سونی و مایکروسافت جفتشون از نینتندو تقلید کردن و این نینتندو بود که جفتشون رو له کرد ! با این حرف ها هم چیزی تغییر نخواهد کرد . مایکروسافتی که نینتندو رو به دلیل عرضه بازی های بچه گونه روی این پلتفرم مسخره می کرد ، حالا خودش به فروش عناوینی مثل کینکت اسپورت می بالهعقل ميگه موضوع بايد اين باشه:
كيلزون با طعم كينكت !!!!!!
:d
در كل ماكروسافت توي اين موشن سنسور هاي گيمينگ له كرد سوني رو :d

بله با اجازتون!:dاصلاً ویدیو رو دیدی شما؟
بله با اجازتون!:d
میدونم مسخره بود ولی این یه هک دستیه و نا معتبره.میخوام بگم با کینکت هم اگه مایکروسافت سرمایه گذاری کنه میتونه یه همیچین کارایی خیلی بهتر و با کلاستر انجام بده.
سونی و مایکروسافت جفتشون از نینتندو تقلید کردن و این نینتندو بود که جفتشون رو له کرد ! با این حرف ها هم چیزی تغییر نخواهد کرد . مایکروسافتی که نینتندو رو به دلیل عرضه بازی های بچه گونه روی این پلتفرم مسخره می کرد ، حالا خودش به فروش عناوینی مثل کینکت اسپورت می باله![]()
خوشبختانه دیگه برای اینکه سونی بتونه از طریق نرم افزاری جلوی این روند رو بگیره خیلی دیر شده تقریبا تمام امنیت ps3بدست هکرها شکسته شده واونا میتونن هر استفاده ایی از این کنسول کنن.100 درصد ماکرو خوشحال هم میشه چون فروشش خیلی بالا میره.طرف داری 360 هم زیاد نارازی نمیشن اما سونی برای فروش موو بد جور عصبی میشه.
100 درصد سونی یا جلوی این کار رو با آبدیت میگیره یا از دست ماکرو شکایت میکنه که یه امنیتی روش به کار ببرن که دیگه بقیه کینکت ها هک نشن.
مگر اینکه به فروش بیشتر ps3 کمک کنه.همین مونده بود آخر نسلی 360 به کمک ps3 بیاد![]()

سونی و مایکروسافت جفتشون از نینتندو تقلید کردن و این نینتندو بود که جفتشون رو له کرد ! با این حرف ها هم چیزی تغییر نخواهد کرد . مایکروسافتی که نینتندو رو به دلیل عرضه بازی های بچه گونه روی این پلتفرم مسخره می کرد ، حالا خودش به فروش عناوینی مثل کینکت اسپورت می باله![]()
لینک بدین لطفا میخوام ببینم چی گفته.سونی و مایکروسافت جفتشون از نینتندو تقلید کردن و این نینتندو بود که جفتشون رو له کرد ! با این حرف ها هم چیزی تغییر نخواهد کرد . مایکروسافتی که نینتندو رو به دلیل عرضه بازی های بچه گونه روی این پلتفرم مسخره می کرد ، حالا خودش به فروش عناوینی مثل کینکت اسپورت می باله![]()
به شخصه خیلی خوشحال شدم چون واقعا از کینکت خوشم میومد حالا اگه بشه با همین بازیهای که موو رو ساپورت میکنن هم با کینکت فعال بشن عالی میشه.
در ضمن به نظر من این اول داستانه کاکاروتو kakarotoهکری که همه میشناسیمش دیگه احتیاجی به معرفی هم نداره طبق این خبر :
http://www.ps3hax.net/2011/03/ps3ida-released-ida-scripts-and-plugins-including-ppcjt/#axzz1HFweC9Ag
موفق شده بیس وپایه زبان برنامه نویسی ps3رو پیدا کنه این میتونه نوید این رو بده که ما در اینده نزدیک شاهد اجرای بازیهای نینتندو wiiوگیم کیوب و پلی استیشن1و2روی این کنسول خواهیم بود بعلاوه انواع و اقسام شبیه سازهاومولتی مدیا پلیرها.
خوشبختانه دیگه برای اینکه سونی بتونه از طریق نرم افزاری جلوی این روند رو بگیره خیلی دیر شده تقریبا تمام امنیت ps3بدست هکرها شکسته شده واونا میتونن هر استفاده ایی از این کنسول کنن.
در مورد فروش هم الان من سایت vgchartرو چند هفته هست دنبال میکنم الان سه هفته هست ps3داره بیشتر از 360 وwiiمیفروشه حالا ماکرو هم میخواد به این روند کمک کنه چه بهتر.
بحثی که سونی و مایکرو توش عددی حساب نمی شن ، باز نشه بهتره ! سونی و مایکرو جفتشون به علت موفقت نینتندو به همچین کاری دست زدن و قبل از اون هم نینتندو رو مسخره می کردن !نينتندو حساب كارش جداشت !!
نواور ترين كنسول ساز تاريخه نينتندو !!
من بحثم سر ماكرو و سونيه !!!!
شما کینکت رو خیلی جدی گرفتی ! این ایده دوربین و بازی با دست خالی ! قبلا در نسل قبل بر روی ps2 و با ps eye انجام شده بود . کینکت هم تکمیل شده ایده دیگران هست . البته خدایی نکرده !! ما نمی خوایم کینکت رو با اون طرح ساده ps eye مقایسه کنیم . که خیلی مسخرست و مشخصا کینکت فوق العاده قوی تر و کار امد تر هست . ولی انقلابی در کار نیست !شما گویا تو جریان نیستی که کینکت خیلی با موشن های wii فرق داره و در کل یه انقلاب بوده.
تازه ربطی هم به بازی های بچه گانه نداره.
یعنی الان می خوای من لینک حرف های 3 سال پیشو برای شما بیارم !؟ شما اگه از اول این نسل در جریان اخبار بوده باشی الان از من لینک نمی خواستی !لینک بدین لطفا میخوام ببینم چی گفته.