گام بعدی فرنچایز Total War، تحت عنوان Total War: Attila معرفی شد

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
dpg3l67wyptt3zafn8wb.jpg

Creative Assemblyدر جریان نمایشگاه EGX London 2014 از عنوان بعدی فرنچایز Total War، تحت عنوان Total War: Attila پرده‌برداری کرد.

Total War: Attila در قرن پنجم پس از میلاد به وقوع می‌پیوندد و روایت‌گر دوران تاریک و رو به زوال امپراتوری روم باستان است. دورانی که این امپراتوری، با یکی از هراس‌انگیزترین دشمنان خود رو در رو می‌شود.

بله، این بار با پادشاه قوم هون و میلیون‌ها تن از سواران وی که اروپا را دست‌خوش تاخت و تازهاى خونین قرار دادند، همراه خواهیم بود. هون‌ها مردمان زردپوست آسیایی بودند که به سرکردگی آتیلا، اروپاى خاورى و مرکزى را مورد تاخت و تاز قرار دادند. آتیلا، در زمان حیاتش بزرگ‌ترین امپراتوری را در اروپا، از رود اورال تا دانوب داشت. اگرچه پیروز در غارت و چپاول مردمان بالکان، آتیلا هیچ‌گاه موفق به تصرف قسطنطنیه نشد، و تلاش او در تسلط بر گال‌ها نیز با ناکامی مواجه شده و تنها توانست تا شهر Aurelianum به پیش آید.

آتیلا در نبرد شالون (که نبرد دشت کاتالونی نیز نامیده می‌شود) شکست خورد، اما نگذاشت که این شکست تاثیر زیادی بر وی و روحیه لشکریانش گذاشته و سد جاه‌طلبی‌هایش شود: او پس از غارت ایالات شمالی ایتالیا، قصد تصرف روم کرد. اما پیش از آن که بتواند روم را فتح کند، ظاهراً و بنا به روایتی به دلایل طبیعی فوت کرد.

از بحث داستان که بگذریم، لازم به ذکر است که در این عنوان، شاهد بازگشت دوباره بخش محبوب Family tree پس از حذف آن‌ در Rome II خواهیم بود. علاوه بر این، Creative Assembly قول گیم‌پلی و هوش مصنوعی بهبود یافته، و امکان به آتش کشیدن بناها را نیز داده است.

Total War: Attila هم‌اکنون در دست ساخت بوده و انتظار می‌رود، در فوریه 2015 برای PC و Mac منتشر شود.

در Total War: Attila بازیکنان قادر خواهند بود تا قلمرو تحت سلطه آتیلا را تا حدی که قادرند و بازی اجازه می‌دهد، گسترش دهند. آیا می‌توانید رومی‌ها را شکست داده و پایتخت‌شان را تصرف کنید؟

[video=aparat;X9koW]http://www.aparat.com/v/X9koW[/video]

منبع

آخرین ویرایش:
داستان خنده دار ماجرا این جا هستش که مثلا این سری از بازی هیچ وقت نرفته در زمان شاهنشاهی ساسانیان که مابین دو قدرت اون زمان جهان یعنی شاهنشاهی ساسانیان و امپراطوری رم بازی بسازه در صورتی که یکی از مهم ترین دوران های تاریخ رم باستان و ایران باستان و اتفاقات مابین این دو قدرت اون زمان جهان در بخش رویداد های نظامی و فرهنگی و دینی و ..... در تاریخ باستان هستش !!!

ساسانیانی که 416 الی 430 سال حکومت کردن و یکی از قدرتمند ترین حکومت های تاریخ جهان باستان بودن که در آخر بنا دلیل بسیار بسیار زیاد و مختلفی توسط تازیان بیابانگرد شکست خوردن و شاهنشاهی ساسانیان و سرزمین ایران به طرز تاسف باری سقوط کرد !

