گام بعدی فرنچایز Total War، تحت عنوان Total War: Attila معرفی شد

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
dpg3l67wyptt3zafn8wb.jpg

Creative Assemblyدر جریان نمایشگاه EGX London 2014 از عنوان بعدی فرنچایز Total War، تحت عنوان Total War: Attila پرده‌برداری کرد.

Total War: Attila در قرن پنجم پس از میلاد به وقوع می‌پیوندد و روایت‌گر دوران تاریک و رو به زوال امپراتوری روم باستان است. دورانی که این امپراتوری، با یکی از هراس‌انگیزترین دشمنان خود رو در رو می‌شود.

بله، این بار با پادشاه قوم هون و میلیون‌ها تن از سواران وی که اروپا را دست‌خوش تاخت و تازهاى خونین قرار دادند، همراه خواهیم بود. هون‌ها مردمان زردپوست آسیایی بودند که به سرکردگی آتیلا، اروپاى خاورى و مرکزى را مورد تاخت و تاز قرار دادند. آتیلا، در زمان حیاتش بزرگ‌ترین امپراتوری را در اروپا، از رود اورال تا دانوب داشت. اگرچه پیروز در غارت و چپاول مردمان بالکان، آتیلا هیچ‌گاه موفق به تصرف قسطنطنیه نشد، و تلاش او در تسلط بر گال‌ها نیز با ناکامی مواجه شده و تنها توانست تا شهر Aurelianum به پیش آید.

آتیلا در نبرد شالون (که نبرد دشت کاتالونی نیز نامیده می‌شود) شکست خورد، اما نگذاشت که این شکست تاثیر زیادی بر وی و روحیه لشکریانش گذاشته و سد جاه‌طلبی‌هایش شود: او پس از غارت ایالات شمالی ایتالیا، قصد تصرف روم کرد. اما پیش از آن که بتواند روم را فتح کند، ظاهراً و بنا به روایتی به دلایل طبیعی فوت کرد.

از بحث داستان که بگذریم، لازم به ذکر است که در این عنوان، شاهد بازگشت دوباره بخش محبوب Family tree پس از حذف آن‌ در Rome II خواهیم بود. علاوه بر این، Creative Assembly قول گیم‌پلی و هوش مصنوعی بهبود یافته، و امکان به آتش کشیدن بناها را نیز داده است.

Total War: Attila هم‌اکنون در دست ساخت بوده و انتظار می‌رود، در فوریه 2015 برای PC و Mac منتشر شود.

در Total War: Attila بازیکنان قادر خواهند بود تا قلمرو تحت سلطه آتیلا را تا حدی که قادرند و بازی اجازه می‌دهد، گسترش دهند. آیا می‌توانید رومی‌ها را شکست داده و پایتخت‌شان را تصرف کنید؟

[video=aparat;X9koW]http://www.aparat.com/v/X9koW[/video]

منبع

آخرین ویرایش:
دوست گرامی درباره بودن آتیلا در زمان ساسانیان رو اطلاع دارم که حتی آتیلا به ایران هم حمله کرد و شکست سختی از ایرانیان خورد (من منظورم چیز دیگه ای بود ) ! آتیلا فرمانروای هون ها بود ( قوم صحرانشین مغول بودن ) که همین هون ها در زمان های متفاوتی از زمان ساسانیان برای شاهنشاهی ساسانی دردسر ایجا میکردن که ساسانیان این قوم رو چندین و چند بار خوب گوش مالی دادن .

(البته بازی rome total war :Bi رو بازی نکردم و خبر هم نداشتم که در بازی ساسانیان هم بودش و قابل بازی هم بود !! )
من منظورم اینه که یعنی شاهنشاهی ساسانی قابل بازی هستش ؟؟؟ اگه این طور باشه که عالیه !! یعین با کله میرم این بازی رو میخرم اگه ساسانیان قابل بازی باشه !!!

