گرافیکی در حد PS3 و X360 در پردازنده های نسل آینده Qualcomm

God_of_game

کاربر سایت
8960.jpg

همون طور که می دونید Qualcomm یکی از مطرح ترین های تولید کننده ی cpu در اکثر Device های Android و در تمامی Device های Windows phone 7 می باشد.
Qualcomm به تازگی نسل بعدیSnapdragon ها رو با نام Qualcomm MSM 8960 معرفی کرد که بر پایه معماری 28 نانومتری طراحی شده .
گفته شده که این چیپست که در نسل آینده تلفن همراه و تبلت های آینده استفاده خواهد شد دارای 5 برابر عملکرد بیشتر نسبت به چیپست هایی که امروز در بازار موجود است داره ، در کنار این عملکرد بالا 75 درصد مصرف انرژی هم فراموش نشه!
چیپست گرافیکی آن هم Adreno 3xx هست که قدرتی گرافیکی در حد Xbox 360 یا PS3 برای دیوایس های استفاده شده در آن که احتمالا سال 2012 خواهد بود هست..
WiFi, GPS, Bluetooth و FM همراه multi-mode LTE / 3G که این قابلیت MSM8960 را به اولین cpu تبدیل کرده که توانایی ساپورت هم زمان شبکه 3g و 4g داره.

پیشنهاد میکنم به این لینک برید و یک سری به بازیهایی که در حال حاضر روی گوشی Samsung Wave s8500 عرضه میشه یک نگاهی بندازید.
این هم لینک مشخصات گوشی
این گوشی در حال حاضر به راحتی و بدون هیچ دردسری میتونه 90 میلیون چندضلعی رو در ثانیه پردازش کنه این درحالیه که بهترین گوشی های امروز میتونن با تمام قدرتشون فقط 30 میلیون چند ضلعی رو پردازش کنند. مطمئناً همه شگفت زده میشید وقتی بشنوید میشه بازی Doom3 رو با حجم برنامه ی کمتر روی گوشی Wave اجرا کرد... .
ما که داریم از گوشیمون لذت میبریم پیشنهاد میکنم اگر دنبال گوشی هستید این گوشی رو از دست ندید. راستی سیستم عامل این گوشی نه آندروید ـه نه ویندوز موبایل یا هر چیز دیگه. سیستم عاملش bada ست. تحولی جدید در سیستم عامل!
این هم یک عکس از این گوشی
samsung-s8500_003.jpg

این هم چند تا عکس از دو سه تا بازیه این گوشی
mzl.xtroxifj.320x480-75.jpg

این بازی رو فکر کنم با گرافیک متوسط نشون میده چون مولتی پلتفرم هست و روی گوشی های دیگه هم هست. این نیمی از قدرت این گوشی

این هم NOVA
nova_game_01.jpg

تصاویر رو به صورت HD تصور کنید چون صفحه ی نمایش گوشی SuperAmoled LED هست و بین تمامی گوشی ها بهترین کیفیت رو ارائه میده.

سیستم عاملش bada ست. تحولی جدید در سیستم عامل!
من که با این سیستم عامل کار نکردم تا حالا. اما حداقل از لحاظ پشتیبانی نرم افزاری خیلی خیلی خیلی خیلی ضعیفتر از سیستم عامل های مطرح دیگه ست. سامسونگ حالا حالا ها باید واسه ش خرج کنه تا جاش بندازه.

بهتره بدونید گوشی همراه آیفون 4 با اون همه سر و صداش طی 10 ماه تونست توی کره 1 میلیون بفروشه اما این گوشی ماه اول 1 میلیون و 200 رو رد کرد.
میتونید مقیاسه ی بین Wave و iPhone4 رو ببینید.
آیفون با اون قیمتش نه تنها چیزی بیشتر از این گوشی نداره بلکه کمتر هم داره از لحاظ تکنولوژی. این گوشی به خاطر قیمت پایینتر نسبت به گوشی های High End دیگه تونسته سرو صدای زیادی ایجاد کنه. ضمناً بهترین گوشی سال 2010-2011 هم هست.
فقط اگه مقایسه رو نگاه میکنید به هیچ وجه به یک گیگ بودن دو پردازنده نگاه نکنید. پردازنده ی ARM Cortex A8 1G سامسونگ به دلایلی که بالا گفتم قابل مقایسه با iPhone4 نیست... جالبه که این گوشی میتونه فیلم هایی با کیفیت HD رو هم بدون هیچ افت فریم پخش کنه چون باید بتونه تصاویری که خودش با کیفیت 720p به صورت HD فیلم بردای میکنه رو هم نمایش بده!. Divx و بقیه ی فرمت ها هم که پخش میکنه به کنار!
از لحاظ نرم افزاری با آندروید یا اپل که چند سالیه هستند قابل مقایسه نیست اما همین قدر بدونید که طی مدت 3 ماه تونسته نزدیک به 15000 نرم افزار در اختیار کاربران بزاره. بازی هاش که از نظر من در بین تمامی گوشی ها نظیر نداره.
جاواپذیر بودن گوشی هم به طرز شگفت انگیزی قویه!!! جالب اینجاست که 90% رزولوشن های مختلف جاوا رو با صفحه نمایش 3.3 اینچیش ست میکنه!!