دوستانی که علاقه مند به تاریخ هستن میتونن برن کتاب تاریخ ، ایران در زمان ساسانی نوشته آرتور کریستینسن دانمارکی رو بخونن و واقعا کتاب مفید و پر بار و بی نظیری هستش که شرح حال و وقایع زندگی مردم ایران و شاهنشاهی ساسانیان رو در بخش های مختلف اجتماعی ، فرهنگی ، دینی ، نظامی ،علم ، ادب ، هنر و بسیار موضوعات دیگه مربوط به ایران در زمان ساسانیان رو توضیح میده !

آخرین ویرایش:
یکی از uniqueترین و خاص ترین بازی های استراتژیک ک بازی کردم این سری بوده،با ترکیب همزمان turn baseو real timeب بهترین نحو ممکن خودشو ی سرو گردن از بقیه بازیای این سبک جدا کرده
با اینکه هنوز نتونستم rome2رو بازی کنم ولی این اواخر لذت فراوانی از Empire و Napoleon بردم
این بازی هم منو یاد Napoleonمیندازه ک تقریبا 1سال بعد از empire اومد و تو همون حالو هوا بود ولی گستردگی empireرو نداشت،اما از خیلی جهات پیشرفت کرده بود، طوری ک جذابیتش ب مراتب واسه من بیشتر بود
حالا با پیش زمینه ای ک از creative assembly دارم مطمئنا این بازی هم خوب عمل میکنه و واسه طرفداراش 1 اعتیاد جدید رو ب ارمغان میاره:)

داستان خنده دار ماجرا این جا هستش که مثلا این سری از بازی هیچ وقت نرفته در زمان شاهنشاهی ساسانیان که مابین دو قدرت اون زمان جهان یعنی شاهنشاهی ساسانیان و امپراطوری رم بازی بسازه در صورتی که یکی از مهم ترین دوران های تاریخ رم باستان و ایران باستان و اتفاقات مابین این دو قدرت اون زمان جهان در بخش رویداد های نظامی و فرهنگی و دینی و ..... در تاریخ باستان هستش !!!

ساسانیانی که 416 الی 430 سال حکومت کردن و یکی از قدرتمند ترین حکومت های تاریخ جهان باستان بودن که در آخر بنا دلیل بسیار بسیار زیاد و مختلفی توسط تازیان بیابانگرد شکست خوردن و شاهنشاهی ساسانیان و سرزمین ایران به طرز تاسف باری سقوط کرد !

دوستانی که علاقه مند به تاریخ هستن میتونن برن کتاب تاریخ ، ایران در زمان ساسانی نوشته آرتور کریستینسن دانمارکی رو بخونن و واقعا کتاب مفید و پر بار و بی نظیری هستش که شرح حال و وقایع زندگی مردم ایران و شاهنشاهی ساسانیان رو در بخش های مختلف اجتماعی ، فرهنگی ، دینی ، نظامی ،علم ، ادب ، هنر و بسیار موضوعات دیگه مربوط به ایران در زمان ساسانیان رو توضیح میده !

Rome total war:Barbarian invasion در زمان ساسانیان بود و خود ساسانیان رو داشت که از پارتها هم بالنسبه قوی تر بود، این بازی هم در زمان ساسانیان هست و ساسانیان رو داره، پس اگه اطلاعی در موردی نداریم بهتره الکی غیرتی نشیم.

حالا حتما مطمئنید که ساسانیان هم داره؟
تو نقشه بازی بخش اعظم ایران موجود هست، در زمان آتیلا هم ایران دست ساسانیان بود، اصولا یکی از چالشهای روم شرقی در این دوره ساسانیان بودند که با هم درگیری سنگینی داشتند، پس برای روم شرقی هم که باشه بایستی ساسانیان تو بازی موجود باشه.
همان طور هم که گفتم در قبل هم شبیه همین بازی رو ساخته بودند و ساسانیان توش بود.