شما صحبت های من رو خوب نخوندی و اصلا منظور اون پست بالای من رو متوجه نشدی !!! درباره این که گفتم به تاریخ ساسانیان و رم و اتفاقات مابین این دو رو اهمیت نمیدن این بود که اهمیت تاریخی اون زمان در بخش های مختلف پیشرفت تمدن بشری تاریخ باستان ما بین این دو قدرت اون زمان بود وگرنه اهمیت آتیلا وحکومتش به مراتب پایین تر از شاهنشاهی ساسانیان هستش !!! هونها یک قوم حشی مغول بودن که حز کشتار و نابودی شهر ها ، تجاوز، و ویرانی کار دیگه ای نمیکردن و بخش بزرگی از اروپا ر به خاک و خون کشیدن اگر هم در این بازی به گفته شما شاهنشاهی ساسانیان قابل بازی هم باشه باز هم در فرع قرار میگیره و این موضوع بسیار جالب هستش شمایی که خیلی دم از اطلاعات میزنی و من رو هم بی اطلاع میدونی که صد در صد درباره خیلی چیز ها اطلاع ندارم ! میدونین که که مهم ترین بخش در کتاب های تاریخی مدارس امروز ایتالیا یکیش همین بخش امپراطوری ساسانی و شاهنشاهی ساسانی هستش و صفحات زیادی از کتاب تاریخشون به این زمان از تاریخ کشورشون تعلق میگیره ! چون هم جنگ های بزرگی ما بین این دو سرزمین اتفاق افتاد و همین طور در بعد فرهنگی و اجتماعی هم تبادلات بسیار بسیار زیادی مابین این دو قدرت اون زمان جهان اتفاق افتاد و من هم نگفتم بیان کل تمامی نسخه هاشون رو مربوط به شاهنشاهی ساسانی بسازن ولی حد اقل یک نسخه از بازی رو باید بخش اصلی بازی مروبط به زمان ساسانی میبود ( حالا اون بحث این که ما شرکت های بازیسازی درست حسابی نداریم و همچنین به خاطر محدودیت ها و بسیاری از مشکلات دیگه عرضه ساخت بازی و نشون دادن تاریخ ایران هم نداریم که جای خود و بحثی هم نیست )

شما فكر كردي ميان اهميت بندي مي كنن ببينن كدوم بهتر بوده بعد بسازن؟! يعني تو همه چيز اين احساست وطن پرستي عجيب غريب رو دخل ميديد. اين همه تمدن بوده حالا يكي يكي بيان شاكي شن چرا مال ما رو نساختين؟
بعد هم كي گفته فقط بايد بازي بسازيم درمورد تاريخ خودمون؟ فكر كن همين creative assembly فقط چت ميكرد در مورد تاريخ انگليس ميساخت!بازي جاي تبليغ براي تاريخ و فرهنگ نيست اگر انتظار داريد همه گير بشه.

آخرین ویرایش:
دوست گرامی درباره بودن آتیلا در زمان ساسانیان رو اطلاع دارم که حتی آتیلا به ایران هم حمله کرد و شکست سختی از ایرانیان خورد (من منظورم چیز دیگه ای بود ) ! آتیلا فرمانروای هون ها بود ( قوم صحرانشین مغول بودن ) که همین هون ها در زمان های متفاوتی از زمان ساسانیان برای شاهنشاهی ساسانی دردسر ایجا میکردن که ساسانیان این قوم رو چندین و چند بار خوب گوش مالی دادن .

(البته بازی rome total war :Bi رو بازی نکردم و خبر هم نداشتم که در بازی ساسانیان هم بودش و قابل بازی هم بود !! )
من منظورم اینه که یعنی شاهنشاهی ساسانی قابل بازی هستش ؟؟؟ اگه این طور باشه که عالیه !! یعین با کله میرم این بازی رو میخرم اگه ساسانیان قابل بازی باشه !!!

