کیفیت سرویس های اینترنت از شرکت های مختلف!

اون 4.2.2.4 رو یادم نیست چجوری میگیرفتیم:d
سرعت دانلود صبانت 128 کیلوبیت هم بگیری کافیه.
حجمم نمیدونم چون من 50 گیگ 50 گیگ دائم شارژ میکنم و کامپیوترم هر روز در حال دانلوده:d
سرعت دانلود صبانت 128 چند کیلوبایت
برای تست پینگ 4.2.2.4 برو تو استارت تو ران بزن Ping 4.2.2.4 -t

درود
این تست رو میشه برای ما هم توضیح بدید چجوری هستش؟ یک تست گرفتم و نتیجه این شد: (تصویرم چرا با مال بقیه فرق داره نمی دونم :| - تست همین الان گرفته شده)
شاتل نامحدود 128 کیلو

73039386892045924280.jpg

یک توضیح هم درباره پینگ میخواستم. الان مال من چطوره حالا خوب یا بد؟

با توجه به این تصویر و سرعت میشه به این پست هم پاسخ بدید:

----------
با تشکر

128 صبانت معمولا رو 100 کیلوبایته، اما من خودم 128 صبا دارم به مدت 1 هفته سرعت دانلود رو 300 کیلیوبایت بود! اما 90% مواقع رو حدود 100 کیلوبایته دانلودش.

- - -ویرایش - - -

میانگین 4.2.2.4 حدودا 250.
من تو آنلاین بتلفیلد 3 و4 هیچ مشکلی با صبا ندارم. تو آنلاین کال اف بعضی مواقع لگ دارم.

دوستان مخابرات نا محدودش افت سرغت نداره؟یعنی مثل بعضی شرکتا بعد از چند گیگ سرعت رو کم نمیکنه؟محدودیت نمیزاره واسه نامحدودش؟

دوستان مخابرات نا محدودش افت سرغت نداره؟یعنی مثل بعضی شرکتا بعد از چند گیگ سرعت رو کم نمیکنه؟محدودیت نمیزاره واسه نامحدودش؟
نه ، کلا مخابرات سرعتش با سرورای خارجی دراوقات شلوغی پایین میاد که البته که اونم راه حل داره ، خواستی پ.خ. بده تا بهت بگم . الان من با این راه حل سرعتم همیشه رو 230-240 کیلوبایت فیکسه . مثل اسب هم دانلود میکنم .
:d

مخابرات واسه من که پکیده. 8-|
1مگ نا محدود منفجر.
برای منم پکیده عزیز...
نه ، کلا مخابرات سرعتش با سرورای خارجی دراوقات شلوغی پایین میاد که البته که اونم راه حل داره ، خواستی پ.خ. بده تا بهت بگم . الان من با این راه حل سرعتم همیشه رو 230-240 کیلوبایت فیکسه . مثل اسب هم دانلود میکنم .

اگه روش درستی داری خو همینجا بگو همه استفاده کنن دیگه.

چجوری سرعتو ببرم بالا؟

- - -ویرایش - - -

چه جوری سرعتو ببرم بالا؟

من میخوام پارس آنلاین ۲۵۶ بگیرم نامحدود ۶ ماهه این الان گفته اگه این سرویسو بگیرم ۲۰ گیگ رو میتونم با سرعت ۳ مگ دان کنم!!!!!اول میخواستم ببینم حقیقت داره؟واقعا ۳ مگ سرعت دان هست؟!؟!؟ بعد اینکه این ۲۰ گیگ تموم شه سرعت دان چقدره؟؟؟؟

من میخوام پارس آنلاین ۲۵۶ بگیرم نامحدود ۶ ماهه این الان گفته اگه این سرویسو بگیرم ۲۰ گیگ رو میتونم با سرعت ۳ مگ دان کنم!!!!!اول میخواستم ببینم حقیقت داره؟واقعا ۳ مگ سرعت دان هست؟!؟!؟ بعد اینکه این ۲۰ گیگ تموم شه سرعت دان چقدره؟؟؟؟

منظور از 3 مگ 3072 هست که اگر به 8 تقسیم کنی سرعت دانلودت 384 میشه و بعد از اون 20 گیگ سرعت میاد روی 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or