2 وحشت انگیز (کنایه از فوق العاده) است، سخت افزار به کار رفته در تشکیل این کنسول دستی بازی های PSP2 را با عناوین اولیه PS3 قابل مقایسه میسازد, ما میگیم که processor یا پردازنده این کنسول توانایی بالغ بر نیمی از قدرت کنسول PS3 را خواهد داشت هر چند میزان و چهارچوب خاصی در این زمینه هنوز مشخص نشده است".

همچنین IGN میگوید که PSP2 بر خلاف PSP از Analog sticks استفاده میکند.

ماه گذشته اولین عکس از dev kit کنسول PSP2 منتشر شد و همچنین شایعه هست که این کنسول دستی کریسمس سال آینده لانچ خواهد شد.

در ضمن مایکل پکتر ِ تحلیلگر در این زمینه گفته بود که کنسول قابل حمل جدید در بدو ورود خواهد مرد!

منبع

خبره خوبیه . کلا از نظر سخت افزاری محصولات سونی خیلی کار درستن نه مثل بعضی ها که با پلاستیک باز یافتی کنسول میسازن:d:))

ماه گذشته اولین عکس از dev kit کنسول PSP2 منتشر شد و همچنین شایعه هست که این کنسول دستی کریسمس سال آینده لانچ خواهد شد.
با توجه به یکسری کارهای اخیر سونی و یکدفعه خبر انتشار میده، اینم بعید نیست یه دفعه بگه کریسمس میخواد کنسول جدیدش رو لانچ کنه

حرف تا جایی که میگن قدرتش اینقدر هست که حتی بازیهای PS3 هم بکشه .
البته گویا گفتن این قدرت به صورت دانلود هست که باعث افزایش حافظه میشه

مهمتر از همه اینها قیمتش ست که حرفی ازش نیست. با این مشخصات بالای 300$ باید باشه.
طبق معمو باید کامنتهای شما رو بفرستیم ارتش برای کشف رمز.

مهمتر از همه اینها قیمتش ست که حرفی ازش نیست. با این مشخصات بالای 300$ باید باشه.

طبق معمو باید کامنتهای شما رو بفرستیم ارتش برای کشف رمز.
اگه اینطور باشه قیمت کنسولهای خانگی نسل بعد چی میشه؟ البته 3DS هم به عنوان یه کنسول دستی قیمت بالایی داره (اینطور که میگن!) ولی اگر قراره PSP2 هم حدود قیمت اون رو داشته باشه باید ویژگیهای خاص و نوآورانه رو اضافه کنه بهش وگرنه...

پس همونی که اون عمو پکتره بچره چی هست:d(؟)گفت درسته.با کله میره تو طاق:d
کاری به پچر ندارم. کنسول دستی که از نظر بصری بخواد عناوینی رو اجرا کنه درسطح لانچ تایتل های ps3، باید قیمت فضائی داشته باشه. احتمالا هزارن کاربرد اینترنتی هم داره که همه اینها با هم اون رو از یک Handheld Console تبدیل به یه Tablet میکنه.
اگه اینطور باشه قیمت کنسولهای خانگی نسل بعد چی میشه؟
چه ربطی داره به بحث؟
البته 3DS هم به عنوان یه کنسول دستی قیمت بالایی داره
قیمت حدود 250$ برای HHCـی که نبوغ درساختش اون بکار رفته و با توجه به کیفیت فوق العاده محصولات نینتندو و با استناد به علاقه شدید و واکنش مثبت بازیسازان و .... مناسب بنظر میرسه.
قراره PSP2 هم حدود قیمت اون رو داشته باشه باید ویژگیهای خاص و نوآورانه رو اضافه کنه بهش وگرنه...
اُه برای رضای خدا..... آخه کدوم نوع آوری و ویژه گی؟ اضافه شدن آنالوگ دوم رو میگی !.

کاری به پچر ندارم. کنسول دستی که از نظر بصری بخواد عناوینی رو اجرا کنه درسطح لانچ تایتل های ps3، باید قیمت فضائی داشته باشه. احتمالا هزارن کاربرد اینترنتی هم داره که همه اینها با هم اون رو از یک Handheld Console تبدیل به یه Tablet میکنه.

چه ربطی داره به بحث؟

قیمت حدود 250$ برای HHCـی که نبوغ درساختش اون بکار رفته و با توجه به کیفیت فوق العاده محصولات نینتندو و با استناد به علاقه شدید و واکنش مثبت بازیسازان و .... مناسب بنظر میرسه.

اُه برای رضای خدا..... آخه کدوم نوع آوری و ویژه گی؟ اضافه شدن آنالوگ دوم رو میگی !.
شما اصلا خوندی من چی گفتم؟!؟ من تایید کردم صحبتت رو. یکبار دیگه بخون.من کی گفتم نوآوری داشته گفتم نداشته باشه شکست میخوره.
اگه اینطور باشه قیمت کنسولهای خانگی نسل بعد چی میشه؟
کنایه از قیمت بالاش بود...

آخرین ویرایش:
psp22.jpg

گفته میشود که گرافیک بازی های PSP2 قابل مقایسه با عناوین اولیه کنسول PS3 میباشد!

بر طبق گزارشی از سایت IGN :
" تا آنجایی که به گرافیک مربوط میشود PSP2 وحشت انگیز (کنایه از فوق العاده) است، سخت افزار به کار رفته در تشکیل این کنسول دستی بازی های PSP2 را با عناوین اولیه PS3 قابل مقایسه میسازد, ما میگیم که processor یا پردازنده این کنسول توانایی بالغ بر نیمی از قدرت کنسول PS3 را خواهد داشت هر چند میزان و چهارچوب خاصی در این زمینه هنوز مشخص نشده است".

همچنین IGN میگوید که PSP2 بر خلاف PSP از Analog sticks استفاده میکند.

در ضمن مایکل پکتر ِ تحلیلگر در این زمینه گفته بود که کنسول قابل حمل جدید در بدو ورود خواهد مرد!

منبع

سلام
ااقا پس اینی گفتن که قدرت اجرا انچارتت 3 رو داره چی بود

حرف تا جایی که میگن قدرتش اینقدر هست که حتی بازیهای PS3 هم بکشه .

عجب مرضیه که همون اول نزارن این اب دیتو یا هرچیز دیگرو رو کنسولی که هنوز عرضه نشده که باز ملت بیوفتن جونه اینترنت

اقا اگ دوربره 300 دلار عرضه بشه که خیلی خوبه
دوربینش چند پیکسله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or