کینکت برای PC ؟ بله

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    kinect

raya2

کاربر سایت
kinect_shot_1.jpg

Kinect مدتی هست که برای X360 عرضه شده ولی با اینحال بسیاری با تولید نرم افزارهای دست ساز, اقدام به هک این دستگاه برای PC کرده اند و از آن برای استفاده های گوناگونی بهره برده اند.

و بالاخره پس از گمانه زمانی های بسیار, عرضه ی رسمی این دستگاه برای PC توسط Steve Ballmer (مدیر عامل مایکروسافت) تایید شد. وی در مصاحبه ای با B.B..C, این خبر را اعلام کرد و گفت: "ما این خبر را بطور رسمی در یک زمان مناسب اعلام خواهیم کرد." (احتمالا در زمان برگزاری E3 یا GDC)

پ.ن:
فکر کنم اعلام تولید دستگاه مشابه یعنی Wavi Xtion توسط Asus کار خودشو کرد و مایکرو دید که نمیتونه از این سود بزرگ بگذره.

منبع :

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: The Hoss and A-L-I
میشه درباره ی این یه توضیح کوتاه بدید.ممنون میشم

همکاری شرکت سازنده ی تکنولوژی PrimeSense ، با مایکروسافت سبب بوجود آمدن دستگاهی برای بازی به نام کینکت شد ولی این بار این شرکت قصد همکاری با کمپانی Asus را دارد .

wavi.jpg

دستگاهی که در بالا میبینید Wavi Xtion نام دارد که در Las Vegas و در آخر هفته به معرض نمایش در خواهد آمد که شمال دو قطعه خواهد بود . یک دوربین ( حسگر سه بعدی ) که Xtion نام دارد و دیگری یک فرستنده بیسیم که Wavi نام دارد . این دستگاه فقط برای بازی کردن نیست و این بار شما میتوانید کامپیوتر شخصی خود را آزادانه و بی هیچ محدودیتی کنترل کنید .

شما میتوانید آزادانه در فایل های Multimedia خود گردش کرده و آنها را کنترل کنید ! در اینترنت به گشت و گذار بپردازید اما این بار با یک تجربه متفاوت و البته لذت بخشتر .

در ادامه گفته شد که شرکت Asus در حال ساخت یک برنامه برای سازندگان ( Developers ) است که با آن بتوانند راحتتر برای این دستگاه برنامه نویسی کنند . تاریخ عرضه این برنامه هم February 2011 اعلام شد . سازندگان این شانس را خواهند داشت که برنامه هایشان را در Xtion Online Store به فروش بگذارند .

• Like
Reactions: mahdi_mafia
بالاخره حرص و طمع این بار به نفع PC شد و کینکت هم میاد.
جااااااااااااااااااااان. >:d<
چی میگی؟:d این قضیه عرضه کینکت مربوط میشه به زمان قبل از عرضه این دستگاه و زمانی که هنوز همه به عنوان نتال میشناختنش. مایکرو از همون موقع وعده این دستگاه رو برای ویندوز بعدیش داده بود! هیچ ربطی هم به این دستگاه ایسوس نداره.دیگه اینقدر الاغ نیستن که تمام تصمیمات اساسیشون رو شب بگیرن بعد صبح اعلام کنن.

چی میگی؟:d این قضیه عرضه کینکت مربوط میشه به زمان قبل از عرضه این دستگاه و زمانی که هنوز همه به عنوان نتال میشناختنش. مایکرو از همون موقع وعده این دستگاه رو برای ویندوز بعدیش داده بود! هیچ ربطی هم به این دستگاه ایسوس نداره.دیگه اینقدر الاغ نیستن که تمام تصمیمات اساسیشون رو شب بگیرن بعد صبح اعلام کنن.
عام بگو بلا نسبت!:d
خداییش تند نرو و قبول کن مایکر هدفش از کینکت 360 بود ولی وقتی این حرکت Asus و از طرفی میشه گفت OnLive رو دید تصمیم گرفت کینکت رو هم واسه PC بده بیرون (هر چند OnLive خیلی رو تصمیم مایکرو تاثیر نداشت،به نظر من البته).
غولی مثل Asus چون اومد یه دستگاه مشابه مثل کینکت رو واسه PC معرفی کرد، مایکرو هم حتما گفته چرا من کینکت رو واسه PC ندم.!!!!.!

خداییش تند نرو و قبول کن مایکر هدفش از کینکت 360 بود ولی وقتی این حرکت Asus و از طرفی میشه گفت OnLive رو دید تصمیم گرفت کینکت رو هم واسه PC بده بیرون (هر چند OnLive خیلی رو تصمیم مایکرو تاثیر نداشت،به نظر من البته).
غولی مثل Asus چون اومد یه دستگاه مشابه مثل کینکت رو واسه PC معرفی کرد، مایکرو هم حتما گفته چرا من کینکت رو واسه PC ندم.!!!!.!

داداش .........قبل از عرضه کینکت مایکروسافت گفته بود که این دوربین ر واسه pc هم عرضه می کنه.لینکشم هست بگردی تو اخبار همین سایت پیدا می کنی:d

شرکت مایکروسافت هستش اینا تا آخر سال مالیشونو حدس زدن و دارن با برنامه جلو میرن ..کشک که نیست.

با توجه به ویدیوی هفته پیش از اجرای RUSE با کینکت( راست یا دروغش رو کاری نداریم) و این که ماکروسافت هر طوری شده سود رو میخواد پس اگه شما هم جای اونا بودین و علاقه عده ای رو روی پلتفورم PC میدید پس کینکت رو برای PC عرضه می کردید!

بالاخره حرص و طمع این بار به نفع PC شد و کینکت هم میاد.
جااااااااااااااااااااان. >:d<

خداییش این پستای شاهکارت زیاد شده دیگه !

مگه مایکروسافت بچس اونم از نوع دو ساله که زرتی با یه حرکت همه ی تصمیماشو عوض کنه !؟
یا مثلا حسودیش بشه یه کاری بکنه ! این بحث کینکت برای ویندوز رو استیو بالمر همون زمان معرفی Project natal مطرح کرد ! ماله حالا نیس که ، ایسوس اومده یه کاری کرده پس مایکرو بگه اهه پس ما هم تو CES حالشو میگیریم !

در ضمن مطمئنا هدف مایکروسافت از عرضه ی کینکت برای ویندوز گیم نیست ، چون این تمرکز روی روی کینکت توی 360 داره اینجا میشه یه گجت بسیار مفید برای ویندوز که میتونه پلتفرم مایکرو رو خیلی از بقیه ی سیستم عامل ها حداقل به صورت رسمی و فارغ از هک جلو بندازه !
پس خواهشا اینقدر الکی اظهار نظر نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or