گرافیک عنوان 7 Tekken بهبود خواهد یافت

THE KEEPER

کاربر سایت
Tekken-7-Screenshot-Lucky-Chloe-vs-King-760x428.jpg

درود

سری بازی Tekken یکی از بهترین سری بازی های سبک مبارزه ای است که قرار است قسمت هفتم ان در اینده ای نزدیک عرضه شود. طی چند روز گذشته خبرهایی مبنی بر ارتقا گرافیک بازی از سوی کارگردان بازی اقای Katsuhiro Harada در پاسخ به سوال یکی از هوادان در توییتر مطرح شده است

با اینکه گرافیک 7 Tekken در میان بازی های ارکید خوب است اما به نظر میرسد شاهد افزایش کیفیت گرافیک تا روز عرضه بازی باشیم.

یکی از هواداران بازی در توییتر پرسیده است که ایا گرافیک بازی بهبود خواهد یافت؟ چون تصاویری که از بازی بیرون امده است حتی پس از به روز رسانی تفات چندانی با قبل ندارد.

اقای Katsuhiro Harada کارگردان بازی در پاسخ به این سوال گفته است:

در حال کار بر روی گرافیک جدید هستیم.

این نشان میدهد که بازی تا روز عرضه گرافیک به مراتب بهتری خواهدداشت.

بازی با موتور انریل انجین 4 در دست ساخت است و بسیار خوب به نظر میرسد. اما جا برای پیشرفت همچنان وجود دارد.

در نمایشگاه پاریس گیمز مشخص شد که نسخه ps4 این عنوان دارای محتواهای انحصاری و همچنین از PlayStation VR پشتیبانی میکند.

تاریخ عرضه بازی هنوز مشخص نشده اما انتظار میرورد در سال 2016 منتشر شود.

منبع

من کلی گفتم من خودم همه چی بازی میکنم.
منم میگم این حرف شما از پایه و اساس غلطه :) یـ بازی حتی اگه انحصاریم باشه اگه خواست روزی رو یـ پلتفورم دیگه بیاد (PC یا هر پلتفورم دیگه ای) علاوه بر اینکه پولو دوباره سرازیر میکنه تو جیب سازنده یـ لطفیم در حق فن بیس بازی میکنه ! اینکه فن بازی (دقت کن , فن بازی نه فن برند و پلتفورم) می بینه به جای 1 میلیون طرفدار 2 میلیون طرفدار برای بازی مورد علاقش وجود داره و جامعه ای که داره توش داره فعالیت میکنه عظیم تر شده خودش کلی ـه ! این حرف که "امیدوارم برا PC نیاد بنا به دلایلی خنده دار" دقیقا مثل حرکت بچه ای میمونه که از رو حسودی نمیخواد اسباب بازیش دست دیگران (بقیه ی بچه ها) بیوفته و به شدت حرکت چیپ و مصخره ای ـه ...

آخرین ویرایش:
Dark Souls 1
Dark Souls 2
Dark Souls 3
One Piece Pirate Warriors 3
Naruto Ultimate Ninja 3
Naruto Ultimate Ninja 3
Naruto Ultimate Ninja Revoloution
Enslaved
Ace Combat
Tales of Zestiria
Tales of Symphonia
DragonBall Xenoverse
Inversion
and ...
تمام اینا رو توی 3 سال گذشته داده:d با اطمینان بهت میگم که کاملا برعکس گفتی:d از وقتی که DS برای PC اومد، طلسم شکسته شد و نامکو تمام بازیهاشو داره برای PC میده.

اینارو میدونم:d
در مورد بازی تکن این رابطه خوب نبوده در اصل
خدا میدونه که یه زمانی چقد منتظر تکن 5 روی پی سی موندم و خبری نشد و آخر مجبور به تهیه پلی 2 شدم:d
باید ببینیم نامکو این سری چه میکنه و طلسم تکن رو میشکنه یا نه؟

