گالری عکسهای به یاد ماندنی COD 4

• Thread starter Thread starter jabdon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دیدم بعد از این چند وقت که بازی کردیم این تاپیک رو بزنم تا عکسایی که گرفتیم رو برا بقیه هم بزاریم :cheesygri من که خودم بیشتر سوژه خنده عکس گرفتم . بچه ها هرکی عکس میزاره حداکثر 3 تا بزاره تا تاپیک شلوغ نشه .

اینم عکسای خودم :

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

سلام
دم همگی گرم
اینم تونلی که روح مرده ها از توی این رد می شه
اجب چیزی بود اون HellGate باحال بود.
این یه نوع متلک بود یا سوال ؟
علی جون بعد اینکه اون پست رو زدم فهمیدیم داستان چیه بعد یه شبم Iran Vich رو بردیم هوا کلی خنندیدم.

اینم پینگ من جالبه نه؟:cheesygri
ebe11bc0e61dde5177336a67eeae36c2de00d336.png

من توی این عکس یک کاری کردم اسم ها توش باشه ولی نمی دونم چرا اسم جابر توش نیوفتاد (همون وسطی)

منم چند وقتی میشه این مشکلو دارم و نمی تونم عکستو بزارم اینجا چون می ترسم کلن بن بشم .

یا خداااا...
در مقابل عکس های دارکنس احساس کوچیکی می کنم :cheesygri
آخه من هروقت می گم جم شیم عکس بگیریم هیشکی اصلا توجه نمی کنه... فرهنگه دیگههههه:laughing:
سوار بر آرپی جی:-"
ss_file-0d71e64f89cf29635e70d42750794a14429f75f4.jpg
59ui4l.png
فروش واحدهای روباز سه خوابه در بهترین منطقه ی Bog با اقامت دائم و چشم اندازی عالی در زمستان :cool::love:
66da3s.png
ss_file-7e006ad737382d822b4ca998d98112780969c5a0.jpg

آخرین ویرایش:
خجات میدینا :blushing:
ای کاش میشد عکس از بازی های دیگه هم بزاریم .:(
10wi6b5.jpg
اینم بعد از Headbang, همه غش کردن
xkt1ys.jpg

ویرایش : دوست عزیز، کاربران استفاده کننده از Dial-up شاید علاقه ای به دیدن عکسهای شما با resolution بالا نداشته باشند. عکس ها در spoiler قرار گرفت، لطفا از این به بعد برای قرار دادن عکس ها از spoiler و یا thumbnail استفاده کنید. بقیه دوستان نیز لطفا به این نکته توجه کنند، در غیر این صورت تمامی پست حاوی عکس بدون هیچ اخطاری پاک خواهد شد.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or