Rome total war:Barbarian invasion در زمان ساسانیان بود و خود ساسانیان رو داشت که از پارتها هم بالنسبه قوی تر بود، این بازی هم در زمان ساسانیان هست و ساسانیان رو داره، پس اگه اطلاعی در موردی نداریم بهتره الکی غیرتی نشیم.
دوست گرامی درباره بودن آتیلا در زمان ساسانیان رو اطلاع دارم که حتی آتیلا به ایران هم حمله کرد و شکست سختی از ایرانیان خورد (من منظورم چیز دیگه ای بود ) ! آتیلا فرمانروای هون ها بود ( قوم صحرانشین مغول بودن ) که همین هون ها در زمان های متفاوتی از زمان ساسانیان برای شاهنشاهی ساسانی دردسر ایجا میکردن که ساسانیان این قوم رو چندین و چند بار خوب گوش مالی دادن .

(البته بازی rome total war :Bi رو بازی نکردم و خبر هم نداشتم که در بازی ساسانیان هم بودش و قابل بازی هم بود !! )

من منظورم اینه که یعنی شاهنشاهی ساسانی قابل بازی هستش ؟؟؟ اگه این طور باشه که عالیه !! یعین با کله میرم این بازی رو میخرم اگه ساسانیان قابل بازی باشه !!!

شما صحبت های من رو خوب نخوندی و اصلا منظور اون پست بالای من رو متوجه نشدی !!! درباره این که گفتم به تاریخ ساسانیان و رم و اتفاقات مابین این دو رو اهمیت نمیدن این بود که اهمیت تاریخی اون زمان در بخش های مختلف پیشرفت تمدن بشری تاریخ باستان ما بین این دو قدرت اون زمان بود وگرنه اهمیت آتیلا وحکومتش به مراتب پایین تر از شاهنشاهی ساسانیان هستش !!! هونها یک قوم حشی مغول بودن که حز کشتار و نابودی شهر ها ، تجاوز، و ویرانی کار دیگه ای نمیکردن و بخش بزرگی از اروپا ر به خاک و خون کشیدن اگر هم در این بازی به گفته شما شاهنشاهی ساسانیان قابل بازی هم باشه باز هم در فرع قرار میگیره و این موضوع بسیار جالب هستش شمایی که خیلی دم از اطلاعات میزنی و من رو هم بی اطلاع میدونی که صد در صد درباره خیلی چیز ها اطلاع ندارم ! میدونین که که مهم ترین بخش در کتاب های تاریخی مدارس امروز ایتالیا یکیش همین بخش امپراطوری ساسانی و شاهنشاهی ساسانی هستش و صفحات زیادی از کتاب تاریخشون به این زمان از تاریخ کشورشون تعلق میگیره ! چون هم جنگ های بزرگی ما بین این دو سرزمین اتفاق افتاد و همین طور در بعد فرهنگی و اجتماعی هم تبادلات بسیار بسیار زیادی مابین این دو قدرت اون زمان جهان اتفاق افتاد و من هم نگفتم بیان کل تمامی نسخه هاشون رو مربوط به شاهنشاهی ساسانی بسازن ولی حد اقل یک نسخه از بازی رو باید بخش اصلی بازی مروبط به زمان ساسانی میبود ( حالا اون بحث این که ما شرکت های بازیسازی درست حسابی نداریم و همچنین به خاطر محدودیت ها و بسیاری از مشکلات دیگه عرضه ساخت بازی و نشون دادن تاریخ ایران هم نداریم که جای خود و بحثی هم نیست )

دوست گرامی درباره بودن آتیلا در زمان ساسانیان رو اطلاع دارم که حتی آتیلا به ایران هم حمله کرد و شکست سختی از ایرانیان خورد (من منظورم چیز دیگه ای بود ) ! آتیلا فرمانروای هون ها بود ( قوم صحرانشین مغول بودن ) که همین هون ها در زمان های متفاوتی از زمان ساسانیان برای شاهنشاهی ساسانی دردسر ایجا میکردن که ساسانیان این قوم رو چندین و چند بار خوب گوش مالی دادن .