اینارو میدونم:d
در مورد بازی تکن این رابطه خوب نبوده در اصل
خدا میدونه که یه زمانی چقد منتظر تکن 5 روی پی سی موندم و خبری نشد و آخر مجبور به تهیه پلی 2 شدم:d
باید ببینیم نامکو این سری چه میکنه و طلسم تکن رو میشکنه یا نه؟
آره خب. از لحظا تاریخی تکن همیشه روی کنسول سونی بوده. کلا 2 نسل ژاپنی های PC رو ول کردن. ولی از ظهور استیم و موفقیت روز افزونش، بیشتر کمپانی های ژاپنی بازی هاشونو روی استیم عرضه کردن و الان هم به جرات میتونم بگم همشون از فروش دیجیتالی بازی هاشون رو استیم راضی هستن و همیشه توی گزارش های مالیشون این موضوع رو صدق میکنن. کپکام از همون اول پشتیبان PC بود و الان تبدیل به یکی از پلتفرم های اصلیش شده. نامکو که رفیق فابریک کپکام حساب میشه، از 2012 و عرضه دارک سولز 1، PC رو به یکی از پلتفرم های اصلیش تبدیل کرده.
تکن این دفعه بر اساس آرکید هایی ساخته شده که معماری PC دارن. در واقع این اولین باره که سازنده های تکن هم از یه موتور گرافیکی غیر از موتور خودشون استفاده میکنن و هم آرکید دیگه ای اساس ساخت بازی هاشون هست. نمیدونم اینو میدونستی یا نه، اما خود سازنده تکن، کاتسوهیرو هارادا، یه PC گیمر هست و اکانت استیم هم داره:d یه بار توی جواب یکی گفت:
I'm ancient steam user
:d
قبلا هم گفته بود که دوست داره این سری رو روی PC بیاره ولی شرایطش محیا نبوده و بازی های فایتینگ زیاد نمیفروختن. ولی الان به غیر از PC، PS4 هم تبدیل به یکی از پلتفرم های انتخابی برای بازی های فایتینگ شده و کالکشن بازی های این سبکش خیلی خیلی کامل شده. کلا من 99% مطمعنم که بازی برای PC میاد:d اون 1% رو گذاشتم واسه اینکه مبادا سونی باز بیاد بازی رو انحصاری کنه که بعید میدونم. چون بازی بازی قبل از این جریانات برای Xbox One هم لیست شده بود و توی یه تریلر پلتفرم ها رو گفتن.

پ.ن: برای اون 2تا دوستمون هم شفای عاجل آرزومندیم.

آخرین ویرایش:
آره خب. از لحظا تاریخی تکن همیشه روی کنسول سونی بوده. کلا 2 نسل ژاپنی های PC رو ول کردن. ولی از ظهور استیم و موفقیت روز افزونش، بیشتر کمپانی های ژاپنی بازی هاشونو روی استیم عرضه کردن و الان هم به جرات میتونم بگم همشون از فروش دیجیتالی بازی هاشون رو استیم راضی هستن و همیشه توی گزارش های مالیشون این موضوع رو صدق میکنن. کپکام از همون اول پشتیبان PC بود و الان تبدیل به یکی از پلتفرم های اصلیش شده. نامکو که رفیق فابریک کپکام حساب میشه، از 2012 و عرضه دارک سولز 1، PC رو به یکی از پلتفرم های اصلیش تبدیل کرده.
تکن این دفعه بر اساس آرکید هایی ساخته شده که معماری PC دارن. در واقع این اولین باره که سازنده های تکن هم از یه موتور گرافیکی غیر از موتور خودشون استفاده میکنن و هم آرکید دیگه ای اساس ساخت بازی هاشون هست. نمیدونم اینو میدونستی یا نه، اما خود سازنده تکن، کاتسوهیرو هارادا، یه PC گیمر هست و اکانت استیم هم داره:d یه بار توی جواب یکی گفت:

:d
قبلا هم گفته بود که دوست داره این سری رو روی PC بیاره ولی شرایطش محیا نبوده و بازی های فایتینگ زیاد نمیفروختن. ولی الان به غیر از PC، PS4 هم تبدیل به یکی از پلتفرم های انتخابی برای بازی های فایتینگ شده و کالکشن بازی های این سبکش خیلی خیلی کامل شده. کلا من 99% مطمعنم که بازی برای PC میاد:d اون 1% رو گذاشتم واسه اینکه مبادا سونی باز بیاد بازی رو انحصاری کنه که بعید میدونم. چون بازی بازی قبل از این جریانات برای Xbox One هم لیست شده بود و توی یه تریلر پلتفرم ها رو گفتن.

پ.ن: برای اون 2تا دوستمون هم شفای عاجل آرزومندیم.