شما صحبت های من رو خوب نخوندی و اصلا منظور اون پست بالای من رو متوجه نشدی !!! درباره این که گفتم به تاریخ ساسانیان و رم و اتفاقات مابین این دو رو اهمیت نمیدن این بود که اهمیت تاریخی اون زمان در بخش های مختلف پیشرفت تمدن بشری تاریخ باستان ما بین این دو قدرت اون زمان بود وگرنه اهمیت آتیلا وحکومتش به مراتب پایین تر از شاهنشاهی ساسانیان هستش !!! هونها یک قوم حشی مغول بودن که حز کشتار و نابودی شهر ها ، تجاوز، و ویرانی کار دیگه ای نمیکردن و بخش بزرگی از اروپا ر به خاک و خون کشیدن اگر هم در این بازی به گفته شما شاهنشاهی ساسانیان قابل بازی هم باشه باز هم در فرع قرار میگیره و این موضوع بسیار جالب هستش شمایی که خیلی دم از اطلاعات میزنی و من رو هم بی اطلاع میدونی که صد در صد درباره خیلی چیز ها اطلاع ندارم ! میدونین که که مهم ترین بخش در کتاب های تاریخی مدارس امروز ایتالیا یکیش همین بخش امپراطوری ساسانی و شاهنشاهی ساسانی هستش و صفحات زیادی از کتاب تاریخشون به این زمان از تاریخ کشورشون تعلق میگیره ! چون هم جنگ های بزرگی ما بین این دو سرزمین اتفاق افتاد و همین طور در بعد فرهنگی و اجتماعی هم تبادلات بسیار بسیار زیادی مابین این دو قدرت اون زمان جهان اتفاق افتاد و من هم نگفتم بیان کل تمامی نسخه هاشون رو مربوط به شاهنشاهی ساسانی بسازن ولی حد اقل یک نسخه از بازی رو باید بخش اصلی بازی مروبط به زمان ساسانی میبود ( حالا اون بحث این که ما شرکت های بازیسازی درست حسابی نداریم و همچنین به خاطر محدودیت ها و بسیاری از مشکلات دیگه عرضه ساخت بازی و نشون دادن تاریخ ایران هم نداریم که جای خود و بحثی هم نیست )

آقا واقعا بیخیال بشی بهتره. چون هم اطلاعات اشتباه داری زیاد میدی تو پستات، هم این بحث رو سر هر شماره Total War داریم میبینیم که نه تنها اصلا مهم نیست، حتی داره دیگه میره رو اعصاب

به طور کل میگم که کلا دیگه همچین بحث های جالبی رو نبینیم. اولا CA برای ساخت بازی بر اساس یه جای مشخص باید بتونه از اون نقطه بررسی نزدیک داشته باشه که همچین چیزی امکانیش نیست.
دوما برای اروپا و آمریکا کوچکترین چیزی که اهمیت نداره همین چیزایی هست که به خاطر Over VATAN PARATSTI داری میگی ! مخاطب بازی غرب هست نه ایرانی که تعداد نسخه های اورجینالش به 10 تا نمیرسه. برخلاف تصور شما اروپا و آمریکا میخوان تاریخ روم و اسپارت و یونان و ناپلئون و ... رو ببینن و براشون مهمه نه چیزایی که شما میگی

=========================
Rome 2 اولش واقعا افتضاح کامل بود. این همه Patch تا Emperor Edition واقعا تازه شده چیزی که باید میبود. به شخصه دوست داشتم Medieval 3 رو نشون میدادن. زیاد این دوران سقوط رم رو دوست ندارم.

