گرافیکی در حد PS3 و X360 در پردازنده های نسل آینده Qualcomm

God_of_game

کاربر سایت
8960.jpg

همون طور که می دونید Qualcomm یکی از مطرح ترین های تولید کننده ی cpu در اکثر Device های Android و در تمامی Device های Windows phone 7 می باشد.
Qualcomm به تازگی نسل بعدیSnapdragon ها رو با نام Qualcomm MSM 8960 معرفی کرد که بر پایه معماری 28 نانومتری طراحی شده .
گفته شده که این چیپست که در نسل آینده تلفن همراه و تبلت های آینده استفاده خواهد شد دارای 5 برابر عملکرد بیشتر نسبت به چیپست هایی که امروز در بازار موجود است داره ، در کنار این عملکرد بالا 75 درصد مصرف انرژی هم فراموش نشه!
چیپست گرافیکی آن هم Adreno 3xx هست که قدرتی گرافیکی در حد Xbox 360 یا PS3 برای دیوایس های استفاده شده در آن که احتمالا سال 2012 خواهد بود هست..
WiFi, GPS, Bluetooth و FM همراه multi-mode LTE / 3G که این قابلیت MSM8960 را به اولین cpu تبدیل کرده که توانایی ساپورت هم زمان شبکه 3g و 4g داره.

@ God_of_game
البته موسسات زیادی بهترین گوشی سال رو انتخاب میکنن. نمیدونم کدوم موسسه بود که X10 mini رو انتخاب کرده بود. حالا کم کم 2-3 تا موسسه دیگه انتخاب میکنن. هر کدومشون هم 1 نظری دارن

@ spiderferi
جداً؟ چطور چندتا چندتا میتونه آندروید بزنه نمیتونه چندتا چندتا بادا بزنه؟ همین گلکسی رو ببین در طرحهای مختلف برای اپراتورهای مختلف تولید کرده که سخت افزارشون مثل همدیگن. قبول کنید که بادا آینده روشنی نداره

@ AL1R3ZA
البته عمر آندروید خیلی کمتر از iOS هست و نمیشه این 2 رو با هم مقایسه کرد. یکی از بزرگترین اشتباهات گوگل این بود که حداقل سخت افزار برای گوشیهای تحت سیستم عامل آندروید مشخص نکرد ولی گویا بعد از نسخه 2.3 که قرار با پایان امسال عرضه بشه حداقل سخت افزاری مشخص کنه که میره واسه نسخه 3. آرزوی موفقیت میکنیم برای همه تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه:دی

عجب خالی بندیییی=))

کدوم گوشی تا الان ساخته شده که رزولیشن 1920*1080 داشته باشه؟؟؟:))

قبول دارم گرافیک گوشی ها خیلی بالا رفته ولی این دروغه که قدرت اون پردازنده در حد xbox360 هست..(هرموقع گوشی ساخته شد که بازی با زرولیشن 1080p رو با حجم گرافیکی رابر xbox360 یا ps3 اجرا کنه بعد بیا از این حرف ها بزن)

احتمالا تا به حال نام شرکت Ortustech را نشنیده اید اما کاسیو را میشناسید. شرکت ارتوس تک از کاسیو و یک شرکت دیگر به نام Toppan تشکیل شده و کارش تولید نمایشگرهای کوچک و متوسط است. این شرکت امروز نمایشگر جدید 4.8 اینچی اش را معرفی کرد که یک سر و گردن نسبت به بقیه نمایشگرهای فعلی برای تلفن های هوشمند بالاتر است. ‏
رزولیشن این نمایشگر 1920x1080 و از نوع Hyper Amorphous Silicon TFT است. زاویه دیدش 160 درجه است و 16.8 میلیون رنگ را نشان میدهد. در نمایشگر جدید دانسیته پیکسل 458ppi است. ‏

در میان تلفن های هوشمند فعلی نمایشگر رتینای ایفون 4 از نظر کیفیت و دانسیته یکی از بهترین ها محسوب می شود. با مقایسه دانسیته پیکسل 326ppi آیفون با دانسیته 458ppi نمایشگر جدید متوجه می شوید که با چه پیشرفتی روبرو هستید. این نمایشگر با این مشخصات، در حال حاضر کوچکترین نمایشگر تمام اچ دی جهان به حساب می آید و به قول نویسنده وب سایت NewLaunches قادر است نمایشگر رتینای آیفون را به عنوان صبحانه بخورد! ‏
شرکت سازنده هنوز تاریخ ارایه به بازار این نمایشگر را اعلام نکرده اما باید امیدوار باشیم طی چند ماه اینده شاهد به کار گیری آن روی تلفن های هوشمند جدید باشیم.