آخرین ویرایش:
تا 2012 دنیا میترکه هیچکی این تکنولوژی رو نمیبینه زیاد به دلتون صابون نزنید :d منظورم اون پردازنده بود نه بازیهای این گوشی جدید سامسونگ

آخرین ویرایش:
عجب خالی بندیییی=))

کدوم گوشی تا الان ساخته شده که رزولیشن 1920*1080 داشته باشه؟؟؟:))

قبول دارم گرافیک گوشی ها خیلی بالا رفته ولی این دروغه که قدرت اون پردازنده در حد xbox360 هست..(هرموقع گوشی ساخته شد که بازی با زرولیشن 1080p رو با حجم گرافیکی رابر xbox360 یا ps3 اجرا کنه بعد بیا از این حرف ها بزن)

سیستم عاملش bada ست. تحولی جدید در سیستم عامل!
ببین حتی اگر ابر سیستم عامل هم باشه وقتی پشتیبانی نرم افزاری نداشته باشه بدرد نمیخوره. سامسونگ حتی به OS اختصاصی خودش اعتماد نداره. ببین چند تا گوشی با سیستم عامل آندروید داره میزنه و چند تا بادا!
فقط سیستم عامل که مهم نیست. مهمتر از اون پشتیبانیه. کاری که اپل به خوبی انجام داده و گوگل هم ای کم و بیش داره حال میده بمون:دی

دوستان الان چون با گوشی اومدم برام سخته نقل قول کنم, ولی این حرف رو من نگفتم و ربطی به محدودیت تفکر و پیشرفت جامعه نداره.من فقط خبر رو ترجمه کردم و گذاشتم اینجا(rohollah و cyb0rg جان)
در جواب دوست عزیزم اقای paranormal نیز باید بگم بهترین اسمارت فون 2010 و 2011 گوشی گلکسی شد و گلکسی نوع تقریبا پیشرفته تر و android گوشی wave هست ;)

ببین حتی اگر ابر سیستم عامل هم باشه وقتی پشتیبانی نرم افزاری نداشته باشه بدرد نمیخوره. سامسونگ حتی به OS اختصاصی خودش اعتماد نداره. ببین چند تا گوشی با سیستم عامل آندروید داره میزنه و چند تا بادا!
فقط سیستم عامل که مهم نیست. مهمتر از اون پشتیبانیه. کاری که اپل به خوبی انجام داده و گوگل هم ای کم و بیش داره حال میده بمون:دی
عزیز من گوشی های با سیستم عامل Bada در راهن ! نمیشه که تو لانچ سیستم عامل 50 تا گوشی معرفی کنن که ! اپل چن تا گوشی iOs داده که توقع دارین سامسونگ همچین کاری کنه ؟ سامسونگ میخواد پشتیبانی از Wave رو قوی تر کنه که بهترین کاره ...

همونطور که همه دوستان گفتن سیستم عامل بدون ساپورت به هیچ دردی نمیخوره! حالا هرچقدر هم که میخواد گوشی قدرت سخت افزاری داشته باشه...
کلا چند تا استودیو بصورت انحصاری واسه Android، Win 7 یا Bada بازی میسازن؟ در رابطه با Android هم با این همه تفاوت سخت افزار بین گوشی های Android دار هیچ شرکتی حاضر نیست واسه ـش بازی انحصاری بزنه. حالا Google هرچقدر هم میخواد ساپورت کنه!
شما تعداد دارندگان iPad, iPod Touch و iPhone رو بذارید رو هم. سازندگان با ساخت یک بازی بدون هیچ مشکلی برای تمامی این Deviceـها بازی میسازن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or