اولا ساسانیان هیچ درگیری با آتیلا نداشتند، بلکه در دوره های مختلف با هپتالها(که با هونها تفاوت عمده ای دارند) مشکل داشتند که اکثر اوقات در دفع هپتالها موفق بودند ولی یک بار شکست سنگینی از اونها خوردند و مجبور شدند خراج سنگینی به هپتالها بدهند.
دوما با اینکه هونها با مغولها از لحاظ نژادی مشابهت دارند ولی مغول محسوب نمی شوند(حرف شما مثل اینه که بگین چینیا و ژاپنی ها هم مغولند)
سوما بله ساسانیان قابل بازی بود در barbarian invasion
چهارما اسم بازی total war هست نه total culture طبیعتا اقوام و دوره هایی باید در نظر گرفته بشه که تو اون جنگ و خونریزی زیاد باشه، در ضمن حملات هونها مقدمه ای بر پایان یکی از مهمترین امپراطوریهای تاریخ اروپا یعنی روم بوده پس بسیار حائز اهمیته، بعدشم در بازی روم توتال وار قوم اصلی و فرعی چه معنی داره؟ شما اگه از بقیه اقوام خوشت نمی یاد فقط بشین با ساسانیان بازی کن! این جنگها و درگیری ها ایران و روم رو میشه در این بازی هم گنجوند. بخش اصلی درگیری ساسانیان با رومیا بوده که در این بازی هم موجوده، بقیه دشمنای قوی رومیا هم هستند، دیگه آدم چی می خواد؟

شما که به طور یقین میگین آتیلا هیچ وقت به ایران زمین حمله نکرد دارین اشتباه میکنین !

آتیلا یک بار به طور مستقیم به ایران حمله کرد ولی چون شکست سختی از ایرانیان خورد و بعد دید که توانایی حمله به ایران رو نداره رفت به روم شرقی که دچار مشکلات فراوانی شده بودن حمله کرد و بعدش هم تدارک یورش به روم غربی رو دید ! آتیلا در 441 . م ( نزدیک به این زمان ) در مرز های شمالی ارمنستان از سپاه ساسانی شکست سنگینی میخوره و بعد تمامی توجه خودش رو به روم شرقی و بعد هم روم غربی معطوف میکنه !

ساسانیان هم با هپتالیان جنگیدن و هم با هون ها شما لطف کنین برین کتاب تاریخ استاد پیر نیا ( به نام تاریخ ایران ) رو بخونین دقیقا به این موضوع اشاره کرده چندین و چند بار !!!

درباره نژاد هون ها که بحث زیاد هستش و خیلی خیلی پیچیده ...........

به بخشی از هون ها هون های زرد میگن و گروه متحدی از قبایل مختلف بودن بخش اصلی هون ها از آلتایی ها بودن و همین طور مجار ها و همین طور نژاد مغولان در این قبیله بسیار زیاد بودن

جالبیش اینجاس به هپتالیها هون های سفید میگن و از ریشه تاتار ها و مغولان هستن

رنگ و پوست و قیافه هون ها بر حسب دوری و نزدیکی که به سرزمین مغول ها داشتن تفاوت هایی داشت مثلا اون بخشی که به ولگا نزدیک تر بودن پوست سفید تری داشتن و ایرانی ها به این دسته هون سفید میگفتن کلا بخشی از هون ها آمیختگی نژادی زیاد با مغول ها داشتن ..........

درباره نظر شما درباره بازی هم که بحثی نیست و نظر شما محترمه و من بازم میگم عمق حرفم چیز دیگه ای بود ولی بازم صحبت های شما درباره بازی رو نفی نمیکنم و بخشی از حرف های شما رو کاملا میپذیرم ......

آخرین ویرایش:
به طور کل میگم که کلا دیگه همچین بحث های جالبی رو نبینیم. اولا CA برای ساخت بازی بر اساس یه جای مشخص باید بتونه از اون نقطه بررسی نزدیک داشته باشه که همچین چیزی امکانیش نیست.
دوما برای اروپا و آمریکا کوچکترین چیزی که اهمیت نداره همین چیزایی هست که به خاطر Over VATAN PARATSTI داری میگی ! مخاطب بازی غرب هست نه ایرانی که تعداد نسخه های اورجینالش به 10 تا نمیرسه. برخلاف تصور شما اروپا و آمریکا میخوان تاریخ روم و اسپارت و یونان و ناپلئون و ... رو ببینن و براشون مهمه نه چیزایی که شما میگی

Rome 2 اولش واقعا افتضاح کامل بود. این همه Patch تا Emperor Edition واقعا تازه شده چیزی که باید میبود. به شخصه دوست داشتم Medieval 3 رو نشون میدادن. زیاد این دوران سقوط رم رو دوست ندارم.