‏NewLaunches ‏

در جواب Dev ju:
پیشنهاد میکنم یک تحقیق در رابطه با سیستم عامل بادا انجام بدی ;)
انتظار داری سیستم عاملی که چند ماهه معرفی شده یهو میلیونها برنامه براش بریزن توی بازار!؟ خب باید پشتیبانی بشه که یوبی سافت و گیم لافت که خدای بازی های موبایله به بهترین شکل ممکن داره پشتیبانی میکنه. میتونم برات بیشتر از 30 تا بازی با کیفیت فوق العاده بالا لیست کنم که ببینی پشتیبانی نرم افزاری فراتر از حد تصور شماست. خود سیستم عامل سیمبیان ورژن 5 تا الان به این تعداد بازی های با کیفیت واقعی نداره.
آقای God of game حق با شماست اما توی کنگره بین المللی موبایل همراه گلکسی تا جایی که یادمه 4 جایزه گرفت و ویو 2 جایزه. نکته اینجاست که آیفون4 هم توی این کنگره حضور داشت و .... .
فکر کنم بهترین گوشی سال 2010 رو به wave اختصاص دادن. ضمناً سیستم عامل بادا الان روی گوشی های زیادی در حال پیشرفته. میتونی یک سر به gsmarena بزنی ببینی چه طیف وسیعی از تلفن های همراه با بادا داره عرضه میشه. اصولاً آندروید روی گوشی های High End عرضه میشه که قیمت هاشون فوق العاده بالاست اما بادا هم توانایی های آندروید رو به طور کامل داره هم روی گوشی های ارزان قیمت جوابگوست. هر چند wave از لحاظ سخت افزاری حتی بهتر از iphone4 عمل کرده.
در جواب کاربر عزیز alireza هم بگم شما انگار زیاد در جریان نیستی... به اون لینکی که توی اولین پستم دادم رجوع کردی؟ سیستم عاملی بعد از 3 ماه بیشتر از 30 عنوان گرافیکی فوق العاده داره که حتی از اون عکس هایی که توی پست اول دادم هم گرافیک بیشتری دارند. خود گیم لافت الان نزدیک به 20 بازی باور نکردنی برای بادا و گوشی Wave ساخته که حجم هر کدوم از بازیهاش بالای 200 مگابایته. حالا شرکتهای دیگه بماند.

در جواب کاربر عزیز alireza هم بگم شما انگار زیاد در جریان نیستی... به اون لینکی که توی اولین پستم دادم رجوع کردی؟ سیستم عاملی بعد از 3 ماه بیشتر از 30 عنوان گرافیکی فوق العاده داره که حتی از اون عکس هایی که توی پست اول دادم هم گرافیک بیشتری دارند. خود گیم لافت الان نزدیک به 20 بازی باور نکردنی برای بادا و گوشی Wave ساخته که حجم هر کدوم از بازیهاش بالای 200 مگابایته. حالا شرکتهای دیگه بماند.
برادر گیم لافت درحال حاضر تمام بازی هاش انحصار iOS هستن... تمام این بازی هایی هم که برای Bada اومده قبلا بر روی Android عرضه شده بود و سال پیش بر روی iOS! اگه به سایت Gameloft بری متوجه میشی که هیچ کدوم از بازی های حال حاضر ـش که همگی با Engine جدید Gameloft ساخته شدن فقط برای iOS عرضه شده...
کلا این سیستم عامل Bada حالا حالا ها جا داره که بخواد به پای سیستم عامل هایی مثل Android و iOS و حتی Windows Phone برسه بنظر من...
البته هرکسی یه گوشی داره و 100% سنگ اون گوشی رو به سینه میزنه:دی

سیستم عامل بادا جدیده ! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. مسلمه باید زمان بگذره. گفتم که قرار نیست راه صد ساله رو یک شبه بره. مهم اینه که طی این مدت کم پشتیبانی فوق العاده ای داشته و اینده ی روشنی داره.
همین که واسه ی بادا هم عرضه میشه خودش یعنی پشتیبانی نرم افزاری ;)
من هم توی پست قبلم یعنی پست اولم گفتم بازی های مولتی هستند یعنی قبلاً روی گوشی دیگه ای عرضه شدند. ;)
شما دقت نکردی

آقا بیخیال. 2 سال دیگه صبر میکنیم ببینیم بادا به کجا میرسه! ولی زیاد صورت خوشی نداره این همه سیستم عامل. اون دولوپر بنده خدا نمیدونه برا کدوم برنامه بسازه!

سلام دوستان

قبلان یه چندتا اسکرینشات از دمو بازی epic citadle یا همون infinity blade گرفته بودم لازم شد اینجا بزارم چون بعضی از دوستان واقعاً قدرت گرافیگی آیفون رو دستِ كم گرفتند.(اینو رو تو صفحه ۳.۵ اینج. آیفون ۴ تصور کنین!!!)

ممنون دوست عزیز

این بازی کامل نیست ،دموی بازی اصلی هست و فقط میتونین تو شهر بچرخین ،خودم دانلود کردم با آیفون 4 گرافیک وحشتناکی داره .(82 مگابایت هست)

کسانی که امکانشو دارن توصیه می کنم حتما دانلود کنن.:>

چندتا اسکرین شات که از بازی گرفتم...:-o

عکس1
عکس2
عکس3
عکس4
عکس5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or