خب پس با گفته های شما احتمال عرضه بازی روی پی سی هم قوی شد.تازه رقبای این بازی یعنی Street Fighter و Kombat هم روی پی سی میشن.من که از خدامه بازیا روی پی سی بیان چون واقعا لذت بازی روی pc چندین برابر هست:d
فقط خیلی اعصابم خورد شد این بانجی کصافط Destiny رو واسه پی سی منتشر نکرد:|امیدوارم نامکو این کارو نکنه
الان با این همه هایپ و امیدی که بهم دادی امیدوارم به سرنوشت Akiba دچار نشی که کلی هایپ کرد واسه معرفی کرش جدید:d=))

آخرین ویرایش:
خب پس با گفته های شما احتمال عرضه بازی روی پی سی هم قوی شد.تازه رقبای این بازی یعنی Street Fighter و Kombat هم روی پی سی میشن.من که از خدامه بازیا روی پی سی بیان چون واقعا لذت بازی روی pc چندین برابر هست:d
فقط خیلی اعصابم خورد شد این بانجی کصافط Destiny رو واسه پی سی منتشر نکرد:|امیدوارم نامکو این کارو نکنه
الان با این همه هایپ و امیدی که بهم دادی امیدوارم به سرنوشت Akiba دچار نشی که کلی هایپ کرد واسه معرفی کرش جدید:d=))
آره احتمال عرضه بازی خیلی زیاده. هارادا الان نزدیک 3-4 سال هست که میخواد این سری رو بیاره روی PC. روز اول معرفی بازی هم گفت به خاطر این سوییچ کردن روی UE4 که بازی رو برای پلتفرم های مختلفی عرضه کنن و دستشون باز تر باشه:d
دیگه بدتر از Tecmo نمیتونه باشه که DoA5 رو عرضه کرد:d هیچ کس انتظارش رو نداشت.
در مورد فایتینگ ها من تقریبا با اطمینان میتونم حرف بزنم:d امیر هم کلا دائم الهایپه و کاریش نمیشه کرد:d

منم میگم این حرف شما از پایه و اساس غلطه :) یـ بازی حتی اگه انحصاریم باشه اگه خواست روزی رو یـ پلتفورم دیگه بیاد (PC یا هر پلتفورم دیگه ای) علاوه بر اینکه پولو دوباره سرازیر میکنه تو جیب سازنده یـ لطفیم در حق فن بیس بازی میکنه ! اینکه فن بازی (دقت کن , فن بازی نه فن برند و پلتفورم) می بینه به جای 1 میلیون طرفدار 2 میلیون طرفدار برای بازی مورد علاقش وجود داره و جامعه ای که داره توش داره فعالیت میکنه عظیم تر شده خودش کلی ـه ! این حرف که "امیدوارم برا PC نیاد بنا به دلایلی خنده دار" دقیقا مثل حرکت بچه ای میمونه که از رو حسودی نمیخواد اسباب بازیش دست دیگران (بقیه ی بچه ها) بیوفته و به شدت حرکت چیپ و مصخره ای ـه ...

شاید این حرف شما درست باشه ولی فکر میکنم بیشتریا نظرشون همینه که بازیای انحصاری همون انحصاری بمونه.

- - -ویرایش - - -

:baby:

شما هم که مشخصه اصلا جواب دادن نمیخواد.

کاری به انحصاری بودن یا نبودن و درست و غلط قضیه ندارم ... اما اینو خوب میدونم که اکثریت ادم بزرگا کارشون گفتن دروغ های شیرین و شعار های قشنگ قشنگ و تظاهر کردنه ...

کاری به انحصاری بودن یا نبودن و درست و غلط قضیه ندارم ... اما اینو خوب میدونم که اکثریت ادم بزرگا کارشون گفتن دروغ های شیرین و شعار های قشنگ قشنگ و تظاهر کردنه ...
یعنی حاضرین هزار و یک دلیل بیارین که هارادا داره دروغ میگه و نمیخواد بازیشو برای PC بده و مولتی کردن این بازی کار اشتباهی بود و ... تا اینکه قبول کنین هارادا راست میگه و واقعا میخواد این کارو بکنه.
آفرین آفرین خیلی خوبه. از قدیم توی بازیسنتر گفتن مغز آدم کجاها که نمیره. دو دقیقه دیگه به حل مسائل مبهم سیاه چاله ها هم رسیدیم اصن جای تعجبی نداره.

رو pc اجرا بشه با این وضعیت سخت افزاری جدید حتما عالی میشه بعدشم هم جوی استیک xbox one روی pc عالی جواب میده هم باقی جوی استیک های دیگه حتی با نرم افزاری رابط

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or