شما هم از اونور بام افتادی...اصلا این نیست که این همه آدم برای مثال تو اروپا فقط واسشون اروپا مهمه، هیچ کدومشون نه مثل اون دوستمون احساس خود بزرگ بینی دارن نه مثل شما احساس کوچیک بینی. انگار یادت رفته دو شماره این سری کاملا توی آسیا بود! کلا هر جا در امپراطوری بوده جنگ یوده می تونه بشه موضوع بازی. کسی هم فکر نکنم اولین الویت واسش این باشه که می خواد در مورد تاریخ کجا بدونه اگه این رو می خواست می رفت کتاب تاریخی می خوند.

آقا واقعا بیخیال بشی بهتره. چون هم اطلاعات اشتباه داری زیاد میدی تو پستات، هم این بحث رو سر هر شماره Total War داریم میبینیم که نه تنها اصلا مهم نیست، حتی داره دیگه میره رو اعصاب

درباره اطلاعات تاریخی تا جایی که میدونم اطلاعات غلطی دارم نمیدم و اگه شما خیلی اطلاعات تاریخیت از من بیشتر هستش !!! بیا نظرات و اطلاعات خودت رو بده که من به اشتباه خودم پی ببرم (من یه آدم معمولی هستم که علاقه زیادی به تاریخ دارم و اگه جایی هم دارم اشتباه میکنم مشکلی نیست صحبت کردن برای همین هستش که اطلاعاتمون رو زیاد کنیم ) و در ضمن اگه شما ناراحتی و داره پست های من که هیچ بی احترامی به کسی و چیزی نیست و داره رو اعصابت راه میره خیلی راحت میتونی پست های من رو نخونی !! به همین راحتی ! خیلی کار سختی نیست .............

ولی درباره صحبت شما و این که بازار این بازی اروپا و آمریکا و چنین کشور هایی هستش رو کاملا قبول میکنم و حرف درستی هم هستش

و در آخر دوست گرامی اون وری ها چنین بازی هایی رو میسازن که فقط نریم تو بازی ارتش جمع کنیم و بریم وسعت امپراطوریمون رو زیاد کنیم هدف اصلی از ساختن چنین بازی هایی اینه که قشر گیمر علاقه مند به تاریخ بشن و برن اطلاعات تاریخی خودشون رو نسبت به پیشینه و تاریخ و نیاکان خودشون اطلاعاتشون رو زیاد کنن !!! چیزی که ما مردم ایران اطلاعات تاریخیمون نسبت به تاریخ ایران بسیار بسیار کم هستش .........

- - -ویرایش - - -

شما فكر كردي ميان اهميت بندي مي كنن ببينن كدوم بهتر بوده بعد بسازن؟! يعني تو همه چيز اين احساست وطن پرستي عجيب غريب رو دخل ميديد. اين همه تمدن بوده حالا يكي يكي بيان شاكي شن چرا مال ما رو نساختين؟
بعد هم كي گفته فقط بايد بازي بسازيم درمورد تاريخ خودمون؟ فكر كن همين creative assembly فقط چت ميكرد در مورد تاريخ انگليس ميساخت!بازي جاي تبليغ براي تاريخ و فرهنگ نيست اگر انتظار داريد همه گير بشه.
در یه پست دیگه گفتی که امثال من احساس خود بزرگ بینی دارن و از این حرف ها اگه شما این طور فکر میکنی خب فکر کن ولی من اصلا و ابدا چنین منظوری داشتم و بحثم و عمق حرفم یک چیز دیگه بود

تمامی تمدن ها مکمل همدیگه بود و تمدن ما هم همیشه گل و بلبل نبود و نیاکان ما اشتباهات زیادی هم در طول تاریخ داشتن و فقط تمدن ایران زمین هم نبوده که فقط باعث پیشرفت تمدن بشری شده و از مصر و هند و چین و یونان و روم و بسیار تمدن های دیگه همگی مکمل هم بودن و همگی از هم تاثیراتی گرفتن و ما تافته جدا بافته نیستیم ...........