(البته بازی rome total war :Bi رو بازی نکردم و خبر هم نداشتم که در بازی ساسانیان هم بودش و قابل بازی هم بود !! )
من منظورم اینه که یعنی شاهنشاهی ساسانی قابل بازی هستش ؟؟؟ اگه این طور باشه که عالیه !! یعین با کله میرم این بازی رو میخرم اگه ساسانیان قابل بازی باشه !!!

شما صحبت های من رو خوب نخوندی و اصلا منظور اون پست بالای من رو متوجه نشدی !!! درباره این که گفتم به تاریخ ساسانیان و رم و اتفاقات مابین این دو رو اهمیت نمیدن این بود که اهمیت تاریخی اون زمان در بخش های مختلف پیشرفت تمدن بشری تاریخ باستان ما بین این دو قدرت اون زمان بود وگرنه اهمیت آتیلا وحکومتش به مراتب پایین تر از شاهنشاهی ساسانیان هستش !!! هونها یک قوم حشی مغول بودن که حز کشتار و نابودی شهر ها ، تجاوز، و ویرانی کار دیگه ای نمیکردن و بخش بزرگی از اروپا ر به خاک و خون کشیدن اگر هم در این بازی به گفته شما شاهنشاهی ساسانیان قابل بازی هم باشه باز هم در فرع قرار میگیره و این موضوع بسیار جالب هستش شمایی که خیلی دم از اطلاعات میزنی و من رو هم بی اطلاع میدونی که صد در صد درباره خیلی چیز ها اطلاع ندارم ! میدونین که که مهم ترین بخش در کتاب های تاریخی مدارس امروز ایتالیا یکیش همین بخش امپراطوری ساسانی و شاهنشاهی ساسانی هستش و صفحات زیادی از کتاب تاریخشون به این زمان از تاریخ کشورشون تعلق میگیره ! چون هم جنگ های بزرگی ما بین این دو سرزمین اتفاق افتاد و همین طور در بعد فرهنگی و اجتماعی هم تبادلات بسیار بسیار زیادی مابین این دو قدرت اون زمان جهان اتفاق افتاد و من هم نگفتم بیان کل تمامی نسخه هاشون رو مربوط به شاهنشاهی ساسانی بسازن ولی حد اقل یک نسخه از بازی رو باید بخش اصلی بازی مروبط به زمان ساسانی میبود ( حالا اون بحث این که ما شرکت های بازیسازی درست حسابی نداریم و همچنین به خاطر محدودیت ها و بسیاری از مشکلات دیگه عرضه ساخت بازی و نشون دادن تاریخ ایران هم نداریم که جای خود و بحثی هم نیست )

اولا ساسانیان هیچ درگیری با آتیلا نداشتند، بلکه در دوره های مختلف با هپتالها(که با هونها تفاوت عمده ای دارند) مشکل داشتند که اکثر اوقات در دفع هپتالها موفق بودند ولی یک بار شکست سنگینی از اونها خوردند و مجبور شدند خراج سنگینی به هپتالها بدهند.
دوما با اینکه هونها با مغولها از لحاظ نژادی مشابهت دارند ولی مغول محسوب نمی شوند(حرف شما مثل اینه که بگین چینیا و ژاپنی ها هم مغولند)
سوما بله ساسانیان قابل بازی بود در barbarian invasion
چهارما اسم بازی total war هست نه total culture طبیعتا اقوام و دوره هایی باید در نظر گرفته بشه که تو اون جنگ و خونریزی زیاد باشه، در ضمن حملات هونها مقدمه ای بر پایان یکی از مهمترین امپراطوریهای تاریخ اروپا یعنی روم بوده پس بسیار حائز اهمیته، بعدشم در بازی روم توتال وار قوم اصلی و فرعی چه معنی داره؟ شما اگه از بقیه اقوام خوشت نمی یاد فقط بشین با ساسانیان بازی کن! این جنگها و درگیری ها ایران و روم رو میشه در این بازی هم گنجوند. بخش اصلی درگیری ساسانیان با رومیا بوده که در این بازی هم موجوده، بقیه دشمنای قوی رومیا هم هستند، دیگه آدم چی می خواد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or