آخرین ویرایش:
شما هم از اونور بام افتادی...اصلا این نیست که این همه آدم برای مثال تو اروپا فقط واسشون اروپا مهمه، هیچ کدومشون نه مثل اون دوستمون احساس خود بزرگ بینی دارن نه مثل شما احساس کوچیک بینی. انگار یادت رفته دو شماره این سری کاملا توی آسیا بود! کلا هر جا در امپراطوری بوده جنگ یوده می تونه بشه موضوع بازی. کسی هم فکر نکنم اولین الویت واسش این باشه که می خواد در مورد تاریخ کجا بدونه اگه این رو می خواست می رفت کتاب تاریخی می خوند.
من که ربط این پست رو به چیزی که گفتم اصلا نفهمیدم. در حده چیزی که دستگیرم شد:
وقتی بازی میسازن باید جذاب باشه. روم جذابه ! ژاپن کلا مخاطبش براشون زیاد بود. یونان جذابه. دو شماره ای که شما میگی فقط تو ژاپن بوده و فرق داره. مسئله اینجاست که اصلا ربطی به بزرگ بینی و کوچیک و این حرفا نداره که شما میخوای ربطش بدی.
بحث تاریخ نیست. اگه به تاریخ باشه که که نصف Faction های بازی باید جوره دیگه ای باشن. رم و دوران قرن 18 و ... چیزایی هست که حداقل همه کمبود اطلاعات در موردشون ندارن. (جایی که باید بازی رو بخرن). Warhammer و WOW نیستش که بیان همینجوری بسازن

درباره اطلاعات تاریخی تا جایی که میدونم اطلاعات غلطی دارم نمیدم و اگه شما خیلی اطلاعات تاریخیت از من بیشتر هستش بیا نظرات و اطلاعات خودت رو بده که من به اشتباه خودم پی ببرم (من یه آدم معمولی هستم که علاقه زیادی به تاریخ دارم و اگه جایی هم دارم اشتباه میکنم مشکلی نیست صحبت کردن برای همین هستش که اطلاعاتمون رو زیاد کنیم ) و در ضمن اگه شما ناراحتی و داره پست های من که هیچ بی احترامی به کسی و چیزی نیست و داره رو اعصابت راه میره خیلی راحت میتونی پست های من رو نخونی !! به همین راحتی ! خیلی کار سختی نیست .............

ولی درباره صحبت شما و این که بازار این بازی اروپا و آمریکا و چنین کشور هایی هستش رو کاملا قبول میکنم و حرف درستی هم هستش

و در آخر دوست گرامی اون وری ها چنین بازی هایی رو میسازن که فقط نریم تو بازی ارتش جمع کنیم و بریم وسعت امپراطوریمون رو زیاد کنیم هدف اصلی از ساختن چنین بازی هایی اینه که قشر گیمر علاقه مند به تاریخ بشن و برن اطلاعات تاریخی خودشون رو نسبت به پیشینه و تاریخ و نیاکان خودشون اطلاعاتشون رو زیاد کنن !!! چیزی که ما مردم ایران اطلاعات تاریخیمون نسبت به تاریخ ایران بسیار بسیار کم هستش .........

ببین برادر عزیز همین یه جملت کافیه که کلا بحث بره زیره سوال :

آتیلا یک بار به طور مستقیم به ایران حمله کرد ولی چون شکست سختی از ایرانیان خورد و بعد دید که توانایی حمله به ایران رو نداره رفت به روم شرقی که دچار مشکلات فراوانی شده بودن حمله کرد و بعدش هم تدارک یورش به روم غربی رو دید ! آتیلا در 441 . م در مرز های شمالی ارمنستان از سپاه ساسانی شکست سنگینی میخوره و بعد تمامی توجه خودش رو به روم شرقی و بعد هم روم غربی معطوف میکنه !

به طور کلی میگم که کلا قضیه غرب و شرقه ! اصلا نزدیک هم نیستن.

شما که به طور یقین میگین آتیلا هیچ وقت به ایران زمین حمله نکرد دارین اشتباه میکنین !

آتیلا یک بار به طور مستقیم به ایران حمله کرد ولی چون شکست سختی از ایرانیان خورد و بعد دید که توانایی حمله به ایران رو نداره رفت به روم شرقی که دچار مشکلات فراوانی شده بودن حمله کرد و بعدش هم تدارک یورش به روم غربی رو دید ! آتیلا در 441 . م ( نزدیک به این زمان ) در مرز های شمالی ارمنستان از سپاه ساسانی شکست سنگینی میخوره و بعد تمامی توجه خودش رو به روم شرقی و بعد هم روم غربی معطوف میکنه !

اونی که به ایران حمله کرد یک شعبه از هونها بوده، اصولا همه ی هونها تحت رهبری آتیلا نبوده اند، قبیله قبیله بودند، یک قبیله جدا از آتیلا هم به ایران حمله کرده همون زمانها.

از بحثهای تاریخی بگذریم یادمه یک نظرسنجی در مورد منفورترین ملتها در روم توتالوار در فروم اصلی بازی صورت گرفته بود، پارتها رتبه ی سوم رو کسب کرده بود! مهمترین دلیل اونایی که به پارتیان رای داده بودند، این بود که فن های پارتها(یعنی یک سری از هموطنهای خودمون) خیلی اعصاب خرد کن هستند و پارتها رو برتر از سایر ملتها می دونند!

آخرین ویرایش:
اونی که به ایران حمله کرد یک شعبه از هونها بوده، اصولا همه ی هونها تحت رهبری آتیلا نبوده اند، قبیله قبیله بودند، یک قبیله جدا از آتیلا هم به ایران حمله کرده همون زمانها.
هون ها چندین بار به ایران حمله کردن دوست گرامی ........

پريسكوس نوشته است: هون ها به هر تدبير و نقشه جنگي كه دست زدند تا وارد قلمرو اصلي ايران شوند موفق نشدند. يك بار به مدت 15 روز از كوهها عبور كردند تا از حاشيه کسپين سي (درياي مازندران) وارد ايران شوند كه به محض سرازير شدن از كوه با سواره نظام ساساني كه در دنياي آن زمان نظير نداشت رو به رو شدند و همين وضعيت باعث شد كه روانه اروپا شوند و آنجا را مورد تاخت و تاز قرار دهند.

هون ها از سال 350 پس از میلاد شروع به حمله بر علیه ایران کردن حتی بسیار قبل تر از آتیلا (تولد آتیلا در سال 406 پس از میلاد هستش ) ولی دوست گرامی ، در کتاب تاریخ استاد پیر نیا و سرزمین جاوید و بسیار از کتاب های دیگه به این موضوع اشاره شده که آتیلا یک بار قبل ار حمله به روم شرقی به ایران حمله کرده .

رومی هادر قرن پنجم میلادی پس از این که خود را زیر فشار آتیلا ( رهبر هون ها متولد 406 و مرگ در سال 453 میلادی ) دیدند او را هنگامی که در سواحل دریای سیاه سرگرم تاخت و تاز بود فریب دادند که به قلمرو ایران وارد شود . ولی ایرانیان در مرز شمالی ارمنستان چنان گوشمالی به او دادند که برای همیشه نام ایران را هم نبرد .

آخرین ویرایش:
بنظرم که دوره تاریخی مهم نیست ، مهم گیم پلی بازی هست! این سری به خاطر گیم پلی اینقدر معرفو شد چیزی که توی rome 2 تا حدودی از دست رفت و خیلی از سنت های سری که اتفاقا عالی هم بودند رو حذف کردند.امیدوارم حداقل این شماره اگه نوآوری نداره ، حداقل چیزی از بهترین نسخه ها قبلی کم نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or